Nu kan jag ÄNTLIGEN berätta! Green Nutrition!

image

hej! Nu kan jag ÄNTLIGEN berätta! Jag har börjat jobba med Green Nutrition! Jag är så stolt, glad och taggad på detta! 💚 Såhär glad är jag över det! 🙂 

imageAtt få jobba med det jag brinner för är någonting jag kämpat hårt och inte tar för givet… Jag är SÅ glad och tacksam! 🙏🏻

Green Nutriton är helt nytt på marknaden har har bara ”smyg-lanserats” hos Gymgrossisten än så länge.. ( HÄR  ) 

Green  Nutrition är resultatet av ett flerårigt samarbete mellan handplockade experter från den Nordiska egenvårdsmarknaden.

Green Nutrition tar sikte på whole food trenden och det faktum att i stort sett alla kosttillskott tas upp bättre med föda.
Man har utan tvekan skapat 2000 talets produktserie med ett revolutionerande nytänkande där helföda finns paketerat i ditt naturliga tillskott. Träningsmänniska eller inte, det är SÅ vanligt att vi inte får i oss tillräckligt med vitaminer, minerar osv genom våra kost.

-Gör som jag, Pröva Green Nutrition. Din kropp är värd det! 💪🏻👊🏻

Det finns inga obehagliga e-ämnen eller konstiga tillsatser det är HELT rena produkter på burk helt enkelt. Både du som är vegan och vegetarian kan äta dessa. (Ej betakarotenen om du är vegan)

Jag har själv provat dessa produkter sedan ett par månader tillbaka och är super nöjd, jag ska berätta om min favorit =)

Jag har efter mitt turbulenta halvår med konkurs, känslomässigt kaos, sorg, depression, tingsrätten, ångest, sömnproblem osv gjort allt för att  ”bara”hålla ihop.

Jag valde att öppet berätta detta här inne på bloggen. Inte helt lätt, men ett val jag gjorde. Nu i efterhand helt rätt då jag genom era mail och kommentarer förstått  hur många som faktist känner igen sig i detta.

-TACK för att även du vågat öppna dig och berätta om dina erfarenheter kring detta… <3

Jag har blivit rekommenderar en himmelens massa ångestdämpande men valt att försöka gå en väg utan beroende framkallande medicin. Som sagt, mitt val. Dömmer ingen annan som behöver äta ångestdämpande. Jag har valt att ta hjälp av psykolog, träning, och nära o kära….

Det går framåt. Jag fokuserar just nu på Lilleman, skolan, bloggen och träningen. Jag läker inifrån och ut, vilket kommer att ta tid. För första gången i mitt liv så är jag både mottaglig och öppet för att låta det ta sin tid… -Inget ont som inte har något gott med sig…

Jag har fortfarande ångest,  jag har både bra och riktigt usla dagar. Ibland tar jag tre kliv fram och två kliv tillbaka. Det är helt okay, då går det fortfarande framåt..

 Jag har i perioder kännt mig trött, väldigt trött. Inte så konstigt med tanke på allt som hänt under kort tid.

Jag gick till läkaren och lämnade prover. Jag fick snabbt veta att jag hade bla järnbrist som såklart gjort att jag kännt mig ännu tröttare….

Jag åt järntabletter under hela min graviditet, fick problem med magen, och en massa andra jobbiga biverkningar. ( som säkert många mammor känner igen??)

 I samband med detta så började jag testa Green Nutrition. Jag är som vanligt ganska skeptisk innan jag verkligen provat det själv. Jag skulle aldrig skriva och rekommendera någonting som jag själv inte känner att jag kan stå för till 100%

Så även denna gången 🙂

 jag började äta Broc Iron. Redan på två veckor var mitt järnevärde på topp igen!  TVÅ VECKOR?!

Helt fantastiskt! Det är sååååå vanligt med järnbrist även när man inte är gravid. Min trötthet försvann, jag sov bättre om nätterna UTAN mina tidigare biverkningar! SÅ tacksam! 

image

 

Broc Iron från Green Nutrition är utvecklad enligt wholefood filosofi som ett svar på framtidens kosttillskott inom vitamin- och mineral sammanställningar. Här ska du få den generella infon från min kollega som tagit fram produkten: 

Organisk form av järn
Innehåller nyponpulver för förbättrat upptag av järnet
Wholefood
Vegetabilisk kapsel
Innehåller broccolipulver, naturligt högdoserat järn

Järn har en mängd viktiga funktioner i kroppen, bland annat är det viktigt för bildandet av röda blodkroppar. Kvinnor är i större utsträckning i behov av extra järn än män. Även vegetarianer och hårt tränande kan ibland behöva ett extra tillskott.

Broc Irons järnform är baserad på järnfumarat som är en organisk form av järn och som vi därför anser att kroppen har lättare att ta upp, enligt vår filosofi om wholefood.

För att maximera upptaget har även nyponpulver tillsatts. Främst eftersom det innehåller rikligt med vitamin C, som bidrar till att öka upptaget av järn.

Även Broccoli som är en naturligt järnrik källa finns det även avocadopulver i kapseln för att ge järnet optimala förutsättningar vad gäller upptag.

Jag kan säga att den investeringen av dessa kapslar för 179:- är den bästa investeringen jag gjort på länge! Känner du dig också trött? Vet du att du inte får i dig tillräckligt med järn? Trött på att vara trött? 

-Då kan jag från hjärtat rekommendera dessa!

Du kan läsa mer och beställa dom HÄR 

Jag är i en period i livet där jag ställts inför stora förändringar och mycket press. På ALLA plan. Jag strävar mot en helhets hälsa, jag jobbar med mig själv både fysiskt och psykiskt.

Green Nutrition är ett givet val där jag säkerställer att jag får i mig det jag har behov av, och  behöver för att uppnå mina val 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nu min vän ska jag hämta Lilleman från dagis =) Ville bara stolt berätta att jag nu ingår i Green Nutrition <3

kramar /My Martens

 

108 Komentarer

 1. Ledsen men förstår inte nyhetsvärdet över detta samarbete? Varför skulle detta märke vara bättre än Better you?? Som du tidigare gjort reklam för! Antar att det inte funkar längre då alla dina tidigare vänner numera är sponsrade av samma. Verkligen ALLA bloggare har samarbete med Better you numera., känns inte trovärdigt när alla gör reklam samtidigt! Känns som att pengar är det enda viktiga. Du behöver inte skicka en kram eller ha en bra dag för jag mår alldeles utmärkt med bra kostvanor -riktigt mat, ekologisk och fri från skräp – vilket jag tror man kommer längre på än massa piller… Att du brinner för hälsa är svårt att ta på allvar -Är snarare osund. Träningsintresse har du säkert men att bli PT när man inte kan något om styrketräning tex.. Känns väldigt märkligt och inte seriöst att på så kort tid förvandlas till PT..

  • Bättre än Better You? Det är dina ord, inte mina. Det är ju samma företag som Better You. Två olika produktsorier baserat på rena produkter, och ett bra komplement om man inte får i sig det man behöver.
   Vad skönt att du enligt dig får i dig det du behöver genom din kost ? -bra jobbat ?
   dessvärre är det inte så för alla. Många kan i en tex stressig vardag, hård träning graviditet, taskigt immunförsvar osv inte tillgodo se allt på ett optimalt sett…
   precis som jag skriver, kan det vara visa ämnen som man saknar och då behöver säkra upp, som tex järn. Då är detta ett jätte bra tillskott:)
   Det du skriver om att jag är osund, mitt val av yrke och att utbilda till PT ja….
   Det är DINA åsikter, som du får stå för.
   Jag är stolt, glad och fokuserad på det jag gör ? -like IT, or not! Ingenting jag kan påverka….. Önskar dig en trevlig dag oavsett vad du tycker om mig ?

   • Ja jag har som tur är insikt i både kost och hälsa och vet bättre än att kasta ut pengar på en massa onödiga piller. Viktigt att föregå med gott exempel inför sina barn tänker jag. Istället för att bota med en massa piller! Du kan inte hantera stess genom en massa tillskott. En obalans med ex järnbrist är en sak men med bra kostvanor behöver man inte hamna i den sitsen. En bra PT bör rekommendera bra allsidig kost och inte piller.. blir så fel när folk prioriterar helt fel och sedan måste ”laga” sig själv igen pga av sitt beteende… En ond cirkel!

  • Till ”Malin”
   Här har vi då en bitter, avundsjuk rugguggla! Naturligtvis någon anonym bloggare som är livrädd att My ska få mera uppmärksamhet än hen. Synd om dig som måste sitta och skriva en massa dynga på detta viset, ditt inlägg avslöjar att du är avundsjuk, bitter och desperat, och förmodligen i den övre medelåldern också.
   Arma människa.

  • Men Malin, varför såna påhopp?
   Din text:
   ”Att du brinner för hälsa är svårt att ta på allvar -Är snarare osund. Träningsintresse har du säkert men att bli PT när man inte kan något om styrketräning tex.. Känns väldigt märkligt och inte seriöst att på så kort tid förvandlas till PT..
   Hur kan du ”fara ut” med sånt? Läser du My´s blogg ordentligt?
   Näe, ta du o vandra vidare, kanske hittar du nån som passar dig.
   Ha en underbar helg

 2. Vad glad jag blir för din skull!!! Grattis. Vad går jobbet ut på? Eller menar du sponsrad av de? Åh sorry för trögheten men hänger inte med när du skriver jobbar med de. ?? oavsett så är jag sååå glad att du mår bättre. ?

 3. Åh va roligt!! Grattis!
  Då har jag en fråga, var inne och tittade på produkterna. Jag tål inte gluten, och inte heller vete. Tål man då produkter med vetegräs i? Något jag aldrig förstått, är vetegräs Vete, eller är det något annat, men med ”samma” namn ?
  Grattis igen
  Kram från en Orust-tjej

  • Oj, Malin, om du har celiaki, eller kanske t.o.m. är veteallergiker(?), bör du ju verkligen komma upp dessa frågor hos någon som har riktig kompetens (och alltså inte en stor blogg som inte uttalat är kompetent inom området). T.ex. celiakiförbundets hemsida; http://www.celiaki.se. Kolla under fliken vanliga frågor och svar. Såhär svarar de på just denna fråga:
   Innehåller vetegräs gluten?
   Vetegräset växer upp ur vetekärnan när den fått grodda sig, och gräset innehåller inte gluten.

 4. Så himla bra med växtbaserat proteinpulver så man slippet proppa i sig en massa komjölk som många inte alls mår bra av. Växtbaserad kost är oerhört nyttigt och växer sig allt större. Snällt mot djuren och naturen. Önskar dig lycka till fina My!

 5. Vetegräs är ett livsmedel som framställs från hjärtbladen av vete, Triticum aestivum. Det säljs antingen som juice eller pulverkoncentrat. Vetegräs skiljer sig från vetemalt i att det serveras frystorkat eller färsk, medan vetemalt torkas. Vetegräs är också tillåtet att växa längre än malt är. Det innehåller klorofyll, aminosyror, mineraler, vitaminer och enzymer. Påståenden om hälsoeffekterna av vetegräs handlar om att ge extra näring att ha unika läkande egenskaper, men detta har inte vetenskapligt bevisats. Vissa konsumenter odlar och gör egen juice av vetegräs i sina hem. Vetegräs finns ofta tillgängligt i juicebarer, ensamt eller i blandad frukt- eller grönsaksdryck. Det finns också i många hälsokostbutiker som färskvaror, tabletter, fryst juice och pulver. Vetegräs innehåller ingen vetegluten[1].

 6. Ledsen men förstår inte nyhetsvärdet över detta samarbete? Varför skulle detta märke vara bättre än Better you?? Som du tidigare gjort reklam för! Antar att det inte funkar längre då alla dina tidigare vänner numera är sponsrade av samma. Verkligen ALLA bloggare har samarbete med Better you numera., känns inte trovärdigt när alla gör reklam samtidigt! Känns som att pengar är det enda viktiga. Du behöver inte skicka en kram eller ha en bra dag för jag mår alldeles utmärkt med bra kostvanor -riktigt mat, ekologisk och fri från skräp – vilket jag tror man kommer längre på än massa piller… Att du brinner för hälsa är svårt att ta på allvar -Är snarare osund. Träningsintresse har du säkert men att bli PT när man inte kan något om styrketräning tex.. Känns väldigt märkligt och inte seriöst att på så kort tid förvandlas till PT..

  • Bättre än Better You? Det är dina ord, inte mina. Det är ju samma företag som Better You. Två olika produktsorier baserat på rena produkter, och ett bra komplement om man inte får i sig det man behöver.

   Vad skönt att du enligt dig får i dig det du behöver genom din kost 🙂 -bra jobbat 🙂

   dessvärre är det inte så för alla. Många kan i en tex stressig vardag, hård träning graviditet, taskigt immunförsvar osv inte tillgodo se allt på ett optimalt sett…

   precis som jag skriver, kan det vara visa ämnen som man saknar och då behöver säkra upp, som tex järn. Då är detta ett jätte bra tillskott:)

   Det du skriver om att jag är osund, mitt val av yrke och att utbilda till PT ja….

   Det är DINA åsikter, som du får stå för.

   Jag är stolt, glad och fokuserad på det jag gör 🙂 -like IT, or not! Ingenting jag kan påverka….. Önskar dig en trevlig dag oavsett vad du tycker om mig 🙂

   • Ja jag har som tur är insikt i både kost och hälsa och vet bättre än att kasta ut pengar på en massa onödiga piller. Viktigt att föregå med gott exempel inför sina barn tänker jag. Istället för att bota med en massa piller! Du kan inte hantera stess genom en massa tillskott. En obalans med ex järnbrist är en sak men med bra kostvanor behöver man inte hamna i den sitsen. En bra PT bör rekommendera bra allsidig kost och inte piller.. blir så fel när folk prioriterar helt fel och sedan måste ”laga” sig själv igen pga av sitt beteende… En ond cirkel!

  • Till ”Malin”

   Här har vi då en bitter, avundsjuk rugguggla! Naturligtvis någon anonym bloggare som är livrädd att My ska få mera uppmärksamhet än hen. Synd om dig som måste sitta och skriva en massa dynga på detta viset, ditt inlägg avslöjar att du är avundsjuk, bitter och desperat, och förmodligen i den övre medelåldern också.
   Arma människa.

  • Men Malin, varför såna påhopp?
   Din text:
   ”Att du brinner för hälsa är svårt att ta på allvar -Är snarare osund. Träningsintresse har du säkert men att bli PT när man inte kan något om styrketräning tex.. Känns väldigt märkligt och inte seriöst att på så kort tid förvandlas till PT..
   Hur kan du ”fara ut” med sånt? Läser du My´s blogg ordentligt?
   Näe, ta du o vandra vidare, kanske hittar du nån som passar dig.
   Ha en underbar helg

 7. Vad glad jag blir för din skull!!! Grattis. Vad går jobbet ut på? Eller menar du sponsrad av de? Åh sorry för trögheten men hänger inte med när du skriver jobbar med de. 😀🙃 oavsett så är jag sååå glad att du mår bättre. 💕

 8. Åh va roligt!! Grattis!
  Då har jag en fråga, var inne och tittade på produkterna. Jag tål inte gluten, och inte heller vete. Tål man då produkter med vetegräs i? Något jag aldrig förstått, är vetegräs Vete, eller är det något annat, men med ”samma” namn 😉

  Grattis igen

  Kram från en Orust-tjej

  • Oj, Malin, om du har celiaki, eller kanske t.o.m. är veteallergiker(?), bör du ju verkligen komma upp dessa frågor hos någon som har riktig kompetens (och alltså inte en stor blogg som inte uttalat är kompetent inom området). T.ex. celiakiförbundets hemsida; http://www.celiaki.se. Kolla under fliken vanliga frågor och svar. Såhär svarar de på just denna fråga:

   Innehåller vetegräs gluten?
   Vetegräset växer upp ur vetekärnan när den fått grodda sig, och gräset innehåller inte gluten.

 9. Så himla bra med växtbaserat proteinpulver så man slippet proppa i sig en massa komjölk som många inte alls mår bra av. Växtbaserad kost är oerhört nyttigt och växer sig allt större. Snällt mot djuren och naturen. Önskar dig lycka till fina My!

 10. Vetegräs är ett livsmedel som framställs från hjärtbladen av vete, Triticum aestivum. Det säljs antingen som juice eller pulverkoncentrat. Vetegräs skiljer sig från vetemalt i att det serveras frystorkat eller färsk, medan vetemalt torkas. Vetegräs är också tillåtet att växa längre än malt är. Det innehåller klorofyll, aminosyror, mineraler, vitaminer och enzymer. Påståenden om hälsoeffekterna av vetegräs handlar om att ge extra näring att ha unika läkande egenskaper, men detta har inte vetenskapligt bevisats. Vissa konsumenter odlar och gör egen juice av vetegräs i sina hem. Vetegräs finns ofta tillgängligt i juicebarer, ensamt eller i blandad frukt- eller grönsaksdryck. Det finns också i många hälsokostbutiker som färskvaror, tabletter, fryst juice och pulver. Vetegräs innehåller ingen vetegluten[1].

  • Hahaha så idiotiskt!! Men grattis till alla idioter som går på detta!! Ät spenat, ät broccoli, ät en massa nyttiga goda grönsaker m.m och MÅ bra!!
   Jo jag läser Mys blogg men visst, jag ska lägga av nu eftersom du/ni säger att jag bör. Hej!

   • Jag skulle heller aldrig gå på sånt där med bluffpreparat, men de säljer bra. Tillverkarna tjänar bra på blåögda och naiva köpare ( nu kommer jag att få skit)
    Men man väljer ju själv vad man vill lägga sina pengar på såklart

    • Du får nog läsa på om modern / nutida forskning! Tydligen inte hört att jordarna är utarmade efter all besprutning, och därmed innehåller inte grödorna/ maten de vitaminer och mineraler som de gjorde förr ?

  • Hahaha så idiotiskt!! Men grattis till alla idioter som går på detta!! Ät spenat, ät broccoli, ät en massa nyttiga goda grönsaker m.m och MÅ bra!!

   Jo jag läser Mys blogg men visst, jag ska lägga av nu eftersom du/ni säger att jag bör. Hej!

   • Jag skulle heller aldrig gå på sånt där med bluffpreparat, men de säljer bra. Tillverkarna tjänar bra på blåögda och naiva köpare ( nu kommer jag att få skit)

    Men man väljer ju själv vad man vill lägga sina pengar på såklart

    • Du får nog läsa på om modern / nutida forskning! Tydligen inte hört att jordarna är utarmade efter all besprutning, och därmed innehåller inte grödorna/ maten de vitaminer och mineraler som de gjorde förr 🙂

 11. Stort grattis!!!!! Inte alla som lyckas få jobb efter första anställningsintervjun i sitt liv. Jättekul för dig My. Vad blir din titel? Är det ett heltidsjobb? Grattis igen!!!!

   • Hej. Förväntade mig ett svar från My. Men okej. Ja. Jag tycker att det är intressant eftersom jag följer My’s blogg till och från och vet att hon gick på anställningsintervju för ett jobb jag inte vet vad det var. Det intresserar mig mer än vitaminer och tillskott som jag enbart tror på om läkare ordinerat det. En allsidig kost räcker för mig. Jag fick inget svar på mina frågor. Hoppas att det kommer ifrån My.

     • titel? Vi har ett jobb och etta samarbete tillsammans.. En plan och en utveckling att följa. Lite svår titulerat om du frågar mig =)

     • Hej. Jag kan inte svara på ditt långa svar så jag gör det här istället.
      1, Kreds till ett uttömande svar. Det fick mig att förstå bättre!
      2. Jag är mer av en nyhetsmänniska än bloggmänniska. I nyheterna kunde man läsa om Kissie som hade råkat illa ut då hon inte tydligt nog skrev ”i samarbete med”. Jag läser bloggar väldigt sporadiskt så jag hänger inte med i tidigare inlägg där du förklarat ditt jobb.
      3. Jag har ett vanligt 100% jobb. Ledig helger. Så jag kan inget om bloggvärlden. Mer än att jag förstått att jag inte skulle vilja jobba med detta.
      4. Titlar och text kan bli förvirrande för oss som bara läser.
      5. Det jag har kommenterat hos dig har varit ang. ångest mestadels.
      6. Jag är sådan att när jag ställer en fråga förväntar jag mig ett svar. Kan bero på mitt arbete.
      7 . Jag vill inte läsa mellan raderna. Lätt att det blir missuppfattningar och feltolkningar som i detta fall till exempel.
      8. Tack för ett svar så att jag förstår hyfsat bra. Det uppskattas.

     • Så detta är inget jobb i ordets rätta bemärkelse. Får du betalt för att göra reklam i din blogg? Du svarar inget om arbetstider eller vad det innebär. Bara slingrande svar.

     • Eva din inställning är JÄTTE märklig =) Jag vet såklart inte vad DU har för arbetserfarenheter. Så jag förstår att du inte förstår….. om du själv saknar erfarenhet. Du skriver att jag ger slingrande svar, du skriver att det inte är ett jobb. Förstår inte vart du vill komma? Jag jobbar med flera olika saker. vilket jag också förklarat SÅ många gånger tidigare. Men nu gör jag etta nytt försök, för att just du Eva ska förstå.. då jag uppfattat det som att det är viktigt för dig, då dina fråga handlar om detta om och om igen =) Jo, detta är ett av min jobb som jag har. Galet roligt då detta går hand i hand med min hälsa inriktning och produkterna är toppen! rena, naturliga och svensktillverkade (ganska ovanligt på marknaden) Jag jobbar ven som Trendspanare för Hälsa & Fitness, jag skriver reserea, jag är reklam-modell för vissa plåtbingar, jag gör olika typer av samarbete, jag har gjort några reklamfilmer och kampanjer. Allting hänger ihop med media branschen. Jag redovisar allting i mitt Aktie bolag, jag har en revisor som löpande varje ångad sköter bokföringen. Min blogg portal står för servrar, , teknisk suport och underhåll av sajten. Ett riktigt dream team bakom bloggen. Jag skulle kunna skriva en hel bok om detta, men försöker bara att göra en lång historia kort =) Jag har ett kontor hemma, och ett kontor att tillgå inne i stan (stockholm) INGET av dessa jobb innebär regelbundna arbetstider som tex 08-17 eller liknande. Jag styr mycket av tiderna själv. (UNDERBART) vilket också kan innebära att jag kan tag en extra dag ledigt för Lilleman, hämta honom tidigare ibland osv… Nackdelen är såklart att man aldrig är riktigt ledig. jag sitter ofta ups om kvällars och nätter och jobbar då jag kan vara mer effektiv när jag inte blir avbruten. En mail och olika avtal att följa upp och arbeta fram dagligen. Men jag trivs ändå generellt sett så väldigt bra med detta att jag tycker dom positiva egenskaperna väger över så tungt att jag utan tvekan kommer fortsätta med detta =) När jag började min verksamhet My’s Blommor som 18-åring så annonserade vi i lokal tidningar så som, Ölands Bladet, Kalmar Posten, Barometern, Östra Småland m.m. Jag köpte även framsideannonser på telefonkataloger (skratta) Dom var riiiiktigt stora då ? Första åren la jag mellan 650000-970000kr/året PLUS moms på denna typ av marknadsföring. Successivt så har marknaden förändrats, mer och mer går via nätet och den digital världen (DET kan vi tycka vad vi vill om, jag är två delad men följer utveckling för att överleva) Bloggarna och alla profiler är huvudfokus för annonsörerna idag. Varför? Jo, för att man med hjälp av statistik kan se hur många klick, sälja och te följare man får genom en länk. Man kan också urskilja vilken typ av målgrupp man vill rikta sig mot.Om en annonsör eter vill ingå ett långsiktigt samarbete och marknadsföra Leo’s Lekland så kanske man inte vänder sig till tex Kenza, då hon inte har barn och har en yngre och mer tex mode intresserad målgrupp. Min målgrupp här inne är ganska bred, föräldraskap, träning och hälsa är min huvudsakliga målgrupp majoritet kvinnor och mammor. Med undantag såklart.. Osv…. så den digitala marknadsföringen är motsvarigheten till dom tidigare tidningsannonserna som fortfarande finns kvar men inte als är lika starka längre…. Hoppas du inte kände att jag slingrade mig igenom detta, försökte verkligen förklara så gott jag kunde =) Tveka inte på att höra av dig med fler frågor om du vill. Nu ska jag plugga! trevlig helg! Kram

 12. KUL med nya grejjer och nystart, jag är trogen ett annat märke av kosttillskott som jag tycker är sunda och som passar mig. Därmed förkastar jag inte andra utan alla använder vad som passar bäst ? MEN en sak tycker jag är synd och det är att på hälsokostaffärer tex. så får man inte reda på att dessa naturmedel som tex. järn vilket jag äter bör ätas först 4h efter viss medicin som tex. levaxin vilket jag äter också. Dessa är inga sockerpiller som så många tror men så synd att inte läkemedelsverket kan hjälpa till lite mer så man får reda på så det inte blir några korseffekter och att vissa tar ut varandra, sådant har jag fått tagit reda på själv och det skulle jag inte ha gjort om jag inte haft ett intresse av att veta vad jag petar i mig och vilken verkan det får på mitt mående… Men det är något jag önskar, mer upplysning ang. sådana saker..

 13. Stort grattis!!!!! Inte alla som lyckas få jobb efter första anställningsintervjun i sitt liv. Jättekul för dig My. Vad blir din titel? Är det ett heltidsjobb? Grattis igen!!!!

   • Hej. Förväntade mig ett svar från My. Men okej. Ja. Jag tycker att det är intressant eftersom jag följer My’s blogg till och från och vet att hon gick på anställningsintervju för ett jobb jag inte vet vad det var. Det intresserar mig mer än vitaminer och tillskott som jag enbart tror på om läkare ordinerat det. En allsidig kost räcker för mig. Jag fick inget svar på mina frågor. Hoppas att det kommer ifrån My.

     • titel? Vi har ett jobb och etta samarbete tillsammans.. En plan och en utveckling att följa. Lite svår titulerat om du frågar mig =)

     • Hej. Jag kan inte svara på ditt långa svar så jag gör det här istället.
      1, Kreds till ett uttömande svar. Det fick mig att förstå bättre!
      2. Jag är mer av en nyhetsmänniska än bloggmänniska. I nyheterna kunde man läsa om Kissie som hade råkat illa ut då hon inte tydligt nog skrev ”i samarbete med”. Jag läser bloggar väldigt sporadiskt så jag hänger inte med i tidigare inlägg där du förklarat ditt jobb.
      3. Jag har ett vanligt 100% jobb. Ledig helger. Så jag kan inget om bloggvärlden. Mer än att jag förstått att jag inte skulle vilja jobba med detta.
      4. Titlar och text kan bli förvirrande för oss som bara läser.
      5. Det jag har kommenterat hos dig har varit ang. ångest mestadels.
      6. Jag är sådan att när jag ställer en fråga förväntar jag mig ett svar. Kan bero på mitt arbete.
      7 . Jag vill inte läsa mellan raderna. Lätt att det blir missuppfattningar och feltolkningar som i detta fall till exempel.
      8. Tack för ett svar så att jag förstår hyfsat bra. Det uppskattas.

     • Så detta är inget jobb i ordets rätta bemärkelse. Får du betalt för att göra reklam i din blogg? Du svarar inget om arbetstider eller vad det innebär. Bara slingrande svar.

     • Eva din inställning är JÄTTE märklig =) Jag vet såklart inte vad DU har för arbetserfarenheter. Så jag förstår att du inte förstår….. om du själv saknar erfarenhet. Du skriver att jag ger slingrande svar, du skriver att det inte är ett jobb. Förstår inte vart du vill komma? Jag jobbar med flera olika saker. vilket jag också förklarat SÅ många gånger tidigare. Men nu gör jag etta nytt försök, för att just du Eva ska förstå.. då jag uppfattat det som att det är viktigt för dig, då dina fråga handlar om detta om och om igen =) Jo, detta är ett av min jobb som jag har. Galet roligt då detta går hand i hand med min hälsa inriktning och produkterna är toppen! rena, naturliga och svensktillverkade (ganska ovanligt på marknaden) Jag jobbar ven som Trendspanare för Hälsa & Fitness, jag skriver reserea, jag är reklam-modell för vissa plåtbingar, jag gör olika typer av samarbete, jag har gjort några reklamfilmer och kampanjer. Allting hänger ihop med media branschen. Jag redovisar allting i mitt Aktie bolag, jag har en revisor som löpande varje ångad sköter bokföringen. Min blogg portal står för servrar, , teknisk suport och underhåll av sajten. Ett riktigt dream team bakom bloggen. Jag skulle kunna skriva en hel bok om detta, men försöker bara att göra en lång historia kort =) Jag har ett kontor hemma, och ett kontor att tillgå inne i stan (stockholm) INGET av dessa jobb innebär regelbundna arbetstider som tex 08-17 eller liknande. Jag styr mycket av tiderna själv. (UNDERBART) vilket också kan innebära att jag kan tag en extra dag ledigt för Lilleman, hämta honom tidigare ibland osv… Nackdelen är såklart att man aldrig är riktigt ledig. jag sitter ofta ups om kvällars och nätter och jobbar då jag kan vara mer effektiv när jag inte blir avbruten. En mail och olika avtal att följa upp och arbeta fram dagligen. Men jag trivs ändå generellt sett så väldigt bra med detta att jag tycker dom positiva egenskaperna väger över så tungt att jag utan tvekan kommer fortsätta med detta =) När jag började min verksamhet My’s Blommor som 18-åring så annonserade vi i lokal tidningar så som, Ölands Bladet, Kalmar Posten, Barometern, Östra Småland m.m. Jag köpte även framsideannonser på telefonkataloger (skratta) Dom var riiiiktigt stora då 😉 Första åren la jag mellan 650000-970000kr/året PLUS moms på denna typ av marknadsföring. Successivt så har marknaden förändrats, mer och mer går via nätet och den digital världen (DET kan vi tycka vad vi vill om, jag är två delad men följer utveckling för att överleva) Bloggarna och alla profiler är huvudfokus för annonsörerna idag. Varför? Jo, för att man med hjälp av statistik kan se hur många klick, sälja och te följare man får genom en länk. Man kan också urskilja vilken typ av målgrupp man vill rikta sig mot.Om en annonsör eter vill ingå ett långsiktigt samarbete och marknadsföra Leo’s Lekland så kanske man inte vänder sig till tex Kenza, då hon inte har barn och har en yngre och mer tex mode intresserad målgrupp. Min målgrupp här inne är ganska bred, föräldraskap, träning och hälsa är min huvudsakliga målgrupp majoritet kvinnor och mammor. Med undantag såklart.. Osv…. så den digitala marknadsföringen är motsvarigheten till dom tidigare tidningsannonserna som fortfarande finns kvar men inte als är lika starka längre…. Hoppas du inte kände att jag slingrade mig igenom detta, försökte verkligen förklara så gott jag kunde =) Tveka inte på att höra av dig med fler frågor om du vill. Nu ska jag plugga! trevlig helg! Kram

 14. KUL med nya grejjer och nystart, jag är trogen ett annat märke av kosttillskott som jag tycker är sunda och som passar mig. Därmed förkastar jag inte andra utan alla använder vad som passar bäst 🙂 MEN en sak tycker jag är synd och det är att på hälsokostaffärer tex. så får man inte reda på att dessa naturmedel som tex. järn vilket jag äter bör ätas först 4h efter viss medicin som tex. levaxin vilket jag äter också. Dessa är inga sockerpiller som så många tror men så synd att inte läkemedelsverket kan hjälpa till lite mer så man får reda på så det inte blir några korseffekter och att vissa tar ut varandra, sådant har jag fått tagit reda på själv och det skulle jag inte ha gjort om jag inte haft ett intresse av att veta vad jag petar i mig och vilken verkan det får på mitt mående… Men det är något jag önskar, mer upplysning ang. sådana saker..

 15. Grattis! Vad kul ? Denna produkt bara älskar jag då jag är vegetarian och kan inte äta whey-proteiner som består av vassle. Så härligt! Äntligen ett grönt alternativ! Ska beställa under dagen proteinet och även tabletterna för min trötthet. Önskar dig en fin dag! Kram!

 16. Grattis! Vad kul 😀 Denna produkt bara älskar jag då jag är vegetarian och kan inte äta whey-proteiner som består av vassle. Så härligt! Äntligen ett grönt alternativ! Ska beställa under dagen proteinet och även tabletterna för min trötthet. Önskar dig en fin dag! Kram!

 17. Grattis My! Men inte förvånad, du är duktig, driven, ung och vacker också till en dels förtret ? du kommer att gå långt tjejen.

 18. Grattis My! Men inte förvånad, du är duktig, driven, ung och vacker också till en dels förtret 😉 du kommer att gå långt tjejen.

 19. Jag förstår inte heller. Du har ju hela våren och sommaren ätit produkter från Better You och hyllat dem, hur de hjälpt dig komma på banan etc. Hur har du då samtidigt kunnat äta dessa produkterna? Går verkligen inte ihop.
  Du har ju gjort events med Better you så sent som i juni och nu har du vänt kappan efter vinden och ”marknadsför” dessa istället. Noll trovärdighet!!

 20. Jag förstår inte heller. Du har ju hela våren och sommaren ätit produkter från Better You och hyllat dem, hur de hjälpt dig komma på banan etc. Hur har du då samtidigt kunnat äta dessa produkterna? Går verkligen inte ihop.
  Du har ju gjort events med Better you så sent som i juni och nu har du vänt kappan efter vinden och ”marknadsför” dessa istället. Noll trovärdighet!!

 21. Tycker att ALLA borde titta på Medicin med Mosley som nyss gått som serie i ettan. Speciellt första avsnittet i höst / serien startade 30 augusti/
  Han slår hål på en hel del myter om träning och olika tillskott,. drycker och pulver mm.
  Jag tror inte ett dugg på att en frisk människa ska behöva dessa ”gröna” produkter för ett bra liv. Jag vet att man inte behöver det. Har du järnbrist så finns det dock en uppsjö av saker du kan köpa för att fixa till bristen, men du kan även äta dig rätt med mat. Jag har perniciös anemi så jag har en del kunskap om detta.
  Men hursomhelst, kolla ovanstende serie, kolla gärna alla program. Hoppas de kan visa det i repris om det inte finns på Play. Det ÄR mycket han visar där ( baserat på vetenskapliga studier) som slår hål på både det ena och det andra. Speciellt på sånt som de som tränar mkt har fått för sig. Ett gott råd bara. Väljer du att fronta företaget är det upp till dig, men av kommentarern att döma så är det ju ”tyvärr” inte så många som faller för detta.

  • Hej M! Det är ju preciiiiiiiis det jag skriver vid flera tillfälle. Man KAN äta sig till en bra Hälsa, OM man tar ansvar för sin kost och har den kunskapen. Tyvärr är det många som både saknar kunskap, tid och motivation till detta. Vardagsstressen tar över och man väljer halvfabrikat och snabba lösningar framför näringsrik mat.
   DÅ är kosttillskotten ett JÄTTE bra alternativ =) Vi är alla olika, en del föredrar kosttillskott för att säkra sina värden, andra föredrar att se över kosten, skaffa sig kunskapen och gå den vägen… Det handlar inte om rätt eller fel, det ena utesluter inte heller det andra. Det är bara två helt olika sätt.
   MEN också viktigt att poängtera att många kosttillskott tyvärr har både e-ämnen, socker och en massa tillsatser som INTE är bra för din kropp.
   Det finns INTE i Green Nutrition, därför väljer jag att stolt ställa mig bakom Green Nutrition, då jag av egen erfarenhet är jätte nöjd och jag samtidig vet vad jag får i mig.
   Jag som rest mycket genom åren, inte planerat min kost och samtidigt varken äter grönsaker eller fisk bla har under täta perioder alltid ett underskott av vissa ämnen som jag skulle behöva. Därför har jag behövt kosttillskotten för att fylla upp det jag saknar. I mitt fall har tom läkare tidigare (för några år sedan) rekommenderat detta då helt enkelt inte klarade av att sköta kosten så pass bra att min kropp skulle få i sig det jag behöver =)
   Tack för tipset om dokumentären, och för att du tog dig tiden att dela med dig. Detta är ett jätte intressant och viktigt ämne.
   Med vänlig hälsning, My Martens

 22. Tycker att ALLA borde titta på Medicin med Mosley som nyss gått som serie i ettan. Speciellt första avsnittet i höst / serien startade 30 augusti/
  Han slår hål på en hel del myter om träning och olika tillskott,. drycker och pulver mm.
  Jag tror inte ett dugg på att en frisk människa ska behöva dessa ”gröna” produkter för ett bra liv. Jag vet att man inte behöver det. Har du järnbrist så finns det dock en uppsjö av saker du kan köpa för att fixa till bristen, men du kan även äta dig rätt med mat. Jag har perniciös anemi så jag har en del kunskap om detta.
  Men hursomhelst, kolla ovanstende serie, kolla gärna alla program. Hoppas de kan visa det i repris om det inte finns på Play. Det ÄR mycket han visar där ( baserat på vetenskapliga studier) som slår hål på både det ena och det andra. Speciellt på sånt som de som tränar mkt har fått för sig. Ett gott råd bara. Väljer du att fronta företaget är det upp till dig, men av kommentarern att döma så är det ju ”tyvärr” inte så många som faller för detta.

  • Hej M! Det är ju preciiiiiiiis det jag skriver vid flera tillfälle. Man KAN äta sig till en bra Hälsa, OM man tar ansvar för sin kost och har den kunskapen. Tyvärr är det många som både saknar kunskap, tid och motivation till detta. Vardagsstressen tar över och man väljer halvfabrikat och snabba lösningar framför näringsrik mat.

   DÅ är kosttillskotten ett JÄTTE bra alternativ =) Vi är alla olika, en del föredrar kosttillskott för att säkra sina värden, andra föredrar att se över kosten, skaffa sig kunskapen och gå den vägen… Det handlar inte om rätt eller fel, det ena utesluter inte heller det andra. Det är bara två helt olika sätt.

   MEN också viktigt att poängtera att många kosttillskott tyvärr har både e-ämnen, socker och en massa tillsatser som INTE är bra för din kropp.

   Det finns INTE i Green Nutrition, därför väljer jag att stolt ställa mig bakom Green Nutrition, då jag av egen erfarenhet är jätte nöjd och jag samtidig vet vad jag får i mig.

   Jag som rest mycket genom åren, inte planerat min kost och samtidigt varken äter grönsaker eller fisk bla har under täta perioder alltid ett underskott av vissa ämnen som jag skulle behöva. Därför har jag behövt kosttillskotten för att fylla upp det jag saknar. I mitt fall har tom läkare tidigare (för några år sedan) rekommenderat detta då helt enkelt inte klarade av att sköta kosten så pass bra att min kropp skulle få i sig det jag behöver =)
   Tack för tipset om dokumentären, och för att du tog dig tiden att dela med dig. Detta är ett jätte intressant och viktigt ämne.

   Med vänlig hälsning, My Martens

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...