Word…

image

You don’t get what You WISH for… You get what You WORK  For!

Oavsett VAD du strävar efter…. Oavset vad just ditt mål är, så ligger det väldigt mycket i kvällens ordspråk. Jag håller med Gunde, ”ingenting är omöjligt” !

-Glöm aldrig det 😉

kram /My Martens

8 Komentarer

 1. sååå sant faktiskt.
  du förresten har jag missat inlägget där du skulle dela med dig av vad vi alla andra som inte vann Bobbys tävling, kunde vinna eller få ta del av . Du skrev något om att vi alla kunde vara vinnare på något sätt, även om vi inte vann stortävlingen.
  Antar att jag missat det, trist. Men om inte så kör på nu för jag är jättenyfiken. ?

 2. sååå sant faktiskt.

  du förresten har jag missat inlägget där du skulle dela med dig av vad vi alla andra som inte vann Bobbys tävling, kunde vinna eller få ta del av . Du skrev något om att vi alla kunde vara vinnare på något sätt, även om vi inte vann stortävlingen.

  Antar att jag missat det, trist. Men om inte så kör på nu för jag är jättenyfiken. 😀

 3. Ja det håller du verkligen på att bevisa Big Time ?
  Jag blir glad då jag läser hur du går från klarhet till klarhet, det stärker människor som kämpar på med sina saker och det stärker mig både privat och i mitt samhällsengagemang som jag arbetar med, att bygga upp människor.
  TACK för en jävligt inspirerande och ärlig blogg. Du skäms inte över att du behöver ta hjälp för att saker och ting ska falla tillrätta och det här som du gör nu genom att berätta rakt och öppet gör dig till en större människa en mamma som Ludvig kan vara stolt över. Jag tyckte ett tag att det var lite tyck synd om mig här, men det var innan jag visste att du var omgiven av rykten från f.d vänner samtidigt som du gick igenom det där med My´s blommor. Jag menade inget negativt då jag en gång skrev en kommentar som blev feltolkad av dig och jag vet inte om du kunde tolka rätt eller ej, det spelar eg. ingen roll.. Jag gör så många misstag hela tiden utan att veta om det oftast så därför förstår jag inte själv hur jag kunde sitta här hemma och döma dig?
  I alla fall tycker jag det är coolt att du är flygfärdig för att göra det du ”ska” en liten puff ut ur boet bara så ?

 4. Ja det håller du verkligen på att bevisa Big Time 🙂
  Jag blir glad då jag läser hur du går från klarhet till klarhet, det stärker människor som kämpar på med sina saker och det stärker mig både privat och i mitt samhällsengagemang som jag arbetar med, att bygga upp människor.
  TACK för en jävligt inspirerande och ärlig blogg. Du skäms inte över att du behöver ta hjälp för att saker och ting ska falla tillrätta och det här som du gör nu genom att berätta rakt och öppet gör dig till en större människa en mamma som Ludvig kan vara stolt över. Jag tyckte ett tag att det var lite tyck synd om mig här, men det var innan jag visste att du var omgiven av rykten från f.d vänner samtidigt som du gick igenom det där med My´s blommor. Jag menade inget negativt då jag en gång skrev en kommentar som blev feltolkad av dig och jag vet inte om du kunde tolka rätt eller ej, det spelar eg. ingen roll.. Jag gör så många misstag hela tiden utan att veta om det oftast så därför förstår jag inte själv hur jag kunde sitta här hemma och döma dig?
  I alla fall tycker jag det är coolt att du är flygfärdig för att göra det du ”ska” en liten puff ut ur boet bara så 🙂

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...