Två dagar endurance ;) -Over & out! Gonatt…

image

Godkväll!

Söndag kväll, i soffan. Framför tv:n, Johan Falk. Låt mig säga såhär, två dagar endurance på utbildning i skolan. Det sista vi gör inna vi har sex dagar ledigt innan vi ska skriva våra tentor och göra våra praktiska prov. Nu gäller det! 

Helgen har varit sjukt kul! Givande och utvecklande!

Lördagen spenderade vi på SATS Spårvagnshallarna och körde löpteknik, löpskola och intervaller. Så redan igår var benen och kroppen helt slut! Hehe!

Idag kom rond två. På plats i SAFEs lokaler på Söder…. Endurance på cykel. För det första. Jag ör INTE cykelvan. Inte kört spinning eller landslagsracer. Efter en dag på cykel i stort sett hela dagen… med olika intervaller, varvat med teori också. Så ska jag beskriva  känslan, just precis just nu… Två ben känns som stockar, ben som nappat bär mig, blåmärken på rumpan typ… En öm” fiffi” och HELT slut! MEN, shit vad kul vi har haft!

Inte bara idag utan under hela utbildningen … <3

Jag är så glad och tacksam att jag tog beslutet att börja skolan. Att börja min förvandling mot mitt nya liv. Alla människor jag fått möta, klasskamraters lärare, nya bekantskaper. All kunskap, wow! Mer om det och allt jag har på gång i ett senare inlägg 😉

Men jag är både glad, stolt och tacksam…

Nu börjar strax Johan Falk igen. Och jag ska ladda om, inför ny vecka, nya möjligheter.

I  veckan förutom provet och tentorna på skolan på söndag, så är det lite annat som ska göras..

Lilleman kommer imorgon, MYCKET plugg, praktiskt prov på min eventuella nya arbetsplats (håll tummarna), två plåtningen, en intervju, ett nytt samarbete ska presenterad och jag ska försöka hinna ifatt med allt jag inte hunnit med sista dagarna. Typ tvätt, städning och annat kul 😉

lite bilder från idag, Kolla bilden överst, torr fokuserad och målmedveten. Jämför med den längst ner 😉 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

image

image image image  imageTrött, genomblöt av svett! Och helt slut…. Ett tips, efter tunga intervaller. När tiden är ute och du är ”klar” kliv inte bara av cykeln, då faller du ihop! Sitt kvar och trampa ner lite lugnt…… 

bara ett tips från mig till dig 😉 kram och Gonatt… /My Martens

49 Komentarer

 1. Kommer du kunna ”kugga” kursen?
  För jag antar att du inte betalt för den med tanke på all usel reklam för den och då också att du inte kan, inte få godkänt på den utan blir godkänt oavsett vad du skriver på proven..

  • Hej ”Tony tiger”! Usel reklam? Oavsett vad kah skriver?
   Först och främst? Det är tre olika tester, ett praktiskt med två oberoende examinatorer, ett testmetodik test också praktiskt, sen avslutningsvis ett teoretiskt prov uppdelat i dom olika ”block” vi gått. Du ska veta en sak, jag sliter som ett djur just nu, på alla plan. För mig som inte ens gått ut grundskolan utan istället började jobba pga av omständigheter så saknar jag helt ”inlärningsteknik” man normalt sett får genom gymnasie. Vilket blev en stor men otroligt utvecklande utmaning! Sen har jag andra bra erfarenheter och egenskaper. Förutom det så har jag grov dyslexi, som ställer till det på flera plan. Med andra ord är sannolikheten väldigt stor att jag kommer att bli underkänd. Och som min lärare sa till mig när jag i fredags berättade att jag började blir nervös, ”men My, vad är det värsta som kan hända? Att man får göra om”
   Och det är ju väldigt sant. Så ja, precis som alla andra så kan jag bli underkänd.
   Jag driver en lifestyle blogg där man får följa min vardag, där jag just nu spenderar mycket tid i skolan.. Så istället för att ”bittra” ner min Blogg med (dina egna ord) usla kommentarer så kan du väl surfa vidare? Äta en pepparkaka eller två och googla orden respek och ödmjukhet innan du kommer tillbaka?

 2. Hej, lycka till med slutspurten på den här delen av utbildningen, grymt bra jobbat…
  Sedan tycker jag det måste vara lättare med långt hår som du kan sätta upp när du jobbar och du passar i det, kram

   • Men kan du inte skaffa en snygg lös-svans? Tänk på när du tränar och blir svettig, att inte tvätta håret då? Det är ju sjukt jobbigt att tvätta löshår och det går ju inte att tvätta kanske flera gånger om dagen… Om du har ditt eget kan du ju snabbt sätta upp det när du duschat och fästa en svans/knut på det om du vill. Ditt egna är dessutom superfint.
    Och sen… Du till skillnad mot många andra (med löshår, lösfransar, lösnaglar löswhatever) är vacker i dig själv. Naturlig skönhet finns det inget som slår.
    Heja dig, My.

 3. Nedvarvning på cykeln är ju lika viktig som uppvärmning, vilket en professionell instruktör förmedlar…
  Lycka till med allt!

  • Det gjorde man…. DET var inte min poäng.
   jag förtydligade det bara, för att jag av egen erfarenhet vet det. Vid träning utan instruktör eller ledare. Bara eget orutinerad men ganska så vanligt misstag ?
   Med andra ord, en liten reminder så att man inte kliver av och faller ihop…
   Vart ville du komma med din kommentar? Har jag skrivit att någon instruktör inte förmedlat det? Nej. Har jag påstått någonting annat? Nej. Jösses vad vissa av er käkat taggtråd ikväll…

 4. Kommer du kunna ”kugga” kursen?
  För jag antar att du inte betalt för den med tanke på all usel reklam för den och då också att du inte kan, inte få godkänt på den utan blir godkänt oavsett vad du skriver på proven..

  • Hej ”Tony tiger”! Usel reklam? Oavsett vad kah skriver?

   Först och främst? Det är tre olika tester, ett praktiskt med två oberoende examinatorer, ett testmetodik test också praktiskt, sen avslutningsvis ett teoretiskt prov uppdelat i dom olika ”block” vi gått. Du ska veta en sak, jag sliter som ett djur just nu, på alla plan. För mig som inte ens gått ut grundskolan utan istället började jobba pga av omständigheter så saknar jag helt ”inlärningsteknik” man normalt sett får genom gymnasie. Vilket blev en stor men otroligt utvecklande utmaning! Sen har jag andra bra erfarenheter och egenskaper. Förutom det så har jag grov dyslexi, som ställer till det på flera plan. Med andra ord är sannolikheten väldigt stor att jag kommer att bli underkänd. Och som min lärare sa till mig när jag i fredags berättade att jag började blir nervös, ”men My, vad är det värsta som kan hända? Att man får göra om”

   Och det är ju väldigt sant. Så ja, precis som alla andra så kan jag bli underkänd.

   Jag driver en lifestyle blogg där man får följa min vardag, där jag just nu spenderar mycket tid i skolan.. Så istället för att ”bittra” ner min Blogg med (dina egna ord) usla kommentarer så kan du väl surfa vidare? Äta en pepparkaka eller två och googla orden respek och ödmjukhet innan du kommer tillbaka?

 5. Hej, lycka till med slutspurten på den här delen av utbildningen, grymt bra jobbat…
  Sedan tycker jag det måste vara lättare med långt hår som du kan sätta upp när du jobbar och du passar i det, kram

   • Men kan du inte skaffa en snygg lös-svans? Tänk på när du tränar och blir svettig, att inte tvätta håret då? Det är ju sjukt jobbigt att tvätta löshår och det går ju inte att tvätta kanske flera gånger om dagen… Om du har ditt eget kan du ju snabbt sätta upp det när du duschat och fästa en svans/knut på det om du vill. Ditt egna är dessutom superfint.

    Och sen… Du till skillnad mot många andra (med löshår, lösfransar, lösnaglar löswhatever) är vacker i dig själv. Naturlig skönhet finns det inget som slår.

    Heja dig, My.

  • Det gjorde man…. DET var inte min poäng.

   jag förtydligade det bara, för att jag av egen erfarenhet vet det. Vid träning utan instruktör eller ledare. Bara eget orutinerad men ganska så vanligt misstag 😉

   Med andra ord, en liten reminder så att man inte kliver av och faller ihop…

   Vart ville du komma med din kommentar? Har jag skrivit att någon instruktör inte förmedlat det? Nej. Har jag påstått någonting annat? Nej. Jösses vad vissa av er käkat taggtråd ikväll…

 6. Lycka till med slutproven! ? Och till alla negativa gnägg skägg därute: Innan du gläfser ut nåt magsurt i ett kommentarsfält nästa gång, så prova drick ett glas Samarin, öppna valfritt fönster eller gå ut på din eventuella balkong eller gård och ANDAS DJUUUUPT åtminstone 10 andetag. Då kanske du förutom att få syre till vitala delar i hjärnan också kanske träffar en trevlig granne, ser en pigg fågel eller märker att världen utanför är mycket vacker, samtidigt inser du kanske att din sura kommentar inte var så viktig att förmedla ändå. Bara ett tips i all välmening. Ha en fin dag! ?

 7. Lycka till med slutproven! 👍 Och till alla negativa gnägg skägg därute: Innan du gläfser ut nåt magsurt i ett kommentarsfält nästa gång, så prova drick ett glas Samarin, öppna valfritt fönster eller gå ut på din eventuella balkong eller gård och ANDAS DJUUUUPT åtminstone 10 andetag. Då kanske du förutom att få syre till vitala delar i hjärnan också kanske träffar en trevlig granne, ser en pigg fågel eller märker att världen utanför är mycket vacker, samtidigt inser du kanske att din sura kommentar inte var så viktig att förmedla ändå. Bara ett tips i all välmening. Ha en fin dag! 😊

 8. Duktig du är som kämpar på så bra . Tycker verkligen att denna PT utbildningen verkar vara seriös och bra . Tror du kommer bli en jättebra PT . Du verkar vara omtänksam,ärlig ,positiv och framförallt ödmjuk .

 9. Duktig du är som kämpar på så bra . Tycker verkligen att denna PT utbildningen verkar vara seriös och bra . Tror du kommer bli en jättebra PT . Du verkar vara omtänksam,ärlig ,positiv och framförallt ödmjuk .

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...