Redo för Vätternrundan? ;)

image

Godmorgon från söder!

Igår lämnade jag Sigtuna klockan 06:45. Jag kom hem strax innan 20:00, heeeelt slut! Vi körde endurance igår, men inte i våra vanliga lokaler på skolan. Vi var på SATS Spårvagnshallarna. En gammal häxor lokal, utbyggd i platåer med balkonger och olika våningar, Riktigt häftig! Älskar att det k-märkta gamla huset fortfarande har en industriell och lite ”lagerlokal” känsla! 🙂

NU, tiiiiidig söndag morgon. Tillbaka i SAFE:s lokaler pä Södermalm.

vi ska köra endurance igen. Cyckling står på schemat. Lärare Andreas 🙂

Cykling är en växande trend som blir populärare och populärare för varje år! Sannolikheten att vi kommer få in kunder som har som mål att cykla en viss distans på en viss tid är stor… Tex Vätternrundan, ”klassikern” osv.

Därför ska vi Kunna instruera, lägga upp ett pass inför tex Vätternrundan. Utgöra och genomför tester. Förstå våningen av varierad träning, långdistans, kortdistans, intervaller osv… Men med tanke på gårdagens intervaller och löpträning som innebar bavkintervaller, fys träning m.m så är benen DÖDA! Trött, tröttare, tröttast! Hehe! Sista dagen i skolan innan en veckas uppehåll innan slutprov! Börjar bli riktigt nervös! Nu, fullt fokus och krama ur dom sista krafterna 😉 önskar dig en skön söndag..

Lite bilder från igår, ett glatt, svettigt och ganska slitet gäng 😉

imageimage image image image image image image

29 Komentarer

 1. Sjukt mysig lokal. Man blir ju pepp bara av det!
  Jag säger som jag kanske sagt ett par gånger innan – NU börjar mitt nya liv. Bara den här vidriga förkylningen och hostan släpper så SKALL jag tillbaka till gymmet!
  Hur ser du förresten på det här med att många säger att man ”rensar” hjärnan när man tränar? Att man lixom blir lugnare?! (om du förstår hur jag menar?)
  Själv tycker jag mest att det blir tvärtom – Hjärnan får så mycket energi att den jobbar på högvarv och tankarna spinner likt tornados i 320 knyck. Lite jobbigt faktiskt ? Vad är din erfarenhet?
  Ha en riktigt fin söndag och lycka till med benen ?

 2. Sjukt mysig lokal. Man blir ju pepp bara av det!
  Jag säger som jag kanske sagt ett par gånger innan – NU börjar mitt nya liv. Bara den här vidriga förkylningen och hostan släpper så SKALL jag tillbaka till gymmet!

  Hur ser du förresten på det här med att många säger att man ”rensar” hjärnan när man tränar? Att man lixom blir lugnare?! (om du förstår hur jag menar?)
  Själv tycker jag mest att det blir tvärtom – Hjärnan får så mycket energi att den jobbar på högvarv och tankarna spinner likt tornados i 320 knyck. Lite jobbigt faktiskt 🙂 Vad är din erfarenhet?

  Ha en riktigt fin söndag och lycka till med benen 😀

 3. Är katten själv hela dagarna? Jag vet många uppfödare som inte säljer katter till de som ska va ensamma så mycket. Hade den här uppfödaren inga sådana ”krav” tänkte just när de är så små som Sture.

 4. Är katten själv hela dagarna? Jag vet många uppfödare som inte säljer katter till de som ska va ensamma så mycket. Hade den här uppfödaren inga sådana ”krav” tänkte just när de är så små som Sture.

 5. Så…vart är Sture på dagarna? Eftersom du aldrig berättar hur du löser Stures dagar när du inte är hemma tror vi nog att han är ensam…

  • Jag och du sortering är någonting vi precis har haft ett kapitel om i skolan. Jag pratar för nig själv, du pratar vi dig. Men vart i jössenamn fick du vi ifrån?? ? vart Sture är? Hemma såklart. Men vem/vilka som är hemma hos oss.. Det behöver jag inte förklara här på bloggen. Du kanske undrar vart min son är också? Hos sin pappa och hans nära och köra just nu. Hunden Tezz, hos sin reserv husse Far ror Lothar som varit reser husse i tio är. Ett medvetet och genomtänkt val under min utbildning. Vem är du, att antyda och insinuera på att jag skulle missköta min Sture?
   Jag är 28 år gammal, en mamma, en ganska erfaren själv för min ålder. Inte f*n ska jag behöva sitta och förklara mig för dig i ett sådant fånigt påstående. Någonstans så kan man kanske förutsätta att jag tar ansvar för både mig själv, min son, min katt och min hund? Skippa dravlet och tänk liiiiiite längre än näsan räcker, det är inte första gången du skriver denna typen av meddelande…. Varför, vart vill du komma? Är du på riktigt?

 6. Undrar var magdalena graaf tagit vägen, Ni som nästan bodde ihop i våras? ser inget om henne och du längre – tråkigt.. hoppas det inte hänt något.

  • Ganska uttjatad fråga ovan….Hur har det gått med tanden? Önskar så in i själ och hjärta att jag kunde träna som förut. Åh, sedan barnsben gymnastik, idrott, löpning . Svårt acceptera sjukdom när man varit aktiv! Härliga foton!

   • Jag har mitt tillfälliga ”lock” och ska försöka få en tid till i veckan eller veckan därpå ? träning är underbart ? jag förstår att det måste vara en stor omställning, att inte Kunna träna när man vill… Kram på dig <3

 7. Varför ska alltid dessa bitterfittor dra igång detta käbbel? Jag är säker på att Sture har det bra! Fantastisk utbildning som du går!

 8. Så…vart är Sture på dagarna? Eftersom du aldrig berättar hur du löser Stures dagar när du inte är hemma tror vi nog att han är ensam…

  • Jag och du sortering är någonting vi precis har haft ett kapitel om i skolan. Jag pratar för nig själv, du pratar vi dig. Men vart i jössenamn fick du vi ifrån?? 🙂 vart Sture är? Hemma såklart. Men vem/vilka som är hemma hos oss.. Det behöver jag inte förklara här på bloggen. Du kanske undrar vart min son är också? Hos sin pappa och hans nära och köra just nu. Hunden Tezz, hos sin reserv husse Far ror Lothar som varit reser husse i tio är. Ett medvetet och genomtänkt val under min utbildning. Vem är du, att antyda och insinuera på att jag skulle missköta min Sture?

   Jag är 28 år gammal, en mamma, en ganska erfaren själv för min ålder. Inte f*n ska jag behöva sitta och förklara mig för dig i ett sådant fånigt påstående. Någonstans så kan man kanske förutsätta att jag tar ansvar för både mig själv, min son, min katt och min hund? Skippa dravlet och tänk liiiiiite längre än näsan räcker, det är inte första gången du skriver denna typen av meddelande…. Varför, vart vill du komma? Är du på riktigt?

 9. Bra My att du sätter ner foten! Finns riktiga stolpskott som kommenterar här ibland så man blir alldeles matt. Suck……
  Ha en fin kommande vecka och kom ihåg att du är värdefull?

 10. Har följt dig ett tag nu och du är helt underbar i sättet du pushar dig själv samtidigt som du tar hand om lilleman på ett gudomligt sätt. En sådan stark vacker och intelligent kvinna.
  /L

 11. Undrar var magdalena graaf tagit vägen, Ni som nästan bodde ihop i våras? ser inget om henne och du längre – tråkigt.. hoppas det inte hänt något.

  • Ganska uttjatad fråga ovan….Hur har det gått med tanden? Önskar så in i själ och hjärta att jag kunde träna som förut. Åh, sedan barnsben gymnastik, idrott, löpning . Svårt acceptera sjukdom när man varit aktiv! Härliga foton!

   • Jag har mitt tillfälliga ”lock” och ska försöka få en tid till i veckan eller veckan därpå 🙂 träning är underbart 🙂 jag förstår att det måste vara en stor omställning, att inte Kunna träna när man vill… Kram på dig <3

 12. Varför ska alltid dessa bitterfittor dra igång detta käbbel? Jag är säker på att Sture har det bra! Fantastisk utbildning som du går!

 13. Bra My att du sätter ner foten! Finns riktiga stolpskott som kommenterar här ibland så man blir alldeles matt. Suck……
  Ha en fin kommande vecka och kom ihåg att du är värdefull😙

 14. Har följt dig ett tag nu och du är helt underbar i sättet du pushar dig själv samtidigt som du tar hand om lilleman på ett gudomligt sätt. En sådan stark vacker och intelligent kvinna.
  /L

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...