”Du är FET, FUL & ÄCKLIG, dö kärring jävel” Here we go again! Näthat, bantningshets! SUCK! Jag säger NEJ till quick-fix och dieter!

270816-MyMartens-HermanCaroan-0019Godmorgon! Hoppas du sovit gott. Det har jag…. Jag har sovit som en prinsessa. Att gå i skolan är bra för mig, särskilt just nu. Min satans h*lvetes ångest rent ut sagt. den kommer och går. Nu har jag ledigt tre dagar från skolan. Direkt så slår den till. jag somnar gott, men vaknar med ångest! SUCK!

Inte för att jag inte har saker att göra. För det har jag. Idag tex så har jag flera möte och redaktionellt jobb att göra. Ett möte ser jag extra mycket fram emot. Jag ska träffa en samarbeta partner och diskutera framtid och ett riktgt spännande projekt.

Bästa, bästa bästa är att jag Ikväll ska jag hämta Lilleman på flygplatsen. jag kan knappt fatta att han flyger själv. Idag för en vecka sedan så lämnade jag av honom och han reste ensam med assistans för första gången. Det gick SÅ bra! Min kloka, modiga, självständiga Lilleman <3

Igårkväll pratade jag med honom, han var inte nervös inför flygningen denna gången heller Flighten tar bar ca 40 min, men ändå =) Det är stort för mig! Lilleman är plötsligt ”stoooora killen” nu!  

 

Nu är jag faktiskt ganska upprörd igen! Rent av SKITFÖRBANNAD! 95% av er som läser min blogg är snälla, omtänksamma och normala. Sen har vi några som inte ger upp. Dom skriver sina hat kommentarer, psykar och driver fram ett kraftigt NÄTHAT! Jag är SÅ trött på detta uttjatade ämne!

Igår omnämnde jag min inställning till quick-fix och dieter. Jag har valt att ta avstånd! Nu och idag och för alltid efter en turbulent sommar så är jag i en förändringsfas. På ALLA plan!

 Jag fördjupar mig och har börjat ”hitta mig själv”, går i KBT, jobbar med mig själ och kämpar dagligen mot ångest! Men jag är MEDVETEN om det, jag har tagit tag i saker som jag bord ogjort för längesen!

Ytliga skar som att jag tagit ur mitt löshår, klippt mig kort osv.. ja, det är en sak. MEN, jag genomgår en total helhetsförändring! 

 Quick-fix och dieter! Som jag skrev är jag mästarnas mästare på alla möjliga dieter. Den ena dummare än den andra! SJÄLVKLART kan man snabbt gå ner x-antal kilon. Det är logiskt, svälter man sig eller plötsligt lever på soppor, pulver stakes eller dyl så ser man ofta ett snabbt resultat. Inkomster, utgifter, plus minus. Det behöver man inte vara en raketforskare för att förstå!

Men hur mår kroppen egentligen? Är det hälsosamt att gå upp och ner. Om, och om igen?

-Nej det är det inte! Varje gång jag kört någon form av diet, och på alldeles för kort tid går ner mellan 5-10 kilo. Vad händer, jo jag känner mig tillfälligt tillfreds. Kläderna sitter bättre, och jag äter i stort sett ingenting. men vad medför det?

För min del, för nu talar jag bara utefter mig själv och mina erfarenheter. Jag blir trött, får blodsockerfall till och från. PLUS att jag får en molande irriterande huvudvärk! Samtidigt så bryter jag ner mitt immunförsvar, och blir mer mottaglig för allt ifrån förkylningar, och allt som cirkulerar i ”luften” just då. Jag blir alttå sjuk, om och om igen!

 Men också blir jag mer orkeslös och kombinerar jag då detta med träning, vilket jag många gånger har gjort så bryter jag ner kroppen istället för att bygga upp. DÅLIG kombo!

Detta har tagit mig över tio år att komma på! Jag har fortfarande inte svaren på, alla frågor du säkert vill ställa… Men fråga gärna så ska jag göra ett försök! 

Jag är en före detta jojo-bantare! jag, har pendlat upp och ner. Har under många år i perioder haft en inre stress över vikten. Stirrat mig blind på vågen. Fokuserat på fel saker. 

270816-MyMartens-HermanCaroan-0061

Nu i skolan så går vi bara in lätt på kost biten. Men tillräckligt för att jag fick ett par ”örfilar” och aha-upplevelser! Jag kommer i vår att köra kostrådgivnings utbildningen också. Den är ganska tung och omfattande. Men om jag ska förstår helheten på bästa sätt. Och samtidigt kunna börja leva som jag lär. Så behöver jag gå den. Jag brinner genuin för att peppa och motivera andra.

Just nu kan jag göra det genom att skriva här, genom att dela med mig av mina erfarenheter. Jag har trots allt vägt över 100kg. Jag har gjort en viktresa. Men jag har svårt att hålla min vikt. I vårt samhälle idag, där vi är ständigt uppkopplade (på gott och ont) Så blir vi ständigt påverkade. Mer eller mindre såklart.

Jag blir upprörd och ledsen när både media, tidningar och andra bloggare/profiler uppmuntrar till snedvridna kropps ideal!  Dåliga rubriker

” SÅ FÅR DU PLATT MAGE PÅ FYRA VECKOR”

”SKAFFA DRÖMM KROPPEN GENOM ATT DRICKA DENNA JUICEN”

”BLI SMAL EFTER SEMESTERN” OSV. 

Kom igen nu, det är 2016! Mycket forskning har gjort, vi borde veta bättre än att pusha för ohållbara quick-fix och dieter!

Jag tycker att vi som bloggar och på så viss kliver fram i ”offentlighetens ljus” har en olika att inte uppmuntra till fler saker!

Jag tänker på alla ungdomar som är betydligt yngre än jag själv som följer, läser och inspireras. Det är så lätt att ”vi” leder in dom på fel spår! Kanske dessutom helt omedvetet! Jag blir med jämna melonrum påhoppad och utsatt för näthat. Ett hett ämne är kring min vikt.Så även just nu. Folk iakttar, kommenterar, är elaka och kallar mig Fet, överviktig, ful, äcklig… jag blir ifrågasatt, dessa fick jag imorse… Bara några exempel av MÅNGA!!!!

NU RÄCKER DET! JAG TAR INTE MER SKIT!

JAG DUGER SOM JAG ÄR! JAG FÖRESPRÅKAR EN SUND ”NOMAL” KVINNA MED FORMER OCH EN INSTÄLLNING ATT HITTA EN HÅLLBAR BALANS I LIVET DÄR JAG FÅR ÄTA MIG MÄTT! Här är några exempel av dom senaste kommentarerna… 

”Hahaha! Varför utbildar DU dig till PT som själv är fet och äcklig?! PINSAMT MY, PINAMT! Ska bli kul att se dig gå omkring på gymmen med din äcklig kropp! INGEN kommer vilja träna med dig! hahaha”

”Du är fet ful och äcklig!, dö kärringjävel”

”Du är så patetisk! när ska träningen ge resultat!? du ser bara svullen och äcklig ut! Inte konstigt att ingen vill ha dig! ensam för alltid! looooser!”

Detta är dessvärre vardagsmat för mig som bloggare. Jag skrev om det i ett tidigare inlägg i våras där samma ämne var aktuellt pga av alla påhopp.  Kommentarer som dessa gör mig mörkrädd! Vad signalerar det till alla andra människor runt omkring?

 Du hittar mitt gamla inlägg HÄR  Läs gärna det! Mycket har hänt sedan jag skrev det, men jag står fortfarande för min grundfilosofi…. Jag är ännu mer påläst och erfaren idag. Nu ska kunskapen börja omvandlas till en livstil!

Titta på dessa bilderna. Dom togs för ca 10 månader sedan….290615-MyMartens-HermanCaroan-083518290615-MyMartens-HermanCaroan-083447290615-MyMartens-HermanCaroan-083440

I mina ögon ser jag mig som en sund tjej, 169.5cm lång. Med kurvor. Jag har rumpa, höfter och lår. Jag tränar en hel del. Jag är en kvinna som har fött barn.

Jag tror om jag inte minns fel att jag vägde ca 63 kilo på bilden. Idag tränar jag ännu mer. Jag försöker att lägga om kosten, och försöker äta MER än tidigare. Jag vill äta ”nyttigt”. Alltså INTE bara fett/kalori snålt! Jag vill inte svälta mig, jag vill MÅ bra. Mår man bra så syns det också! Jag försöker äta närings innehållsrik mat där jag inte behöver gå omkring och vara hungrig eller känna ett sötsug HELA tiden. Där jag INTE förstör, och bryter ner min kropp! 

Mat där jag får äta mig mätt, mat som boostar hela kroppen…. jag är bara i början på min kost insikt så jag är inte ”där” än. Men jag har börjat förstå helheten.

Jag väljer att från och med nu verkligen gå in för att göra denna förändring. Eftersom att jag själv saknar kunskapen kring detta och vill fördjupa mig mer i det så har jag tagit hjälp.

Jag har tagit hjälp av Jill En kolega från Hälsokicken, och lärare från SAFE Education. skolan där jag utbildar mig till PT just nu. Jill är förbannat kompetent! Jag är så imponerad över denna kvinna! Genuin, äkta, omtänksam och en riktig förebild!  Jag kände direkt att jag ”klickade” med henne.

Hon kommer att ha en föreläsning den, 4 oktober på Hotel Rival i Stockholm. Jag ska gå med min väninna Annelie. Det ska verkligen bli kul! Jag är så peppad och hungrig på att lära mig, fördjupa mig och uppnå min mål.

-Jag säger NEJ, TILL OHÄLSOSAMMA DITER OCH QUICK-FIX! 

 Jag väger ca 66 kilo idag. Som sagt, jag går upp och ner.

MEN, man ska inte stirra sig blind på vågen! Det låter klyschigt! Men det är sant!

Om man ställer mig brevid en helt otränad person, med samma längd och vikt, och en extremt tränad person med samma längd och vikt. Hur skulle vi se ut då? Olika såklart! Det är en tjusning i sig. Ingen är den andra lik.

Jag skulle såklart kunna skriva en hel bok om alla positiva saker som träningen för med sig. Bättre sömn, bättre immunförsvar,  minkar depression och ångest. Det är tre saker som motiverar och sporrar mig till att hålla igång. Min jojo-bantning har gjort att jag förstört och försämrat min ämnesomsättning.

Min Kropp är van att gå i svält, då bunkrar den ju allt vad man stoppar i sig. JAG behöver visa minn kropp att detta är långvarigt denna gången. jag måste få min kropp att ”lita” på mig igen, och att jag ute tvingar ner den på reserven. Det kommer att ta lite tid, men det går! Jag fokuserar på att äta regelbundet, och hälsosamt. Jag har MYCKET att lära. men detta är mitt första steg i minn förändring mot ett mer hälsosamt liv. Sedan konkursen har jag tvingats stanna upp, tänka efter, fundera, analysrea. VEM är jag, VAD vill jag göra. VAD vill jag stå för. Osv…. Inget ont som inte har något gott med sig såklart!

DU är varmt välkommen att följa mig i min resa……. OM du vill!

Nu ska jag hänga upp tvätten, städa lite, och sedan ge mig in mot stan. Möten på gång… Sture är glad och ovanligt busig…. Det ska bli mysigt att få hem Lilleman ikväll. BÄSTA känslan! <3

IMG_0543 IMG_0541

Mitt kylskåp lyste tomt igår jag var för trött för att orka storhandla Så jag köpte med mig en naturell kvarg med lite frukt och kokos flingor på bensinmacken. Den, ett ägg och en kaffe blev min frukost. DET behöver inte vara så komplicerat….. Mitt gamla jag hade struntat i att äta frukost, kört in till stan, förmodligen hoppat över lunchen.. fått en j*vla huvudvärk och ätit sent på eftermiddagen. Som sagt, mitt GAMLA jag 😉

Åhhh! Nu har jag varit så uppretad av alla elaka kommentarer att jag helt glömt bort att berätta! Jag har precis haft ett långt telemöte med min Växjö-fru, Åza. Åza är ju inte bara vännen med stor V, som står där vid min sida, i både med och motgång, i vått och torrt.

Hon är ju förutom det min småländska bloggkollega, entreprenör , politiker och singel morsa! Nu har vi sedan ett par månader slagit våra kloka huvuden ihop! – Vi har en grej på gång 😉

En ide som landat, utvecklats och nu böjar ta form… Hihi! Det ska bli så kul att berätta! Så länge kan du kika in på hennes blogg HÄR 

Nu MÅSTE jag hoppa ur träningskläderna ta en dusch  och röja av här hemma! Vi hörs senare fina du! Glöm inte bort, du duger precis om du är. Jämför dig inte med alla snedvridna ideal, fokusera på VAD som får DIG att må bra! <3

 OM du tycker som jag, dela gärna detta inlägg! Då jag vill sprida mer sundhet och mindre näthat! 

Kärlek och Kramar / My Martens

PS Foto Cred både idag och ifrån Barcelona Herman caroan! <3

 

44 Komentarer

 1. Det är ju otroligt tråkigt att du ska behöva stå ut med så mycket skit och hat hela tiden. Men det är samtidigt tur att du faktiskt inte tar åt dig, det är ju trots allt bara skit. Skitmänniskor som inte har bättre för sig. Nu vet jag inte om du släpper förbi alla kommentarer då jag sällan, extremt sällan går tillbaka och läser kommentarer men det kan ju vara bra att inte släppa igenom de, så att inte hatet smittar, för det är precis vad det gör…
  Ha nu en jättefin dag och ser verkligen fram emot att se vad du och fina Åza har på gång ? ?

 2. Hej My
  Tack för att du delar med dig.
  själv går jag också hos en tjej som förespråkar att jag ska äta 5-6 ggr/dag är det samma hos dig ?jag satsar på lång sikt.
  Och själv tycker jag att det är bra att vi är olika vi är som konstverk när vi ser olika ut.
  en önskan från mig kan du skriva en dag vad du äter och några lätta övningar för hela kroppen.
  Kram
  ha en bra dag
  Ewa

 3. Jättebra skrivet My. Men herregud vilka människor som skriver sådant hat till dig, man blir mörkrädd att det finns sådana galningar som sitter o gömmer sig bakom dataskärmar, eller gömmer sig bakom andra personer som de ber ska skriva skit om dig för att de är rädda att deras eget ip nummer ska avslöjas, man fattar……
  Så här är det My, måste upprepas igen för jag har själv varit i din situation fast jag nu är äldre. Är man snygg, omtyckt, ärlig, glad, intelligent o inte har en massa barn med olika män o till råga på allt en smart o intelligent människa som just du är, ja då är det tyvärr så att man alltid har en massa sjuka stalkers efter sig. Hade du varit tjock fet ful medelålders inte så smart mm mm då hade många dunkat dig i ryggen o mer än gärna velat vara din vän. Dessa mammor som burit sig lika illa åt mot mig o som är mycket äldre än dig, ja de hälsar fortfarande inte på mig o anledningen är att jag var tränad vacker, ambitiös i jobbet, häsosam, o jag lever likadant nu som när jag var yngre, så jag om någon vet vad du går igenom o tyvärr upphör aldrig sådant. Man får trösta sig med att dessa personer mår väldigt väldigt dåligt o friska kommer de aldrig att bli för avundsjukan den går aldrig att bota.
  Hade du inte jobbat med blommor som du har gjort under så många år så hade du förmodligen idag varit en känd journalist, som du skriver!! Vilket uttryck!! Du är ett superproffs, vilket ordförråd du äger! En amatör skulle aldrig i tal eller skrift kunna uttrycka sig som du.
  Ha en underbar vecka med sonen.

 4. Hej My. Tack för en jättetrevlig blogg, du inspirerar till mode och hälsa. Undrar om du inte umgås med magdalena Graaf längre?
  Tack för en bra blogg!

 5. Hemska människor det finns. Är du inte rädd att dessa elaka människor plötsligt dyker upp på riktigt och gör Något dumt mot dig? Jag skulle vart skit rädd.

 6. Det är ju otroligt tråkigt att du ska behöva stå ut med så mycket skit och hat hela tiden. Men det är samtidigt tur att du faktiskt inte tar åt dig, det är ju trots allt bara skit. Skitmänniskor som inte har bättre för sig. Nu vet jag inte om du släpper förbi alla kommentarer då jag sällan, extremt sällan går tillbaka och läser kommentarer men det kan ju vara bra att inte släppa igenom de, så att inte hatet smittar, för det är precis vad det gör…

  Ha nu en jättefin dag och ser verkligen fram emot att se vad du och fina Åza har på gång 😀 😀

 7. Hej My
  Tack för att du delar med dig.
  själv går jag också hos en tjej som förespråkar att jag ska äta 5-6 ggr/dag är det samma hos dig ?jag satsar på lång sikt.
  Och själv tycker jag att det är bra att vi är olika vi är som konstverk när vi ser olika ut.
  en önskan från mig kan du skriva en dag vad du äter och några lätta övningar för hela kroppen.
  Kram
  ha en bra dag
  Ewa

 8. Jättebra skrivet My. Men herregud vilka människor som skriver sådant hat till dig, man blir mörkrädd att det finns sådana galningar som sitter o gömmer sig bakom dataskärmar, eller gömmer sig bakom andra personer som de ber ska skriva skit om dig för att de är rädda att deras eget ip nummer ska avslöjas, man fattar……
  Så här är det My, måste upprepas igen för jag har själv varit i din situation fast jag nu är äldre. Är man snygg, omtyckt, ärlig, glad, intelligent o inte har en massa barn med olika män o till råga på allt en smart o intelligent människa som just du är, ja då är det tyvärr så att man alltid har en massa sjuka stalkers efter sig. Hade du varit tjock fet ful medelålders inte så smart mm mm då hade många dunkat dig i ryggen o mer än gärna velat vara din vän. Dessa mammor som burit sig lika illa åt mot mig o som är mycket äldre än dig, ja de hälsar fortfarande inte på mig o anledningen är att jag var tränad vacker, ambitiös i jobbet, häsosam, o jag lever likadant nu som när jag var yngre, så jag om någon vet vad du går igenom o tyvärr upphör aldrig sådant. Man får trösta sig med att dessa personer mår väldigt väldigt dåligt o friska kommer de aldrig att bli för avundsjukan den går aldrig att bota.

  Hade du inte jobbat med blommor som du har gjort under så många år så hade du förmodligen idag varit en känd journalist, som du skriver!! Vilket uttryck!! Du är ett superproffs, vilket ordförråd du äger! En amatör skulle aldrig i tal eller skrift kunna uttrycka sig som du.
  Ha en underbar vecka med sonen.

 9. Hej My. Tack för en jättetrevlig blogg, du inspirerar till mode och hälsa. Undrar om du inte umgås med magdalena Graaf längre?
  Tack för en bra blogg!

 10. Hemska människor det finns. Är du inte rädd att dessa elaka människor plötsligt dyker upp på riktigt och gör Något dumt mot dig? Jag skulle vart skit rädd.

 11. Det är alldeles för lätt att sitta bakom en skärm o va anonym. Dom som skriver så älskar ju inte sig själva. Man måste först älska sig själv innan man kan börja tycka om andra. Asså Sture är ju bara för söt ?

 12. Du har helt rätt i allt du skriver mamma My. Och jag säger också NEJ till ohälsosamma dieter och quick-fix. Kram på dig och härligt att Lilleman kommer idag ?

 13. Jag kan uppriktigt inte förstå dom som skriver så till dig. Jag kan inte förstå att någon kan skriva så till någon överhuvudtaget. I min värld handlar det om en allvarlig psykisk sjukdom.
  Man kan egentligen inte klanka ner på dessa då dom faktiskt är sjuka. Bra My att du inte gör det. Det gör dig ändå till en betydligt bättre människa än många andra.
  Se det så, dom är verkligen sjuka. Dom skulle behöver proffshjälp men jag betvivlar att det skulle hjälpa. Alla sjukdomar går inte att bota.
  För övrigt så är du sjukt fin i kroppen ovan. Skulle inte göra nått om vågen sa 10 kg uppåt heller.
  Dom som säger att du är fet, my gooooood!!! till dom vill jag bara säga
  -Gå till specsavers! eller psykiatrin!

 14. Det är alldeles för lätt att sitta bakom en skärm o va anonym. Dom som skriver så älskar ju inte sig själva. Man måste först älska sig själv innan man kan börja tycka om andra. Asså Sture är ju bara för söt 🙂

 15. Hej my jag tror att dom är avundsjuka på dig för att du har en fin kropp men inte dom det är därför dom skriver elaka kommentarer om dig.

 16. Du har helt rätt i allt du skriver mamma My. Och jag säger också NEJ till ohälsosamma dieter och quick-fix. Kram på dig och härligt att Lilleman kommer idag 😀

 17. Dessa människor med de åsikterna om att du skulle vara fet ful å äcklig ,
  Ja för mig säger det väldigt mkt om de människorna, inte ens värt att lägga 1 sekund på.
  Liten hjärna med ack så stora trutar!!!!
  Visa respekt mot dina medmänniskor, vi föds vi lever och vi dör alla……ALLA!
  Kram My <3

 18. Jag kan uppriktigt inte förstå dom som skriver så till dig. Jag kan inte förstå att någon kan skriva så till någon överhuvudtaget. I min värld handlar det om en allvarlig psykisk sjukdom.
  Man kan egentligen inte klanka ner på dessa då dom faktiskt är sjuka. Bra My att du inte gör det. Det gör dig ändå till en betydligt bättre människa än många andra.
  Se det så, dom är verkligen sjuka. Dom skulle behöver proffshjälp men jag betvivlar att det skulle hjälpa. Alla sjukdomar går inte att bota.

  För övrigt så är du sjukt fin i kroppen ovan. Skulle inte göra nått om vågen sa 10 kg uppåt heller.

  Dom som säger att du är fet, my gooooood!!! till dom vill jag bara säga
  -Gå till specsavers! eller psykiatrin!

 19. Hej my jag tror att dom är avundsjuka på dig för att du har en fin kropp men inte dom det är därför dom skriver elaka kommentarer om dig.

 20. Dessa människor med de åsikterna om att du skulle vara fet ful å äcklig ,
  Ja för mig säger det väldigt mkt om de människorna, inte ens värt att lägga 1 sekund på.
  Liten hjärna med ack så stora trutar!!!!

  Visa respekt mot dina medmänniskor, vi föds vi lever och vi dör alla……ALLA!
  Kram My <3

 21. Hej!
  Jag har följt dig länge men faktiskt aldrig kommenterat. Vill endast säga att jag tycker att du är vacker och inspirerande. Du vet att du kämpar, duger och är en vacker människa. Det räcker för dig. Fortsätt att tro på dig själv! Jag vet att du vill att vi läsare ska få upp ögonen för näthatet men sluta ge dessa människor mer uppmärksamhet i din blogg. Dessa kommentare hör inte hemma här så döda den här energin. Ge oss mer inspiration istället! Tack för en bra läsning!

 22. Men jösses vilka grymma människor det finns där ute i cyber space!!!
  Hur kan man uttrycka sig så till en annan människa.
  Hoppas verkligen inte det är andra bloggare.
  Stå på dig du är både vacker, duktig och väldigt förnuftig.
  Svenska avundsjukan är inte vacker.
  Kramar Millan?

 23. Fortsätt vara den du är. ÄLSKAR din blogg! Och du är smashing gorgeous!! Många skulle dö för den kroppen du har! Tack för att du delar med dig av både toppar och dalar, precis så som det ser ut för de flesta av oss i livet. Kram och heja dig!

 24. Hej!
  Jag har följt dig länge men faktiskt aldrig kommenterat. Vill endast säga att jag tycker att du är vacker och inspirerande. Du vet att du kämpar, duger och är en vacker människa. Det räcker för dig. Fortsätt att tro på dig själv! Jag vet att du vill att vi läsare ska få upp ögonen för näthatet men sluta ge dessa människor mer uppmärksamhet i din blogg. Dessa kommentare hör inte hemma här så döda den här energin. Ge oss mer inspiration istället! Tack för en bra läsning!

 25. Men jösses vilka grymma människor det finns där ute i cyber space!!!
  Hur kan man uttrycka sig så till en annan människa.
  Hoppas verkligen inte det är andra bloggare.
  Stå på dig du är både vacker, duktig och väldigt förnuftig.
  Svenska avundsjukan är inte vacker.
  Kramar Millan💁

 26. Fortsätt vara den du är. ÄLSKAR din blogg! Och du är smashing gorgeous!! Många skulle dö för den kroppen du har! Tack för att du delar med dig av både toppar och dalar, precis så som det ser ut för de flesta av oss i livet. Kram och heja dig!

 27. ❤️ Följer själv Olga Rönnberg ”mamma fitness” Vilken aha upplevelse msn får när msn börjar äta mer musklerna syns och man tappar ändå i vikt fast i normalt tempo. Har själv 8 barn med samma pappa då bör tilläggas?Och har lyckats komma tillbaka på rätt sett varje gång. Det är aldrig försent att lära?

 28. ❤️ Följer själv Olga Rönnberg ”mamma fitness” Vilken aha upplevelse msn får när msn börjar äta mer musklerna syns och man tappar ändå i vikt fast i normalt tempo. Har själv 8 barn med samma pappa då bör tilläggas😜Och har lyckats komma tillbaka på rätt sett varje gång. Det är aldrig försent att lära👊

 29. Du är vacker både på insidan och utsidan! <3 Näthatet från dessa människor kan inte vara annat än olycklig och missunnsamma människor. Går det bra för dig blir förmodligen kommentarerna ännu hårdare. Detta är deras sätt att få bort den ångesten dom har på grund av sitt olyckliga kanske misslyckade, tråkiga liv men att något fattas i deras liv förstår man ju. Men det är vi alla väl medvetna om, tråkigt bara att du har blivit en utvald syndabock. Jag vet att det inte alltid är lätt att skaka av sig sådant här men jag tycker du är stark som fortsätter att skriva! Du är grym! <3

 30. Du är vacker både på insidan och utsidan! <3 Näthatet från dessa människor kan inte vara annat än olycklig och missunnsamma människor. Går det bra för dig blir förmodligen kommentarerna ännu hårdare. Detta är deras sätt att få bort den ångesten dom har på grund av sitt olyckliga kanske misslyckade, tråkiga liv men att något fattas i deras liv förstår man ju. Men det är vi alla väl medvetna om, tråkigt bara att du har blivit en utvald syndabock. Jag vet att det inte alltid är lätt att skaka av sig sådant här men jag tycker du är stark som fortsätter att skriva! Du är grym! <3

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...