Bästa känslan! Lilleman boardar planet i Kalmar, jag står redo att ta emot <3

image TACK, TACK, TACK underbar du! Det är helt galet hur många genuina omtänksamma läsare följare jag har <3

Att vara nr 1 på min portal Allt För Föräldrar är ju helt otroligt!!!

 Det hade jag inte kunnat drömma om i början av min blogg-karriär med både dyslexi och rädsla för sociala medier! Men glöm inte det, utan DIG är bloggen ingenting….. Tack för att DU finns <3

Nu fick jag precis mms av Ludvigs styv-mamma, Ludvig är påväg. Han är cool  🙂 SOM jag längtat! 

image Just precis just nu så Boardar Lilleman strax planet i Kalmar ! Jag står redo att ta emot honom! För nu börjar ”Mamma veckan” BÄSTA, BÄSTA, BÄSTA! image

Massa kramar och kärlek från en glad mamma!

/My Martens

 

6 Komentarer

  1. Vad mysigt med mammavecka och vilken duktig kille du har! Så bra att ni kan lösa det med flyg emellan. Tänkte fråga hur ni löser det sen när han börjar skolan? Har en väninna som är i samma sits och som det är nu kan hon bara träffa sin son helger och lov då han går i skolan där pappa bor. Tack för en bra blogg!

  2. Såå mysigt! En fråga bara – har ni inte tänkt på om Ludvig ska bo två veckor i taget hos mamma respektive pappa? Jag är själv skilsmässobarn och efter oändliga helger som alltid bestod av att packa och flytta införde vi två veckor åt gången, och det var sån himla lättnad!! Bara ett tips om ni inte funderat på det tidigare 🙂 KRAM <3

    • Vi gjorde så i somras. Men tyckte att fet blev för långt att vara ifrån varandra. Plus att Lilleman har syskon som också sak at honom. Så vi gick tillbaka till varannan vecka igen 🙂 mig personligen, hade två veckors perioder funkat bättre. (Om jag inte kan ha honom alltid ) hehe! Kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Spana in både vårnyheter och rea hos STRONGER

  I samarbete med STRONGER och Ideal Of Sweden !   Roar Tights / Roar Top / Punch...

Vilka nyanser på vårens Ideal Of Sweden skal

  This post contains adlinks     1 / 2 / 3 / 4 / 5  Hur underbara färger...

Richmond & Finch

  I samarbete med Richmond & Finch     Black marble case / Black marble popsocket / White...