Spännande nyheter från Frontrow =) -Nu mot skolan….

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Godmorgon! Just nu ska jag åka in till skolan…

Ville bara lägga upp några bilder ifrån förra veckan då jag träffade Hanna som är ägaren och designern bakom FRONTROW!  =) 

Hon har ett mycket snyggt sortiment. Det som fick mig att fastna för några år sedan var deras läder, mocka och skinn jackor. Förutom det så har hon en bred kolektion med en massa nytt på gång =) Jag fick chansen att spana in alla vår nyheter, SÅ kul!!! =)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Outfiten som jag har på mig kommer ut i vår =) 

IMG_0038 IMG_0039

IMG_0013

Nu är det dags att hoppa in i bilen innan rusningstrafiken slår till. Vi hörs senare! Ha en skön dag!

Kram

/My Martens

22 Komentarer

 1. I våras köpte jag en mockajacka från Frontrow . Jag bara älskar den.Bästa jackan jag haft,och tro mig .Jag har många jackor. Nästan så att jag ville att det skulle vara lite kallare i somras så att jag kunde använda den.Hihihi. Hoppas att hon designar en svart bikerskinnjacka med de där resårärmarna.Då kommer jag köpa den direkt.Ha en härlig dag . Kram

 2. I våras köpte jag en mockajacka från Frontrow . Jag bara älskar den.Bästa jackan jag haft,och tro mig .Jag har många jackor. Nästan så att jag ville att det skulle vara lite kallare i somras så att jag kunde använda den.Hihihi. Hoppas att hon designar en svart bikerskinnjacka med de där resårärmarna.Då kommer jag köpa den direkt.Ha en härlig dag . Kram

 3. Det sprids kommentarer om dig på andra storbloggares sidor att du sprider skit om Mirka osv. Skulle du själv kunna bemöta detta och berätta VAR den skiten spridits för jag kan då inte se nåt

   • JAG sprider Inga rykten. Det är en annan person som beskyller My att hon sprider skit. På skolan bl a. Då skrev jag mitt inlägg här för att få My att veta det och att kanske tänka sig för vem hon pratar med

    • Tack snälla för omtanken MB. Men det är INGEN i skolan som jag varken umgås eller delar med mig av privata saker till… Så det känns snarare vilseledande? Hur som. Släpp det. Låt folk prata/skriva om dom vill ? jag sköter mitt… Det funkar bäst för mig ?

  • Till Mb! Ursäkta mig, men vilken otroligt obegåvad ointelligent o korkad frågeställning?! Man häpnar! Ta o gör något vettigt av era liv istället för att ägna er åt allt skvaller o all avundsjuka som andra bloggare ägnar sig åt. Varför inte börja fundera på alla världsproblem istället? Bra hjärngympa det! Att sprida gödsel o skit om My tyder bara på att dessa bloggare inte precis kvalar in till någon högre IQ. Dessutom har nog My annat vettigt i livet att ägna sig åt, t.ex sina studier än att lägga ner tid på att kommentera huruvida allt skitsnack om henne är sant eller inte. Som sagt, avundsjukan mot snygga och unga My går tyvärr aldrig att bota. Jättesnygg frisyr på dig My. Du blir bara snyggare o snyggare. Ha en underbar helg.

 4. Det sprids kommentarer om dig på andra storbloggares sidor att du sprider skit om Mirka osv. Skulle du själv kunna bemöta detta och berätta VAR den skiten spridits för jag kan då inte se nåt

   • JAG sprider Inga rykten. Det är en annan person som beskyller My att hon sprider skit. På skolan bl a. Då skrev jag mitt inlägg här för att få My att veta det och att kanske tänka sig för vem hon pratar med

    • Tack snälla för omtanken MB. Men det är INGEN i skolan som jag varken umgås eller delar med mig av privata saker till… Så det känns snarare vilseledande? Hur som. Släpp det. Låt folk prata/skriva om dom vill 🙂 jag sköter mitt… Det funkar bäst för mig 🙂

  • Till Mb! Ursäkta mig, men vilken otroligt obegåvad ointelligent o korkad frågeställning?! Man häpnar! Ta o gör något vettigt av era liv istället för att ägna er åt allt skvaller o all avundsjuka som andra bloggare ägnar sig åt. Varför inte börja fundera på alla världsproblem istället? Bra hjärngympa det! Att sprida gödsel o skit om My tyder bara på att dessa bloggare inte precis kvalar in till någon högre IQ. Dessutom har nog My annat vettigt i livet att ägna sig åt, t.ex sina studier än att lägga ner tid på att kommentera huruvida allt skitsnack om henne är sant eller inte. Som sagt, avundsjukan mot snygga och unga My går tyvärr aldrig att bota. Jättesnygg frisyr på dig My. Du blir bara snyggare o snyggare. Ha en underbar helg.

 5. Vill bara säga att du är otroligt stark som tar dig igenom allt som varit, men ingenting är omöjligt, bara jäkligt tufft på vägen! Efter allt om man varit nere på botten, så klarar man allt om man orkar ta sig upp, tror på dig!
  Vill också bara säga att du är otroligt fin i din nya frisyr, den klär dig!
  Kram på dig!

 6. Vill bara säga att du är otroligt stark som tar dig igenom allt som varit, men ingenting är omöjligt, bara jäkligt tufft på vägen! Efter allt om man varit nere på botten, så klarar man allt om man orkar ta sig upp, tror på dig!
  Vill också bara säga att du är otroligt fin i din nya frisyr, den klär dig!
  Kram på dig!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

October Stockholm – Black Friday erbjudande

Hej min vän❤️ När du läser detta så sitter jag i bilen påväg ner...

Outfit-tips!

Inlägget innehåller reklamlänkar Godmorgon! Solen skiner över Täby idag! Jag har varit ute på en...

världens snyggaste underkläder! Tigelle plockar fram det vackra i ALLA kvinnor!

Innlägget innehåller reklam för världens bästa bad och underkläder! Samt Bobbys super-piller som hjälper...