Sällskapsresan, Lasse Åberg, skola…

IMG_0438Hej från lunchen!  

jösses vilken dag igår! Träning och skola hela dagen… Huvudet är överfullt med information, nya tankesätt och jag utveckla enormt! Efter skolan blev det en, Snabb dusch och ombyte på gymmet innan jag mötte upp Bobby & Jimmy för att gå på musikalen Sällskaps resan! =)

Petrè Event hade skapat en rolig ”espanjola miljö” med ”Gula mattan” =) Självaste Lasse Åberg var självklart på plats under kvällen…. han är verkligen en av mina stora idoler!!! Här tillsammans med min vän och blogg kollega Lotta ( VIMMELMAMMAM ) fiiina Lotta! FullSizeRenderVi var på China Teatern. Det är något visst med musikal. Det blir lite ”vuxen poäng” och en hög mysfaktor… Jag ska verkligen föröka att gå på musikal oftare =) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ingen alkohol för oss. The, vatten och turkiskt kaffe är sjukt underskattat en fredag kväll 😉 Alla skulle vi upp ganska tidigt och jobba/skola… Man behöver INTE dricka för att ha kul 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sorbeglass…..
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Någonting annat sött och onyttigt… Men SÅ gott! Ibland unnar jag mig, och då gör jag det med GOTT samvete 😉 Libanesiskt är verkligen gott!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Fiiiiina Bobby & Jimi! Nygifta, kärleksfulla och lyckliga! <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_0439

En mysig kväll….. Nu är jag i skolan igen. Fullt fokus och MYCKET kaffe för det bli idag… Inatt blev det liiiite för lite sömn! MEN, som jag brukar säga. ”kung på natten, kung på dagen” hehe! -visst?

Nu tillbaka i skolbänken efter lunch…  Fråga mig inte vad Armin och co egentligen gör längst ner…. MEN, någonting hände! Hahaha!image image image image

Kramar

/My Martens

 

59 Komentarer

  • Stackars Lena…. Att vara så fördomsfull. Vad, eller vem har sagt att Sture är ensam? Vem är du att döma mig, utan att veta…. Ta dig en funderare på det innan du kritiserar mig eller någon Annan. Du kan såra människor genom att göra det… -Bara ett litet tips ?

 1. Hej, vad tyckte du om musikalen? Vart gör du av din fina kattunge när du är borta både dagar och kvällar? Funkar det att lämna ensam eller behöver den sällskap? Skulle gärna ha katt så kul att höra hur det fungerar.

  • Musiksalen var bra, väldigt rolig ?
   Sture kan vara ensam över dagen, han klarar det bra:) men för min egen skull så är han inte det ? OM du är borta mycket så kan det vara bra med en kompis, till kissen ? det överväger jag…

  • Stackars Lena…. Att vara så fördomsfull. Vad, eller vem har sagt att Sture är ensam? Vem är du att döma mig, utan att veta…. Ta dig en funderare på det innan du kritiserar mig eller någon Annan. Du kan såra människor genom att göra det… -Bara ett litet tips 😉

 2. Tycker nog inte att du är olämplig som kattägare.
  I så fall skulle vi som jobbar varken kunna ha hund eller katt.
  Och det är nog ganska många….vi löser det på bästa sätt
  för vårt husdjur:)

  • Vi kanske inte skulle ha barn heller?(skratt) ?
   så tråkigt när folk som varken, vet, känner till situationer eller känner mig har så lätt att dömma. Lite trångsynt kan jag tycka ?

   • Kanske inte barn heller ? mina barn är vuxna nu.
    Men hoppas att varken mina barn eller husdjur farit illa
    av att man även haft ett jobb att sköta ?

   • Men du tar dig själv rättighet att lämna ut Både För o Efternamn på d som kommenterar. Vidare måste du väl läsa igenom dina inlägg? Du har alldeles för många stavfel o man får gissa sig till, vad du menar

    • Det fyller man i själv, när man kommenterar ? många väljer att ha dolt. Stavfel, ja… Jag skriver och berättar öppet om min dyslexi ? Ber om ursäkt om det ”stör” just dig….

     • Ja d gör man i mailadress precis som du har. Men man skriver oxå bara ett namn. Men du tar dig rätten att lägga ut båda o DET är inte Ok. ”Goes around, comes around ??

     • Hej eva! Det går på automatik och är någonting jag INTE kan påverka. Inte en om jag skulle vilja dölja det heller.. Den funktionen finns inte. Alltså handlar det INTE om illvilja! Men vänligen kontakta min portal AFF, som absolut bör få feedback och eventuella önskemål som dessa! Men snälla rara du, döm inte mig för saker som jag inte kan påverka… Mvh My

 3. Hej, vad tyckte du om musikalen? Vart gör du av din fina kattunge när du är borta både dagar och kvällar? Funkar det att lämna ensam eller behöver den sällskap? Skulle gärna ha katt så kul att höra hur det fungerar.

  • Musiksalen var bra, väldigt rolig 🙂

   Sture kan vara ensam över dagen, han klarar det bra:) men för min egen skull så är han inte det 🙂 OM du är borta mycket så kan det vara bra med en kompis, till kissen 🙂 det överväger jag…

 4. Det förstår väl vem som helst, att du inte har en kattvakt. Jag tycker också att du brister i omdömde att lämna en katt själv så mycket som du gör. Man förstår ju hur din hund har det, när den är hemma hos dig. Riktigt dåligt av dig att skaffa katt med tanke på det flackiga liv du lever.

   • Nej du min lilla vän! För jag kunde varit din mamma. DET är DU som avgör det, så jag vänder mig till dig. Här har du svarat mig som Eva, helt korrekt, men när du går ner en rad o använder även mitt efternamn, då är det DU o ingen annan som gör så

    • Men Eva vad pratar du om? Det är ju du själv som skrivit ditt efternamn? Jag har tre alternativ
     alt 1: ”godkänn och svara”
     alt 2: ”ta bort”
     alt 3 ”skräppost”
     Detta EFTER tillfällig filtrering just nu. Så dom kommentarer som hamnar hos mig, hamnar där med dessa tre alternativ, svårare än så är det inte.
     Det spelar ingen roll om du kunde varit min mamma, syster, eller svägerska =) Saken är fortfarande densamma.(??)
     Men när du skriver ”din mamma” syftar du på att detta skulle vara något åldersrelaterat? och isåfall VAD har eventuell ålder eller familjeband med Allt För Föräldrars uppbyggnad av bloggportal att göra? Jag förstår verkligen inte vad du menar? Som jag skrev i mitt förra svar till dig, detta är ingenting JAG kan påverka.
     Men jag hör och ser dig. jag uppfattar det som att detta är en problematik för dig? Rätta mig såklart om jag har fel. MEN, vill du ha en förändring av detta, alternativt en förklaring kring detta så får du maila Allt För Föräldrar och fråga. hoppas du förstår. Med varma hälsningar / My

     • Puh, jag begär inte att du ska förstå för än har du inte så stora studieskulder. OM jag skrivit Eva Pettersson hade det gått bra. MEN om jag skriver bara Eva o du tillför mitt efternamn eftsm d står i mailadress. Tycker du det hade varit Ok? Vad d gäller att jag skulle kunna vara din mamma? Berodde enbart på att jag inte e någon fjortis. Förväntar mig inte som sagt att du ska förstå. Nu fick du lite fler kommentarer på köpet!

     • Men Eva, alla kan ju se mailadressen. Ber om ursäkt om jag sårade dig när jag svarade med ditt namn och efternamn. Det var bara det att det vara fler Eva i konversationen så jag ville vara tydlig. Men som sagt oavsett studieskulder eller inte så önskar jag dig en skön kväll. Och som sagt, vill du ta en diskussion med portalen om att dölja mailadressen så vet du tillvägagångssättet. Med vänlig hälsning, My

  • Petra tror du att en katt far illa av att vara ensam hemma ?
   I så fall är vi nog många som inte ska ha något husdjur.
   Dom flesta har väl ett jobb att sköta. Och då är vi olämpliga
   att ha husdjur.Har själv haft hund och katt i hur många år som helst.
   För mej och säkert fler…..gör vi allt för att våra husdjur ska må bra.

 5. Suck,dessa personer som kommenterar att din katt lämnas ensam kan uppenbarligen inget om katter.Katter är ensamdjur.När de är själva så sover dom så det går ingen nöd på dom.Det är skillnad på katt och hund.Jag har själv katter och de reder sig själva.Det är det som är så underbart med dessa självständiga djur.Ibland kommer de fram för lite gos och de passar man ju självklart på när de är på humör.

 6. Tycker nog inte att du är olämplig som kattägare.
  I så fall skulle vi som jobbar varken kunna ha hund eller katt.
  Och det är nog ganska många….vi löser det på bästa sätt
  för vårt husdjur:)

  • Vi kanske inte skulle ha barn heller?(skratt) 😉

   så tråkigt när folk som varken, vet, känner till situationer eller känner mig har så lätt att dömma. Lite trångsynt kan jag tycka 🙂

   • Kanske inte barn heller 🙂 mina barn är vuxna nu.
    Men hoppas att varken mina barn eller husdjur farit illa
    av att man även haft ett jobb att sköta 🙂

   • Men du tar dig själv rättighet att lämna ut Både För o Efternamn på d som kommenterar. Vidare måste du väl läsa igenom dina inlägg? Du har alldeles för många stavfel o man får gissa sig till, vad du menar

    • Det fyller man i själv, när man kommenterar 🙂 många väljer att ha dolt. Stavfel, ja… Jag skriver och berättar öppet om min dyslexi 🙂 Ber om ursäkt om det ”stör” just dig….

     • Ja d gör man i mailadress precis som du har. Men man skriver oxå bara ett namn. Men du tar dig rätten att lägga ut båda o DET är inte Ok. ”Goes around, comes around 👎🏼

     • Hej eva! Det går på automatik och är någonting jag INTE kan påverka. Inte en om jag skulle vilja dölja det heller.. Den funktionen finns inte. Alltså handlar det INTE om illvilja! Men vänligen kontakta min portal AFF, som absolut bör få feedback och eventuella önskemål som dessa! Men snälla rara du, döm inte mig för saker som jag inte kan påverka… Mvh My

 7. Det förstår väl vem som helst, att du inte har en kattvakt. Jag tycker också att du brister i omdömde att lämna en katt själv så mycket som du gör. Man förstår ju hur din hund har det, när den är hemma hos dig. Riktigt dåligt av dig att skaffa katt med tanke på det flackiga liv du lever.

   • Nej du min lilla vän! För jag kunde varit din mamma. DET är DU som avgör det, så jag vänder mig till dig. Här har du svarat mig som Eva, helt korrekt, men när du går ner en rad o använder även mitt efternamn, då är det DU o ingen annan som gör så

    • Men Eva vad pratar du om? Det är ju du själv som skrivit ditt efternamn? Jag har tre alternativ
     alt 1: ”godkänn och svara”
     alt 2: ”ta bort”
     alt 3 ”skräppost”

     Detta EFTER tillfällig filtrering just nu. Så dom kommentarer som hamnar hos mig, hamnar där med dessa tre alternativ, svårare än så är det inte.
     Det spelar ingen roll om du kunde varit min mamma, syster, eller svägerska =) Saken är fortfarande densamma.(??)

     Men när du skriver ”din mamma” syftar du på att detta skulle vara något åldersrelaterat? och isåfall VAD har eventuell ålder eller familjeband med Allt För Föräldrars uppbyggnad av bloggportal att göra? Jag förstår verkligen inte vad du menar? Som jag skrev i mitt förra svar till dig, detta är ingenting JAG kan påverka.

     Men jag hör och ser dig. jag uppfattar det som att detta är en problematik för dig? Rätta mig såklart om jag har fel. MEN, vill du ha en förändring av detta, alternativt en förklaring kring detta så får du maila Allt För Föräldrar och fråga. hoppas du förstår. Med varma hälsningar / My

     • Puh, jag begär inte att du ska förstå för än har du inte så stora studieskulder. OM jag skrivit Eva Pettersson hade det gått bra. MEN om jag skriver bara Eva o du tillför mitt efternamn eftsm d står i mailadress. Tycker du det hade varit Ok? Vad d gäller att jag skulle kunna vara din mamma? Berodde enbart på att jag inte e någon fjortis. Förväntar mig inte som sagt att du ska förstå. Nu fick du lite fler kommentarer på köpet!

     • Men Eva, alla kan ju se mailadressen. Ber om ursäkt om jag sårade dig när jag svarade med ditt namn och efternamn. Det var bara det att det vara fler Eva i konversationen så jag ville vara tydlig. Men som sagt oavsett studieskulder eller inte så önskar jag dig en skön kväll. Och som sagt, vill du ta en diskussion med portalen om att dölja mailadressen så vet du tillvägagångssättet. Med vänlig hälsning, My

  • Petra tror du att en katt far illa av att vara ensam hemma ?
   I så fall är vi nog många som inte ska ha något husdjur.
   Dom flesta har väl ett jobb att sköta. Och då är vi olämpliga
   att ha husdjur.Har själv haft hund och katt i hur många år som helst.
   För mej och säkert fler…..gör vi allt för att våra husdjur ska må bra.

 8. Suck,dessa personer som kommenterar att din katt lämnas ensam kan uppenbarligen inget om katter.Katter är ensamdjur.När de är själva så sover dom så det går ingen nöd på dom.Det är skillnad på katt och hund.Jag har själv katter och de reder sig själva.Det är det som är så underbart med dessa självständiga djur.Ibland kommer de fram för lite gos och de passar man ju självklart på när de är på humör.

 9. Tycker inte du ska skaffa en katt till. Nu är jag ingen dömande snorunge som skriver utan en gammal kärring i övre halvan av livet och jag HAR katt. Flera stycken. Katter har ingen som helst nytta av varann. Tvärtom. De är inga flockdjur och vill ha möjlighet att vara i fred. Sen ärligt så blir det ju ytterligare ett djur som du ska lämna ensamt. Katter lever länge och de klarar sig visserligen själva bra mycket bättre än hundar t ex. Men att skaffa en som sällskap för den du har, ja, där tänker du fel

 10. Tycker inte du ska skaffa en katt till. Nu är jag ingen dömande snorunge som skriver utan en gammal kärring i övre halvan av livet och jag HAR katt. Flera stycken. Katter har ingen som helst nytta av varann. Tvärtom. De är inga flockdjur och vill ha möjlighet att vara i fred. Sen ärligt så blir det ju ytterligare ett djur som du ska lämna ensamt. Katter lever länge och de klarar sig visserligen själva bra mycket bättre än hundar t ex. Men att skaffa en som sällskap för den du har, ja, där tänker du fel

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala.

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala? Jag har sagt det innan, och jag...

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala.

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala💖 Jag har sagt det innan, och jag...

En Talk Talk Show – Hamburgerbörs – 2019

I samarbete med En Talk Talk Show Mina vänner! Igårkväll var jag tillbak på Hamburgerbörs. Andra...