Nu behöver jag DIN hjälp! -Tack på förhand!

FullSizeRenderGodmorgon! Måndag, ny dag, ny vecka, nya möjligheter! ”Catch the day” och gör något bra av den 😉 Måste börja med att skriva att jag är stolt över omslaget och framförallt intervjun inne i magasinet. En djupintervju om med och motgångar. Träning och framtidsplaner, m.m. Tidningen finns hos alla Hälsokost butiker, gå dit och hämta den vet ja! Den är gratis och innehåller en massa rolig, hälsosam och intressant läsning. Recept, intevjue och andra bra-att-veta grejer =)

Idag lät jag Ludvig stanna hemma från dagis. Han ska flyga strax efter lunch. Med tanke på mina jobb och att jag är ledig från skolan idag så bänder jag att jobba hemifrån. DET är en vardagslyx och fördel att man ibland kan styra hur och vart man jobbar! Däremot får man koppla på självdisciplinen så man inte bara ”slöar omkring” eller börjar, tvätta, städa osv.. 😉

image image

Nu ska vi strax åka mot Bromma. Vi ska ta en fika på Bromma blocks innan avgång. Jag är GALET nervös över att släppa iväg honom ensam med ”flyg kvinnan”  som Ludvig kallar flygvärdinnan…

Todays me….

270816-MyMartens-HermanCaroan-0278 270816-MyMartens-HermanCaroan-0426 En ”ledig” men dressad outfit. Kjol och tröja från Busnel, Skor Prime Boots, Väska LV, Du hittara det hos dom goa tjejerna på Painvanilla. Deras butik ligger på Ekerö, med bor du inte i närheten så kan du kika in  HÄR 

270816-MyMartens-HermanCaroan-0032 270816-MyMartens-HermanCaroan-0242

Jag älskar hösten. Modet, alla mysiga film kvällar. Att ha en legal anledning att börja tända upp en massa ljus. Mysiga promenader där man ser hur träden, blommorna och allt grönt, antar en varmare färgton…… Nu håller jag tummar och tår för att den blir lång, ljus och med många soliga dagar!

Nu skulle jag behöva DIN hjälp.

Jag skulle bli oerhört glad och tacksam om du star dig tiden och delar med dig av din åsikt…

Här kommer mina frågor. Vad vill du se mer av här inne på bloggen? Är det någonting du saknar? Är det någonting du vill veta mer om mig? Ställ dina frågor, kom gärna med tips och ideer. ’

Det vore super kul att höra just din åsikt =) -Tack på förhand min vän!

Kramis <3  / My Martens

69 Komentarer

 1. Jag skulle vilja läsa mer om hur du tänker kring saker du gör?
  Det lät ju konstigt men alltså – hur du vågade starta eget? Hur du tänker kring din utbildning och vad du vill göra därefter? Hur du nätverkar och bygger upp ditt varumärke?
  Ja, lite pepp och tips helt enkelt ?
  Kram och ha en fin dag!
  /Charlotte – Plugga med mig!

 2. Hej My! Jag vill börja med att säga att jag tycker att din blogg är oerhört inspirerande. Jag ska också ta tag i mitt liv så fort allt ordnat sig, är mitt i en separation som är allt annat än rolig. Men vad som inte dödar, härdar.
  Massor med kärlek! /Veronica

 3. Åh jag såg dig på omslaget, jättefin och roligt att läsa faktiskt
  Vad jag gillar med din blogg är att du bloggar vardag, äkta vardag, allt från ledsen, arg och glad. Jag vill nog läsa lite precis som det är, tankar, känslor, riktiga du.
  Kärlek, utbildningen du just tagit etc. jag gillar din blogg precis som den är. <3

 4. Gillar bloggen som den är. så nu fick jag använda hjärnknölarna lite.
  Rent spontant tänkte jag på ett inlägg – fråga My. Sedan tänkte jag om. Du lär ju bli bombad av frågor av väldigt privat karaktär. Relationer som du faktiskt har valt att inte besvara.
  Kanske ett inlägg. Intervju med My. Där du själv är reportern. Ställer varierande frågor om allt möjligt. Typ så ser mitt liv ut om tio år, favoritfärg . vad föredrar du hos en man. förebild bland bloggare.etc. Bara fantasin som sätter gränser. Lie humor, lite allvar.
  sedan gillar jag att inspireras av din hälsoprofil. Gillar att läsa om nyttiga saker som du gör. Jag vill lära mig mer om näringslära. Visst jag gogglar och så. Men det vore mer spännande om du som hälsoförebild, lade till lite information om näringsinnehåll, typ tips som. Visste du att detta innehåller så och så mycket av vissa vitaminer. det är bra för det och det. Kanske olika modeller av kostintag som optimerar ditt vitaminintag. Altså bara det låta slinka in ibland bland recepten.
  kramisar från soligt Göteborg

 5. Jag skulle vilja läsa mer om hur du tänker kring saker du gör?
  Det lät ju konstigt men alltså – hur du vågade starta eget? Hur du tänker kring din utbildning och vad du vill göra därefter? Hur du nätverkar och bygger upp ditt varumärke?
  Ja, lite pepp och tips helt enkelt 🙂

  Kram och ha en fin dag!
  /Charlotte – Plugga med mig!

 6. Jag är nyfiken på hur ditt hem ser ut! Och gärna videor vore kul, typ hur du lockar håret,mm! Vore sååå kul! – annars fortsätt som du gör! Älskar ditt bloggande!
  Kram

 7. Hej My! Jag vill börja med att säga att jag tycker att din blogg är oerhört inspirerande. Jag ska också ta tag i mitt liv så fort allt ordnat sig, är mitt i en separation som är allt annat än rolig. Men vad som inte dödar, härdar.
  Massor med kärlek! /Veronica

 8. Åh jag såg dig på omslaget, jättefin och roligt att läsa faktiskt

  Vad jag gillar med din blogg är att du bloggar vardag, äkta vardag, allt från ledsen, arg och glad. Jag vill nog läsa lite precis som det är, tankar, känslor, riktiga du.
  Kärlek, utbildningen du just tagit etc. jag gillar din blogg precis som den är. <3

 9. Gillar bloggen som den är. så nu fick jag använda hjärnknölarna lite.

  Rent spontant tänkte jag på ett inlägg – fråga My. Sedan tänkte jag om. Du lär ju bli bombad av frågor av väldigt privat karaktär. Relationer som du faktiskt har valt att inte besvara.
  Kanske ett inlägg. Intervju med My. Där du själv är reportern. Ställer varierande frågor om allt möjligt. Typ så ser mitt liv ut om tio år, favoritfärg . vad föredrar du hos en man. förebild bland bloggare.etc. Bara fantasin som sätter gränser. Lie humor, lite allvar.

  sedan gillar jag att inspireras av din hälsoprofil. Gillar att läsa om nyttiga saker som du gör. Jag vill lära mig mer om näringslära. Visst jag gogglar och så. Men det vore mer spännande om du som hälsoförebild, lade till lite information om näringsinnehåll, typ tips som. Visste du att detta innehåller så och så mycket av vissa vitaminer. det är bra för det och det. Kanske olika modeller av kostintag som optimerar ditt vitaminintag. Altså bara det låta slinka in ibland bland recepten.
  kramisar från soligt Göteborg

 10. Jag är nyfiken på hur ditt hem ser ut! Och gärna videor vore kul, typ hur du lockar håret,mm! Vore sååå kul! – annars fortsätt som du gör! Älskar ditt bloggande!

  Kram

 11. Tycker också du blandar bra här inne. Som flera skrev, lite bilder av hem och runt om, säger jag som går in på hemnet för att se hur folk har det hemma. Fråga My kan också vara kul, kan tänka mig att du kan få ganska många frågor som du kanske inte vill svara på men ändå, ganska kul. Jag tänker på frågor som säger mer om dig som person, inte varför du och den inte skriver på varandras blogg eller varför är du och du osams, utan snarare frågor om vad gillar du mest för mat, vad trivs du mest att ha på dig, färger, typer av killar (naturligtvis) lite privat så där men inte på negativ nivå.

 12. Jag tycker att den är bra som den är idag med lite mode, träning, vardagsinlägg med hur livet är – upp o ner. Kanske om du vill dela ned dig kunskapen från skola. ?

 13. Hur träffade du lillemans pappa? Han är väl ändå några år äldre än du? Och var det han som fick dig att flytta till Öland? Fick du hjälp av någon när ni separerade? Gillar din mode stil både när det gäller inredning men framför allt kläder och skor tyvärr ligger det inte i min prisklass men kul att se ?

 14. Tycker också du blandar bra här inne. Som flera skrev, lite bilder av hem och runt om, säger jag som går in på hemnet för att se hur folk har det hemma. Fråga My kan också vara kul, kan tänka mig att du kan få ganska många frågor som du kanske inte vill svara på men ändå, ganska kul. Jag tänker på frågor som säger mer om dig som person, inte varför du och den inte skriver på varandras blogg eller varför är du och du osams, utan snarare frågor om vad gillar du mest för mat, vad trivs du mest att ha på dig, färger, typer av killar (naturligtvis) lite privat så där men inte på negativ nivå.

 15. Jag tycker att den är bra som den är idag med lite mode, träning, vardagsinlägg med hur livet är – upp o ner. Kanske om du vill dela ned dig kunskapen från skola. 😄

 16. Hur kommer det sig att du valde att bo i Sigtuna? Det måste bli många timmars pendling för dig när du hår i skolan på söder. Hur går det? Jag ser gärna bilder på ditt hem ?

 17. Hur träffade du lillemans pappa? Han är väl ändå några år äldre än du? Och var det han som fick dig att flytta till Öland? Fick du hjälp av någon när ni separerade? Gillar din mode stil både när det gäller inredning men framför allt kläder och skor tyvärr ligger det inte i min prisklass men kul att se 👍

 18. Hur kommer det sig att du valde att bo i Sigtuna? Det måste bli många timmars pendling för dig när du hår i skolan på söder. Hur går det? Jag ser gärna bilder på ditt hem 🙂

 19. Vill se fler bilder på ditt hem o mer inredning! Vad gillar du för stilar mm? Och varför flyttade du ifrån din hemstad? Är nyfiken på din mamma också;) kan du inte skriva lite mer om din familj:)?
  Kramar

 20. Jag tycker att din blogg är som många andra och tycker därför att du skulle skriva om det du verkligen är bra på. Växter och blommor. Saknar en riktigt bra sådan blogg.

  • Blommor och växter. ja, det är jag absolut bra på. Men det är lite svårt att arbeta utan material att arbeta med. Förut var jag omgiven av västeran i min handelsträdgård, det är jag inte längre.

 21. Vill se fler bilder på ditt hem o mer inredning! Vad gillar du för stilar mm? Och varför flyttade du ifrån din hemstad? Är nyfiken på din mamma också;) kan du inte skriva lite mer om din familj:)?
  Kramar

 22. Efter att jag själv spelat konkurs o vet hur fattigt det är med slantarna, ett bra tag efteråt. Blir jag förvånad över hur du kan t.ex gå på Safe, köper en hel del saker etc. Eller är det så att ni ”byter tjänster”? Du säger att det är en ärlig blogg o att det handlar om ditt liv, vardag ? Då tycker jag att du även ska berätta om detta, för visst är det din vardag? Eller har jag fel?

  • Förlåt mig Christina nu kanske jag trampar dig på en öm tå. Först och främst, ja min blogg är en ärlig blogg. Jag står för det jag säger och gör. Men därifrån till att gå in och prata om min ekonomi och vad jag väljer att lägga mina pengar på. DET är min ensak, inte din eller någon annans. Du frågar om du har fel? Jag tycker inte det handlar om rätt eller fel, det handlar nog mer om vad jag vill dela med mig av och inte. Ekonomin, kärlek och annat. det är privat. Där har jag min integritet som tar över =)

 23. Förstod att jag skulle få det svaret, men pengar verkar du ju ha! Det uttryckte du själv o det är DET som ger dåliga vibbar till läsare. För inte fan har man pengar efter en KK, som du tycks ha.

  • Christina Petersson. Alla dina kommentarer handlar alltid om min ekonomi. Men det är just det, det är MIN ekonomi huruvida den ser ut eller inte ser ut. Det spelarbudget roll. Det är MIN ensak! Svär, spotta och fräs bäst du vill! Respektera mig och min integritet! Håll en sjysst ton och visa respekt!

 24. Jag tycker att din blogg är som många andra och tycker därför att du skulle skriva om det du verkligen är bra på. Växter och blommor. Saknar en riktigt bra sådan blogg.

  • Blommor och växter. ja, det är jag absolut bra på. Men det är lite svårt att arbeta utan material att arbeta med. Förut var jag omgiven av västeran i min handelsträdgård, det är jag inte längre.

 25. Efter att jag själv spelat konkurs o vet hur fattigt det är med slantarna, ett bra tag efteråt. Blir jag förvånad över hur du kan t.ex gå på Safe, köper en hel del saker etc. Eller är det så att ni ”byter tjänster”? Du säger att det är en ärlig blogg o att det handlar om ditt liv, vardag ? Då tycker jag att du även ska berätta om detta, för visst är det din vardag? Eller har jag fel?

  • Förlåt mig Christina nu kanske jag trampar dig på en öm tå. Först och främst, ja min blogg är en ärlig blogg. Jag står för det jag säger och gör. Men därifrån till att gå in och prata om min ekonomi och vad jag väljer att lägga mina pengar på. DET är min ensak, inte din eller någon annans. Du frågar om du har fel? Jag tycker inte det handlar om rätt eller fel, det handlar nog mer om vad jag vill dela med mig av och inte. Ekonomin, kärlek och annat. det är privat. Där har jag min integritet som tar över =)

 26. Förstod att jag skulle få det svaret, men pengar verkar du ju ha! Det uttryckte du själv o det är DET som ger dåliga vibbar till läsare. För inte fan har man pengar efter en KK, som du tycks ha.

  • Christina Petersson. Alla dina kommentarer handlar alltid om min ekonomi. Men det är just det, det är MIN ekonomi huruvida den ser ut eller inte ser ut. Det spelarbudget roll. Det är MIN ensak! Svär, spotta och fräs bäst du vill! Respektera mig och min integritet! Håll en sjysst ton och visa respekt!

 27. Hej! Jag skulle vilja ha tips på snygga kläder i min prisklass. För alla som läser bloggar har väl inte råd med dyra märkeskläder? I alla bloggar jag läser är det nästan aldrig något från HM, Kapp Ahl, Gina tricot m.m. Jag är ensamstående mamma till 4 barn och vill klä mig moderiktigt och snyggt, men kan tyvärr inte köpa alla dyra plagg varken till mig eller barnen.

 28. Hej! Jag skulle vilja ha tips på snygga kläder i min prisklass. För alla som läser bloggar har väl inte råd med dyra märkeskläder? I alla bloggar jag läser är det nästan aldrig något från HM, Kapp Ahl, Gina tricot m.m. Jag är ensamstående mamma till 4 barn och vill klä mig moderiktigt och snyggt, men kan tyvärr inte köpa alla dyra plagg varken till mig eller barnen.

 29. Du har en alldeles bra blogg som den är. Allvarlig, sorglig, galet rolig och ärlig.
  Ni som tjatar om att My ska skriva om sin ekonomi, hur hon kan handla hit o dit, är helt hennes ensak. Blottar ni själva hur er budget ser ut?
  Dyra klädval är inte kanske för allas plånböcker, man kan hitta mycket fint liknande plagg o skor på budget.
  Njut av ditt liv My!
  Kram

 30. Du har en alldeles bra blogg som den är. Allvarlig, sorglig, galet rolig och ärlig.
  Ni som tjatar om att My ska skriva om sin ekonomi, hur hon kan handla hit o dit, är helt hennes ensak. Blottar ni själva hur er budget ser ut?
  Dyra klädval är inte kanske för allas plånböcker, man kan hitta mycket fint liknande plagg o skor på budget.
  Njut av ditt liv My!
  Kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

October Stockholm – Black Friday erbjudande

Hej min vän❤️ När du läser detta så sitter jag i bilen påväg ner...

Outfit-tips!

Inlägget innehåller reklamlänkar Godmorgon! Solen skiner över Täby idag! Jag har varit ute på en...

världens snyggaste underkläder! Tigelle plockar fram det vackra i ALLA kvinnor!

Innlägget innehåller reklam för världens bästa bad och underkläder! Samt Bobbys super-piller som hjälper...