Hej ifrån Skrapan! Paus i pluggandet! Tandblekning, ytligheter och skönhetstips!

IMG_9868Foto: Robert Eklund. Klänning: Busnel HÄR Skor: ASH HÄR  IMG_9877Foto: Eero

hej fina! Sitter just nu i Skrapan på Södermlam med en klasskompis och pluggar. Vi har paus. Jag passar på att Blogga =)

För just här i Skrapan var jag förra veckan. Jag blekte tänderna. (Kolla övre bilden) MYCKET bättre för att vara jag….. 

Dom två övre bilderna är ifrån i söndags utanför Cafè Opera. Förutom att jag har en ny frisyr och en ny outfit kvällen till ära…. Så hade jag nyblekta tänder också. Ibland så får man till det 😉

Bobby gav mig en tandblekning i present när jag slutade röka! Lite som motivation också….  -Tack vännen! 

IMG_9867

Jag gick till Scandinavian Mini SPA på Södermalm i Skrapan. Det ligger nämligen precis vid min skola. Dom gör andra saker också, bryn plock, fransförlängning osv. Jag gick dit för att bleka mina rök-skadade tänder!

-VILKEN skillnad! PÅ bara EN gång!!!! TACK Bobby! <3

IMG_0085 IMG_0082 IMG_0083Jag fick den här trevliga mannen att ta en bild på mig. Han gjorde det i utbyte mot att jag lovade att sitta helt stilla medan jag skulle blekas, ingen Facebook, eller instagaram .(HUR kunde han tro artjag skulle ägna någon tid åt sociala medier?) hehe!  -okay deal! 😉 FullSizeRender

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag kan verkligen varmt rekommendera dig att göra samma sak. Det gör inte on. Det tar ca 3×20 min Och det ger resultat direkt! PÅ bara en gång! =) Definitivt inte sista gången för min del! =) Kika in på Scandinavian Mini Spa, och läs mer eller boka dig HÄR .

NU ska vi fortsätta plugga. (Rasmus säger att rasten är slut) hehe!

image

 Vi repeterar allting från början igen. Latin, muskler, skelett. Blodomlopp. Rörelseledet, muskelfästen. Frågor, varför, hur… osv. Anatomi. Jösses vad snurrig jag är! =)  Vi hörs senare! Kramar

/ My Martens

PS HÅLL UTKIK! I eftermiddag/kväll så kommer tävlingen som DU inte får missa 😉 

 

73 Komentarer

 1. Det blev precis som jag trodde. Kattungen lämnad ensam hela dagen medan du ägnar dig åt ytligheter. Så uselt av dig att skaffa ett djur till. Fy!!!

  • Hahaha! Berit du är för rolig du! För det första är det MIN ensak vad jag gör och inte. För det andra var jag hemma till lunch, och tillbaka vid 16. Men framförallt så har jag inte någon redovisnings förpliktelser mot någon. Att du skriver som du gör med förutfattade åsikter HELT UTAN grunder…. Det säger faktiskt mer om dig ön om mig. Så vänligt men bestämt ber jag dig att tänka efter en gång eller två innan du skriver som du gör. Du vet inte vem/vilka som är hemma hos mig. Du vet inte när jag är hemma och inte. Du vet faktiskt inte någonting. Som det står. Det var INTE idag jag blekte tänderna, det var tidigare…. Sen spelar det väl ingen roll VAD jag gör? Ytligt, inte ytligt. DET har väl knappast någonting med saken att göra…. Ät en pepparkaka eller två ? Med vänlig hälsning,

   • PElla, det som är obehagligt är att ditt IP nr har lagt över 200 kommentarer som inte publicerad. Lite skrämmande och obehagligt att du är så besatt som du är…. Jag ber dig backa nu. Lite till och du anmäls och kommer att spåras upp. För att jag känner mig hotad och trakasserad av dig. Då syftat jag på alla kommentarer som i te släppts igenom, om att jag är psyksjuk, ovärdig mamma, fet, äcklig, förtjänar att dö osv…

   • Håller med dig, ena dagen tårar, ångest och allt är skit och i nästa sekund så mår man jättebra med nyblekta tänder, events och vipps så är konkursen glömd:) Måste vara skönt att kunna leva så ytligt, men på samma gång måste det vara jä.ligt jobbigt att ställa om sitt liv efter vad andra vill ha, dem du har kontrakt med, pengar att tjäna…..Kram

    • Men snälla du. Efter att jag begravde min farfar ska jag bära svart i 8 år för det? Nu tycker jag att du tar dig friheten att tala om för alla här inne hur JAG mår. Det är inte okay. Att fråga, be om en förklaring osv… det är du varmt välkommen att göra. Att inte hålla med om en konkret sak eller att man har olika smak, det är också helt okay. Att jag bleker mina sönder-rökta tänder, efter att jag dessutom fått det i present ( tack vännen <3 )
     DET ger inte min farfar tillbaka, det ger inte mitt livsverk tillbaka, det tar inte bort cancern som drabbat mina närstående som kämpar DAGLIGEN med detta, det tar inte bort mina tårar jag fällt idag när jag pratade med mina föredeta anställda. Inte heller det mindre "bryt" jag fick när en leverantör hörde av sig för att boka ett säljmöte som helt missat konkursen (företaget ligger utomlands)
     Även då bröt jag ihop när jag pratade med honom…. Tårarna rann okontrollerat. Event? Ja, event… dom går jag på både frivilligt men iland med obligatorisk närvaro, på event är det ”röda mattan” journalister som frågar om konkursen och mitt tillstånd. Tror du att konkursen är glömd för att man går utanför sitt hem? Det kan jag personligen tala om att den inte är. Jag kommer ALDRIG glömma, jag kommer aldrig att komma över det. men jag kommer på sikt att förlika mig med det, lära mig av det och lära mig leva med det!
     MEN efter varje "bryt" efter varje tår så sträcker jag på mig tar ett djupt andetag. Fokuserar, visualiserar och ger mig tusan på att ta mig framåt.
     DET är okay att bryta ihop, det är okay att vara ledsen. DET ÄR EN DEL AV ETT SORGARBETE, ovett vem eller vad man går igenom.
     Förutom detta lägga jag tusentals kronor på KBT varje månad. Jag "terroriserar" mina väninnor med samtal ibland bara för att få älta, eller för att jag behöver ett bollplank.
     Så det min kära bloggläsare kan jag tala om för dig. Att "ytliga" ting så som tandblekning, fransar, naglar extensions, eller inga extensions. DET löser inte problemen, DET läker inte såren. DET är någonting jag väljer att göra. När jag känner för det OM jag VILL. OM det får mig att må bra just för stunden så kan det vara värt en hel del. Ska jag sätta på mig en svart soppsäck, sluta borsta tändrea, sluta duscha, sluta umgås med människor som får mig att le stundvis… ? Tycker du att det är ett bättre förslag?
     Tänk efter en eller kanske TVÅ gånger innan du kastar ur dig saker utan att tänka på konsekvenserna. Du kan såra människor med dina förutfattade meningar som just i detta fallet dessutom stinker avundsjuka, bitterhet och uppvisar en extrem trångsynthet! Hoppas budskapet gick fram och polletten trillade ner! / My Martens

     • Polletten har trillat ner för länge sen.. Fattar inte din kommentar att det skulle handla om avundsjuka, bitterhet och trångsynthet??? Nu får du väl ändå ge dig, handlar faktiskt bara om åsikter men faller väl inte dig i smaken om man inte stryker medhårs, har man en öppen blogg får man tåla att inte alla tycker som du. Löjligt att hota medanmälan. Nu vet jag varför dina vänners vänskap är förstörd, skulle kunna skriva här varför men jag avstår, hade du varit ärlig, som du säger att du är hade du skrivit det själv;)

    • AO:
     Har du nått vettigt innanför pannbenet? Ditt liv måste vara så bittert och tråkigt så du måste spy galla här. Kryp tillbaka under den sten i skogen du kom från!

  • Berit, läste du inlägget? Herregud, klanka ner på en människa sådär! Läs*Stefan Einhorns:.Konsten att vara snäll. Och att det går upp och ner när man har utmattning/ ångest är normalt. Ena dagen kan kännas okej och den andra helt botten. Ha en vrå dag och unna er nåt bra för själen, te x litet spa besök!

 2. Tänk om jag också kunde sluta röka (:
  Sen vill jag ge dej en eloge till att du står utanför
  detta ” lismande ”som en liten” klick” bloggare håller på med.
  Och då helst på dom större bloggarnas instagram.
  Trevlig helg ?

 3. Det blev precis som jag trodde. Kattungen lämnad ensam hela dagen medan du ägnar dig åt ytligheter. Så uselt av dig att skaffa ett djur till. Fy!!!

  • Hahaha! Berit du är för rolig du! För det första är det MIN ensak vad jag gör och inte. För det andra var jag hemma till lunch, och tillbaka vid 16. Men framförallt så har jag inte någon redovisnings förpliktelser mot någon. Att du skriver som du gör med förutfattade åsikter HELT UTAN grunder…. Det säger faktiskt mer om dig ön om mig. Så vänligt men bestämt ber jag dig att tänka efter en gång eller två innan du skriver som du gör. Du vet inte vem/vilka som är hemma hos mig. Du vet inte när jag är hemma och inte. Du vet faktiskt inte någonting. Som det står. Det var INTE idag jag blekte tänderna, det var tidigare…. Sen spelar det väl ingen roll VAD jag gör? Ytligt, inte ytligt. DET har väl knappast någonting med saken att göra…. Ät en pepparkaka eller två 😉 Med vänlig hälsning,

   • PElla, det som är obehagligt är att ditt IP nr har lagt över 200 kommentarer som inte publicerad. Lite skrämmande och obehagligt att du är så besatt som du är…. Jag ber dig backa nu. Lite till och du anmäls och kommer att spåras upp. För att jag känner mig hotad och trakasserad av dig. Då syftat jag på alla kommentarer som i te släppts igenom, om att jag är psyksjuk, ovärdig mamma, fet, äcklig, förtjänar att dö osv…

   • Håller med dig, ena dagen tårar, ångest och allt är skit och i nästa sekund så mår man jättebra med nyblekta tänder, events och vipps så är konkursen glömd:) Måste vara skönt att kunna leva så ytligt, men på samma gång måste det vara jä.ligt jobbigt att ställa om sitt liv efter vad andra vill ha, dem du har kontrakt med, pengar att tjäna…..Kram

    • Men snälla du. Efter att jag begravde min farfar ska jag bära svart i 8 år för det? Nu tycker jag att du tar dig friheten att tala om för alla här inne hur JAG mår. Det är inte okay. Att fråga, be om en förklaring osv… det är du varmt välkommen att göra. Att inte hålla med om en konkret sak eller att man har olika smak, det är också helt okay. Att jag bleker mina sönder-rökta tänder, efter att jag dessutom fått det i present ( tack vännen <3 )

     DET ger inte min farfar tillbaka, det ger inte mitt livsverk tillbaka, det tar inte bort cancern som drabbat mina närstående som kämpar DAGLIGEN med detta, det tar inte bort mina tårar jag fällt idag när jag pratade med mina föredeta anställda. Inte heller det mindre "bryt" jag fick när en leverantör hörde av sig för att boka ett säljmöte som helt missat konkursen (företaget ligger utomlands)

     Även då bröt jag ihop när jag pratade med honom…. Tårarna rann okontrollerat. Event? Ja, event… dom går jag på både frivilligt men iland med obligatorisk närvaro, på event är det ”röda mattan” journalister som frågar om konkursen och mitt tillstånd. Tror du att konkursen är glömd för att man går utanför sitt hem? Det kan jag personligen tala om att den inte är. Jag kommer ALDRIG glömma, jag kommer aldrig att komma över det. men jag kommer på sikt att förlika mig med det, lära mig av det och lära mig leva med det!

     MEN efter varje "bryt" efter varje tår så sträcker jag på mig tar ett djupt andetag. Fokuserar, visualiserar och ger mig tusan på att ta mig framåt.

     DET är okay att bryta ihop, det är okay att vara ledsen. DET ÄR EN DEL AV ETT SORGARBETE, ovett vem eller vad man går igenom.

     Förutom detta lägga jag tusentals kronor på KBT varje månad. Jag "terroriserar" mina väninnor med samtal ibland bara för att få älta, eller för att jag behöver ett bollplank.

     Så det min kära bloggläsare kan jag tala om för dig. Att "ytliga" ting så som tandblekning, fransar, naglar extensions, eller inga extensions. DET löser inte problemen, DET läker inte såren. DET är någonting jag väljer att göra. När jag känner för det OM jag VILL. OM det får mig att må bra just för stunden så kan det vara värt en hel del. Ska jag sätta på mig en svart soppsäck, sluta borsta tändrea, sluta duscha, sluta umgås med människor som får mig att le stundvis… ? Tycker du att det är ett bättre förslag?

     Tänk efter en eller kanske TVÅ gånger innan du kastar ur dig saker utan att tänka på konsekvenserna. Du kan såra människor med dina förutfattade meningar som just i detta fallet dessutom stinker avundsjuka, bitterhet och uppvisar en extrem trångsynthet! Hoppas budskapet gick fram och polletten trillade ner! / My Martens

     • Polletten har trillat ner för länge sen.. Fattar inte din kommentar att det skulle handla om avundsjuka, bitterhet och trångsynthet??? Nu får du väl ändå ge dig, handlar faktiskt bara om åsikter men faller väl inte dig i smaken om man inte stryker medhårs, har man en öppen blogg får man tåla att inte alla tycker som du. Löjligt att hota medanmälan. Nu vet jag varför dina vänners vänskap är förstörd, skulle kunna skriva här varför men jag avstår, hade du varit ärlig, som du säger att du är hade du skrivit det själv;)

    • AO:
     Har du nått vettigt innanför pannbenet? Ditt liv måste vara så bittert och tråkigt så du måste spy galla här. Kryp tillbaka under den sten i skogen du kom från!

  • Berit, läste du inlägget? Herregud, klanka ner på en människa sådär! Läs*Stefan Einhorns:.Konsten att vara snäll. Och att det går upp och ner när man har utmattning/ ångest är normalt. Ena dagen kan kännas okej och den andra helt botten. Ha en vrå dag och unna er nåt bra för själen, te x litet spa besök!

 4. Tänk om jag också kunde sluta röka (:
  Sen vill jag ge dej en eloge till att du står utanför
  detta ” lismande ”som en liten” klick” bloggare håller på med.
  Och då helst på dom större bloggarnas instagram.

  Trevlig helg 🙂

 5. Men herregud vilken otrolig energi en del lägger på att få ut sina negativa åsikter bara för att för en liten stund få känna tillfredsställelse som baserar sig på elakhet och ondska. Heja alla positiva och vänliga människor som kommenterar, och verkligen hatten av för dig My som försöker hålla en proffsig attityd mot de som bara mår bra om de får dra ner någon annan! Fortsätt med rökstoppet, beroendet går snart över! När det gäller rökstopp säger jag som du brukar göra: Kan jag kan du! ? Kämpa på! Du fixar allt du bestämt dig för! Kram!

  • Tack, tack tack tack! Jag har varit och är som en sur abstinens tant! (Sjukt irriterad på mig själv) Lägger full fokus på att INTE ta ut det på andra (fniss, = dubbelt arbete) Hade ett återfall. Tigg två cigg, (på raken) VARFÖR gjorde jag det?! Det var inte ens gott. Nu ska jag testa med alternativa hjälpmedel håller 0:an igen. jag ska inte ge upp! =) Kan du så kan jag ? Tack för pepp! kram

   • Tycker du är duktig! Jag har aldrig rökt men är en godisråtta av sällan skådat slag och jag tänker mig att det finns likheter i att sluta äta godis o sluta röka! Jag höll upp med allt sött i 9 månader, sen tog jag lite choklad å se på fan så var jag fast i träsket igen…
    HEJA dig!!

 6. Till Berit och Ao, Pella!!! Lägg ner era popcorn! Ni är verkligen lika tomma o ihåliga i skallen som ett popcorn. Vilka pinsamma bitches ni är. VAD gör ni här inne egentligen? Nå? Gå o lägg era spyor någon annanstans ni är ju långt ifrån friska. Herre gud!!!!
  My skit i o förklara dig för sådana idioter, de är bara avundsjuka över din ungdom o ditt utseende o din sociala status. Fortsätt kämpa o njut av livet! ?

 7. Men herregud vilken otrolig energi en del lägger på att få ut sina negativa åsikter bara för att för en liten stund få känna tillfredsställelse som baserar sig på elakhet och ondska. Heja alla positiva och vänliga människor som kommenterar, och verkligen hatten av för dig My som försöker hålla en proffsig attityd mot de som bara mår bra om de får dra ner någon annan! Fortsätt med rökstoppet, beroendet går snart över! När det gäller rökstopp säger jag som du brukar göra: Kan jag kan du! 🙂 Kämpa på! Du fixar allt du bestämt dig för! Kram!

  • Tack, tack tack tack! Jag har varit och är som en sur abstinens tant! (Sjukt irriterad på mig själv) Lägger full fokus på att INTE ta ut det på andra (fniss, = dubbelt arbete) Hade ett återfall. Tigg två cigg, (på raken) VARFÖR gjorde jag det?! Det var inte ens gott. Nu ska jag testa med alternativa hjälpmedel håller 0:an igen. jag ska inte ge upp! =) Kan du så kan jag 😉 Tack för pepp! kram

   • Tycker du är duktig! Jag har aldrig rökt men är en godisråtta av sällan skådat slag och jag tänker mig att det finns likheter i att sluta äta godis o sluta röka! Jag höll upp med allt sött i 9 månader, sen tog jag lite choklad å se på fan så var jag fast i träsket igen…
    HEJA dig!!

 8. Till Berit och Ao, Pella!!! Lägg ner era popcorn! Ni är verkligen lika tomma o ihåliga i skallen som ett popcorn. Vilka pinsamma bitches ni är. VAD gör ni här inne egentligen? Nå? Gå o lägg era spyor någon annanstans ni är ju långt ifrån friska. Herre gud!!!!

  My skit i o förklara dig för sådana idioter, de är bara avundsjuka över din ungdom o ditt utseende o din sociala status. Fortsätt kämpa o njut av livet! 👍

 9. Kämpa, lev och njut. Skit i trollen som bara vill få ut sig sin egen negativa personlighet. Lägg inte en minut på att svar dem, och dessutom om man gömmer sig bakom falska adresser så har man inget berättigande att släppas fram blan kommentarer. Du verkar vara en härlig person, en toppen mamma och driven till tusen. Fimpa ciggen för alltid, det gjorde jag oxå i din ålder nu är det 20-år senare och jag drömmer fortfarande lite då och då om en Marlboro light…:-))) så märkligt. You go girl.

 10. Cred till dig att du står ut att läsa alla elaka kommentarer, och att du dessutom lägger ner energi på att besvara dom…Go girl!
  Ha en bra dag med dina fina killar och tjej(Tess)! ?

 11. Fy, människor är ju sjuka i huvudet på riktigt. Strålande son en dag är du och alla avundsjuka råttor som försöker säga något annat och med det raserar generationer av feministiskt arbete kan dra dit pepparn växer. Hoppas det inte får förstöra allt för mycket.

 12. Kämpa, lev och njut. Skit i trollen som bara vill få ut sig sin egen negativa personlighet. Lägg inte en minut på att svar dem, och dessutom om man gömmer sig bakom falska adresser så har man inget berättigande att släppas fram blan kommentarer. Du verkar vara en härlig person, en toppen mamma och driven till tusen. Fimpa ciggen för alltid, det gjorde jag oxå i din ålder nu är det 20-år senare och jag drömmer fortfarande lite då och då om en Marlboro light…:-))) så märkligt. You go girl.

 13. Cred till dig att du står ut att läsa alla elaka kommentarer, och att du dessutom lägger ner energi på att besvara dom…Go girl!
  Ha en bra dag med dina fina killar och tjej(Tess)! 🙂

 14. Fy, människor är ju sjuka i huvudet på riktigt. Strålande son en dag är du och alla avundsjuka råttor som försöker säga något annat och med det raserar generationer av feministiskt arbete kan dra dit pepparn växer. Hoppas det inte får förstöra allt för mycket.

 15. My, Du är väldigt söt tjej med otrolig Carisma.
  kvinnlig och kurvig till tusen. Härligt att se dig glad!
  Lägg ingen energi på folk som bara är ute efter att sänka nån annans energi
  och få dem att må lika dåligt som de själva gör!
  Massor av solstrålar till dig ?

 16. My, Du är väldigt söt tjej med otrolig Carisma.
  kvinnlig och kurvig till tusen. Härligt att se dig glad!
  Lägg ingen energi på folk som bara är ute efter att sänka nån annans energi
  och få dem att må lika dåligt som de själva gör!
  Massor av solstrålar till dig 🙂

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

October Stockholm – Black Friday erbjudande

Hej min vän❤️ När du läser detta så sitter jag i bilen påväg ner...

Outfit-tips!

Inlägget innehåller reklamlänkar Godmorgon! Solen skiner över Täby idag! Jag har varit ute på en...

världens snyggaste underkläder! Tigelle plockar fram det vackra i ALLA kvinnor!

Innlägget innehåller reklam för världens bästa bad och underkläder! Samt Bobbys super-piller som hjälper...