Better You Head Office! =)

FullSizeRender

Godmorgon! Proteinbowl till mig själv och mini-sovmorgon till Lilleman!

 Lilleman var väldigt trött idag. ville inte kliva upp. ”Snälla mamma, kan vi sova liiite längre idag”. Jag själv kände mig också lite trött och har förmiddagen planerad hemifrån med jobb. Så idag kunde jag faktiskt planera om lite =)

Så just nu ligger Lilleman och sover. (Han snarkar sött)  Katten busar, jag jobbar. Om en timme måste jag väcka honom. Då åker vi till dagis och jag kör till gymmet. Jag har mycket jag behöver öva på. repetera, öva och repetera. Efter lämning är det plugg och hemmastudier som gäller för hela dagen! Inte bara idag. utan även hela helgen. Plugg, plugg och mera plugg!

Idag ska jag möta upp en klasskamrat k stan, vi ska plugga tillsammans, förhöra varandra och hjälpas åt 🙂 kul!

Men NU ska jag njuta av morgonkaffet ute i solen innan det är dags att väcka Lilleman. (igen)

 Jag var på Better Yous HK igår.  Möte och planering, med Magnus.  Många frågar VAD jag använder, När jag använder det osv…. Det varierar såklart. Mer om det i ett senare inlägg.

Men två saker jag vill slå ett extra slag för är hobbys Hårkapslar. Du minns kanske, jag tog ur löshåret och kunde för första gången på år ha mitt egna hår =) FullSizeRender

Bobbys Hårkapslar hittar du HÄR . Jag är inte ensam om att testat dom, många fler med mig har upplevt skillnaden =) SÅ imponerande! Från hjärtat, SÅ VÄRT att testa! 

 Jag är verkligen glad över detta! Både hår naglar och hud påverkas. Jag kan säga att mina naglar växer som aldrig förr, OCH mitt hår har blivit så pass starkt att jag efter en ordentlig klippning nu kan ha det utan extension =) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Magnus och jag diskuterar kring lite nyheter och vad som komma skall. Intressant. Mycket intressant. Better You har HELT vegetabiliska produkter och är sockerfria. Det är ett av dom få märkena där man faktiskt vet vad man stoppar i sig. Det var det som gjorde att jag fastande för dom från första början.

NU går vi mot förkylningstider och vintern närmar sig. Gardera dig, boosta ditt immunförsvar. Förbered dig INNAN du blir sjuk… Jag har precis efter sommar uppehåll börjat äta BÄR BOOST, Igen.

Du hittar den HÄR  =)  Förklarar mer om det i ett senare inlägg också. Men nu vet du två av alla mina favoriter ifrån Better You!

Vad använder du för någonting? Äter du kosttillskott? Vitaminer? Protein pulver? Berätta gärna o din erfarenhet och vad du tycker… Eller om du har frågor helt enkelt. FullSizeRender IMG_0054

imageSjälvklart kramades jag med maskoten innan jag lämnade HK 😉

nu är det kaffe i solen och att njuta av lugnet en stund innan dagen sätter igång på riktat…. Idag kan jag väl ändå skriva ”Fredags feeling” fniss! Ha en skön dag fina du, vi hörs senare!

Kramar / My Martens 

30 Komentarer

 1. Jag använder mig av proteinpulver, antioxidanter, PWO (ett måste för mig) och ibland BCAA. ? Dock inte från Betteryou, har vissa av deras produkter men inte bara. Det jag gillar med de är att de är så naturliga, det är viktigt i dagsläge.
  Vad spännande det ska bli att få höra vad ni kommer att skapa för samarbete ?

  • Åter bra =) Man ska hitta produkter som passar för ens egna målsättningar och förutsättningar =) ja, nu har vi redan ett sammarbeta. Jag är stolt ambassadör för Better You =) Men jag tittar alltid framåt ? Diana, Bär boosten är GRYM! Testa den om du inte redan använder den…
   Ha en skön dag! Kram

 2. Jag äter, efter rekommendation av naturläkare: magnesium, jod och B-vitaminkomplex. Dessutom tar jag varje morgon på fastande mage gurkmejajuice och omega3. Ibland proteinpulver efter träning… Försöker hålla mig till nyttig mat men är tyvärr ett godismonster. ? Föredrar riktig mat framför tillskott, men i lagom dos tycker jag det känns bra att få i sig lite extra nyttigheter!

 3. Kommer du erbjuda något erbjudande?
  Jag har använt betakaroten och var jättenöjd med dom. Sugen på dom som ska hjälpa till med förbränning nu ?

 4. Har hört mycket bra om kosttillskott men även hört att det bara behövs om man har en verklig brist på något. Om man annars äter vanlig mat får man i sig vad man behöver och kissar då bara ut överskottet. Men jag vet ju inte. Har faktiskt ingen aning om jag ska vara ärlig. Äter vitamintabletter inbland, tänker att det kan väl inte skada om man ändå kissar ut det som är för mycket…
  Men jag tror att jag skulle vilja vara en sån som orkade bry mig om sånt… näring och mineraler och boost och så.
  Så jag beundrar lite dom som du som orkar ha koll. Heja dig!

 5. Jag använder mig av proteinpulver, antioxidanter, PWO (ett måste för mig) och ibland BCAA. 🙂 Dock inte från Betteryou, har vissa av deras produkter men inte bara. Det jag gillar med de är att de är så naturliga, det är viktigt i dagsläge.

  Vad spännande det ska bli att få höra vad ni kommer att skapa för samarbete 😀

  • Åter bra =) Man ska hitta produkter som passar för ens egna målsättningar och förutsättningar =) ja, nu har vi redan ett sammarbeta. Jag är stolt ambassadör för Better You =) Men jag tittar alltid framåt 😉 Diana, Bär boosten är GRYM! Testa den om du inte redan använder den…
   Ha en skön dag! Kram

 6. Jag äter, efter rekommendation av naturläkare: magnesium, jod och B-vitaminkomplex. Dessutom tar jag varje morgon på fastande mage gurkmejajuice och omega3. Ibland proteinpulver efter träning… Försöker hålla mig till nyttig mat men är tyvärr ett godismonster. 🙂 Föredrar riktig mat framför tillskott, men i lagom dos tycker jag det känns bra att få i sig lite extra nyttigheter!

 7. Kommer du erbjuda något erbjudande?
  Jag har använt betakaroten och var jättenöjd med dom. Sugen på dom som ska hjälpa till med förbränning nu 😊

 8. Har hört mycket bra om kosttillskott men även hört att det bara behövs om man har en verklig brist på något. Om man annars äter vanlig mat får man i sig vad man behöver och kissar då bara ut överskottet. Men jag vet ju inte. Har faktiskt ingen aning om jag ska vara ärlig. Äter vitamintabletter inbland, tänker att det kan väl inte skada om man ändå kissar ut det som är för mycket…

  Men jag tror att jag skulle vilja vara en sån som orkade bry mig om sånt… näring och mineraler och boost och så.
  Så jag beundrar lite dom som du som orkar ha koll. Heja dig!

 9. Med all välmening: Människans hår på huvudet växer i snitt ca 1 cm i månaden (vissa mer, vissa mindre). Allt synligt hår är ”död” materia och går inte på något sätt att påverka inifrån genom tabletter eller dylikt. Däremot kan man påverka kvalitén på kommande hårutväxt genom vad man stoppar i sig. Alltså vad jag vill säga är att allt hår som man redan har på huvudet innan en ev kostomläggning kan omöjligt bli påverkad inifrån.
  Låt oss säga att du ätit tabletterna i 4 månader (och vi utgår från att de fungerar) så är det alltså endast den del av hårstråna närmast hårbotten, ca 4 cm, som idag har bättre kvalité än resterande hårstrå.
  Naglarna däremot förstår jag att du hunnit se en förbättring på under denna tid.
  Allt gott!

  • Hej Malin! Du har HELT rätt. Det är också precis det som står i produktbeskrivningen =) Håret växer dock aningen snabbare när man ätter dessa tillskott. Mitt hår har växt ca 5.5-6cm på drygt 4 månader. Så även längden är en ökning. Procentuellt sett så gör det mycket på mitt hår =) Plus att mina ”bebis hår” du vet dom där små fula spretiga håren i nacken och luggen framförallt äntligen har börjat växa ut, utan att gå av …. =) Kram

 10. Med all välmening: Människans hår på huvudet växer i snitt ca 1 cm i månaden (vissa mer, vissa mindre). Allt synligt hår är ”död” materia och går inte på något sätt att påverka inifrån genom tabletter eller dylikt. Däremot kan man påverka kvalitén på kommande hårutväxt genom vad man stoppar i sig. Alltså vad jag vill säga är att allt hår som man redan har på huvudet innan en ev kostomläggning kan omöjligt bli påverkad inifrån.

  Låt oss säga att du ätit tabletterna i 4 månader (och vi utgår från att de fungerar) så är det alltså endast den del av hårstråna närmast hårbotten, ca 4 cm, som idag har bättre kvalité än resterande hårstrå.

  Naglarna däremot förstår jag att du hunnit se en förbättring på under denna tid.

  Allt gott!

  • Hej Malin! Du har HELT rätt. Det är också precis det som står i produktbeskrivningen =) Håret växer dock aningen snabbare när man ätter dessa tillskott. Mitt hår har växt ca 5.5-6cm på drygt 4 månader. Så även längden är en ökning. Procentuellt sett så gör det mycket på mitt hår =) Plus att mina ”bebis hår” du vet dom där små fula spretiga håren i nacken och luggen framförallt äntligen har börjat växa ut, utan att gå av …. =) Kram

 11. Jag brukar ta en biotin tablett för hår, hud och naglar 5000mg tror jag det är, märks stor skillnad. Och en järntablett 30 dagar när jag behöver fylla på järndepån, känner lätt när jag är anemisk. (äter dåligt med kött, fisk) I USA hade jag väldigt D-vit brist, pga klimatet (NYC kalla vintern) tror det bättrats på vid Medelhavet men kör åndå några droppar i kaffet! kram

 12. Jag brukar ta en biotin tablett för hår, hud och naglar 5000mg tror jag det är, märks stor skillnad. Och en järntablett 30 dagar när jag behöver fylla på järndepån, känner lätt när jag är anemisk. (äter dåligt med kött, fisk) I USA hade jag väldigt D-vit brist, pga klimatet (NYC kalla vintern) tror det bättrats på vid Medelhavet men kör åndå några droppar i kaffet! kram

 13. Åh kan du inte fixa något bra erbjudande på Bobby hårtabletter. Verkar så bra men tycker dem är lite dyra tyvärr. Håller tummarna. Grym inspirerande blogg du har. Go Girls!!

 14. Åh kan du inte fixa något bra erbjudande på Bobby hårtabletter. Verkar så bra men tycker dem är lite dyra tyvärr. Håller tummarna. Grym inspirerande blogg du har. Go Girls!!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...