Tack underbara p-vakt! Dagens outfit! Lilleman & Sture

270816-MyMartens-HermanCaroan-0263Outfit!Jacka: Frontrow. Kjol: Busnel Skor ASH Foto: Heram Caroan

Hej fina! Jösses vilken dag! Det ÄR torsdag, INTE fredag! fniss! Gud vad förvirrad jag var imorse! Men, men… IMORGON då är det fredagsmys!

Det var längesen jag gjorde renodlade ”outfit inlägg”. Det gör jag inte idag heller. MEN jag vill dela med mig av dagens outfit iallafall =)

Jackan med både mocka och skinn har du nog sett många gånger. jag har ordagrant bott i den senaste året! Jag var på ett möte idag med en av mina samarbetspartner, bl,a Hanna från FRONTROW Hon berättade att denna jackan har sytts upp igen. Så den finns nu tillgänglig igen, du hittar den HÄR 

Skillnaden på hanna och många andra är att hon själv designar hennes kläder. Så det alltså henens egna märke =) Kjolen är av märket BUSNEL och kommer ifrån Plain Vanilla du hittar den HÄR. Skorna är av märket ASH, det är HÖG klack. Men dom är SÅ sköna att gå i. Dessa kan man gå ut och dansa i eller gå en heldag på stan utan ont i fötterna, DET är sällsynt! =) Du hittar dom HÄR

 

270816-MyMartens-HermanCaroan-0222 270816-MyMartens-HermanCaroan-0224

Flera spännande möten idag. Mer om det imorgon. Jag är nämligen bara snabbt inne nu. Då jag måste plugga HELA kvällen! =)

Träffade en galet trevlig parkeringsvakt som var påväg att sätta p-bot på min bil. jag blev het förfärad och frågade varför?! Jag hade nämligen precis laddat ner en app så att jag ska kunna använda den när jag parkerar i stan, vilket jag förklarade. Då små flinade han lite över min entusiasm över min nya app och sa ”du, följ med här” Vi gick några meter och sen pekade han upp på en stor TYDLIG skylt där det stod parkeringsförbud. Jaha, svarade jag skamset och kände mig som en hund med svansen mellan benen. han log och sa. ”Det var tur att du kom nu, åk nu så jag slipper ge dig böter” Jag blev så glad att jag spontant kramade honom när jag samtidigt sa TACK! =)

NU har vi precis kommit hem från en promenad där Lilleman åkte sparkcykel ner till skön. Jag fotade lite blommor påläggen ner. Jag saknar min butik. Men det finns mycket fint i naturen just nu. 

IMG_0068 IMG_0067 IMG_0066 IMG_0065

Lilleman spexar så fort kameran kommer upp 😉 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_9994

Sture ser mest skräckslagen ut på bilden… Men han tyckte också att det var mysigt. Han är extremt nyfiken av sig. Änderna nere vid sjön tyckte han var lite läskiga, då kröp han nära inpå mig och låg tryggt innanför min jacka =)

Vi hörs senare! Många kramar

/My Martens

28 Komentarer

  • Har du sett hennes vadmuskler eller? Om du uppfattar My som ”stor/kraftig” är det nog pumpade muskler du ser. Vad fint av dig att säga att katten är söt förresten!!!!! ?Nästa gång kanske du till och med kan skriva att My är söt? Tror du tycker hon är riktigt snygg egentligen…du verkar ju ha stenkoll på hennes kroppsliga förändringar iaf vilket måste betyda att du spenderar tid med att granska bilder på henne noga…. Du är en hemlig beundrare kanske som inte kan få hennes uppmärksamhet på annat sätt än att skriva tråkiga saker här på hennes blogg?

  • Äh fy faan, ge dig. Avundsjukan är den absolut värsta sjukan. My ser sund, frisk och helt fantastisk ut. Annat är det med dom salladsätande sjukliga magra personer. Nu är jag inte på dom som är automatiskt magra utan dom som svälter sig.
   My, vad du än gör, ta inte åt dig av dessa psykospåhopp.

 1. Härligt med snälla Pvakter ?Du är jättefin My o stark som kämpar på o har ny kraft o energi mot nya mål!!! Beundrar dig!!Pella vad är det för kommentar? Så felriktad o helt absurt dumt skrivet, kan bara handla om avundsjuka o missunsammhet! Kram till dig My

 2. Daaamn! Vilka vadmuskler! Tänk om man hade så snygga ben, hahaha!
  Ha en fin dag och grattis till Sture <3
  (Har själv 2 kattpojkar på dryga året här hemma)
  Kram

  • Hahaha! tack! =) Jag är SÅ glad över Sture <3 Så mysigt… vad är det för katter? Det kanske är bättre att ha två letter trots allt. Hmm, funderar på att skaffa en kompis till Sture. Så han har sällskap när jag jobbar osv. Kram

   • Det är 2 bondkatter ? Vi hade en siameskille förr, men miste honom, blev bara 8 månader ? men då hade vi bara han men tanken var att skaffa en kompis till han.
    En kompis till Sture kan va bra idé! När vi skaffa dessa två herrar (Ralf och Bond haha) så skaffa vi dom samtidigt, från samma ställe faktiskt, dom är halvbröder ?
    Ett tips, låt det inte gå alldeles för lång tid om du ska skaffa en till, vet inte hur känsligt det är egentligen, men jag tänker utifall Sture gör sig hemmastadd och så kommer en annan på hans ”revir”.. Kan va bra så fort som möjligt så de växer upp ihop, bara en tanke! Så tänkte vi när vi skaffa våra små busar. Var tänk att vi bara skulle ha den ena men fastna för hans halvbror också <3
    Katter är ju lite av självständiga varelser, är inte samma som hundar.- men är dom innekatt och är ensam om dagarna så är det bra med en kompis! Annat med katt ute på landet som springer ute och jagar möss haha!
    All lycka!!
    Kram

    • Oj, såg lite virrigt ut kanske – menar ju såklart att vi tänkte skaffa en till kisse så fort som möjligt när vi hämtat den första, men så fastnade vi för hans halvbror som också var till salu så då fick båda följa med hem <3

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

October Stockholm – Black Friday erbjudande

Hej min vän❤️ När du läser detta så sitter jag i bilen påväg ner...

Outfit-tips!

Inlägget innehåller reklamlänkar Godmorgon! Solen skiner över Täby idag! Jag har varit ute på en...

världens snyggaste underkläder! Tigelle plockar fram det vackra i ALLA kvinnor!

Innlägget innehåller reklam för världens bästa bad och underkläder! Samt Bobbys super-piller som hjälper...