Normalviktig? Underviktig? Skitviktig! -Mot nya utmaningar! Jag väntar inte på bättre tider… jag SKAPAR dom!

OI000352

”Jag väntar inte på bättre tider… jag skapar dom!”

Hej fina du! Som du vet så brinner jag för träning och hälsa. Med allt vad det innebär. Jag har själv gjort en viktresa ner ifrån 100kg. Jag minns hur jag mådde, hur jag inte trivdes med den jag hade blivit, och hur jag skämdes över min kropp.

Allting hänger ju såklart ihop, trötthet, självkänsla, immunförsvar osv. Jag bestämde mig en dag. Nu får det vara nog. Sen har jag krigat mig ner. Ett steg i taget även i denna situation.Ingen dans på rosor, utan som att åka bergodalnana. Men detta har fört med sig många saker.

Jag lever idag ett generellt sunt liv. Men jag har fortfarande mycket att jobba på. jag slarvar mycket med kosten. När jag skriver att jag slarvar så menar jag inte bara att jag ”syndar” och äter en massa skräp. Jag menar att jag äter oregelbundet och får i mig på tok för lite näring.

I perioder fungerar det jätte bra, då planerar jag kosten och ser till att äta fem gånger om dagen. Sen vips, så faller jag tillbaka och kan gå en hel dag utan mat, dricka x-antal koppar kaffe, tigga på ett äpple och stressa vidare.

Detta var ett typiskt beteende i butiken, My’s Blommor. Långa arbetsdagar, mycket stress, och en to-do-list som vissa skulle fördelat på en vecka. Detta håller ju såklart inte i längden. Utöver det har jag pendlat till och från till Holand i tio år. Viss år var jag schemalagd på plats i södra Amsterdam (Rijnsburg och Aalsmer) varannan vecka. Att vara på resande fot är inte heller lätt när man försöker att hålla efter kost, ränning och en livsbalans. Det är en utmaning. 

Nu när jag inte har butiken längre, så ser jag även möjligheterna. Möjligheterna att ta vara på ”en nystart” . En nystart på ALLA plan! Jag anser mig själv vara i mitten på min egen resa och utveckling mot ett nyttigare och mer hälsosamt liv. Jag kommer aldrig leva under konstant diet eller ”noll tolerans”. Det är livet för kort för att göra. jag ÄR en livsnjutare. PÅ många sätt.

Jag försöker att hitta balansen mellan en bra kost och en regelbunden träning. Jag vill kunna unna mig ibland. Jag vill kunna gå ut och äta en tre rätter middag med GOTT samvete. Jag tränar för att må bra och för att kunna unna mig! Det är en ständig kamp men också en städning utveckling. På ett bra sätt.

Jag har JÄTTE lätt för att gå upp i vikt. jag måste verkligen anstränga mig för att inte skena iväg igen.. Vikten är inte det viktiga. (gud vad den meningen lät konstig) Det viktiga är hur jag mår. Nu när jag under en lång period har varit under EXTREM press, både psykiskt och fysiskt så är det ännu viktigare…. Allting hänger ihop. 

_DS_3364Jag är en normalviktig kvinna, Varken överviktig, eller underviktig. Jag är en mamma. Med andra ord är jag JÄTTE viktig 😉

Träna inte för att du hatar din kropp, träna för att du älskar den!

För trots alls så ska man ju hålla i hop med sin kropp restan av sitt liv 😉 Jag brinner för att peppa, motivera och inspirera andra. Därför har jag genom åren blivit träningsinspiratör. Jag peppar andra genom mina egna erfarenheter. Jag reser land och rike runt för att utforska både världen och nya träningsformer. Man kan aldrig bli fullärd. Många frågar vad min ”uppgift” på träningsresor är.

Det varierar ju såklart. Oftast, marknadsför jag resorna, säljer in och puschar för fler resenärer. Jag väljer bara företag och samarbetspartner jag kan stå för. Det är en oskriven regel. Jag skriver även resereportage för magasin. Jag bloggar och förser researrangören med bilder och marknadsförings material osv. Jag är med som en ”glad maskot”  Det är mitt jobb. MEN jag vill utveckla mig. Jag vill mer.

Nu har jag bestämt mig. Jag börjar skolan på tisdag. Wiiiiiiiiiiii vad glad och förväntansfull jag är! Det är lite ”skräckblandad förtjusning” jag har ju knappt gått ut högstadiet. MEN jag är SÅ taggad, och ser fram emot att börja nu. Jag kommer att utbilda mig till både PT & Kostrådgivare. För att kunna leva ut min dröm. För att kunna fortsätta att inspirera och peppa andra. Men med belägg för det jag säger och gör. Detta i kombination med mina egna erfarenheter kan ju bara bli toppen!  Jag vill förstå helheten, kroppen, anatomin, kombinationen och leva som jag lär =)

Så redan nu på tisdag morgon kommer jag att starta min utbildning på SAFE 

Det känns spännans, liter nervöst…. men JÄTTE kul! Jag är verkligen så taggad! Jag behöver få rutiner, jag behöver ”veta avd jag ska göra” om dagarna. Min magkänsla säger att detta komet att bli bra, väldigt bra =)

Jag behöver nu pussla lite med mitt vardags schema, det är någon lördag jag behöver barnvakt, en måndag hjälp med hämtning. Tezz, vovven får följa med ner till Öland nu på söndag och stanna där ett par veckor. Det är såklart lite jobbigt, men hon kan inte vara ensam hela dagarna. Det går inte. Så första perioden får hon vara där nere.

Nu ska jag väcka min sovande lilleman som vägrar vakna 😉 

_DS_3409

 

 

 

 

 

Outfit: Stronger.se Skor: Salming Hår: Toupema Belgal, Foto: Pavel Maira 

178 Komentarer

 1. Roligt att utbilda sig till något man brinner för, måste dock fråga vad kostar en sådan utbildning? och vem står för kostnaden? För en sådan utbildning är väl inte så billig. Det hade varit roligt och intressant att få ta del av även detta. Berätta lite mer om det hela ?

  • Hur kan du ens ställa en sån fråga? Hur kursen finansieras har vi inte ett dugg med att göra, men en sak är säker du behöver inte betala My’s utbildning.

  • Vad utbildningen kostar det kan du googla dej fram till, och att fråga vem som bekostar Mys utbildning har ingen med att göra. Så oförskämt och totalt utan respekt och minsta lilla hyfs! Gode gud vilken bitterhet och sjuk nyfikenhet en del besitter.

 2. Jaaaa vad roligt för dig, detta tror jag blir toppen!!
  Härligt med omstart, nystart och en ny utmaning – stort lycka till tjejen!
  Kram Anna

 3. Vad kul för dig!! Grattis! Eller vad man säger ?
  Själv skulle jag behöva ett push för att komma igång med min träning och sundare matvanor… Känner mig trött, sur, har ont överallt och börjar ”växa ur” alla mina kläder… Närmar mig 40 med stormsteg och inser att kroppen har förändrats med åldern. Har inga barn än, men hoppas på det inom snar framtid (eller typ nyss)
  Det får bli en ordentlig spark i baken för att komma i form nu!! Tips?

 4. härligt my! har följt din resa ett tag, och önskar dig all lycka !
  härligt att se att du reser dig , sakta men säkert ,och få nya krafter.
  vet hur det är. har själv varit där.
  för mig tog det 6 år , för att komma tillbaka till *livet*
  stor kram och stort LYCKA TILL.
  Med vänlig hälsning heidi

  • Jaa det är helt sjukt med våra konkurslagar, dom är sen stenåldern. Man borde inte behöva krypa ner under en sten i så många år.

 5. Wow vad roligt för dig My ? Du kommer att fixa det galant. Gläds med dig när du sakta men säkert verkar må bättre o tar tag i ditt liv. En annan hade nog fortfarande legat gömd under täcket. Lycka till ❤️

 6. Roligt att utbilda sig till något man brinner för, måste dock fråga vad kostar en sådan utbildning? och vem står för kostnaden? För en sådan utbildning är väl inte så billig. Det hade varit roligt och intressant att få ta del av även detta. Berätta lite mer om det hela 🙂

  • Hur kan du ens ställa en sån fråga? Hur kursen finansieras har vi inte ett dugg med att göra, men en sak är säker du behöver inte betala My’s utbildning.

  • Vad utbildningen kostar det kan du googla dej fram till, och att fråga vem som bekostar Mys utbildning har ingen med att göra. Så oförskämt och totalt utan respekt och minsta lilla hyfs! Gode gud vilken bitterhet och sjuk nyfikenhet en del besitter.

 7. Jaaaa vad roligt för dig, detta tror jag blir toppen!!
  Härligt med omstart, nystart och en ny utmaning – stort lycka till tjejen!
  Kram Anna

 8. Å vad glad jag är för din skull! Trodde för ett ögonblick att du var nere för räkning, pga allt skitsnack o skriverier.MEN du reste dig ännu en gång o på vilket vis <3
  Önskar dig all lycka My<3
  Du är ung, vacker och stark! Kram<3

 9. Jag tror att du blir en jättefin hälso-coach, inte så fanatisk med en skön och vettig inställning till att också njuta och må bra på vägen;.) (Har träffat ett par svenskor i fitness branschen i USA som är fd anorektiker, träningen/svälten/självföraktet sitter på deras ena axel, det känns inte sunt)
  Lycka till fina My, livet är en lång läroskola, det gäller bara att inte skolka allt för mycket (kommer från mig…)

 10. Vad glad jag blir för din skull. Du kommer aldrig ångra dig, det bästa jag gjort i hela mitt liv att jobba med träning. Har ju jobbat som instruktör i över 20 år nu o tycker fortfarande det är lika kul! Kram o Lycka till Mysan! <3

 11. Vad kul för dig!! Grattis! Eller vad man säger 😉

  Själv skulle jag behöva ett push för att komma igång med min träning och sundare matvanor… Känner mig trött, sur, har ont överallt och börjar ”växa ur” alla mina kläder… Närmar mig 40 med stormsteg och inser att kroppen har förändrats med åldern. Har inga barn än, men hoppas på det inom snar framtid (eller typ nyss)

  Det får bli en ordentlig spark i baken för att komma i form nu!! Tips?

 12. härligt my! har följt din resa ett tag, och önskar dig all lycka !
  härligt att se att du reser dig , sakta men säkert ,och få nya krafter.
  vet hur det är. har själv varit där.
  för mig tog det 6 år , för att komma tillbaka till *livet*
  stor kram och stort LYCKA TILL.
  Med vänlig hälsning heidi

  • Jaa det är helt sjukt med våra konkurslagar, dom är sen stenåldern. Man borde inte behöva krypa ner under en sten i så många år.

 13. Wow vad roligt för dig My 🙂 Du kommer att fixa det galant. Gläds med dig när du sakta men säkert verkar må bättre o tar tag i ditt liv. En annan hade nog fortfarande legat gömd under täcket. Lycka till ❤️

 14. Å vad glad jag är för din skull! Trodde för ett ögonblick att du var nere för räkning, pga allt skitsnack o skriverier.MEN du reste dig ännu en gång o på vilket vis <3
  Önskar dig all lycka My<3
  Du är ung, vacker och stark! Kram<3

 15. Jag tror att du blir en jättefin hälso-coach, inte så fanatisk med en skön och vettig inställning till att också njuta och må bra på vägen;.) (Har träffat ett par svenskor i fitness branschen i USA som är fd anorektiker, träningen/svälten/självföraktet sitter på deras ena axel, det känns inte sunt)
  Lycka till fina My, livet är en lång läroskola, det gäller bara att inte skolka allt för mycket (kommer från mig…)

 16. Vad glad jag blir för din skull. Du kommer aldrig ångra dig, det bästa jag gjort i hela mitt liv att jobba med träning. Har ju jobbat som instruktör i över 20 år nu o tycker fortfarande det är lika kul! Kram o Lycka till Mysan! <3

 17. Grattis! Vad roligt, jag gläds med dig!!! Du är en överlevare. Du gräver verkligen inte ned dig utan du tar nya tag!! Det här ska verkligen roligt att läsa, hur det går i skolan och lite vad du läser och gör under skoltid !!

 18. Nu har väl inte My gått i personlig konkurs?
  Hur mkt pengar hon har sparat, ärvt är väl inte våran ensak.
  Grattis till nya vägar. Kul med nytt och du reste dig på 10!
  Bra gjort, lycka till och komihåg att ur allt elände kommer det ett ljus. Även om många stigar dit är krokiga och några tappar man längst vägen.
  Det finns nya vänner att känna. Man går inte på det gamla gjorda misstagen igen.
  Stor Kram

  • Min väg har varit extremt underhållande i perioder. krokig, minst sagt! Men GUD så mycket jag lärt mig. på både gott och ont såklart =) Tack snälla du! kram

 19. Hej! Ska du studera på heltid? Hur lång är utbildningen? Jag har läst i 4 år på univetsitet på heltid, och har barn. Ett tips till dig är att inte halka efter med uppgifter osv som ska
  lämnas in. Gör man det är det svårt att komma ikapp. Dessutom är det bra att ha i minnet att heltidsstudier inte bara är 8 timmar/dag utan oftast måste man även vara beredd på att ge kvällar och helger till sina studier (offra familjetid och tid till vännerna) Själv är jag nu färdig med min utbildning och det känns äntligen som om jag fått mitt liv tillbaka! Lycka till!

  • Jag kommer att studera mer än heltid 6-7 dag/veckan. Dag, kväll, natt! Jag ska ge allt och lite till=) Tack för att du delar med dig.. tål att tänkas på… Detsamma till dig! Kram

 20. Grattis! Vad roligt, jag gläds med dig!!! Du är en överlevare. Du gräver verkligen inte ned dig utan du tar nya tag!! Det här ska verkligen roligt att läsa, hur det går i skolan och lite vad du läser och gör under skoltid !!

 21. Grattis! Va kul! Det kommer bli superbra för dig!
  Jag har en lykta hemma med texten: ” Mamma du är inte överviktig, du är jätteviktig”
  Fått av mina barn ?

 22. Nu har väl inte My gått i personlig konkurs?
  Hur mkt pengar hon har sparat, ärvt är väl inte våran ensak.
  Grattis till nya vägar. Kul med nytt och du reste dig på 10!
  Bra gjort, lycka till och komihåg att ur allt elände kommer det ett ljus. Även om många stigar dit är krokiga och några tappar man längst vägen.
  Det finns nya vänner att känna. Man går inte på det gamla gjorda misstagen igen.
  Stor Kram

  • Min väg har varit extremt underhållande i perioder. krokig, minst sagt! Men GUD så mycket jag lärt mig. på både gott och ont såklart =) Tack snälla du! kram

 23. Hej! Ska du studera på heltid? Hur lång är utbildningen? Jag har läst i 4 år på univetsitet på heltid, och har barn. Ett tips till dig är att inte halka efter med uppgifter osv som ska
  lämnas in. Gör man det är det svårt att komma ikapp. Dessutom är det bra att ha i minnet att heltidsstudier inte bara är 8 timmar/dag utan oftast måste man även vara beredd på att ge kvällar och helger till sina studier (offra familjetid och tid till vännerna) Själv är jag nu färdig med min utbildning och det känns äntligen som om jag fått mitt liv tillbaka! Lycka till!

  • Jag kommer att studera mer än heltid 6-7 dag/veckan. Dag, kväll, natt! Jag ska ge allt och lite till=) Tack för att du delar med dig.. tål att tänkas på… Detsamma till dig! Kram

   • Åh, härligt läsa din inställning till detta! Om det blir tufft, kämpa på med inte för mycket krav. Det som jag tror är guld värt är att du ser individen och inte alla på ett sätt! Åh, minns när jag pluggade till sjuksköterska direkt efter gymnasiet . Så kul och som ett kall för mig. En lärare på gymnasiet trodde mitt psoriasis skulle vara bekymmer men hade ju inte så mycket. Så hennes åsikt lyssnade jag inte på! Träningsfreak från barnsben men reumatiskt ger mig värk och stelhet men jag gör övningar varje dag och det kan ge lite effekt. Kram

    • Ahhhh vad härligt att höra! BRA kämpat! Man kommer långt med rätt inställning…. jag kommer att ta det varsam. Jag är fortfarande skör, och medtagen. men jag känner ett driv igen, jag skrattar igen, jag andas igen. DET är fantastiskt. jag VET att jag kommer att falla ner i det svarta hålet igen…. Men jag ska sakta men säkert komma tillbaka… Kram och gonatt

 24. Grattis! Va kul! Det kommer bli superbra för dig!
  Jag har en lykta hemma med texten: ” Mamma du är inte överviktig, du är jätteviktig”
  Fått av mina barn 💗

 25. Grattis grattis, det kommer bli super. Du är så inspirerande och känns så mycket mer äkta. Bra dagar ibland och dåliga ibland som oss alla. Kör hårt och visa vart skåpet ska stå ?. Man kan ju undra ”vem” som skrivit första kommentaren under signaturen ”Mia”. I have a guess. Lycka till och du är så värd detta kram kram

  • Tack snälla du! Jag är SÅ taggad!!! =) Ja, livet går ju verkligen upp och ner. För ett par dagar sedan var jag tillbak i det svarta hålet. idag känns det bättre. Jag tror att om man bara förlikar sig med det, och istället för att streta emot vågen, rider med när den kommer… så kan man nog lättare komma tillbak. Jag tar emot hjälp och jobbar JÄTTE mycket med mig själv. Tack <3 Kram

 26. Vad roligt för dig, kul med nya utmaningar o mål, och ja man kan väl ha sparpengar att finansiera utbildningen med man kan också delbetala den varje månad, tror My kan sköta det alldeles utmärkt, lycka till!!

 27. Älskar rubriken, att du själv skapar bättre tider ! ? Har följt din blogg ett tag, och är riktigt glad för din skull, du verkar må bättre och tar tag i det du behöver! stort Lycka till ? Kram:)

  • Det är ju så sant! Lyckan och energin kommer knalast att komma och knacka på min dörr ? Sen är det såklart inte lätt… men det är flera steg åt rätt riktning hallfall. Tack! Kram

   • Åh, härligt läsa din inställning till detta! Om det blir tufft, kämpa på med inte för mycket krav. Det som jag tror är guld värt är att du ser individen och inte alla på ett sätt! Åh, minns när jag pluggade till sjuksköterska direkt efter gymnasiet . Så kul och som ett kall för mig. En lärare på gymnasiet trodde mitt psoriasis skulle vara bekymmer men hade ju inte så mycket. Så hennes åsikt lyssnade jag inte på! Träningsfreak från barnsben men reumatiskt ger mig värk och stelhet men jag gör övningar varje dag och det kan ge lite effekt. Kram

    • Ahhhh vad härligt att höra! BRA kämpat! Man kommer långt med rätt inställning…. jag kommer att ta det varsam. Jag är fortfarande skör, och medtagen. men jag känner ett driv igen, jag skrattar igen, jag andas igen. DET är fantastiskt. jag VET att jag kommer att falla ner i det svarta hålet igen…. Men jag ska sakta men säkert komma tillbaka… Kram och gonatt

 28. Grattis grattis, det kommer bli super. Du är så inspirerande och känns så mycket mer äkta. Bra dagar ibland och dåliga ibland som oss alla. Kör hårt och visa vart skåpet ska stå :). Man kan ju undra ”vem” som skrivit första kommentaren under signaturen ”Mia”. I have a guess. Lycka till och du är så värd detta kram kram

  • Tack snälla du! Jag är SÅ taggad!!! =) Ja, livet går ju verkligen upp och ner. För ett par dagar sedan var jag tillbak i det svarta hålet. idag känns det bättre. Jag tror att om man bara förlikar sig med det, och istället för att streta emot vågen, rider med när den kommer… så kan man nog lättare komma tillbak. Jag tar emot hjälp och jobbar JÄTTE mycket med mig själv. Tack <3 Kram

 29. Vad roligt för dig, kul med nya utmaningar o mål, och ja man kan väl ha sparpengar att finansiera utbildningen med man kan också delbetala den varje månad, tror My kan sköta det alldeles utmärkt, lycka till!!

 30. Älskar rubriken, att du själv skapar bättre tider ! 🙂 Har följt din blogg ett tag, och är riktigt glad för din skull, du verkar må bättre och tar tag i det du behöver! stort Lycka till 🙂 Kram:)

  • Det är ju så sant! Lyckan och energin kommer knalast att komma och knacka på min dörr 😉 Sen är det såklart inte lätt… men det är flera steg åt rätt riktning hallfall. Tack! Kram

 31. Lycka till My!
  Jag skulle också vilja utbilda mig till Pt, men kanske är jag för gammal fyllde 50 år för två veckor sedan, men jag älskar att träna och röra på mig.
  Kram Malin<3

  • Hej Malin! Stort grattis i efterskott!<3 Vaddå för gammal????? Nej, nej, nej! Absolut inte! jag skriver inte det för att vara snäll, jag MENAR det verkligen. Tänk att med dina 50 års erfarenheter tar dig an något nytt, och utbildar dig till någonting du brinner för. Det vore fantastiskt! Läs på deras sida så hittar du en massa olika alternativ. Det finns ju så många olika inriktningar. Jag känner flera 50+ som har det som "extra" jobb att vara med på träningsresor som instruktörer tex…. Kram

 32. Lycka till My!
  Jag skulle också vilja utbilda mig till Pt, men kanske är jag för gammal fyllde 50 år för två veckor sedan, men jag älskar att träna och röra på mig.
  Kram Malin<3

  • Hej Malin! Stort grattis i efterskott!<3 Vaddå för gammal????? Nej, nej, nej! Absolut inte! jag skriver inte det för att vara snäll, jag MENAR det verkligen. Tänk att med dina 50 års erfarenheter tar dig an något nytt, och utbildar dig till någonting du brinner för. Det vore fantastiskt! Läs på deras sida så hittar du en massa olika alternativ. Det finns ju så många olika inriktningar. Jag känner flera 50+ som har det som "extra" jobb att vara med på träningsresor som instruktörer tex…. Kram

 33. Hej My!
  Så kul att du ska utbilda dig nu och att det blir något som du kan och vill bli och jobba som och med i framtiden dvs när du är färdig utbildad och licensierad. PT och kostrådgivare passar säkert helt perfekt för dig, bli bara inte en fanatisk eller orealistisk PT bara, utan se till den enskilde individens förmåga och möjligheter?
  Jag är dock lite orolig över ditt höga tempo och hur du ska få ihop allt i ditt liv utan att du har ihjäl dig eller går in i väggen. Du vill så mycket på så kort tid, tänk efter bara på att du fortfarande är så skör och det kan lätt bli alldeles för mycket för dig på en gång nu, så ha det i bakhuvudet att du måste vara medveten och försiktig med dig själv. Att sätta sig på skolbänken igen efter många år, det är jobbigt och en stor omställning för dig, komma in i ”pluggtänket” tar sin lilla tid det med och sen få ihop pluggandet samtidigt som du har Ludvig och Tezz och allt det innebär med hämtning och lämning osv, det kommer bli en utmaning. Men visst går det, allt är möjligt, är bara det som är omöjligt som tar lite längre tid bara?.
  Lyck till!?

 34. Hej My!
  Så kul att du ska utbilda dig nu och att det blir något som du kan och vill bli och jobba som och med i framtiden dvs när du är färdig utbildad och licensierad. PT och kostrådgivare passar säkert helt perfekt för dig, bli bara inte en fanatisk eller orealistisk PT bara, utan se till den enskilde individens förmåga och möjligheter👍

  Jag är dock lite orolig över ditt höga tempo och hur du ska få ihop allt i ditt liv utan att du har ihjäl dig eller går in i väggen. Du vill så mycket på så kort tid, tänk efter bara på att du fortfarande är så skör och det kan lätt bli alldeles för mycket för dig på en gång nu, så ha det i bakhuvudet att du måste vara medveten och försiktig med dig själv. Att sätta sig på skolbänken igen efter många år, det är jobbigt och en stor omställning för dig, komma in i ”pluggtänket” tar sin lilla tid det med och sen få ihop pluggandet samtidigt som du har Ludvig och Tezz och allt det innebär med hämtning och lämning osv, det kommer bli en utmaning. Men visst går det, allt är möjligt, är bara det som är omöjligt som tar lite längre tid bara😊.

  Lyck till!😊

 35. Grattis!! Vilken strålande idé!!
  Du behöver en nystart och precis som du säger så kommer den inte och knackar på. Det kommer säkert bli blod, svett och tårar, men i slutändan så värt det. Man måste chansa/våga för att vinna och vad har du att förlora?
  Var snäll mot dig själv bara och var ”good enough” istället för att ha skyhöga krav när det gäller studierna. Dygnet har tyvärr bara 24 timmar ? Låter som jag predikar nu, men det är bara ett litet tips från en mamma till en annan ❤️ You go girl ~ Jag tror på dig!! Kram!

 36. Grattis!! Vilken strålande idé!!
  Du behöver en nystart och precis som du säger så kommer den inte och knackar på. Det kommer säkert bli blod, svett och tårar, men i slutändan så värt det. Man måste chansa/våga för att vinna och vad har du att förlora?
  Var snäll mot dig själv bara och var ”good enough” istället för att ha skyhöga krav när det gäller studierna. Dygnet har tyvärr bara 24 timmar 🙂 Låter som jag predikar nu, men det är bara ett litet tips från en mamma till en annan ❤️ You go girl ~ Jag tror på dig!! Kram!

 37. Stort lycka till, My. Livet går upp och ner och i en kris har man bara 2 val. Att ge upp och bli bitter, eller att anta nya utmaningar. Jag var helt säker på att du skulle välja det senare alternativet, och det gör du ju nu. Det kommer att gå strålande. Kram på dig!

  • Så sant! Det spelar ingen roll VAD man går igenom…. Bitterheten kommer aldrig att komma åt mig. Självklart kommer jag att vara ledsen. inatt tex, var ingen ”bra” natt. Ångest, sömnlös osv.. MEN det går åt rätt håll! tack snälla du! <3 Kram

 38. Stort lycka till, My. Livet går upp och ner och i en kris har man bara 2 val. Att ge upp och bli bitter, eller att anta nya utmaningar. Jag var helt säker på att du skulle välja det senare alternativet, och det gör du ju nu. Det kommer att gå strålande. Kram på dig!

  • Så sant! Det spelar ingen roll VAD man går igenom…. Bitterheten kommer aldrig att komma åt mig. Självklart kommer jag att vara ledsen. inatt tex, var ingen ”bra” natt. Ångest, sömnlös osv.. MEN det går åt rätt håll! tack snälla du! <3 Kram

 39. ÅH Vad roligt med utbildningen, det kommer passa dig som handen i handsken!! ?
  Jag börjar nästa vecka till ”Kost-& Hälsocoach” och är också fruktansvärt förväntansfull. Synd att vi inte ska gå på samma, det hade varit superkul.
  Ta hand om dig!! Kramkram

 40. ÅH Vad roligt med utbildningen, det kommer passa dig som handen i handsken!! 😀
  Jag börjar nästa vecka till ”Kost-& Hälsocoach” och är också fruktansvärt förväntansfull. Synd att vi inte ska gå på samma, det hade varit superkul.
  Ta hand om dig!! Kramkram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...