Trendspanare-outbildad-dyslexi!

 

IMG_8440

Hej igen! Ni är många nya läsare här inne. KUL! =) Ställ gärna frågor om det är något särskilts som du undrar över…

Jag tänkte bara passa på att berätta att jag jobbar som  Hälsa & Fitness Trendspanare med mitt egna uppslag i varje nr.SÅ kul! Jag är både glad, tacksam och stolt över detta. Som barn drömde jag om att bli journalist, utomlands. Men jag flyttade hemifrån tidigt och har försörjt mig själv sedan 14 års ålder. Det fanns ingen möjlighet till utbildning då. En annan historia som kommer i en självbiografi så småningom…

Tillbaks till Trendspaningen, ett spännande och utvecklande jobb. Jag älskar det!!! Både att testa, utforska och vara med på det ”senaste”. Men också att det är en utmaning för mig. PÅ ett bra sätt. Jag har dyslexi. Så även om du kanske inte tror det… så ligger det SJUKT mycket tid bakom både mina inlägg här, och min Trendspaning i Hälsa & Fitness. 

Dyselexin har satt hinner för mig genom åren. Man har skrattat och hånat mig. jag skämdes. Det tog lång tid innan jag slutade skämmas för det. Men idag skäms jag inte, als. Det är SÅ mycket vanligare än vad man tror. Och om man istället erkänner det, kämpar vidare med sin egen utveckling så är det inte så farligt! JAG TYCKER ATT VI SKA VÅGA STÅ FÖR VÅRA SVAGHETER och BRISTER!

– Mer ärlighet på bloggarna! Ingen är perfekt, inte jag heller…

Det är jag och Prinsen 😉 hehe! Skämtosido… 

Den märks av här inne på bloggen då och då. Det är därför jag passar på att berätta detta då ni är många nya läsare här inne.

Särskrivningar, konstiga formuleringar och en hel drös med stavfel ingår lixom här! Det bjuder jag på 😉 Det har faktiskt blivit GALET mycket bättre, tack vare bloggen och detta jobbet….. 

FullSizeRender

I detta numret så skriver jag bla, om min nya Löpar-bästis! IQ-bältet! Det är verkligen GRYMT! du hittar det hos inreda.com –> HÄR  <– där kan du även läsa bakgrunden till hur Anna Ekholm kom på idéen med just detta bältet, som verkligen sticker ut i mängden! =) 

Nu ska jag gosa ner mig i soffan med min lilleman. Lugn hemmakväll framför film med popcorn. Ha en skön kväll! Kram

/ My Martens 

27 Komentarer

 1. Bältet låter intressant ?
  Angående dyslexin så tycker jag att fler borde förstå att det är en åkomma och inte lathet, vilket många verkar fortfarande tro ?
  Jag har läst din blogg ett bra tag och tycker att din skrivstil och formulering har utvecklats väldigt mycket ? Sen läser jag stavfelen med glimten i ögat och ibland får jag mig verkligen ett gott skratt när tankar börjar vandra ?

 2. Supersmart bälte tycker jag också! Ska försöka lägga vantarna på ett tror jag bestämt. Roligt att du fått nya läsare och härligt att höra att du börjar bli starkare igen. Allt kommer att lösa sig till slut, det kan du vara alldeles lugn över. Du har alldeles rätt taktik som vänder blad och går vidare utan att fästa dig vid det eviga ältandet om att du ska berätta än det ena eller andra. Strunta i trollen dessa mörkerfigurer klarar inte av att synas i ljuset, låt dem vara i sitt eget mörker. Lycka till med dina kommande projekt! Det ska bli kul att följa med här på din blogg! ? Kram!

 3. Bältet låter intressant 🙂
  Angående dyslexin så tycker jag att fler borde förstå att det är en åkomma och inte lathet, vilket många verkar fortfarande tro 🙁

  Jag har läst din blogg ett bra tag och tycker att din skrivstil och formulering har utvecklats väldigt mycket 🙂 Sen läser jag stavfelen med glimten i ögat och ibland får jag mig verkligen ett gott skratt när tankar börjar vandra 😉

 4. Supersmart bälte tycker jag också! Ska försöka lägga vantarna på ett tror jag bestämt. Roligt att du fått nya läsare och härligt att höra att du börjar bli starkare igen. Allt kommer att lösa sig till slut, det kan du vara alldeles lugn över. Du har alldeles rätt taktik som vänder blad och går vidare utan att fästa dig vid det eviga ältandet om att du ska berätta än det ena eller andra. Strunta i trollen dessa mörkerfigurer klarar inte av att synas i ljuset, låt dem vara i sitt eget mörker. Lycka till med dina kommande projekt! Det ska bli kul att följa med här på din blogg! 🙂 Kram!

 5. Jag och min man har idag checkat in på Skansen Hotel Färjestaden och firar våran 4 bröllopsdag. Vill tacka dig för detta, tack vare dig så blev jag sugen på att prova hotellet och är så positiv…. Underbart vilka härliga människor som jobbar har, de är surviceminded personer ut i fingerspetsarna. De fick oss att uppleva en underbar kväll med god mat och dryck med stor professionalitet. Tror det var en av ägarna som serverade och han var super deluxe.. Stort tack för detta tips och rekommenderar verkligen fler att prova detta ställe. Vi kommer att återkomma i höst med våra barn.

 6. Härligt att läsa ditt senast inlägg ? så glad att du mår bättre och att du orkar att kämpa mot allt jvla hat. Trött man blir, det är så mycket hat i vårt samhälle ?
  Mer kärlek till folket och en massa styrkekramar till dig fina MY.
  What doesn´t kill you make you stronger – ett motto som jag hela tiden bär med mig
  Trevlig helg från din gamla annonssäljare på KP

 7. Härligt att läsa ditt senast inlägg 🙂 så glad att du mår bättre och att du orkar att kämpa mot allt jvla hat. Trött man blir, det är så mycket hat i vårt samhälle 🙁
  Mer kärlek till folket och en massa styrkekramar till dig fina MY.
  What doesn´t kill you make you stronger – ett motto som jag hela tiden bär med mig
  Trevlig helg från din gamla annonssäljare på KP

 8. Vilket härligt driv My! Ska läsa din trendspaning. Ha precis i skrivande stund beställt bältet! Äntligen får jag plats med allt som måste med under löprundan. Lycka till med allt du tar dig för. Njut av ditt nya liv med vänner och familj!
  Kram

 9. Vilket härligt driv My! Ska läsa din trendspaning. Ha precis i skrivande stund beställt bältet! Äntligen får jag plats med allt som måste med under löprundan. Lycka till med allt du tar dig för. Njut av ditt nya liv med vänner och familj!
  Kram

 10. Jag är verkligen imponerad av din kämpaglöd och drivkraft! Tycker om att läsa din blogg då du skriver om både tuffa situationer men även lyckliga. Precis som livet är. Blir inspirerad av att läsa om hälsa och träning och allt där emellan! Lycka till ?

 11. Jag är verkligen imponerad av din kämpaglöd och drivkraft! Tycker om att läsa din blogg då du skriver om både tuffa situationer men även lyckliga. Precis som livet är. Blir inspirerad av att läsa om hälsa och träning och allt där emellan! Lycka till 🌸

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...