Lite down…

image

 

Hej fina!

Kvälls dopp……. Lite down idag. Av flera anledningar. Ledsen, trött och tom.

Energinivån är inte på topp! Men, efter två riktigt bra dagar där jag kännt igen mig själv så får jag acceptera det.  Tre kliv fram, två kliv tilbaka… Hmm.

Nu ska jag ta med Ludvig på en liten resturang. Orkar inte laga mat. Vill bara vara med honom <3 om jag ormar så sja jag fortsätta “piffa” hemma. Det är terapi. 

jag vill skicka dig en kram och önskar dig en riktigt trevlig helg!

/My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (15)
 • Sarah

  Finaste My ! Livet är upp o ner ! Alla går igenom det ngn gng i livet ! Jag själv kämpar med ett problem som jag försöker få bukt med ! ☀️☀️

 • Åsa t

  Hej My. Sådär blir det. Mycke ner,lite upp, sedan vänder det åt andra hållet, lite ner å mycke upp. Bara du kan se det å att det totalt över en tid långsamt vänder så kommer det kännas bättre. Kram på dig

 • GC

  Du är så hälsosamt vacker. Wow!!! Hoppas du och Ludvig blev mätta och glada på restaurangen så ni sover gott i natt.

 • Mia

  Ha en fin helg…kram

 • Elisabeth

  Hej! Jag undrar vem som tar bilderna på dig som du använder på din blogg?

  • My

   Det är många olika. Ibland jag själv med självutlösare, ibland fotografs. Jobbar med tre olika fotografer som står mig väldigt nära. Vilken bild och vilket tillfälle tänkte du på?

 • Therese

  Detsamma till dig! Downdagar kommer alltid.. annars uppskattar vi nog inte toppendagarna 😉

 • Sandra

  Jag glad över att se att går sakta framåt för dig. Och låt det ta tid, de gör inget. Sakta framåt brukar vara bäst i längden trots att de kan vara tuft just när man lever mitt i de. Tänkte fråga om du ska gå på barnmässan i september i Örebro☺ Jag och sonen från Hälsingland kanske ska dit. Skulle vara otroligt trevligt att få träffa dig☺ Ha en bra helg. Försök tänk på de positiva, vet dock de kan vara svårt. Men bloggläsarna finns här nog för dig, iaf jag, så du vet. Krama om Ludvig och ta hand om varann. Kram<3

 • Monica

  Undrar vad hände mellan dig och Magdalena graff?förstår om det är känslig ämne önskar dig all lycka

 • tess

  Det är inte konstigt att du är down, jag själv är lite nere pga. allt som händer i världen med attacker och femårsdagen av Utöya och då är det inga personliga händelser. Du bär även en sorg inom dig. Detta som händer nu kommer du aldrig att glömma men det kommer att göra mindre ont, var så säker <3 Även om du kommer starkare ur detta så är det en sorgeperiod.
  Jag vet att du missförstod mycket av vad jag skrev i en kommentar och jag var otydlig så är det och så får det vara men jag tycker du verkar vara en reko tjej och jag önskar dig och din Lilleman allt gott bara så du vet.
  kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *