Godmorgon <3

FullSizeRender

Hej fina! Lördag morgon. Solen skiner. jag somnade strax efter 02:00 satt uppe och jobbade Många saker på gång nu. På både gott och ont. Nya beslut som ska tas. Jag vet bara inte om jag är redo att ta några beslut än, överhuvetaget!?

 Vissa saker som har med konkursen att göra, det måste jag göra och det är bara att få det gjort. Att åka ner till Öland och butiken denna veckan kommer att gör ont. Men jag tror och hoppas att det blir det sista som jag gör där. Jag börjar gråta av bara tanken på att kliva in där igen. Det gör så in i helvetes j*vla ont! Allt ser så fördärvat tum växterna är vissna och döda. Butiken saknar den där ”känslan” som jag lagt tio år på att skapa. Det känns mer som en kyrkogård än som en handelsträdgård . Nu håller jag tummar och tår att det blir det sista som jag gör där. Så att det får bli ett ”riktigt” avslut. Jag hoppas också att allt säljs iväg på auktionen så att ALLT som har med konkursen kan avslutas. Jag vill höra och få ett ok på bokföringen som just nu gås igenom ca 7 år bakåt i iden. Jag vill helt enkelt få ett avslut. 

Andra saker och beslut har med min ”nystart” och min framtid att göra… Nya beslut, och nya tankar som rör sig i mitt huvud. Jag känner mig lite som Bambi på hal is just nu. Har inte riktigt hittat balansen, vet inte riktigt vilket ben jag skall stå på.. Men detta har jag någon vecka på mig att fundera på inan jag måste  bestämma mig. Hur vill jag leva mitt liv, VAD vill jag göra? Tänk ändå vilka möjlighet detta ger mig. Att få en nystart mitt i livet… Det ska jag försöka ta vara på… 

Trots att jag var uppe så sent igår så vaknade jag ändå tidigt. FÖR tidigt. Klockan 05:45 var jag klarvaken!?! VAD är det för fel på mig. jag MÅSTE få tillbaka min sömn! Jag MÅSTE få sova, och vara utvilad! Annars tar man inga bra beslut, Hmm….  

 Igårkväll gick vi ner till lokalstället Våfflan i Sigtuna. Jag orkar inte ens tänka på matlagning utan tyckte det var en jätte bra ide att möta upp min Vän Marie-Therese och hennes väninna.

Våfflan var fullt av folk Turister och sigtunabor. Ett mysigt litet ställe, precis intill vattnet… 

Vi satt kvar och såg när solen gick ner… Innan jag och Lilleman lämnade och gick vidare.OLYMPUS DIGITAL CAMERA Nacho tallrik till mig och hamburgare till Lilleman.. OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA IMG_7894Påväg hem tog vi en omväg. Vi tog en långpromenad längsmed strandpromenaden. Ludvig jag och Tezz. Mysigt. idag är det lördag. Solen skiner och det blir stranden idag också. Ludvig har träffat två nya kompisar där. Båda killarna började på samma dagis som Ludvig nu i våras. Så dom kände till varandra sedan innan men har verkligen ”klickat” nu. Underbart att se!!! 

Nu ska jag göra ordning lite matsäck, gå en sväng med Tezz, och packa in oss mot stranden. Sista dagarna med Lilleman innan det är pappa vecka igen. DET ska tas vara på! Jag ”bättrade” på mitt soffbord igen, och ska låta det torka under dagen, sen ska du få se resultat =)

Det blev SÅ snyggt!

Hoppas du fåren skön dag! Stor kram

/ My Martens 

16 Komentarer

  1. Usch ja, det kommer nog bli tufft för dig att komma till butiken igen o se allt visset o borta. Hoppas att det ändå går smidigt, så att du kan få ett avslut. Det är inget fel på dig, det är allt annat runt dig som gör att du inte kan koppla av o sova gott. Ha en underbar dag i solen med lillkillen 🙂

  2. Hej
    Jag har följt din blogg nu senaste tiden, beklagar verkligen allt som hänt och hoppas framtiden blir ljus för dig.
    Det jag ville fråga är vad som hänt med dig och Magdalena Graaf, ni var ju bästisar och du hängde med dem hela tiden. Du var ju ett stöd för henne.
    Hjälper de inte dig nu?
    Kram

    • Haha skämtar du nu eller? Du påstår att du följt My ”den senaste tiden”, ändå har du 100% koll på vilka My umgås med och vilka som inte synts på rätt länge? Och hur kan just den frågan vara den intressenta för DIG då My skriver om helt andra saker än vilka (icke)relationer hon har. Vems ärenden springer du? Eller är det enbart din nyfikenhet som driver dig?

      • Haha, ja ren nyfikenhet vad som händer i b-kändisvärlden, inget annat.
        Är det inte nyfikenhet som driver de flesta att följa bloggar?

    • Det My inte skriver om har bloggläsarna / allmänheten inte med att göra! Offentliga personer är precis som vilka andra människor som också har integritet och ett privatliv!

  3. Allt kan kännas övermäktigt under tiden man är mitt i det hela men när du är gammal pensionär My, kommer du inte att bry dig och kanske du till och med skrattar lite åt det hela när du tänker tillbaka. Det är inte hela världen, du är en erfarenhet rikare, du är långt ifrån ensam om att ha gjort konkurs och livet går vidare. Det är ju inte som att du har gått och mördat någon, liksom. 🙂 Ta det inte så allvarligt. Det här händer varje dag men försök minnas allt det roliga och allt det positiva.

  4. Det verkar som om det har blivit något galet här, My? Det kommer upp en bild vid mitt namn men det är inte jag…? 🙂 Är det någon annan Lisen på bilden? Läskigt om jag kan skriva kommentarer åt någon annan som de får stå för med bild och allt? Jag skojar inte. WTF?

  5. Så fina bilder på din mysiga kväll igår. Så roligt att se. Inte konstigt om du inte kan sova efter allt som hänt. Ditt hjärna måste känna sig som om den satt i en karusell och inte i ditt huvud. Bara nästa vecka får gått så hoppas jag allt kan bli lite bättre. Hoppas att ni badar och har det skönt nu. Kram.

  6. Jag har långvarig erfarenhet av sömnproblem.jag tror ditt problem är att du är stressad du behöver slappna av finns cd-skivor på Apoteket man kan köpa.eller kolla på youtube.promenera fortsätt med din träning det gör att Man sover bättre och djupare.jobba inte till långt inpå nätterna utan gör kväll vid 22 lägg dig när du är trött ca 22.30 och varva ner innan du lägger dig släck ner.sen kan ju värmen och ljuset göra det svårt och sova på sommarn köp mörkläggnings gardin o fläkt till sovrummet

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Spana in både vårnyheter och rea hos STRONGER

  I samarbete med STRONGER och Ideal Of Sweden !   Roar Tights / Roar Top / Punch...

Vilka nyanser på vårens Ideal Of Sweden skal

  This post contains adlinks     1 / 2 / 3 / 4 / 5  Hur underbara färger...

Richmond & Finch

  I samarbete med Richmond & Finch     Black marble case / Black marble popsocket / White...