image

Hej Fina! Som du kanske märkt har hela portalen och min blogg legat nere. Ber om ursäkt, men nu har teknikerna löst problemet! På bilden ovan ser du ett litet kollage från min senaste Trendspaning i Hälsa & Fitness magasin! Den finns i butik just nu 🙂

Det är en viss känsla att se sitt jobb irl och att hålla magasinet i handen <3

Vi har haft en lugn dag hemma hos Tanja Fylking idag. Barnen har lekt och busat….

Jag själv har fått det ena samtalet efter andra gällande konkursen och är HELT slut! Förklarar mer imorgon..

Nu ska jag lägga mig och krama om min älskade Lilleman som just nu ligger intill mig och snarkar <3 Kram och godnatt <3

/My Martens 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (12)
 • Pernilla

  Du säger hela tiden att du driver en så ärlig och öppen blogg. Så varför inte berätta för oss läsare vad det kommer sig att så många av dina bloggkompisar vänt dig ryggen. Ett ärligt svar vore välkommet.

  • Karin

   Att vara ärlig är inte unisont med att berätta allt… utan att vara sann i det man, in facto, berättar… Det finns något som heter integritet och det har alla människor rätt att få ha… Vem har rätt att avkräva olika historier av en annan människa?

  • Anonym

   Sorry My men du ljuger och förvrider verkligheten hela tiden. Saker och ting är inte alls som du utmålar. Sluta med det.

   • My

    “Anonym” varför vet du ALLTID så mycket mer om mig än jag själv gör? Varför forsätter du att läsa och kommentera negativt och elakt? Lägg energin på något som GER dig energi istället för TAR energi! Mvh

   • Jenny

    Allt utanför din egen verklighet är nog väldigt förljuget och jätteknas. Anonym, har du sökt någon hjälp för det? Det är ganska allvarligt att leva med vanföreställningar.

  • anne

   Varför inte fråga dom istället?
   Men det är väl så att många “vänner” försvinner oförklarligt när någon mår dåligt eller när livet är kaosartat för denne.

  • Diana - "La madre"

   Pernilla: vad grundar du det på? Vilka ska ha vänt henne ryggen menar du?

 • CAMILLA

  Skönt med vänner som stöttar dig! Det kommer att gå upp och ner för dig en tid framöver. Men ju mer du får distans till det som hänt. Kan du ta tag i dit liv igen. Men ge det tid! Ta hand om er!
  Kram

 • Christina

  Hej “Pernilla”! Vad förväntar du dig av My egentligen? Hur många bloggkompisar som vänt henne ryggen? Du verkar vara insatt i dessa frågor? Eftsm jag själv varit i samma situation som My, VET jag, att det är fruktansvärt jobbigt. Man ska stå till pass en lång tid efter. Så varför inte stötta My istället för gräva efter skvaller? Jag önskar dig en fin tisdag <3

 • Diana - "La madre"

  Åh låg din också nere? Verkar som att alla låg nere på hela AFF. Men nu så. 😀 Ha en fin dag och vecka, du är verkligen en stark person.

 • Robert

  tänk på att maggan Graaf bor i Spanien då är det svårt att träffas särskilt nu när my har utreseförbud.PS my du är väldig fin i dina glasögon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *