// R E K L A M / /

Hej igen!

Vad kul att höra vad ni tycker om och vad ni vill läsa mer utav. (Förra inlägget) Dina åsikter är uppskattade! Jag hat precis hämtat Marie-Therese från Arlanda. Vi har grillat kyckling och ätit sötpotatis 🙂

Gott, fräscht och nyttigt!

Jag känner mig lite “på G” idag. Trots att jag inte sovit mer än två timmar inatt… Jag har fått en hel del gjort..

Gått igenom över 300 mail! (Suck, pust och stön) Men SÅ skönt när man väl är klar!

 Nu när  Ja har ett bra flow så ska jag och Lillemam åka till Lidingö för kvällmys och business & plesure med Anneli 🙂 Så skönt med Annelie för att hon verkligen förstår. Både sorgen, besvikelsen och överlevnadsinstinkten. Jag vill lixom upp ur mitt svarta hål, måste skapa mig en vardag. Vi ska bolla lite idéer och tankar. För att se vad kreativiteten utvecklas till… 

Jag orkar dock fortfarande inte göra mig iordning! Jag går omkring som ett trassligt troll! osminkad, otvättat hår, MEN jag gjorde en kraft ansträngning imorse, jag rakade benen! (Skratt) alltså det var riktiga varulvsben! Men i hopp om få ta med Lilleman till stranden så tänkte jag göra mig anständig! MEN, det var helt onödigt! Stora buffliga moln har stört sommarvädret! 

image

Från det ena till det andra….. Nu ska ni få ett proteinrikt recept: En av mina favorit smoothies just nu! 

Blev bjuden på denna av en väninna, som hittade receptet hos ICA, SÅ GOD!

Det finns en massa goda recept där. Vem vet, jag kanske börjar laga mat nu när jag utgår hemifrån mycket mer sedan konkursen 😉 

Smoothie med blåbär, äppeljuice och laktosfri kvarg kan det bli bättre? Protein som mättar från kvargen, kombinerat med vårt svenska superbär blåbär, som är packat med antioxidanter. Nyttigt och gott, bara att mixa juice, kvarg och bär. -Mums!

7 dl äppeljuice

250 g laktosfri kvarg (0,1%) INTE DEN ANDRA SOM ÄR FULL AV SOCKER! 

250 g frysta blåbär Detta räcker till ca 4 portioner. Behöver du mer eller mindre, reglera därefter! Mixa allt i en mixer eller med en stavmixer, häll upp i glas och servera! Snabbt, gott, nyttigt och enkelt! =) 

Image 29-04-16 at 22.30

Om du inte tål mjölkprotein, byt ut kvarg mot mjölkfria ersättnings produkter.

Jag använder ALLTID Better You’s ärt & havre protein som ÄR laktosfri! (HÄR )

/ My Martens

 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (20)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *