imageMin älskade fina vän! Tezz, bordercollie/schäfer blandning….. Gammal som gatan! Snart 14 år. Lite grå, lite kantstött, men vackrare än någonsin!

Trogen, lojal, omtänksam, genuin. Alltid närvarande, alltid med….. Är jag ledsen “puffar” hon med sin blöta nos. Är jag trött lägger hon sig brevid.. Kommer jag hem, väntar hon troget innanför dörren. 

Människans BÄSTA vän! MIN bästa vän!

 Tack min fina Tezz för ditt fina stöd! <3

-Önskar sig en fin dag! /Kram

Posted in: Allmänt
Kommentarer (11)
 • lotte

  Ja det är otroligt vad djuren förstår ens känslor 🙂
  Jag skulle gärna vilja ha svar på mina frågor under inlägget med lattereceptet 😉
  http://www.lotte4.blogspot.se

 • Helene

  Började följa din blogg för all härlig energi du ger. Uppskattar att inte allt är polerat tillrättalagt och falskt. Du är en härlig go tjej med driv. Omge dig med människor som lyfter dig och som du kan vara dig själv med. Unna dig att träna, det hjälper mig många gånger då humöret och livskraften suger. Ett tips är att skriv tacksamhetsdagbok. Skriv 3 bra saker varje dag. Inget stort , inget materiellt. Typ kaffe i solen, joggingrunda i skogen. Hjärnan är lättlurad, snart börjar du se och finna allt som är bra igen. Posivitetsspiralen är igång. Stor kram till dig.

  Helene

 • GC

  Hon är så vacker Tezz. Skönt för både dig och Lilleman att ha en sådan vän vid sin sida. Hoppas eran dag blir bra idag. Ibland räcker det att gå ut och sätta sig på en sten för att lätta på olusten man kan ha inom sig då inte allt är som det skall. Sen kan ni gå hem och äta en bulle ni köper på vägen hem. Ni tre har varandra och det blir ni lite starkare av. Kram fina blomsterflicka.

 • CAMILLA

  Underbart med djur! Villkorslös kärlek, kloka djur!
  Ta hand om er!
  Styrkekramar C

 • A-M

  Såklart hon är, Tess.
  Min bästa vän (fyrbent sådan) fyllde 14 år igår. Det firades med kombinerad pannkaks/leverpastej tårta.

  Ta hand om dig My, det kommer gå bra.

  Kramen // A-M

 • Christina

  En stor Bamsekram My o var rädd om dig
  Ps. Om du skulle vilja resa iväg med Lilleman 1-2 veckor efter allt ståhej. Så skaffa ett läkarintyg på att du måste få ro, ev ett intyg från Lillemans pappa, att han går med på det o be konkursförvaltaren om hjälp. Tror inte det blir något .problem. Försöka duger. Tänker på dig ofta o vilket “spindelnät” du hamnat i. Puss o kram! Håller tummarna att helvetet snart är över<3

 • Laura

  Härlig vovve 🙂 Styrkekram och hoppas att du hade en bra dag idag 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *