Glad midsommar!

image Godmorgon! Det är varmt fuktigt och med regn i luften…. En klassisk svensk midsommar med andra ord 😉

Vi ska bila en stund innan vi är framme…. jag hade bestämt mig för att inte fira midsommar. Utan bara vara hemma, mysa, titta på film osv. Har inte haft någon ork. Och måste hålla mig på hemmaplan. Kan alltså inte resa någon längre period eller sträcka…

Skulle vilja ta semester med Lilleman. 

Men sen slog mitt “mamma samvete” till och jag bestämde mig för att följa med till mina vänners lantställe 🙂

jag fick rycka upp mig! Jag är bara lite rolig för att min trötthet och mitt TILLFÄLLIGA Mood ska lysa igenom… Kan jag inte sova hemma, HUR ska jag kunna sova borta?!

Usch jag vill ta mig ur denna svackan. NU på en gång. Jag som alltid är glad, positiv och framåt! 

När vi igår bestämde oss för att åka så känns det ändå bra i magen! 

-Det ska bli sååå mysigt! lugnt, skönt, kubb, skog (tror jag) kanske nån fisketur….  

-Tack fina vän som bjöd in oss <3 

Det är många som är ute på vägarna denna helgen. Kör försiktigt, var rädda om varandra, dont drink & drive!!! Osv. Det är alla Svenssons årliga fylleslag. Nere på Öland har det genom åren alltid varit löpsedlar från skandalerna efter denna helg. Så som så många andra ställen.

För våran del blir det en lugn midsommar, på landet, med flera barn och goda vänner 🙂image image

från oss till dig! -GLAD MIDSOMMAR och en massa kärlek! <3  

Nu dags för en liten roadtripp, jag ääääälskar att köra bil! -not! image

/kram My & Ludvig

Posted in: Allmänt
Kommentarer (14)
 • Ghita

  Vilka fina kransar och vilken fin liten kille du har :-). Ta hand om varandra och ha en riktigt Glad midsommar!
  Kram från en mamma till en annan mamma

 • Nina

  Glad midsommar till er!Och ta hand om dig,ingen tackar dig när orken är slut.Hoppas ni får en fin dag. Kram

 • Majsan

  Önskar dig och Lilleman en Riktigt fin Midsommar!! Kram

 • Maria

  Kör försiktigt och njut av ledigheten. Passa på att vila. Ha en underbar midsommarhelg. Kram

 • Nilla

  Hej finaste My!
  Jag känner att jag skulle vilja krama om dig fast jag inte känner dig. Men jag har läst länge på din blogg men inte kommenterat förrän nu så det känns som jag på något sätt
  ändå känner dig (lite grann iallafall).
  Jag skulle vilja föreslå och tipsa dig om att använda en tablett som heter Atarax. Den går inte att bli beroende av och den är milt rogivande och tar man en halv (en halv 25 mg) vid behov så blir du sömnig men man har ändå en kontroll över sig själv på ett bra sätt. Det går att ta betydligt högre dos än så men då känner jag att det blir för mycket men du kan prova dig fram själv. Man känner ganska snart hur stor dos och hur ofta som blir bäst för en själv. Ta den isåfall gärna ett par timmar innan du ska sova då det tar ett litet tag innan den verkar tycker jag.
  Lider själv av ångest och sömnbrist då jag stressat väldigt mycket, är också väldigt rädd för mediciner och att bli beroende men denna är jag fullständigt trygg med då jag endast tar vid behov. Lycka till med allt finaste du och en jättetrevlig midsommar önskar jag dig och din son!

  Massa kramar från Nilla

 • Lena

  Trevlig midsommar ! Hoppas att ni får det jättebra. Kram

 • M

  Hej fina My.
  Jag följer din blogg men har aldrig kommenterat. Jag är oxå i ett förstadie till den hemska väggen. Jag har fått Propavan utskrivet o sover bättre tack vare det. Har oxå fått hjälp med psykolog-samtal via VC. Så sök hjälp, och försök att ha någon/några i din närhet att prata med. Det hjälper mig att göra så, jag har lång väg kvar men kämpar på. Önskar dig en riktigt fin midsommarhelg, vila o umgänge är bra. Stor kram

 • Hönan Agda

  Glad Midsommar till dig och Lilleman.
  Hoppas du får vila dig lite och att allt känns bättre snart.
  Hälsningar Skåne.

 • Anneli

  Hej FINA!
  Glad midsommar!
  Vad är det som skiljer dig och en Svensson ?
  Ingen kritik men bara hade varit kul och veta.
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *