Bobbys Superhair, Toupema Belgal, Strandbryggan, Love Forever, Parnevik och alla andra

IMG_6307

Hej fina! FÖRLÅT för bloggtystnad! Men fröken Martens slogs av hård jetlag, sjuk träningsvärk OCH fullspäckat schema! Igår sov jag dåligt, pga tidsomställningen men tog en iskall dusch för tt vakna till och åka in mot Stockhom för möten….. Efter morgonmöten så åkte till Bobby för att byta ut mitt hår och blir lite mer ”naturligt” blond =) Jag blev TOK NÖJD!!! Jag använder tejp hår ifrån Toupema Belgal Jag använder en ”tejp metod” som är EXTREMT mycket mer skonsamt för ditt hår. Håret går dessutom att återanvända och ser mycket naturligare ut =) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TACK fina BOBBY för din magiska insatts! Bobbys Superhair kapslar som jag själv äter dahlgen som är fullproppad med vitaminer och annat bra-att-ha grejer för att mitt egna hår ska växa ut och bli friskt och starkt kan jag varmt rekommendera! Du hittar dom HÄR  =) Efter Bobby åkte jag direkt  sminkning inför till Love Forevers modevisning på strandbryggan =) Vårat Love Forever gäng, en massa Parneviks tjejer och en j*kla massa folk gjorde sig redo på STRANDBRYGGAN. Vädret hade vi också med oss och stämningen var på topp =) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

här är jag med Love Forevers egna designer och min vän Terece <3

IMG_6388

Marie Herrey och jag hade mer än kul bakom kullisarna =) hahaha! 

IMG_6387 IMG_6382 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Marie, jag, Ankie och Anna Book =)OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kin och barnen och Annika ljungbergs dotter Molly <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAAnna Shimoda från HÄNTBLOGGEN var också en av modellerna som var på plats =) OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fina Nela… kul att träffas IRL 😉 OLYMPUS DIGITAL CAMERA13441788_10209657634507981_213316650_o 13445930_10209657898634584_1907485695_o-2OLYMPUS DIGITAL CAMERA

hela gänget =) Just nu får ni nöja er med dessa bilder… men dom ”Riktiga” bilderna ifrån fotografen kommer o ett par dagar… Så länge får ni se alla outfit på Love Forevers hemsida här!  GRYMT snygga sommarkläder! in och shoppa 😉 Nu söka jag snart ut till Arlanda (igen) och ska boarea planet mot Kalmar/Öland och laddar inför en intensiv men rolig vecka på My’s Blommor =)

Vi hörs senare! Stor kram / My Martens

9 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

October Stockholm – Black Friday erbjudande

Hej min vän❤️ När du läser detta så sitter jag i bilen påväg ner...

Outfit-tips!

Inlägget innehåller reklamlänkar Godmorgon! Solen skiner över Täby idag! Jag har varit ute på en...

världens snyggaste underkläder! Tigelle plockar fram det vackra i ALLA kvinnor!

Innlägget innehåller reklam för världens bästa bad och underkläder! Samt Bobbys super-piller som hjälper...