IMG_6014Hej! i förrgår, var var jag, Hannah och Gabby på Bar 54 på rooftop! Hyatt Rooftop. WOW vilken utsikt! Mitt framför svenska H&M skylten! Emirs state buidlning, åt ena hållet, Freedome tower åt andra hållet. GALET högt. MEN så vackert! Du som följt mig här inne ett tag vet att jag är ett Sex & the City fan! I Serien så dricker ofta Carrie Cosmopolitan…och det har jag aldrig testat innan denna resan! Så nu tog jag cosmopolitan oskulden! Jag älskar’t! Första men inte sista kosmos för min del…. Jag som laddade inför loppet nöjde mig dock med en cosmo igår och njöt maximalt av den imponerande utsikten och mitt sällskap! Skönt att lägga bort datorn, mobilen osv för en stund = )OLYMPUS DIGITAL CAMERAMin TOK-SNYGGA klänning kommer ifrån Lise Sandahl. Egentliga så ät det en långklänning, lite cocktail klänning. MEN jag gjorde min egna tolkning av den och ”kläde ner” den en aning genom att ha låga sandaler till och vrida, vända och dra upp tyget på den =) Lite mer ”street style” och det kändes också väldigt ”New Yorkit” och lite Sex & the City inspirerat =) -Vad tycker du? OLYMPUS DIGITAL CAMERAGabby & Hannah <3OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAKycklingsoppa till lunch =)OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lite roliga texter, som jag hittade i menyn…. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERANär vi skildes åt så började jag promenera mot t-banan. Då hamnade jag mitt i Bryant park. Livemusik och n galet massa folk =) Så jag stannade till och tog en kaffe där…OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

image

 

image

Kraaaaam / My Martens 

Posted in: Vardag
Kommentarer (21)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.