Picknick i Central THE Park =)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej! alltså hela kroppen spritter av lycka! Ruset sen loppet sitter i som ett riktigt glädjerus! VILKEN KICK! Detta var mitt första men absolut inte sista lopp! En dusch och lite återhämtning senare.. så gick vi alla tillbaka till Central Park för ”after workout” och fira att vi klarade det. Eller, ja nästan alla. Madde & Mirka kom lite sent och hittade oss inte. jag försökte skicka plats info på maps, men Central Park är stort och inte så lätt att hitta i dessvärre… 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Picknick är alltid mysigt. MEN Picknick i THE park är fantastiskt! Ledarna hade med sig bubbel som överraskning till oss =) Så i skålade över ett lyckat lopp! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Precis när jag skulle ta en bild med den fantastiska utsikten så kom det såpbubblor! WOW! Det var Hillevis söta lilla dotter som gjorde det =) 

IMG_6162 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olika åldrar, olika människor, en del rutinerade en del nybörjare. Ingenting sorlar någon roll. För på en resa som denna så kan ALLA vara med! Om DU är sugen på att följa med hit nästa gång så kan du snart anmäla dig. Resan har inte kommit upp än, men jag lovar att hojta till så fort SPRINGTIME öppnar upp för bokningar  =) Så nu kan du börja peppa och övertala din väninna, granne, dotter, mamma eller vad som att följa med på denna oförglömliga, fantastiska resa till New York  😉 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Efter en riktigt lugn och skön eftermiddag i parken så gick vissa av oss och fixade naglarna. Mina fötter såg ut som skräp! Så en fotmassage, lite pedikyr och fix blev dagens belöning för fötterna som just nu kämpar på ganska hårt både med löpningen och all vardags motion som man får här i New York! =) Nu ska jag byta om inför kvällens middag. Sista kvällen med gänget =) Imorgon eftermiddag flyger vi hem. Stor kram sålänge…. och du, STORT TACK för ditt, stöd och ditt pepp i detta ! =) Kram / My Martens 

 

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...