Wiii! Klarade det! Bästa känslan!

IMG_6132

WIIIIIII! Lycka, energi, glädje! Jag gjorde det! Jag tog mig runt, UTAN att stanna en enda gång! BÄSTA känslan! Mitt första ”riktiga” lopp! 

Det gick smärtfritt, vi hade roligt, pratade, skrattade och hejade fram varandra.. Anna, Anna, Anna, Maria och två jätte gulliga tjejer till =)  Här har vi precis stannat till efter målgång! =) DEN känslan alltså! Jag fokuserade inte på tiden, då målet vara att ta mig runt. Men jag fick tiden på 1.04.  Inte illa pinkat för en nybörjare 😉

Jag skulle kunna fortsätta springa hur långt som helst känns det som just när man är mitt i denna galet härliga stämning med alla som hejar längsmed gatorna =) OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA IMG_6124

IMG_6130

IMG_6126

Tjejerna som jag höll ihop med under loppet =) -Vilka stöttepelare! 

FullSizeRender OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag och Hillevi som bloggar HÄR =)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Detta kommer jag att leva på länge! Känslan, upplevelsen och den tillfredställelse jag känner inom mig! =) Men fröken Martens har fått blodad tant! Jag KOMMER fortsätta löpträning. För bara ett par monader sedan hade jag inte löptränat als. På många år. Jag hatade löpning. Sen övergick det till en hat/kärlek och nu idag, så älskar jag det! Imponerande förändring på bara ett par månader!

image

image

Här med Mirka, Glada och nöjda =) 

13446170_1131566846881808_55968120_o

IMG_6147

Vill du också springa tjejmilen i New York? Bara bestäm dig! Kan jag på bara ett par månader komma igång, så kan du det också =)

Kika in på Springtimes sida så kan du läsa om hela upplägget. Från hjärtat, en OFÖRGLÖMLIG resa! <3 Nu ska jag njuta, och förbereda en piknik korg och möta upp dom andra i Central Park =) Vi hörs senare!

Stor Kram

/ My Martens 

21 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...