OI000349

Godmorgon fina du! Alltså vad glad jag är! Alla fina kommentarer, mail och värmande ord efter loppet igår! TACK <3 Så kul också att så många är sugna på att följa med nästa gång! Jag lovar dig, det är en oförglömlig resa som ger en ordentlig energiborst. Minne för livet. Nya erfarenheter och nya vänner…. Magiskt! Igårkväll var vi på Avslutningsmiddag. En tre rätters middag någonstans längsmed Broadway.  Otroligt god mat och en kväll med många skratt… Bilder och uppdatering kommer senare. Nu har jag precis kört morgon jogg i Central Park och outfit plåtning inför nästa nr till min Trendspaning i Hälsa & Fitness =) Nu ska jag ta en kaffe på Starbucks innan jag ska möta upp dom andra och ta en lugn morgon jogg till Hudzon River =) 

Outfit Stronger HÄR Skor: Salming HÄR OI000348

OI000346FOTO: Pavel

Vi hörs sen! Kramar <3

/ My Martens

Posted in: Style by Martens
Kommentarer (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.