Morgonjogg i Central Park! #StyleByMartens

OI000349

Godmorgon fina du! Alltså vad glad jag är! Alla fina kommentarer, mail och värmande ord efter loppet igår! TACK <3 Så kul också att så många är sugna på att följa med nästa gång! Jag lovar dig, det är en oförglömlig resa som ger en ordentlig energiborst. Minne för livet. Nya erfarenheter och nya vänner…. Magiskt! Igårkväll var vi på Avslutningsmiddag. En tre rätters middag någonstans längsmed Broadway.  Otroligt god mat och en kväll med många skratt… Bilder och uppdatering kommer senare. Nu har jag precis kört morgon jogg i Central Park och outfit plåtning inför nästa nr till min Trendspaning i Hälsa & Fitness =) Nu ska jag ta en kaffe på Starbucks innan jag ska möta upp dom andra och ta en lugn morgon jogg till Hudzon River =) 

Outfit Stronger HÄR Skor: Salming HÄR OI000348

OI000346FOTO: Pavel

Vi hörs sen! Kramar <3

/ My Martens

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Trevlig helg!

En rosa dröm ifrån Zetterberg Couture  💞🌟🙌🏻 En av många vackra klänningar.... -Älskar Zetterberg!  -Trevlig...

Elly pistol outfit!

I samarbete med ELLY PISTOL  Foto: Lisa Höök   Godmorgon!  Detta är bara en av alla coola oufit...

Kärlek vid första ögonkastet!

Style By Martens ✨ -jag säger bara WOW! Röhnisch har gjort det igen. Släppt en...