Sista träningen innan loppet! Nu taggar vi!

_DS_3657

Hej! Idag bloggas det flitigt. Efter mina nät och data problem igår så är jag nu på banan igen. men allt jag skrev innan kom ju aldrig ut, därför publicerade jag två ”extra” inlägg idag =) Anyway. Nu j*klar börjar det att närma sig loppet. Imorgon bitti kl 08:00 lokal tid går start skottet. Vi startar strax utanför Trumps höga skyskrapa vid Central Park. Då är klockan i Sverige 14:00, så känner du för det får du gärna skänka mig en tanke eller två 😉 Jag är ordagrant skit nervös! Vet egentligen inte varför. Min egen målsättning är att ta mig i mål. Inte prestera på någon särskild tid eller så. Jag har aldrig sprungit något lopp tidigare. Jo… i Portugal, Montegordo med SPRINGTIME för ca 2 månader sedan. Det hette ”pricka tiden” och var mitt på stranden. Några kilometer. SJUKT kul, men inte samma sak! Nu är det ca 6000 andra människor som ska springa. Massa åskodare och funktionärer. Jag har lite blandade känslor, jag är taggad till tusen! Men samtidigt jätte nervös, lite skräckblandad förtjusning helt enkelt. Men våra underbara ledare Anna, Anna och Johanna kommer att springa med oss och ”coacha” oss under loppet. Mitt största hinder är om jag börjar ”jaga” någon framför oh kör slut på mig för tidigt… Det är jag i ett NÖTSKAL!!!! 

_DS_3669 _DS_3675 _DS_3693

Nu har vi repeterat löpteknik. Vi har känna lite på start positionen och mål positionen. Ledarna har delat med sig med en massa bra tip som kan vara bra att ha i bakhuvudet…. Min största nojsa är att jag ska bli kissnödig! Eller ännu värre nr 2!!!! Hur kan man lixom styra det? Typisk mig att tänka på just en sån sak! hehe! 😉

_DS_3696 _DS_3715

Efter löpning och teknik receptionerna så avslutade vi med lite rörlighet… Skönt för kroppen att ”mjuk träna” och börja väcka den till liv inför imorgon. Vi är en salig blandning av fok. Vissa har aldrig sprungit et lopp innan. Andra tränar regelbundet, några har inte tränat als. Det är det som är så fiffigt med Springtimes resor. Man behöver INTE vara en träningsnarkoman. Man kan vara med helt utefter sina egna förutsättningar! Gammal, som ung, kort som lång, tränad som otränad… osv =) 

_DS_3717 _DS_3726

Sen var det bara att jogga tillbaka till Hotel Beacon och äta frukost! Det finns inget bättre än att äta direkt efter träning =)

OI000376 OI000375 OI000377

 

 

22 Komentarer

 1. Jag är lite förvånad, med tanke på diskussionerna om att bloggare ska märka sponsring, att du inte en enda gång gjort det med Springtime. Vi som läser förstår att du reser gratis i utbyte mot dessa blogginlägg…

  • Hej Ewa! Först och främst så är detta mitt jobb, och jag precis som alla andra har mina utvifternoch jobbar inte gratis ? på denna resan representerar jag Hälsa & Fitness & Springtime… Det framgår väl ganska tydligt? Detta är inte sponsrade inlägg. I sponsrade inlägg märker man posten ”i samarbete med” eller ”sponsrat inlägg” ? hoppas du blev lite klokare i dina frågor ?

 2. Jag är lite förvånad, med tanke på diskussionerna om att bloggare ska märka sponsring, att du inte en enda gång gjort det med Springtime. Vi som läser förstår att du reser gratis i utbyte mot dessa blogginlägg…

  • Hej Ewa! Först och främst så är detta mitt jobb, och jag precis som alla andra har mina utvifternoch jobbar inte gratis 🙂 på denna resan representerar jag Hälsa & Fitness & Springtime… Det framgår väl ganska tydligt? Detta är inte sponsrade inlägg. I sponsrade inlägg märker man posten ”i samarbete med” eller ”sponsrat inlägg” 🙂 hoppas du blev lite klokare i dina frågor 🙂

 3. Jag kommenterade det en gång förutom och då svarade du att jag hade fel… Men Madeleine och Mirka verkar köra sitt eget race :-/ Hoppas DU valt att inte joina så det inte är så att du är utelämnad, som sagt det var ju du som kirrade resan åt er alla…
  Lycka till imorgon ?

 4. Jag kommenterade det en gång förutom och då svarade du att jag hade fel… Men Madeleine och Mirka verkar köra sitt eget race :-/ Hoppas DU valt att inte joina så det inte är så att du är utelämnad, som sagt det var ju du som kirrade resan åt er alla…

  Lycka till imorgon 🙂

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...