Brooklyn Bridge! -Tack

_DS_3294Hej igen! Här kommer några fler bilder ifrån Brooklyn Bridge, som Pavel förmedlat till mig =)

 No more words needed! MAGISKA bilder! _DS_3338 _DS_3333TACK till alla ledare, Anna, Anna & Johanna som gör denna resan till en oförglömlig resa! Tack till alla nya och gamla vänner som skapar denna fantastiks energi som vi alla använder för att ladda inför loppet =) TACK Till Pavel som plåtar och filmar för olika projekt och förevigar denna resan på ett Sjukt snyggt sätt! =) Och sist men inte minst, TACK till dig som stötar och hejar på hemifrån Sverige, trots att jag börjar bli nervös inför loppet som är IMORGON! Men, jag ska klara det! Massa kramar så länge! Vi hörs senare!

/ My Marten 

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...