OI000364God morgon fina du! Jaha, då var det dags. Då kom den där dagen då jag ska springa mitt första ”riktiga” lopp. Tillsamman med ca 6000 andra tjejer/kvinnor ska jag alltså ta mig an tjejemilen här i New York. Denna resan har hittils varit helt fantastiska, ett bra uppägg, roliga aktiviteter. Bra träning och bra förberedelser inför loppet. SPRINGtiME kan verkligen sin sak. Dom är ”gamla” i gemet och vet verkligen sins sak.. TACK! <3 

OI000365Som ni kanske vet så har jag varit ”pensionären” i gruppen, lagt mig tidigast, gått upp tiiiidigt! Så även idag… jag kan verklige inte sova, uran vaknar ca 03:45. VARJE morgon… Jag har kört en lugn ”vakna till” uppvärmning runt kvarteret… SÅ skönt! Nu har dock staden vaknar till liv och det är fullt av folk i rörelse. Denna snygga träningsoutit hittar du hos STRONGER HÄR =) MEN jag ska springa i Sverige tröjan under loppet. Så därför har jag varit och bytt om =) OI000326Cool bild som Pavel har fått till =)

image

Nu ska jag ta en svart kopp kaffe, och seden göra ett snabbt wc besök för en sisådär 10 gången nu. Nervositeten börjar krypa sig på nu… klockan 14:00 Svensk tid så kör vi igång, då går startskottet!  Vi hörs sen fina du <3 Kramar

/My Martens 

Kommentarer (32)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.