STRONGER, uppvärmning infe loppet!

OI000364God morgon fina du! Jaha, då var det dags. Då kom den där dagen då jag ska springa mitt första ”riktiga” lopp. Tillsamman med ca 6000 andra tjejer/kvinnor ska jag alltså ta mig an tjejemilen här i New York. Denna resan har hittils varit helt fantastiska, ett bra uppägg, roliga aktiviteter. Bra träning och bra förberedelser inför loppet. SPRINGtiME kan verkligen sin sak. Dom är ”gamla” i gemet och vet verkligen sins sak.. TACK! <3 

OI000365Som ni kanske vet så har jag varit ”pensionären” i gruppen, lagt mig tidigast, gått upp tiiiidigt! Så även idag… jag kan verklige inte sova, uran vaknar ca 03:45. VARJE morgon… Jag har kört en lugn ”vakna till” uppvärmning runt kvarteret… SÅ skönt! Nu har dock staden vaknar till liv och det är fullt av folk i rörelse. Denna snygga träningsoutit hittar du hos STRONGER HÄR =) MEN jag ska springa i Sverige tröjan under loppet. Så därför har jag varit och bytt om =) OI000326Cool bild som Pavel har fått till =)

image

Nu ska jag ta en svart kopp kaffe, och seden göra ett snabbt wc besök för en sisådär 10 gången nu. Nervositeten börjar krypa sig på nu… klockan 14:00 Svensk tid så kör vi igång, då går startskottet!  Vi hörs sen fina du <3 Kramar

/My Martens 

32 Komentarer

 1. Lycka till och njut ?
  En liten fråga om stronger-tightsen, är dom normala i storlek och hur är dom fram, låga eller hålls lilla magen på plats? ?
  Kram från lotta

 2. Lycka till och njut 🙂
  En liten fråga om stronger-tightsen, är dom normala i storlek och hur är dom fram, låga eller hålls lilla magen på plats? 🙂
  Kram från lotta

 3. Satsa på utförsåkning ! Med dom bjässarna till ben borde du kunna lära dig. Men det ser förvisso inte ut att vara muskler mest…..

  • du skickar ca 5-12 kommentarer om dagen… GE DIG! Lämna mig ifred! Istället för att kalla mig, tjock, korpulent, misslyckad och gud vet allt du skriver så kan du väl lägga den energin på dig själ, och på saker som får just dig att må bra?

 4. Satsa på utförsåkning ! Med dom bjässarna till ben borde du kunna lära dig. Men det ser förvisso inte ut att vara muskler mest…..

  • du skickar ca 5-12 kommentarer om dagen… GE DIG! Lämna mig ifred! Istället för att kalla mig, tjock, korpulent, misslyckad och gud vet allt du skriver så kan du väl lägga den energin på dig själ, och på saker som får just dig att må bra?

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...