INSTARGRAM

DIN ONLINE COACH

PT STUDIO TÄBY

Hemma i Stockholm igen! ;) -photosession!

imageHej! Från ett soligt Stockholm! Nu photosession för Hälsa & Fitness 🙂 Samtidigt kom det precis en leverans till butiken nere på Öland…Där Tezz håller ställningen;)imageimageFruktträd, bouganvillea och mycket mer 🙂 igår började ”mamma veckan” SÅ underbart! image

image

Vi har fortfarande dessa erbjudanden som aktuella! Lavendel är tillfälligt slutsåld… Jag jagar nya och återkommer med info gällande detta! 🙂 Resten har vi fyllt på med igen…. Hörs Senare… Kram

11 Komentarer

 1. Kommer du att öppna en butik i Karlstad i framtiden? Du har så himla mycket fint och jag skulle gärna handla hos dig! —-<<—<-@

   • Tack för svar My. ? Ja, Öland är vackert så dit kanske det blir en tur någon gång.
    Tycker mycket om att du tipsar om växter på din blogg – så mycket inspiration!
    Håller dock en tumme att du växer som företag och intar fler städer. ?

 2. Kommer du att öppna en butik i Karlstad i framtiden? Du har så himla mycket fint och jag skulle gärna handla hos dig! —-<<—<-@

  • Oj… Karlstad! Långt bort 😉 nej tyvärr… Jag hinner knappt med som det är! 🙂 FU får ta en utflykt till Ölnd 😉 kram

   • Tack för svar My. 🙂 Ja, Öland är vackert så dit kanske det blir en tur någon gång.

    Tycker mycket om att du tipsar om växter på din blogg – så mycket inspiration!

    Håller dock en tumme att du växer som företag och intar fler städer. 🙂

 3. Hej igen ? nu känner jag mig lite tjatig för det kanske inte var jag som vann i Refunder tävlingen? Men OOM det är jag så har jag inte fått något mail i alla fall. ? Kan du snälla meddela så att jag vet för jag såg ingen annan med mitt namn blad de som tävlade ? Ha en super dag o hoppas du får fatt i tjuven ? Kram

 4. Hej igen 🙂 nu känner jag mig lite tjatig för det kanske inte var jag som vann i Refunder tävlingen? Men OOM det är jag så har jag inte fått något mail i alla fall. 🙂 Kan du snälla meddela så att jag vet för jag såg ingen annan med mitt namn blad de som tävlade 🙂 Ha en super dag o hoppas du får fatt i tjuven 🙁 Kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

20 − 11 =

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My