imageHej! Från ett soligt Stockholm! Nu photosession för Hälsa & Fitness 🙂 Samtidigt kom det precis en leverans till butiken nere på Öland…Där Tezz håller ställningen;)imageimageFruktträd, bouganvillea och mycket mer 🙂 igår började “mamma veckan” SÅ underbart! image

image

Vi har fortfarande dessa erbjudanden som aktuella! Lavendel är tillfälligt slutsåld… Jag jagar nya och återkommer med info gällande detta! 🙂 Resten har vi fyllt på med igen…. Hörs Senare… Kram

Posted in: Allmänt
Kommentarer (5)
 • Mia

  Kommer du att öppna en butik i Karlstad i framtiden? Du har så himla mycket fint och jag skulle gärna handla hos dig! —-<<—<[email protected]

  • My

   Oj… Karlstad! Långt bort 😉 nej tyvärr… Jag hinner knappt med som det är! 🙂 FU får ta en utflykt till Ölnd 😉 kram

   • Mia

    Tack för svar My. 🙂 Ja, Öland är vackert så dit kanske det blir en tur någon gång.

    Tycker mycket om att du tipsar om växter på din blogg – så mycket inspiration!

    Håller dock en tumme att du växer som företag och intar fler städer. 🙂

 • Diana - "La madre"

  Helt underbara bilder, så härlig när du hoppas upp 😀

 • Daniela

  Hej igen 🙂 nu känner jag mig lite tjatig för det kanske inte var jag som vann i Refunder tävlingen? Men OOM det är jag så har jag inte fått något mail i alla fall. 🙂 Kan du snälla meddela så att jag vet för jag såg ingen annan med mitt namn blad de som tävlade 🙂 Ha en super dag o hoppas du får fatt i tjuven 🙁 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *