BESTULEN! HJÄLP MIG HITTA TJUVEN! DELA INLÄGGET!

 

imageHej! Nu är jag arg som ett bi, jag KOKAR inombords av ilska, irritation och förundras över hur vuxna människor kan bete sig!!!!

Söndagen (igår ) den 23 maj blev jag bestulen! Någon har stulit ett av mina OLIVTRÄD! Det är tyvärr inte första gången detta händer, folk stjäl jord och sommarplantor dagligen, men detta tar priset!!!! 

Detta trädet är över 30 år gammalt, handplockat av mig själv hos en fantastisk odlare nere i Holland, som jag jobbat med i snart 10år!

det ÄR skillnad på träd och träd!

För att överaska Våra kunder så har vi satt detta på kampanj, för 1999:- ord pris är ca 3500-5000:-st Med tanke på Olivträdets ålder och vårat ”kampanj” pris säljer vi det alltså utan särskild marginal.

 Tanken från min sida är att stå för ett annorlunda sortiment och visa upp lite ovanliga växter och göra besöket på My’s Blommor till en härlig upplevelse!  

Att stolt få dela med mig av min kunskap och mina erfarenheter av medelhavsväxter! 🙂 

Men jag som småföretagare vill kunna stå för det där ”Lilla extra”

Igår var det full fart i butiken, kö ut genom dörren och ca 400 bilar på parkeringen när det var som mest! Vi hade GALET kul och folk var glada, och imponerade av vårat EXTREMT breda och annorlunda sortiment!

DÅ mitt under ruschen när vi sliter som mest, och gör aLily för att serva alla på bästa sätt…. DÅ är det två stycken som bär iväg med trädet!!!!!!! UTAN ATT BETALA!

Vi han inte stoppa tjuven/tjuvarna och ingen reagerade förrän det var försent… 

-HUR HAR MAN MAGE?!!! Det är GROV stöld! 

Varför kan men inte skilja på ditt och mitt?!!!! GRRRR!

Som sagt, detta trädet sticker ut ifrån mängden, jag vill nu ha DIN hjälp!!! Om din granne, vän eller någon plötsligt har ett unikt olivträd med över 30 år på nacken, vänligen kontakta mig! 

Jag vill nu EFTERLYSA trädet! Jag ver dig att DELA detta inlägget, för att försöka hitta förövaren, skurken, OLIVTRÄDS-TJUVEN!

Alla tips är välkomna, lämna en kommentar här på bloggen, eller ring butiken My’s Blommor på 0485-38698!

-Jag ber dig från mitt hjärta att hjälpa mig med detta!

En tacksam  ”HITTELÖN” utlovas till den som hjälper mig att finna OLIVTRÄDS-TJUVEN!

-Från mitt hjärta, TUSEN tack på förhand!

/My Martens

image

Nu har jag några timmars jobb kvar i butiken på Öland innan jag ska hem till Sigtuna med min Lilleman <3

19 Komentarer

 1. Så arg man blir på sånt grrr…blir säkert tidningsrubriker av detta, inget ont som inte har något gott med sig ? skämt åsido blir nog svårt få fast tjuven även om folk delar men hoppas det löser sig!

 2. Så arg man blir på sånt grrr…blir säkert tidningsrubriker av detta, inget ont som inte har något gott med sig 😉 skämt åsido blir nog svårt få fast tjuven även om folk delar men hoppas det löser sig!

 3. Folk blir bara fräckare och fräckare. Du är en hårt slitande företagare som försöker få din verksamhet att blomstra och så finns det sådana som stjäl det du sliter för. Det är så ruttet.
  Hoppas verkligen att ni hittar tjuvarna.

 4. Folk blir bara fräckare och fräckare. Du är en hårt slitande företagare som försöker få din verksamhet att blomstra och så finns det sådana som stjäl det du sliter för. Det är så ruttet.
  Hoppas verkligen att ni hittar tjuvarna.

 5. Önskar att jag hade bott i närheten av din butik!! Ditt sortiment ser fantastiskt ut. Blir verkligen inspirerad av dina härliga blombilder.. Lite skillnad mot de stora kedjornas utbud! Tråkigt med oärliga människor men tyvärr kan en del med vad som helst ;-(

 6. Men hur svårt kan folk ha att skilja på ditt och mitt. Hur fräckt att bara ta trädet och knalla iväg! Folk !! Fin blogg förresten hoppas du hittar den skyldige!!!

 7. Önskar att jag hade bott i närheten av din butik!! Ditt sortiment ser fantastiskt ut. Blir verkligen inspirerad av dina härliga blombilder.. Lite skillnad mot de stora kedjornas utbud! Tråkigt med oärliga människor men tyvärr kan en del med vad som helst ;-(

 8. Men hur svårt kan folk ha att skilja på ditt och mitt. Hur fräckt att bara ta trädet och knalla iväg! Folk !! Fin blogg förresten hoppas du hittar den skyldige!!!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Hellerborus skötselråd…

Helleborus En favorit i repris från mitt sista år med min fina butik My's Blommor.  Denna...

Såhär lyckas du med din CYKLAMEN

  Godmorgon! Idag saknar jag min blomsterbutik, My's Blommor lite extra mycket! Så därför bjuder jag på ett...

Glöm inte lilla mamma på Morsdag!

{R E K L A M }  i detta inlägget finner du ett erbjudande med...