imageGodmorgon fina du! Ny har jag precis checkat ut från Hotel Skansen. En heldag i butiken väntar innan jag äntligen ska hämta hem min älskade, busiga, charmiga, nyfikna, omtänksamma Lilleman <3

Usch vad jag är dålig på att svara på mail och kommentarer  just nu. FÖRLÅT! Du ska veta att dina ord betyder jätte mycket…. <3

Jag vaknade sådär gräsligt tidigt, IGEN! -Är det fortfarande fullmåne, någon som vet? Är det verkligen så att det påverkar, eller är det bara en myt? oavsett vad sp vaknar jag mellan 03:00-04:00 varje morgon just nu och kan inte somna om. Det börjar tära ganska hätt att inte få min sömn! Lååååång arbetsdagar, 10-14 timmar just nu. Många beslut och mycket logistik. Jag grejar det tempot under högsäsong, sålänge jag för min sömn! Skönt led solbrillor ibland, så jag kan gömma mina mörka rungar under ögonen 😉

image

Nu har jag precis kört en joggingrunda. Jag körde milen. Men det var tungt idag, väldigt tungt! Öland är vackert……image

 

imageJag laddar inför Tjejmilen i New York om några veckor. Jag åker dit tillsammans Med SPRINGTIME och börjar bli seriöst nervös! Jag ska nu dra ut alla blomstervagnar som inte får plats i våran trädgård utan som byggs upp på parkeringen… En sidor 100-120 vagnar. Så det blir ett styrkepass utöver löpningen idag! Hehe!

Igår levererade jag en specialbeställning. Kunden, eller rättare sagt min vän, lämnade in sitt betongfat för plantering. Vi satte i några olika sempervivum “taklök” och dekorerade med lite sten… Visst blev det fint? 🙂image

Brudbuketter och bröllopsbinderierna avlöser varandra… Av ren nyfikenhet…. Vad hade DU i din brudbukett OM du är gift? Vite jätte kul att veta? 🙂 

 

image

 

Nu har jag mycket att stå i innan jag i eftermiddag ska köra hem till Sigtuna igen. Stor kram sålänge….

/ My Martens 

Posted in: Blomstertips
Kommentarer (24)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *