Vad hade DU i din brudbukett? :)

imageGodmorgon fina du! Ny har jag precis checkat ut från Hotel Skansen. En heldag i butiken väntar innan jag äntligen ska hämta hem min älskade, busiga, charmiga, nyfikna, omtänksamma Lilleman <3

Usch vad jag är dålig på att svara på mail och kommentarer  just nu. FÖRLÅT! Du ska veta att dina ord betyder jätte mycket…. <3

Jag vaknade sådär gräsligt tidigt, IGEN! -Är det fortfarande fullmåne, någon som vet? Är det verkligen så att det påverkar, eller är det bara en myt? oavsett vad sp vaknar jag mellan 03:00-04:00 varje morgon just nu och kan inte somna om. Det börjar tära ganska hätt att inte få min sömn! Lååååång arbetsdagar, 10-14 timmar just nu. Många beslut och mycket logistik. Jag grejar det tempot under högsäsong, sålänge jag för min sömn! Skönt led solbrillor ibland, så jag kan gömma mina mörka rungar under ögonen 😉

image

Nu har jag precis kört en joggingrunda. Jag körde milen. Men det var tungt idag, väldigt tungt! Öland är vackert……image

 

imageJag laddar inför Tjejmilen i New York om några veckor. Jag åker dit tillsammans Med SPRINGTIME och börjar bli seriöst nervös! Jag ska nu dra ut alla blomstervagnar som inte får plats i våran trädgård utan som byggs upp på parkeringen… En sidor 100-120 vagnar. Så det blir ett styrkepass utöver löpningen idag! Hehe!

Igår levererade jag en specialbeställning. Kunden, eller rättare sagt min vän, lämnade in sitt betongfat för plantering. Vi satte i några olika sempervivum ”taklök” och dekorerade med lite sten… Visst blev det fint? 🙂image

Brudbuketter och bröllopsbinderierna avlöser varandra… Av ren nyfikenhet…. Vad hade DU i din brudbukett OM du är gift? Vite jätte kul att veta? 🙂 

 

image

 

Nu har jag mycket att stå i innan jag i eftermiddag ska köra hem till Sigtuna igen. Stor kram sålänge….

/ My Martens 

57 Komentarer

 1. Hej ? När kontaktas vinnarna i Refundertävlingen? Troooor o hoppas hoppas att det är jag som är den Daniela som är en av vinnarna? ?

 2. Hej 🙂 När kontaktas vinnarna i Refundertävlingen? Troooor o hoppas hoppas att det är jag som är den Daniela som är en av vinnarna? 🙂

 3. Hej My. Vi gifte oss för 7 år sen och jag hade ljus rosa rosor m nått grönt i liknande murgröna/ hjärta på snöre typ. Jag tycker det låter som du har för mycket att göra och att din kropp inte har tid att slappna av därav vaknar du tidigt. Jag har varit där och vill inte dit igen. Tänk på dig och din kropps signaler. Kram

  • Tror också det har med ditt höga tempo. Har samma problem och älskar att jobba mycket. Gått så långt att jag rasade ihop en dag och nu äter jag sömntabletter. Har dragit rejält i bromsen eftersom jag måste hitta en lösning (tabletter vill jag inte äta) men det är inte lätt och särskilt inte när man har så roligt. Var rädd om dig fina My. Kram

 4. Försök meditera, lyssna på avslappning och du kanske somnar om. Det gör jag…
  Meditation sänker puls och blodtrycket, hjärnan får vila.
  Kram

 5. Hej My. Vi gifte oss för 7 år sen och jag hade ljus rosa rosor m nått grönt i liknande murgröna/ hjärta på snöre typ. Jag tycker det låter som du har för mycket att göra och att din kropp inte har tid att slappna av därav vaknar du tidigt. Jag har varit där och vill inte dit igen. Tänk på dig och din kropps signaler. Kram

  • Tror också det har med ditt höga tempo. Har samma problem och älskar att jobba mycket. Gått så långt att jag rasade ihop en dag och nu äter jag sömntabletter. Har dragit rejält i bromsen eftersom jag måste hitta en lösning (tabletter vill jag inte äta) men det är inte lätt och särskilt inte när man har så roligt. Var rädd om dig fina My. Kram

 6. Försök meditera, lyssna på avslappning och du kanske somnar om. Det gör jag…
  Meditation sänker puls och blodtrycket, hjärnan får vila.
  Kram

 7. jag hade vita rosa liljor I min bukett med vit siden band runt stjälken =)
  snart 1årig bröllops dag 18 juni
  gillar läsa din blog

 8. jag hade vita rosa liljor I min bukett med vit siden band runt stjälken =)
  snart 1årig bröllops dag 18 juni

  gillar läsa din blog

 9. Jag är både gift och skild… I min brudbukett hade jag en stor vit Anastasia i mitten omringad av vita gerbera och min favorit… vit fresia. Såå fin och doftade ljuvligt!

 10. 20 år sedan min bröllopsdag. Hade en droppformad bukett med gula rosor och brudslöja, detsamma i mitt hår Klänningen var som en gräddbakelse. Jag var jättefin då, idag ler jag när jag ser bilder från den dagen. Tur att modet förändras.

 11. Jag är både gift och skild… I min brudbukett hade jag en stor vit Anastasia i mitten omringad av vita gerbera och min favorit… vit fresia. Såå fin och doftade ljuvligt!

 12. 20 år sedan min bröllopsdag. Hade en droppformad bukett med gula rosor och brudslöja, detsamma i mitt hår Klänningen var som en gräddbakelse. Jag var jättefin då, idag ler jag när jag ser bilder från den dagen. Tur att modet förändras.

 13. Ljusrosa rosor, några rosa ”knoppar” och lite grönt i, och masso med vita pärlor.. Rund fin bukett. ganska stor!

 14. Var rädd om dig, tycker oxå att det är signaler på att du kör på för hårt! Några yoga pass kanske gör susen, mindfullness är svårt att få till när man själv är för uppvarvad… Så gå iväg till en bra yoga studio ❤ lyssna på kroppen!
  Kram

 15. Ljusrosa rosor, några rosa ”knoppar” och lite grönt i, och masso med vita pärlor.. Rund fin bukett. ganska stor!

 16. Var rädd om dig, tycker oxå att det är signaler på att du kör på för hårt! Några yoga pass kanske gör susen, mindfullness är svårt att få till när man själv är för uppvarvad… Så gå iväg till en bra yoga studio ❤ lyssna på kroppen!
  Kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Hellerborus skötselråd…

Helleborus En favorit i repris från mitt sista år med min fina butik My's Blommor.  Denna...

Såhär lyckas du med din CYKLAMEN

  Godmorgon! Idag saknar jag min blomsterbutik, My's Blommor lite extra mycket! Så därför bjuder jag på ett...

Glöm inte lilla mamma på Morsdag!

{R E K L A M }  i detta inlägget finner du ett erbjudande med...