imageHej fina! Solen skiner över öland och nu stänger jag butiken för dagen! HELT slut i både kropp och själ! Men satan i gatan vad kul vi haft idag! 🙂

Vi tackar för oss efter en MAGISK helg! -Stort tack till gamla och nya kunder!

 Nu tar vi kväll, och laddar om inför en ny vecka! En vecka fullspäckad av överraskningar och stora leveranser då Vi laddar inför “Ölands spira” nästa Hollandsbil kommer på tisdag! Imorgon kommer riktiga “Go-bitar” ifrån våran svenska odlare <3 imorgon börjar min mamma vecka SÅ skönt!!! Jag saknar Lilleman fruktansvärt mycket! nu ska jag åka till en väninna och fika innan jag ska sätta mig och lägga beställningar, görs bokföring och fixa lönerna 🙂 sen ska jag lägga mig tiiiiidigt!

 men först lite bilder från butiken..

image

imageimage Just nu kan du vinna denna TOK-SNYGGA vattenslang från www.inreda.com på min instagram sida ( @mymartens )imageimageimageimageimage

Vi  hörs sen! Stor kram <3 /My Martens

Posted in: Blomstertips
Kommentarer (3)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *