image

 

Hej fina du! Alltså WOW vilken fantastisk dag! Jag är så sjukt tacksam över att få jobba utomhus. Inte bara i butiken utan i andra hobb också….. Idag har vi plåtar inför Hälsa & Fitness 🙂 en liten sneak-peak ifrån en outfit: Löparkjol ifrån Rohnisch, linne Wallderinska!

Efter plåtningen tog jag ett lunchmöte på Fresco…. Innan jag mötte upp nästa kollega ute på Djurgården! 🙂 

 

image

 

Nu är lilleman och jag påväg att möta upp Tanja & Figaro för middag på Strandbryggan 🙂

Imorgon tar jag morgonflighten ner till Kalmar/Öland. Jag börjar dagen i butiken…. Men sen….. Jobbar jag tillsammans med Magnus på Hälsokraft i KALMAR. Vi kommer såklart presentera produkterna närmare och ger dessutom 20% på hela BETTER YOU sortimentet 🙂

-Hoppas vi syns där! image

 

Kom ihåg,  jämför dig inte med andra….

-Be Better You! 😉

Kram /My Martens 

Posted in: Style by Martens
Kommentarer (3)
 • Annapanna

  Hej! Var i din butik idag och handlade lite.
  Måste påpeka lite ang personalen. Fanns inga korgar ute och det var inte lätt att hitta någon personal. När jag gick in för att hämta en korg så var de “flams o trams” skratt blandat med svordomar och en av tjejerna sprang omkring å käkade glass. Mitt i detta kommer leverans.
  Ute var vi några stycken som hade behövt hjälp med växter.
  Jag menar inte att man inte får skratta och jag vet mycket väl att man kan få ett skrattanfall. Men lite får man tänka på de när man har en del folk både i och utanför butiken.
  Inte så kul när de inte märker att man står och behöver hjälp.
  Kanske även skulle behövas någon mer under denna säsong så tiden finns att hjälpa alla som behöver.

 • Anna

  Är det Häslokraft på Hansa City?

 • Carros kille

  Ojjj! Det ver verkligen ett par stabbiga ben på en kvinna. Som stockar!! Korta stabbiga stockar. Jiiises

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *