imageHej fina! Idag har vi kämpat i butiken! Över 100 blommster vagnar att ta sköta, exponera, speca, vattna och ta hand om! Ett högt tempo och full fart i butiken! Jag är vetkligen rörd över alla mina stamkunders kramar och fina ord <3

jag ÄLSKAR mitt jobb, och har haft sjukt kul idag! Även om jag svepte lunchen i farten och inte hade tid att gå på toaletten 🙂 -Är det högsäsong så är det! Vid min sida har jag mina fantastiska medarbetare, ett riktigt dream-team! Massa blombilder ifrån butiken kommer imorgon bitti.

Jag har lovat er en ärlig blogg…… Idag är jag långt ifrån på topp! Jag är ett vrak! Fysiskt, mentalt och psykiskt! 

Jag är tom, trött och ledsen! HUNDRA tanke som snurrar. Jag har ställts inför ett faktum, inför ett val. Inför ett vägsjäl…… hjärtat säger en sak, förnuftet En annan. Magkänslan är tvådelad. Att dessutom vara här nere på Öland, utan Lilleman som är med sin pappa bara några minuter ifrån butiken ÄR jobbigt! Så nära, men ändå så långt bort….. Usch! Det känns som om jag ”missar” halva hand uppväxt!

Vissa dagar är sådär grymt jobbiga som varannan-vecka förälder. Idag är en sådan dag!!! Jag saknar min Lilleman så det värker! Mitt mamma hjärta blöder!!!! Jag HATAR varannan vecka livet….. Och nääää man vänjer sig inte, man förlikar sig med det till en viss gräns. Men aldrig fullt ut!

Att jag varit på resande fot sedan Holland och varit igång på jobbet sedan tiiiiidigt gör ju såklart sitt till! kom hem ifrån butiken strax efter 20:30. Jag är helt tom inombords…….. Känner mig lite ensam i dessa stora beslut som ska tas…. Men ikväll släpper jag det, tillfälligt.

Nu ligger jag i sängen på Hotel Skansen. Skansen är som mitt andra hem. Ska berätta lite mer om det i ett senare inlägg,

njust nu, Med en ansiktsmask i sängen och tittar på Let’s Dance. Jag skulle egentligen varit på plats och tittat idag. Men jag orkade faktiskt inte…. Så nu har jag lagt min röst på Bianca och hejar genom tv rutan 🙂 kul att se två tjejer i final, Båda två har gjort en fantastisk resa och utveckling <3imageJag känner mig som ”7 svåra år” och ser ut som det! Jag, har tvättat mig i ansiktet med tvål sedan jag lämnade Sigtuna. Mitt rosacea ansikte gillat INTE det. Jag blir torr, och får rodnader och irritation direkt!. Glömde mina krämer hemma. (#tankspridd)

Ytliga bekymmer om man jämför med min andra huvudbry, Men SÅ jobbigt!

Men nu ikväll så boostade jag upp med en massa fuktkrämer ifrån spa-avdelningen här på hotellet! Får väl se om det hjälper 😉imagepå rekommendationer av min vän och frisör Bobby så är jag flitig användare av hans hår kapslar. Dom glömde jag iallfall inte 😉 (du hittar dom här) Nu ska jag se vem som vinner Let’s Dance. Sen ska jag föröka sova….. Kram och Gonatt min vän, tack för att du finns <3

image