imageGodmorgon! Frukostmöte på Hotel Skansen med revisorn! Jag har VÄRLDENS bästa revisorn! önskar jag hade haft henne redan för tio år sedan! Men idag är vi ett dream-team! Vaknade sådär onödigt tidigt igen, 04:30. Joggingrunda dusch och sen lite pappersjobb… Nu på plats i butiken My’s Blommor. Nästa lastbil anlände precis ifrån Holland! Vi har så mycket vagnar och blommor att det står vagnar över hela parkeringen! (Skratt) image

 

image

image

Ett kontrollerat Kaos!!! Men på ett roligt sätt! Över 100 välfyllda vagnar!!!!!! -Koooom och köp! Fynds, olivträd, kryddor, pelargoner, bouambulera, hortensior, perenner, fruktträd, trädgårdsrosor och MYCKET mer! Är det nån gång på året som du ska Besöka butiken så är det NU! Stor kram! /My Martens

image

 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (5)
 • Lena

  Hade verkligen shoppat loss om jag hade bott närmare. Vilka bra priser 🙂

 • Laila

  Åh, Jag skulle verkligen vilja komma till din fina butik och bara se växterna!
  Bara lite långt att åka dit från Bromma…..

 • katja

  Vilket jobb 🙂

 • Sanne

  De buskrosorna du har där i reklamen… Hur stora blir de inom en 5års period om man underhåller lite lätt? Jag är ute efter att sätta buskrosorna längs ett staket… Skulle vilja få till en snygg på 1 -1,20 hög och sen ca 3 m lång rad med buskrosor eller liknande… Är det buskrosor man ska ta då?

 • kristina s

  Hej! Läste tid inlägg att du har mkt att tänka på o är stressad. Ska du inte åka ner till Spanien o hälsa på Maggan i solen ngra dagar o vila upp dej???!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *