imageHej! Just nu befinner jag mig i blommsterlandets mekka, blomster paradiset, världens största export/import för blomsterhandeln. Jag var sex år gammal när jag var här första gången. Då med min pappa. Jag är och kommer alltid vara en blomsterflicka i mitt hjärta! Jag är periodvis uppvuxen i en Lastbil. Vi körde genom hela Sverige började 03/04 på morgonen med stt packa upp på torg och marknader. Jag kan sakna den tiden ibland. Min pappa har gjort många galna saker, på gott och ont!

Men under dessa åren fick jag lära mig att bli en street-smart business woman, med skinn på näsan! 😉 Idag ringde klockan strax innan 04:00, jag har INTE kunnat sova inatt! Men jag studsade upp, och gjorde mig iordning på 5min! En raggardusch, smörjde in ansiktet och en snabb-borstning av tänderna. Sen nötte jag upp mina kollegor 🙂 vi har gått huuuuur många kilometer som helst, fram och tillbaka mellan blomstervagnar och leverantörer. Viktigt att reka innan auktionen startar… Här nere samlas inköpare från hela världen, Kina, Sverige, danmark, USA, ja… hela världen! Ganska imponerande! Det lämnat över 10-Tunisien lastbilar per dygn ifrån denna byggnaden…. Detta är baserat på information för ca 2 år sedan…. 🙂 image

imageimageimageimageimageimageimage

Jag är trött, smutsig, man känner sig alltid smutsig här! Haha! Just nu sitter jag i bilen påväg från Aalsmeer till Rijnsburg där vårat kontor ligge 🙂 Ville bara passa på att säga hej och visa lite bilder från mitt “riktiga jobb” 😉 image

En särskild hälsning till alla Ölands/Kalmarbor med omnejd! Jag har köpt in GALET mycket blommor, växter och trädgårdS växter!!! Så ska ni besöka butiken så ska ni göra det NU!!! Första lastbilen kommer redan imorgon eftermiddag…… 😉 DELA gärna detta inlägget! Stor kram från Holland! /My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (1)
  • GC

    Detta verkar ju vara mycket roligare än att gå runt och fika med mer eller mindre kända personer. Men såklart mycket mer tröttsamt. Hoppas du kommer att jobba mer i affären på Mys blommor framöver. Inget jag ska lägga mig i såklart men följer man en blogg så är det lite svårt att inte tycka till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *