imageHej! Efter en start på dagen på öland, PW, morgon möte och jobb i butiken så mötte jag upp mina kollegor och började bila till Köpenhamn. Vi passerade Öresundsbron och jag kände mig genast exalterad över att vi snart är framme i Holland…

image

imageimageSom den “traveling girl” jag är som ofta är på resande fot så var jag snabb att packa imorse. MEN jag hade glömt min kabin väska och min vanliga resebag! SUCK! Så jag fick ta en stor kasse! Hahaha! Jaja… Det funkar det med 😉imagevi blev upplockade på Schipool i Amstersam utav mina kollegor… Och fick skjuts ut till Noordwijk där vi bor. Mitt favvo hotell sedan 10 år, var fullbokat så vi fick systerhotellet istället 🙂  “Lekker”imageDet är verkligen SÅ vackert här nere 🙂imageEtt glas bubbel i solnedgången innan tidig säng fick det bli! Klockan ringer 04:00 imorgon och jag är mer än taggad på att göra en massa galna inköp på Auktionerna i Aalsmeer imorgon 🙂OLYMPUS DIGITAL CAMERAjag älskar tackn ovanför min säng “Slaap lekker” sov gott…. vet inte varför det låter så mycket finare på holländska än på svenska… -Me like! 🙂imagekram & gonatt!

/My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (3)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *