image Snabbt in och snabbt ut! Nu är vi tillbaka på Hotel Lekker! Regnet öser ner för tillfället och jag är så trött att ögonen går i kors! Men på ett bra sätt! Jag har köpt in så sjukt mycket blommor/växter idag! Första lastbilen rullar mot Öland just.nu 🙂 Nu ska jag umgås med mina vänner och kunder och ta en välförtjänt afterwork! En snabb middag innan sångdags igen i inväntan på att  klockan ska ringa 03:55 igen!

Några bilder från hotellet! Detta är ett riktigt “My-Hotel” hehe! Rosa väggar, porrbelysning, billiga kristallkronor, sammet på väggarna och en riktigt “Ansterdam redlight look” *skratt Så såg min första lägenhet ut! Hahaha! Tur att jag vuxit upp 😉imageimageimageombytt, nyduschad och redo för AW! Outfit : Plainvanilla kappa Busnel, Stövlar: PrimebootsimageimageMassa blomster bilder kommer löpande…. Dålig mottagning just nu så jag jan inte ladda upp bilderna från kameran!image

 

image

 

Stor kram! /My Martens

 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (10)
 • Lova

  Varför hälsar du inte på Maggan i Spanien?

 • Katarina

  Hej My, jag undrar bara vad den vackra grönbladiga växten med vita blommor som du håller i på en av bilderna samt i tidigare blogginlägg heter? Ja, när man läser din blogg verkar det inte riktigt vara läge för en Spanienresa just nu för dig. Du har ju alltid mer än tusen järn i elden! Ett tips bara; skriv alltid ut “i samarbete med” när du gör så mycket reklam för My´s blommor. Det är stor skillnad på din blogg och ditt företag. Reklamombudsmannen granskar noga samt många anmälningar görs såvida man inte följer reglerna. Lycka till med allt framöver!

  • My

   Hej Katarina! Båda bolagen är två aktiebolag som drivs och sköts HELT enligt konstens alla regler 😉 jag har legat under revisorn TRE gånger… Helt utan anmärkning. Dvs där man går in och granskar bolagen X-antal år bakåt.
   Så gällande detta har du helt fel min kära vän, som båda företagens VD så behöver jag INTE skriva “i samarbete med” När jag omnämner My’s Blommor, i min lifestyle blogg. Bloggen handlar om mitt liv, där My’s Blommor har en given plats 🙂 köpta och sponsrade inlägg omnämns alltid, både i skrift och i säregen bokföring! Tack för omtanken! 🙂 ha en skön dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *