imagehej! Sista kvällen i Benidorm…….. Jag har verkligen maximal hemlängtan!!!! Åza också! Inte för att vi inte har det bra eller trivs….. MEN det värker i mamma hjärtat! Abstinensen efter vardag och rutiner gör också sitt till! Nu ska man självklart inte klaga…. Låter ju halvt deprimerad, det är jag inte 😉 Men jag är mer än reda ott få komma hem och krama och pussa på Lilleman <3

dista kvällen. Vi bytte om och stannade för middag på vårat hotell ikväll. Första kvälle vi faktiskt gjort det… Vilken buffé!!! Wow! imageEn buffè med extremt mycket gott!!! Både nyttigheter och onyttigheter 😉  Tur att vi inte hade al-inclusive, då hade vi ätit ihjäl oss! Hahaha!imagevi avslutade kvällen med en kaffe på maten på vårat favvo ställe… Lyssnade på vågorna, njöt utav utsikten och varandras sällskap.imagenu ska jag packa ihop resväskan, klockan är snart midnatt. TROTS att jag svor på att lägga mig tidigt! Men tiden bara rusar iväg… 02:30 ringer klockan! Så jag hoppas på nån timmes sömn iallfall!

-Tack för att du finns <3

kram & gonatt! 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (2)
 • Skåningen

  Vilken härlig resa ni gjort.
  När är det du och Lilleman ska åka ner till Maggan ?
  Njut nu av det underbara sverigevädret också
  Hälsningar Skåneland.

 • Lasse

  Hej My
  Jag har kollat in din och Åzas eskapader under en tid. Tyvärr måste jag ha trampat på Tant Åzas ömma tå, med en mer eller mindre “fin” kommentar angående hennes dejting . Be henne komma tillbaka , Lasse i USA saknar hennes blogg, Jag firar min 65 nu i juni så vi är alla välkomna till ättestupan , syster Kerstin kommer hit för att hylla storebrors milsten in i pensionärs åldern.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *