imagehej! Sista kvällen i Benidorm…….. Jag har verkligen maximal hemlängtan!!!! Åza också! Inte för att vi inte har det bra eller trivs….. MEN det värker i mamma hjärtat! Abstinensen efter vardag och rutiner gör också sitt till! Nu ska man självklart inte klaga…. Låter ju halvt deprimerad, det är jag inte 😉 Men jag är mer än reda ott få komma hem och krama och pussa på Lilleman <3

dista kvällen. Vi bytte om och stannade för middag på vårat hotell ikväll. Första kvälle vi faktiskt gjort det… Vilken buffé!!! Wow! imageEn buffè med extremt mycket gott!!! Både nyttigheter och onyttigheter 😉  Tur att vi inte hade al-inclusive, då hade vi ätit ihjäl oss! Hahaha!imagevi avslutade kvällen med en kaffe på maten på vårat favvo ställe… Lyssnade på vågorna, njöt utav utsikten och varandras sällskap.imagenu ska jag packa ihop resväskan, klockan är snart midnatt. TROTS att jag svor på att lägga mig tidigt! Men tiden bara rusar iväg… 02:30 ringer klockan! Så jag hoppas på nån timmes sömn iallfall!

-Tack för att du finns <3

kram & gonatt!