INSTARGRAM

DIN ONLINE COACH

PT STUDIO TÄBY

Wallderinska- För den medvetna kvinnan!

imageHej igen! Solen kämpade sig igenom under eftermiddagen och vi fick en stund i solstolen. TACK OCH LOV!!!  MEN det ÄR varmare hemma i Sverige, NJUT 😉 Nu har jag precis kört sista träningspasset i Benidorm. Åtminstone för denna gången. jag tror nämligen att jag kommer att åka tillbaka.

Som Trendspanare för Hälsa & Fitness Magsin så vill jag slå ett extra slag för detta FANTASTISKA uppsättning ifrån Walldrinska Du hittar den HÄR =)   #StyleByMartens #trendspaningimage Walldrinskas egna beskrivning :

”Exklusiv överdragsjacka i finaste kvalité. Denna jacka är en riktig Rolls Royce och ett måste för dig som älskar lyx och detaljer. Tillverkad av vårt svenska funktionstyg i bästa kvalité, super soft och skönt mot huden. En helt dold innerficka med lock för säker förvaring. Exklusiv detalj bak i nacken, gjord med YKK´s finaste och mest påkostade dragkedja i blankt guld. Samma dragkedja fram på jackan för att ge den det där lilla extra. Sydd och utformad för att framhäva dina kvinnliga former på bästa sätt” -Jag personligen instämmerhelt! 

Här ser ni utsikten ifrån våran balkong. Jag kommer sakna den…. Men INTE den tiden det tar med hiss upp till 23:e våningen! hahaha! imageimageimageimageMånga av er frågar mig om vilka produkter ifrån BETTER YOU som jag använder…. Här ser ni vad som fått följa med mig på resan. Beta karotten är GRYM för hjälpa sommarrännan på traven!  Du får läsa närmare om dom på deras sida HÄR om du är nyfiken  =)

 

FullSizeRenderFullSizeRenderNu ska jag svira om inför middag! och packa ihop resväskan! Vi blir upplockade på Hotel Meliá Benidorm redan kl 03:20 inatt! DET är tidigt!!!! Ska försöka sova på flyget, så jag är pigg när jag kommer till Öland imorgon! <3 Kram och hej sålänge!

/ My Martens 

 

 

2 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

tolv − 3 =

Om du missat..

Trevlig helg!

En rosa dröm ifrån Zetterberg Couture  💞🌟🙌🏻 En av många vackra klänningar.... -Älskar Zetterberg!  -Trevlig...

Elly pistol outfit!

I samarbete med ELLY PISTOL  Foto: Lisa Höök   Godmorgon!  Detta är bara en av alla coola oufit...

Kärlek vid första ögonkastet!

Style By Martens ✨ -jag säger bara WOW! Röhnisch har gjort det igen. Släppt en...