INSTARGRAM

DIN ONLINE COACH

PT STUDIO TÄBY

Hej från flygplatsen!

image

Godmorgon! Nu hoppas jag att du sover gott! Sitter just nu på flygplatsen i Alicante. Vi blev upphämtade inatt kl 03:20! Suck, pust och stön! Fördelen med att åka så tidigt är att vi är hemma bra tid, strax efter 10:00 i Växsjö. Jag kommer ta min lilla Mini och köra direkt mot Öland. Jobba i butiken, lägga ordrar för veckan… Sedan hämta upp Lilleman och Tezz <3 BÄSTA! Detta kommer bli en bra dag! <3

Jag längtar så jag håller på att spricka! imageJag är en ”traveling girl” i mig själv! Det har jag alltid varit! Lite rotlös i själen, alltid påväg mot nya spännande saker….. Rotlösheten har blivit MYCKET bättre! (Lång historia i ett senare inlägg)

Att resa och träffa nya människor, både i jobb och privat är någonting jag uppskattat extremt mycket. Jag lär mig mycket om mig själv när jag reser…… På gott och ont 😉

Däremot så får jag ALLTID separationsångest när man ska säga hej då! Som jag ska göra till ÅZA när vi landar i Växjö.

Jag VET att vi träffas snart igen… Såklart 🙂 Men det är någonting med det där ”hej då” som jag inte gillar!

Nu ska vi strax boarda planet…. Så nu får jag säga tillfälligt hej då här inne också! Hehe! 

Ha en skön dag nu!  Kram

/My Martens

15 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

2 × 2 =

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My