imageHej! Förlåt för dåligt med uppdateringar! EXTREMA problem med nätverk och wi-fi! Inget nät sedan igår kväll, varken på mobilen eller datorn! HJÄÄÄLP! vad det stressade mig! 

Min kollega Mario från Holland ringde och väckte mig tidigt då jag inte svarar på mail. Bla, Men vi löste det på telefonen, massa härliga vår och trädgårdsväxter är nu påväg mot Soliga Öland! Snart ska jag ner till mitt”andra hem ” Holland igen. Sedan ett år tillbaka så slutade jag att vara stationerad och på plats varannan vecka som tidigare… Jag har istället jobbar hemifrån, på både gott och ont såklart! Det finns för och nackdelar med allt! Men nu längtar jag verkligen ner! Nästa gång åker jag med mina kollegor från Åsens Blommor i Mönsterås! -Underbart! Världens bästa Bosse & Lena! <3

Anyway, Hollands biten avklarad för dagen, dagens första träningspass avklarad! När vi kom tillbaka från löpningen så gick vi direkt mot receptionen och försökte få hjälp med tekniken. Det slutar med att dom ringer in en IT/data-support som fick komma till undsättning. Jag måste erkänna att det stressade mig enormt under mina timmar utan uppkoppling! Varför egentligen? Jobbmässigt förstår jag ju min problematik, men annars? Hmm… . Då slog mig tanken vilken värld vi lever i! VAD gjorde vi innan, jo vi umgicks kommunicerade och allting funkade minst lika bra! Jag skickade flaskpost för många år sedan ifrån Vadstena hamn, flera månader senare så fick jag svar ifrån en tjej ifrån Jönköping, HUR häftigt!? Det var tider det… Men i vilket fall som helst så är vi tillbaka online igen! SKÖNT! 

Jag måste också passa på att säga TACK till dig som tog dig tiden att både läsa och kommentera igår, det betyder jätte mycket! <3 Allt detta näthat höll på att knäcka mig under en period, men det kommer jag aldrig att långa det göra igen! Tack för att DU finns <3

Kolla min frukostbild, Alltså WOW! Himmelriket! Denna frukostbuffén är drömmen! Absolut bästa målet på dagen!!! Jag undviker dock champagnen och nutellan som envisas med att vara en del av buffén och jag kämpar hårt för att motstå frestelsen! 😉

Åza och jag är väldigt lika på vissa plan. Men extremt olika på andra plan. Du kan följa våran resa genom hennes BLOGG HÄR!

Men än sak kan vi konstatera, det är att när vi reser och umgå så är det helt friktionsfritt! Vi kan vara helt tysta, lääääänge i varandras sällskap! Sen kan vi prata forcerat i munnen på varandra och ändå förstå varandra! Det är en bra kombo! Vi har sovit ihop tidigare men aldrig rest på detta sättet…. Man vet ju aldrig innan hur det ska gå 😉

Snarkar man, är man lätt väckt, hur blir man om man blir för hungrig osv… Men vu kompletterar varandra och har det topp!imageLöpning varvat med styrke övningar… med grymt sällskap! Sämre kan man ha det 😉 Löpningen gick tungt idag, vi kämpade det och tog oss hea rundan runt! Men det var mycket tyngre idag! Lite utfallssteg, squats, armhävningar m.m. fick bli en komplettering!

Kan ini fatta att min väninna/kollega är 45 år!?! Sådär ft och fräsch hoppas jag också att jag kommer att vara! hehe! imageimageIngen av oss hade tidigare vari i Benidorm, men vi båda trivs fantastiskt bra 🙂 Stranden ligger bara ett par minuter ifrån vårat Hotel. Perfekt för träningen 😉imageimageNu ombytt och klar för mys vid poolen… Todays me, just nu en underbar tunneka från Ester Eleonora ( HÄR )imageMånga frågor om denna bilden, Kjol och topp hittar du HÄR  image imageDessa fantastiska läder sandalerna är ifrån märket LAZAMANI och du hittar dom HÄR image

Vi hörs snart igen fina du! Kram <3

/ My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (7)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *