Underbar oas och kvällsjogg!

imageHej igen!  Kvällsjogg i Benidorm! Bara att vara i denna fantastiska miljö gör allting så Mycket lättare! Vi körde inte en mil nu, men en lagom runda för att få upp flås och förbränning =) Ikväll ska vi ta oss ner till strandpromenaden för en middag framför havet =) Mysigt! imageJag måste verkligen säga att jag är positivt överraskad, av både Hotel Melia och omgivningen här. Det är verkligen barnanpassat, grina pooler, lekrum, FANTASTISK! Kommer förmodligen att ta med Ludvig hit, men då ska jag boka med all-inklusive, det är SÅ smidigt med barnen! Nu har vi frukost, det räcker gott för oss, vi vill ut och strosa bland lokalrestaurangerna om kvällarna!  image

Under dagen har vi softat vi poolen,…. Mitt i ”statspulsen” ligger våran oas, som är lugn, avslappnande och perfekt! Jag har tom hunnit varva ner så mycket att jag lyckats somna mitt på dagen =)image image

IMG_8035IMG_8034

Flaskborste…. finns snart hemma i min butik =) 

IMG_8036IMG_8037IMG_8046

Vacker Hibiskus…  IMG_8038Här ligger jag som en strandad säl! hahaha! Ja ja, så var det med det!  Med mitt mellanmål, proteinstake från Better You, med chokladsmak fick det  bli  =)  Du hittar den (HÄRFullSizeRender

Önskar DIG en fin kväll <3

Kramar  / My Martens 

4 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Trevlig helg!

En rosa dröm ifrån Zetterberg Couture  💞🌟🙌🏻 En av många vackra klänningar.... -Älskar Zetterberg!  -Trevlig...

Elly pistol outfit!

I samarbete med ELLY PISTOL  Foto: Lisa Höök   Godmorgon!  Detta är bara en av alla coola oufit...

Kärlek vid första ögonkastet!

Style By Martens ✨ -jag säger bara WOW! Röhnisch har gjort det igen. Släppt en...