Usine- Södermalm.

IMG_7131Söndag, och jag ska strax sätta mig i bilen och bege mig ner mot Öland. Som ni kan se i bloggen denna veckan så har det varit FULLSPÄCKAT schema från morgon till kväll! Det är lite roligt det där… För ibland så går det veckor, eller månader som man gör ”ingenting” Men sen kommer det en sån där kort, intensiv period då allting händer på samma gång. Event, jobb, födelsedags osv. Detta har varit en sådan vecka!

Kommande vecka är det betydligt lugnare…. på vissa plan 😉

Jag, MT & Malin var på ett års firandet utav Usine som ligger på Södermalm… en super trevlig kväll anordnat utav Johan Carlèn! =)IMG_7120

Självklart var Anna Shimoda på plast i vimlet =)IMG_7118 IMG_7117

En galen Hessman hade halkat på sina barns leksaksbil eller rättare sagt en brandbil. slagit runt och fått ett rejält jack i pannan!  Men lika glad var han för det! 😉 IMG_7201Men efter en vecka som denna så kan jag säga att jag ser fram emot en ”ingenting” vecka med Ludvig! <3 såhär såg jag ut när jag vaknade idag! Det känns som om jag blivit överkörd av ett tåg!

image

imageÖnskar dig en skön dag! Kram

/ My Martens

6 Komentarer

  1. Skulle inte du flygpendla??? Nu får du vara rädd om kortet du är under uppsikt förstår du.
    Undrar hur många gånger kan man bli av med kortet innan det ryker för gott?????.Vill bara ditt bästa var rädd om dig och LILLEMAN.
    DU är bäst

  2. Skulle inte du flygpendla??? Nu får du vara rädd om kortet du är under uppsikt förstår du.
    Undrar hur många gånger kan man bli av med kortet innan det ryker för gott?????.Vill bara ditt bästa var rädd om dig och LILLEMAN.
    DU är bäst

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala.

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala? Jag har sagt det innan, och jag...

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala.

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala💖 Jag har sagt det innan, och jag...

En Talk Talk Show – Hamburgerbörs – 2019

I samarbete med En Talk Talk Show Mina vänner! Igårkväll var jag tillbak på Hamburgerbörs. Andra...