Vårkalaset 2016! Gröna Lund!

my martens, hänt extra, hänt i veckan, körkort, ensam mamma my, my martens körkort, Idag är ingen vanlig dag, idag har jag fått tillbaka mitt körkort! -Wiiiiiii! Nu j*klar ska hålla hårt i kortet!

Vaknade strax efter 06:00, tog mig motvilligt ner till strandpromenaden och tvingade mig till en joggingrunda. Det TOG emot, MEN efter denna galna veckan med liiite för mycket av det goda och liiiite för lite sömn så fanns det inga alternativ! Ät bra, må bra, träna bra! 😉

-Mot Grönan, för att möta upp vänner och göra en heldag bland karuseller och annat! FullSizeRenderVårkalas 2016 på Gröna Lund! Väl framme på plats så skiner solen över oss! Underbart, enligt väderprognosen var det risk för regn och 5 grader HELA dagen! Men icke! =) En mysig dag med härliga vänner…

Här med underbara Kin <3  Alban åkte vidare på spelning så vi fick en tjejdag för oss själva! =)

Vi pimplar cola medan barnen åker karusell. Jag fick nöja mig att leka med deras barn då Ludvig är hos sin pappa…. Lite trist men det är bara ”gilla läget” som varannan-vecka livet. =(my martens, kin hermansson, dr alban, lets dance junior, gröna lund, vår kalaset 2016, zap event, IMG_7163 Lustiga huset! Så kul!IMG_7165 IMG_7168

En snabb dejt med Anna =) anna book, my martens, gröna lund, vår kalaset 2016, IMG_7179 IMG_7172

Pizza, blev ju en perfekt lunch efter morgonens joggingtur! haha! MEN som jag skrivit innan,  jag TRÄNAR för att kunna unna mig. Det handlar om en sund balans… IMG_7189 

Söta tjejerna <3IMG_7187Kin ville INTE åka karuseller… Jane ville inte åka katapulten ensam. (tror den heter så)

Då hör jag mig själv säga att ”jag kan åka med dig” HUR tänkte jag där!?!

Sagt och gjort…… Med ångest i magen spändes bygeln ner och jag insåg att det inte finns någon återvändo! Men det var faktiskt riktigt kul! IMG_7191Jane är en Riktig tuffing! Hon är just nu aktuell i Let’s Dance junior! Så modigt att våga ställa upp på det! heja heja!  =) gröna lund, vårkalaset 2016, my martens, camilla läckberg, simon sköld, polly, zap event, En snabb dejt med Camilla & lilla Polly <3 Sååå söt! Alltså så fräsch hon är bara ett par veckor efter förlossning! Dessa super kvinnor! Vädret blev sämre under dagen….

Men vi hade tur som ändå fick uppehåll så länge som vi fick… FullSizeRender

Jag älskar denna skylten! Passar mig utmärkt!FullSizeRenderTack för en härlig dag Gröna Lund & Zap_Event ! =) Nu har jag packat väskan inför morgondagens tripp till butiken och Öland! Lagt in lite beställningar och förberett veckans beställningar!

image

Kramar

/ My Martens

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala.

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala? Jag har sagt det innan, och jag...

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala.

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala💖 Jag har sagt det innan, och jag...

En Talk Talk Show – Hamburgerbörs – 2019

I samarbete med En Talk Talk Show Mina vänner! Igårkväll var jag tillbak på Hamburgerbörs. Andra...